За приятелството и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За приятелството и секса
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2965 пъти
Това, което ме провокира да пусна тази тема е изказване на моя приятелка. Тя много желае нейн приятел, но нямало да си легне с него, защото били само приятели. И това ако не е най-тъпото оправдание. Аз пък нямам проблем да правя секс с някой, който ми е само приятел. Това по никакъв начин не влияе на приятелството ми. Имам приятели, с които с удоволстие бих правила секс ако бях свободна. Заради тях бих прекосила половин Европа, ако са в опасност, но това са други чувства и те не ми пречат да ги желая сексуално. И желанието ми за секс с тях по никакъв начин не влияе на приятелството ни. Та интересно ми е какво мислите вие? Пречи ли сексуалното желание на двама души от противоположния пол да бъдат приятели?
Маги

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: d55de19a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи, понякога пречи, понякога не. Много зависи от хората, но май в повечето случай е невъзможно да запазиш приятелството след секса. Поне аз така мисля.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b2c044dc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Различните хора много се различават по нагласата и вижданията си - за едни това е така, за други е точно обратното. Не кори никого за разбиранията му. Знай, че и твоите са странни за немалко хора.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0b5bad7b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен пречи... нямам какво повече да кажа... хората са различни :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 83244fb77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хах... здравей Маги :) Ами... тази тема е така обширна, че е дискотирана стотици пъти! ... По мой наблюдения и жените и мъжете, разделяме хората, на познати, приятели, такива за интимност и за любов!!! Малко е гупаво, че така делим, но пък ако един човек ти е приятел да кaжем от детството ти, ще ти е трудно да го възприемеш като сексуален партъор/ка, не защото не може :)) А защото ние свикваме с начина по който сме се запознали или третирали даден човек и по късно ни е трудно да преусмислим затвърдените си представи! :D Не можем да си представим, че бихме делили един креват с най-добрата ни приятелка да кажем! Та, .. до някъде вид предрасъдък, ама и страх, как така близко душения ни човек, ще разбере намеренията ни, и дали желанието ни за интимна близост няма само да я/го отблъсне и така да се развали едно дългогодишно приятелство :) Страх! Какво е това страх? Имали почва у нас? :-)) Или е само предумишлено самонавиване? Че нещо още преди да се е случило, може да стане! ... Защото какво толкова! ... Има хора открили люботва на живота си, точно в най-доброто си приятелче :) Няма лошо! Така де, каква ще е тази любов (хей говорим за любов, а не само за секс :)) която ще е без наличието на приятелство? Да обичаш и да желаеш, са две различни неща, като за първото не стига само здравия секс! :D

Хммм... Ако сме решени да се оправим :)) Но без да има наличие на чувства, би повлиало на приятелството! ... Имтимността сближава, и един от двамата ще изпита чувства! ... Ииии, ето и причината това със секса да е възможно само за хора който са приятели, но нямат общи скруполи и просто имат нужда! Тях, едва ли ще ги довете до обвързане, нараняване, или нещо друго с чувства! Обратното би създало проблем! Еее, ако е до самите чувства, и е желание и на двамата, то тези хора от приятели, са се превърнали в двойка, без да го осъзнават! Което доста често би завършило в много щастливи моменти, а може би и бъдеще и за двамата! ... :) Няма нищо по-лесно от двама които познават свойте души, да опознаят и свойте тела - малко авантюристичност е нужна :)) Ммм... ама ако е само сексуално привличане (любовта е да виждаш тялото, но и да търсиш душата - ако търсиш душата, ще искаш душевно сближаване, което е характерно за едно приятелство), без да има още приятелство, тези двамката няма да могат да бъдат приятели, защото ще гледат само телата си и от тях ще са ангажирани, и няма да имат очи и да душите си, за личността си, или характера си :) Най-много да се превърнат в любовници на свиждане :D


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5b50c290d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами какво да ти кажа Маги, и аз не ги разбирам тия "категоризации" на хората - лепваш на някой бележка "приятел" и вече не става за нищо друго, лепваш надпис "ебач" и до живот си е такъв... а пък като лепнеш "съпруг" кво - сигурно не е нито приятел, нито ебач?

За мен това е проява на супер ограничено мислене - "с тоя не мога да съм гадже, той ми е приятел". Е гаджето къв ти е бе, враг ли ти е? Ако се чукаш с враговете си, това е друга тема, ама щом с тях можеш, ще можеш и с приятелите си...

Много жени използват това клише като удобен начин да откажат секс на мъж, който не ги привлича сексуално. Но това е друго, то е само за параван, а тва дето ти казваш жената да е наистина привлечена и да откаже заради самото клише, че бил "приятел" - е тва бие сички рекорди. Или другата класика: "Твърде много държа на тебе като приятел, за да правим секс" - смях в залата! Тва е най-нескопосаното отрязване, което може да измисли една жена, а ако наистина го мисли така, значи още не е излязла от детската градина.

Всичко е в главата - няма шаблони за отношенията между хората, с всеки един човек ще сте в такива отношения, каквито сами си ги направите. И човек, който се води от такива заучени фрази, вместо сам да си използва главата, е или недорасъл, или много ограничен, или и двете.

Кубрат

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 05e9a47af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз започнах да спя с най-добрия си приятел и после това прерасна в най-прекрасната връзка на света, така че за мен няма нищо лошо да спиш с някой, който ти е близък и се разбирате. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2e1b4aef58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От кога да имаш принципи и морал е тъпо авторке?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4f8d57e31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, къв морал те гони пък тебе? Кое му е неморалното партньора ти да ти е приятел, или приятеля ти да ти е сексуален партньор? По-морално ли е хората само да се чукат и да не им пука един за друг? На принципа "е*еш и фъргаш"? Това ли са ти принципите и морала на тебе?

Направо не е истина...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 98f416385c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, защо да не можеш да запазиш приятелството си след секса?
Номер 2, не коря никого за разбиранията му, просто ми е странно. А пък на моите какво им има?
Номер 3, защо според пречи?
Уинтър, добре дошъл в темата ми. Не намесвам любовта, а само сексуалното привличани между приятели. Според мен няма пречки да не правят секс.
Кубрат, отново на едно мнение сме с теб. "Съпругът" е "приятел" и "тъпкач" едновременно. Поне моят е такъв. Ми не знам какво да ти кажа, явно някои хора са с друго мислене.
Номер 7, поздравления за връзката ти.
Номер 8, написах "ако бях свободна", та какво ми има на морала? Какви принципи и какъв морал в сексуално привличане между приятели?
Да ви разкажа една история. Мой добър приятел страшно ме привлича сексуално, ама направо ми свива стомаха. Причината да не правя секс с него, е че съм омъжена. И представете си той го знае. Междувпрочем и аз го привличам по същия начин. Еми, това че изтръпвам като си говорим по никакъв начин не пречи на приятелството ни. Както ви казах и в темата, ако е в опасност мога да обиколя половин Европа, за да му помогна, но това вече е друго. Не знам, на мен приятелството не ми пречи на секса, ако ме привлича така-пак казвам ако бях свободна. Поздрави на всички.
Маги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker