Орално предавани болести? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Орално предавани болести?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 15035 пъти
Започвам направо, няма да цензурирам (моля да ме извините за което), но наистина нямам време и енергия за цензури.

И така, преди около 10 месеца направих свирка на едно момче (беше ни втората среща, мислех, че няма да е последната.. както и да е), бях леко подпийнала и това явно ми даде адреналин. Не е свършвал в устата ми (аз не му позволих), но все пак свирката продължи доста време. На другия ден копелето ми каза, че преди мен е ходил на проститутка (уж само за свирка).... Сещате се за какво е използвал и мен.

Общо взето и през двете ни срещи разправяше как иска да прави секс и т. н, но за него било важно момичето да няма болести. Понеже аз все пак бях девствена (още съм) явно станах добра партия за гадния му нагон. И въпроса ми - принципно знам, че е възможно да съм си лепнала нещо, но вероятността е малка.

Проститутките държат ли мъжете да са с презервативи, когато им правят свирки? Също така какво точно може да съм си лепнала евентуално (по-скоро онова гадно копеле да ми е лепнало) - сифилис, СПИН и останалите там широко известни венеритечски... Също така евентиулно как бих могла да се изследвам? (Пак казвам, девствена съм). Някакъв секрет от устната кухина или нз и аз? Ако някой си е правил подобно нещо, МОЛЯ нека каже, също така да спомене и цена евентуално и някоя болница?

Съвет към момичетата: НИКОГА не правете свирки на някой, само за да го направите щастлив... после ще съжалявате, както съжалявам аз.. Само се моля да не ми е лепнал нищо заради историите с проститутката...

А, 20 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: feefc075ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Повечето проститутки правят френска любов без презерватив срещу по - високо заплащане, което не е повече от 20 лева от стандартното. Да, възможно е да му е правено без гума.

Може да хванеш всичко - спин, сифилис, хепатит Б, херпес, уреаплазми, миполазми, хламидии, за последните три не съм сигурен дали се хваща като правиш френска. Чети повече за тези болести в нета, много частни лаборатории има с цени на изследванията. Все пак шансът да си хванала нещо не е огромен, трябва той да е болен от нещо, след това ти да си имала раничка в устата за спина и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dddad51639
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 ти е отговорил доста добре.
Първо мисля, че историята ти ще бъде от полза на доста момичета в сайта, да се замислят малко преди да правят каквото и да било.

На практика е напълно възможно да ти е лепнал всяка една от тези болести. На теория ако не си имала раничка в устата шансът е доста доста малък. Според мен трябва да се изследваш за собствено успокоение. Надявам се всичко да е наред и да имаш повече късмет от тук нататък.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f7e61d5aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 2 е общо-взето права. Правят се кръвни изследвания.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7bb7a98890
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко може и с нищо да не си се заразила... Приятеля ми преди да тръгнем е бил правил секс с "курва" (тя го е правила за спорта).. Та както и да е.. и тя го беше заразила с трипер.. и ние и двамата не знаехме.. и ние тогава бяхме в първите 2 месеца и аз му направих свирка.. И след 1 седмица той отиде на лекар да се прегледа и се оказа че има ТРИПЕР.. откачих обезумях идваше ми да се самоубия.. Тая долна курва го беше заразила и аз си мислех че и аз съм заразена.. От там той се притесни за мене и ме отведе на лекар направих си изследвания и се оказа че съм здрава и че нищо ми няма.. ;) Така че според мене отиди направи си изследвания мисля че нищо ти няма но за всеки случай :) УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 102310c2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Разбирам те, аз за пръв път го направих на 20, и секс и свирката.. Понеже мислех, че съм ужасно закъсняла за тея неща, толкова се бях захласнала по това да станат, че забравих да се предпазя! Първо го направих с един, който беше на моята възраст, но отракан такъв. После с една мутра, съвсем сериозно. Разботех в Сл. бряг в хотел на рецепция и там идваше този и го виждах как си води разни там жени, може би проститутки. И аз си легнах също с него. После имах - гъби, трихомони и ХПВ! От два пъти секс! Лошо ми е като си помисля, а съм била винаги от добрите момичета! Гъбите и до ден днешен не мога да ги преборя, ужасни са! Правих си тест за СПИН, отрицателен е... Много трябва да се мисли. Затова по-добре на 15 с някой като теб на 15, а не после отчаян и да се фърляш, на някакви уроди и без изобщо да внимаваш!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 31181026f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Работата е там, че доколкото помня имах такава раничка... (проблем с венците)... А цени и точно какво да изследвам? Също така къде точно (от София съм)?

Автор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 59661b65e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

7.   Номер 2 съм, Направи си пълни кръвни изследвания като мине определен период и такива за СПИН и хепатит. Нека личният ти лекар те насочи и ти напише направление. Няма нищо срамно, не се притеснявай. Срамно е да не си ги направиш:)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: aa385d25be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не се притеснявай за СПИН - може да се ззаразиш само ако и ти и той сте имали ранички.. той по пениса ти по устата.. ма едвали сте щяли да правите нещо с ранички.. но иначе няма да е зле да си направиш изследвания :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker