Има ли такива момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли такива момичета?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 17630 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 20г. и имам един въпрос към момичетата (на моята възраст или около моята възраст ест. ) Или по-точно искам да разбера, колко момичета и като цяло, има ли такива в днешно време, които не се бръснат между краката :) или поне, не се бръснат основно, а винаги си оставят по малко.

Интересно ми е, все пак, как не ги е страх, момичетата, които се бръснат там и то основно, до последно косъмче, как не ги е страх от порязване. На толкова деликатно място все пак.

Мен, честно казано ме възбужда, когато момичето има... косичка, на онова... нежно място :) :)
А има ли момчета с такъв вкус като моя? Все пак, тея метросексуални моди и глупости, които заляха света, ме карат сега да се питам има ли такива момичета, и има ли такива момчета, които харесват такива момичета. А и естествено че има, сигурен съм, но искам да видя, да споделят тези, които имат такава слабост.

И моля без глупави или обидни коментари, не че ще се засегна, но просто няма смисъл от ненужни коментари нали? Всеки си има вкусове, а и аз когато се обвържа, ако приятелката ми се бръсне там, все пак ще я помоля да не се бръсне известно време и да си пусне косичка :) възбужда ме, а и искам и така да си я видя, а и нали е вече жена? Това си е нормално, не е срамно, ако не си се обръснал СПЕЦИАЛНО на онова място. :) А и няма да ми пречи, нали все пак трябва да се обичаме, такива каквито сме? :)

И да поясня за тези, които най-вероятно ще питат. Не се бръсна, не съм метросексуален. Но ако приятелката ми ме помоли-да, ще се обръсна, естествено, ако тя не обича такива момчета
А и да питам. Кои от вас, момичета, харесвате космати мъже или по-точно, не обичате мъже, които се бръснат от глава до пети (в смисъл ония метросексуалните)?

Благодаря ви за отделеното внимание :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 9537062f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не харесвам обезкосмени мъже. Даже с бръснати подмишници пак ми е странно, ама айде, лятото може. :D Също не харесвам гладко епилирани... котенца (не, че ми трябва да ги харесвам, но както и да е). Най-естетично ми изглежда с умерено и добре оформено окосмяване, тип бразилска лента или триъгълниче. Предполагам, че има все още и такива хора, но масовото е да се плюе по "косматите", така че се приготви да ти наговорят какъв гнусняр си и как може да си падаш по такива гадости. В днешно време мнозинството така мислят, за съжаление.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cb63b1a325
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле пич-кефиш ме! хаха
Аз се бръсна предимно заради това че повечето мъже са гнусливи и видят 1 косъм и те мислят за нечистоплътен(не всички, но общо взето на днешно време... ), ако имам приятел и знам че го кефи тва да си оставя малко примерно ще ми е голяма лекота хаха... че като се забиеш в банята 1 час нерви. Накрая вместо да мислиш колко хубаво ще си искараш само се мислиш дали си се лъснала хубаво от доло. А относно въпроса ти, определено е мъжествено да си имаш косъмчета тук там-тва си ти е природата.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ad92ccab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   С бившият ми приятел бяхме заедно 3 години, с предишния пак 3. И двете момчета си умираха, когато чаках косъмчетата ми да бъдат достатъчно порастнали за следващата кола маска. Аз пък предпочитам изцяло обезкосмени мъже. Идвамата го правеха докато бяхме заедно, сега като се виждаме от време на време случайно забелязвам, че не име станало навик.. явно и те като теб са се съобразявали само защото на мен не ми е харесвало :)
на 24 съм

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b6f0720ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз не се бръсна. На приятеля ми така му харесва. Иначе бих от време на време.
Колкото до мъжете, предпочитам ги естествени. Даже страшно се възбуждам от окосмението на гърдите. Е, ако мъжа по принцип няма, няма да му издирявам...
Ти си обаче мъж-мечта. Хич не се притеснявай! Няма момиче, на което да му е кеф да се бръсне или епилира отдолу :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 579c9f995c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз лично се бръсна отдолу (цялостно), но обичам да си оставям някоя линийка или нещо.... Но се съобразявам и с вкуса на човека до мен. Разбира се, че има мъже които харесват това, е не говорим за цяла гора долу, ами просто да си оформиш нещо или лека косичка. Не харесвам мъже, които се обезкосмяват навсякъде - не го разбирам и го намирам за ненужно. Но не понасям мъжете да не се бръснат под мишниците. Виж, всичко се е паднало на жените... и ние правим всичко възможно, за да ни харесате :D

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4f6e1d98a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Харесвам мъже, които си махат космите по гърдите, корема и подмишниците. Отдолу не е задължително, но е хубаво да се подстригват. При жените мисля, че най-удобно е също с подстригани.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ac59938648
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен ме кефи да има интимна прическа - къс косъм и то само над самия клитор. Иначе по срамните устни е ужас.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 54fd056faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Автора: Благодаря ви за мненията.

А честно казано, като се замислиш, смешно е примерно един мъж да е обързан от 3 години и от 2 години и 5 месеца да води с жена си полов живот и нито веднъж да не я е виждал окосмена или пък да е правил любов, когато не се е обръснала. Тва е за тия, които не обичат окосмени... котенца, както казва номер 1 :D

Но примерно, приятелката ми да си я бръсне основно 1 път в месеца или 1 път на 2 месеца, до последно косъмче, не е лошо, а и е добре за нея, тъкмо ще мога спокойно да се развихря с език между краката й :) ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 02701fe034
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз не харесвам космати мъже. Вярно в, че бръсненето е за жените. но все пак всеки косъм по тялото не ми харесва. Буквално харесвам мъже бръснати от главата до петите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6776ae688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз се харесвам с по-малко косми, предпочитам долу на устните да няма нищо а отгоре си правя различни формички - чертичка триъгълник сърчице. Понякога обаче мъж ми ме кара да си оставя космите да пораснат и сам решава кога да ги махна, а някой път и сам се заема с тази работа - забавно и възбуждащо е.
Мъжа го предпочитам естествено неокосмен, не обичам косми по гърдите корема, а някой имат и по гърба. Долу ги редпочитам късно подстригани но не бръснати.
трии1/2

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2d2daa561d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена съм, харесвам гладко епилирано тяло- и при моя пол и при противоположния също. Предишния ми приятел харесваше лека бразилска лентичка и понякога съм го изненадвала, много се възбуждаше. Но да ти кажа честно всички останали са ме харесвали гладичка и мекичка. Сегашния ми приятел се обезкосмява на всякъде, само в интимната зона остава късо подстригани косъмчета. Но за мен му харесва да няма нищо, а и лично аз бих се чувствала ужасно неудобно да съм космясала, а каму ли да се появя така пред гаджето си. Но, авторе, ако много държиш на това, сподели го с приятелката си, предполагам, че ще се съгласи на компромисен вариант.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bbbbbf8120
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Момиче на 23 съм. Абсолютно всичко обезкосмявам аз :)) хаха Единствено понякога си оставам бразилска лентичка, защото приятелят ми полудява когато ме види така в комбинация с жартиери.. :) И по-горе споменаха, че нямало жена която да обича да се обезкосмява. Аз всъщност обичам. Чувствам се идеално. Не мога да търпя косми разни никъде :))Но за мъжкият пол задължително обезкосмени под мишници, интимни части и гърди. Не харесвам мъже без грам косъмче по ръцете и краката... това вече наистина не е мъжествено. Но разни хора, разни идеали :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b810cf5f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (55 гласа)

14.   ''Но примерно, приятелката ми да си я бръсне основно 1 път в месеца или 1 път на 2 месеца, до последно косъмче, не е лошо, а и е добре за нея, тъкмо ще мога спокойно да се развихря с език между краката й :) ;) '' Е, авторе ти ''се развихряш с език между краката и'' веднъж в месеца? ! Или още по-зле - веднъж на два месеца? !!!! И това, защото през останалото време има ''косичка''? ! Това да го разбирам така - обичаш приятелката ти да има косми, явно защото те възбужда примерно, ама я лижеш само, ако е гладко обръсната... ако пък го правиш през останалото време ти е ''неспокойно'' или както там си го наричаш.. не знам, някак не мога да го възприема.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5775ed57b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Едно време търсехме избръстнати а сега трудно можеш да намериш небръсната. Откриват се такива при жени 50+))). Аз съм мъж на 45г. и се бръсна долу. Оставям малко над члена си, защото при съприкосновение на две бръснати повърхности никак не е птиятно. Така, че жени, оставяйте се отвреме навреме натурално за разнообразие. Нека понякога котето ви прилича на коте а не на оплезена жаба. По-възбуждащо и загадъчно е. Жадувам за котета, пухкави и рунтави.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 187105cfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Автора:
До номер 14- искам да кажа, че естествено, ще си я искам по някой път и основно обръсната, отвсякъде, но не бих се противил да я задоволявам орално, независимо дали е обръсната или не, независимо колко е рунтавичка. Винаги ще си я задоволявам и орално :)
А номер 15- прав е, по-възбуждащо е да си е пуснала малко в повече, но добре оформена косичка, да е рунтавичка, и да си я поскубвам леко, по време на любовна игра :)
И просто казвам какво желая и какви са ми вкусовете, нямам си в момента приятелка.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: bcc8ccdf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Всичко тук е много забавно. И ако мога да вметна окосмяването е мъжки приоритет, а неговото отстраняване е ритуал от древността с който подчертаваме видовата ни разлика с животните.

Нямам нищо против обезкосмените жени под всякаква форма: стригане, бръснене, епилация. Важна е естетиката, добрия вкус и физическата чистоплътност все пак. Може да си отглеждаш добре обрасъл пубис и когато го подържаш редовно в него няма нищо противно и отблъскващо.

А може да си си избръснала космите заедно с два слоя епидермис и това да изглежда ужасно, за партньора ти и за теб самата. Да оставим възпалението и болката.

Така, че дерзайте мили дами, доколкото отговарящите са от този пол. Проявете въображение и ни вълнувайте!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 93ab767186
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   мен не ме кефят косми определено. До 21 години бях много космат ... много космати крака и се бръснех само на интимните части от време на време. След това си махнах космите на краката и видях каква лекота е, какво щастие, колко по-красиво изглеждат, даже и отзад си махнах космите и също е много по-приятно, казвал съм го на приятели, казват че е гейско и приятелката ми много не ми дава, но лятоот със сигурност си ги махам от главата до петите космите, просто се отвръщавам от тях, защото бях така страшно дълго време и през целия ми живот ме депресираха и дразнеха. Сега имам безлични малки и много тънки косъмчета по гърдите и корема, най-вероятно някога ще излезнат гъсти големи косми, които пак някак си ще третирам. Мисля някой ден като си сложа татуси да си махам и по ръцете, навсякъде ще си ги махна.

Относно приятелката ми. Ако има косми на дупето се отвръщавам, ако има косми отдолу тънички не ми е проблем, даже ми е интересно, различно и прочие, но я предпочитам без косми. А такива дълги косми гори не съм виждал на жена, но няма да ми хареса никога със сигурност. Понякога и аз си оставям косми от мързел и прочие, но не съм щастлив когато съм така.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0fabd84d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Малко по-голяма съм от теб и се бръсна там долу. Правя го с цел хигиена, защото нали си представяш иначе каква гадост става в "онези дни" и точно за това винаги гледам да съм гладко избръсната. Колкото до порязването, ами винаги внимавам и го правя бавно и внимателно, а и понякога остава по някой друг косъм, все пак не е лесно да се избръснеш гладко сама там. Та, да чукам на дърво, не съм се порязвала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 145d5a2702
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Лично аз се обезкосмявам навсякъде, кажи-речи, откакто ми се появи окосмяване. Триъгълника си обезкосмявам, защото така се чувствам много по-чиста и ми е удобно в "онези дни", както каза 20. За мишници, крака и ръце също не мога да си представя да не се обезкосмявам, много по-гладко и приятно е без косми, но въпреки личното си мнение, считам, че е личен избор и не бих натрапила мнението си на приятеля си или някой друг от обкръжението ми. Иначе харесвам обезкосмени мъже, не мога и аз да обясня защо.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e393f3d48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз съм мъж и мога да кажа, че жените с косми по интемните места са по възбуждащи, Едно време имаше мъже, сага са лизаче. Сега на днешно време мъжете и жените се бръснат за да не им пречат космите, защото се лижат и прравят свилки и садо мазо. Именно това покачва педофилията след мъжете с млади момечета. Според мен трябва да се възвърне отново жените да си имат косми по интимните части

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 945815b554
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   22 Орална любов се практикува от хиляди години, а не от последните 20. А освен това, някой хора са късметлии. Имат по 3 косъма. Но други имат вълнести образования и като стане над 20 градуса, става непоносимо. Потиш се и трябва да се къпеш на всеки два часа. Недай си боже да ти сенприправи секс, можеш да отвратиш партньора си с аромат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5b67155956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Защо питаш има ли такива има ли онакива? Ти не си ли виждал? Аз достатъчно, но повярвай ми стигне ли се до там да ги видиш, връщане назад няма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker