Има и такива случаи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има и такива случаи
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3179 пъти
Здравейте! Нямах намерение да пиша, но една изповед ме накара да го направя. Един мъж се е оплакал тук, че от година няма нормален, полов живот със съпругата си! Чел съм какви ли не случаи тук, някои се притесняват, че от месеци са охладнели. Знам, че моя случай ще шокира много от вас, но не е измислица, а и няма защо. Просто ми става смешно понякога като чета и за това днес реших да ви разкажа.

Аз и жена ми нямаме нормален, полов живот вече 7 години. Или на практика след раждането на първото ни дете. Тя е на 39, аз на 40. Някак си след раждането сякаш думичката секс беше изтрита от мозъка й! Знам как ще реагират повечето от вас, ще си кажат, че не съм добре... Ами за 7 години на дали сме правили секс 7 пъти, в един от които (само от един контакт) заченахме второ дете, а от година и нещо нито веднъж... Мога много да пиша но не искам да Ви отегчавам.... В началото се нервирах, ядосвах се, скандали вдигах... докато един ден тя ми каза (преди около 3 години) - не ме интересува секса.

От тогава спрях да я занимавам! Но и си наложих да съм спокоен, да не се дразня... Сигурно ще има различни мнения, но за мен това е безотговорно отношение и поведение. Има мъже, които не питат искаш ли, просто я натискат и си чукат. Аз не искам така и не мога! Преди години онанирах, но с течение на времето просто спрях, може би без да осъзнавам ми омръзна, някак си спря да ми доставя удоволствие, то и няма удоволствие в онанирането.
Всичко това доведе до едно отдалечаване, отчуждаване, вече не я чувствам близка, вече не я желая... мисля, че е нормално.

Адски ми е мъчно, но не мога да си изоставя децата, те не са виновни за нищо. Просто ми е мъчно, че не си дава сметка, че разрушава семейството ни, че този начин на живот не е здравословен и за двама ни, от години имам високо кръвно налягане, не казвам, че сексът би го излекувал, но и липсата на такъв влияе зле... А бяхме гаджета от училище... Не ме мислете за луд приятели, съвсем нормален съм, дори повече от нормален, след като продължавам да си живея така! Написах всичко това, за да не си мислят някои, че неправенето на секс от няколко месеца е кой знае какво! Но да знаете, стане ли година.... примирете се, всичко е свършило, не може да не ви желае една година и после изведнъж да стане чудо! Благодаря, че отделихте време да прочетете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 8078c25273
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, мерси че сподели проблема си, не мисля, че е смешен и незначителен и не мисля, че имаш вина за каквото и да е било.

Банален ще е съветът ми, но според мен трябва да се огледаш извън брака си. Не става дума тук само за секс, а и за близост, обич, елементарно отношение мъж-жена.

Познат ми е проблема, защото съм втора жена на мъжа си. Имал е страхотни проблеми с първата си жена, но най-сериозния е бил твоя, но тя го е карала да се чувства виновен, че не го желае повече - бил дебел, нарочно провокирала разни скандали, проблеми за глупости и за всяко нещо му е внушавала чувство за вина. И така, докато не се запозна с мен и осъзна, че иска нещо повече в живота си и като мъж, и като съпруг и баща.

Много го беше страх отначало да не се провали и в нашия брак, да не се повтори всичко, но ето ни - почти 10 г. по-късно и още се обичаме като в началото, той си отслабна и здравословно е много по-добре, изгледа си децата, които днес са в университети, имаме свои деца, обичаме се почти всяка нощ (сутрин) и нямаме проблеми.

Не си мисли просто, че брак като твоя е нормален и не се примирявай с него, защото човек веднъж живее. И да - не си въобразяваш - здравословните ти проблеми може да са свързани и с липсата на секс. Така беше и при моя мъж - високо кръвно, високо тегло, пушач, нервен. Днес е не само с 20 кг. по-лек, но и много по-щастлив човек, вярвам. Желаем се и се обичаме. Желая ти същото!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 353af4b5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление твоята история не е прецедент.
Има (и в наши дни е печално, че повечето са така) та има жени, които използват мъжа единствено за амтериал. Те са вече съпруги, майки и нищо друго не е от значение - освен статъта, който са придобили така.
В зародиш нещата изглеждат така:
Уморена съм сега, по цял ден се занимавам с детето, остави ме. Сексът е три-4 пъти в месеца и тя се преструва, че й е хубаво. После започва да :
- горещо ми е
- остави ме, не виждаш ли колко съм скапана
- мислиш ли, че ще правим секс след тази твоя дебелашка изцепка
или сексът става единствено средство за манипулация от типа:
държиш се, както аз искам - има секс
държиш не както аз искам - няма секс
След две три години си признава, че секса с теб е станал едно досадно задължение и спира дори да се преструва, че й е хубаво. Разтваря си краката, чака да си свършиш работата и после ти обръща гръб и заспива.

Жестоката истина, която знам, че едва ли ще е лесно да приемеш е, че тази жена не те обича. Тя просто е искала семейство, искала е да бъде съпруга, да им гръб в живота, да има деца, които да обича, ти си бил нейното средство за постигането на тази й цел.

Потърпи още малко, докато децата ти не станат на възраст, в която ще разберат, че един развод няма да ги раздели с теб. Защото след няколко години те ще си поемат по своите пътища.. нали го знаеш това. А на теб ще ти се падне... самота! Най-противната самота - онази, която изпитваме, докато с някой вечеряме заедно и мълчим, защото вече нищо не ни свързва.

Изпуснал си възможността да си отидеш от това "семейство", когато са били малки и нищо не са разбирали, търпял си доста дълго време, изчакай да могат да разбират, поговори с тях и си потърси топлината, от която имаш нужда!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5d9d4b98de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, пич, ти си достоен за рекордите на гинес, честно. Не знам как се примиряваш с всичко това. Явно жена ти е асексуална, за да не изпитва желание за секс. Ти вероятно вече се чудиш какво беше това секс-яде ли се, пие ли се, какво беше това нещо. Рекордът ми на полово въздържание е 2 пъти по 20 дни след раждането на децата ми. Говоря за случаите когато постоянния ми партньор е тук(защото в момента го няма, но това не го броя). Не знам как здрав, прав, млад мъж издържа толкова време без секс при наличието на жена до него. Който ти казва, че сексът не е важен в една връзка, явно не е желал някой толкова силно, че само мисълта за него да действа възбуждащо. Заслужаваш да си щастлив с партньорката си, а тя явно те прави нещастен. Не си изтървал влака още, не знам какво чакаш да се случи. Щом досега не те е пожелала няма и да го направи. Желая ти късмет.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4720b99151
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно си добър и много търпелив човек. Ако си намериш любовница бих те оправдал на 100%. А ако не ти се занимава и проститутките са решение. Не искам да те филмирам, но напълно сигурен ли си, че тя няма друг? Казваш, че второто дете сте го направили от един единсвен контакт не, че е невъзможно, но е странно. Бившата ми приятелка беше истинска тигрица в началото. Нямаше и ден в който да не правим секс. Последните 6 месеца преди да се разделим я сме поравили секс 5-6 пъти я не. Отдавах го на напрежението в работата, но в последествие нещата се оказаха по-различни ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9d4a3c8fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами не си нормален. Нормалният мъж щеше да се разведе. Какво общо имат децата тук? Ако се разведеш, пак ще си им баща. Разбира се, че ще те налегнат болести. Ти си се превърнал в ненужен за популацията екземпляр, природата се чисти такива чрез болести и ранна смърт. Вземи се стегни и се махни от това подобие на семейство и помни че живота е един

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dcb02c3d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Направи един последен опит да говориш с нея и ако не се опита да те разбере, просто се разделете. Ти винаги ще си баща на децата си, но да останеш в този брак по този начин просто няма смисъл. Пропилените ти години никой няма да ти ги върне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fda45633f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте! Благодаря на всички, които си направиха труда да прочетат и изкажат мнение. По принцип и не очаквах други мнения, аз знам, че това не е нормален живот....... Просто не сме били един за друг, но късно го осъзнах.... Изводът е - никога не трябва да се жени човек за първото си гадже, още повече - ученическа история..... Ужасна грешка! Не очаквах, че има и други като мен, но... благодаря на всички и само хубаяви неща...!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3b485eae5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че жена ти има някакви проблеми, трябвало е още преди години да се обърнете към специалист. Най-малкото аз като жена не мога да я разбера. Дори и да ти е била обидена за нещо, по някакъв начин да се е отчуждила, все пак секса е физическа нужда и поне веднъж в месеца щеше да й се "прииска". Замислял ли си се за друг мъж в живота й? Жените спираме да искаме секс с партньора в два случая- или когато имаме някакви емоционални проблеми- от рода на депресия, недоволство от партньора, проблеми във връзката, или когато се появи друг мъж, към който изпитваме чувства.

Аз имам чувството, че ти въпреки всичко имаш желание да се оправят нещата. Казваш, че не я желаеш вече, но ако тя се промени по някакъв начин и ти покаже, че те желае ти ще се "завърнеш" с пълни сили. Гадна е ситуацията ти, защото явно искаш да имаш интимна близост със собствената ти жена, а не с други, иначе до сега да си си намерил любовница. Посъветвай се със сексолог. Отиди сам, без да знае жена ти. Виж какво можеш да направиш по въпроса. И не мисли, че като търпиш този "брак" е за доброто на децата, напротив. Те усещат, когато родителите им да отчуждени и така израстват в една много по-нездравословна среда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker