Я кажете за кунилингус и риминг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Я кажете за кунилингус и риминг
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 14702 пъти
Здравейте,

Темата е главно за кунилингус и между другото, един въпрос за риминга.

Неопитен съм, но също така любопитен. Прочел съм 2-3 статии из интернета, но все така ми остава интересно да разбера какво ви харесва на *вас*, докато ви лижат. Горе-долу колко време е нужно, преди да се мине от леки закачки с език и устни към по-сериозни действия с уста. Повечето статии говорят за проникване с език, и това поражда друг въпрос - един нормален човек език не е ли прекалено къс? С какво усещането е по-уникално от примерно пенис или пръсти? Или нещата по-скоро опират не толкова до усещането, колкото до психическото влияние от самото действие?

Отделно искам да питам за риминга. Правили ли са ви го? Харесвало ли ви е, и ако да, защо?

Разбирам, че може да прозвучат малко тъпи въпросите, но ще съм благодарен на всякакви отговори. Ще съм благодарен и ако мъже, които свободно общуват с половинките си в леглото, също споделят и дадат някой друг съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 3be625cce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проникването с език мен лично не ме кефи... виж стимулацията на клитора си е друго нещо! Ближи на една жена клитора и все ще остане доволна :Д

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5b40f74ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не знам.... на мен ми харесва, когато приятелката ми прониква в ануса ми с езика си... но естествено не става дума за някакво дълбоко проникване (поради размера на езика) а връхчето, предполагам... чувството е.. как да го обясня... явно има доста нервни окончания в началото на ануса и в допълнение влажният й език - мога да свърша на секундата. Подобна ерогенна зона са ми зърната на гърдите - дори понякога, като мастурбирам под душа си слагам струята на едното зърно и свършвам супер силно. А тя, жена ми, няма никаква чувствителност в зърната си, например. Интересни неща. И да уточня - хетеросексуален съм си. мъж на 27 години

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0cc3ab069f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   По принцип повечето жени обичат да ги лижат, стига да знаеш какво правиш и да го правиш внимателно. Лично на мен ми харесва партньорът ми да засмуква клитора ми, но не в самото начало, а като се възбудя достатъчно (това се разбира - по движенията, по пъшкането и т. н. ). Като цяло няма точно определен момент, в който да минеш от ''леките закачки на по-сериозните действия с уста'', можеш малко да се заиграеш и когато усетиш, че на момичето му харесва, да започнеш същинската част. Проникването с език не бих казала, че ми харесва, но всяка жена отговаря за себе си... можеш да го направиш и да я попиташ дали и харесва, след което ще знаеш дали да го правиш отново или не. Знай, че няма нищо лошо да питаш самата жена това-онова. Точно така ще разбереш най-добре какво и как и харесва.
Риминг са ми правили и съм правила. Но само с един единствен партньор, който е сегашния ми приятел. Бях доста негативно настроена към това да ми правят на мен, камо ли аз да го направя на някой, но осъзнах, че когато ти е добре с даден човек, имаш му доверие, възбужда те до лудост - не трябва да има бариери за новите неща. А ако не ти хареса, не го правите повече и край. На мен ми харесва партньорът ми да ми лиже ануса, но не всеки път. Понякога съм напрегната от нещо или се притеснявам и не мога да се отпусна... тогава не се получава. Иначе на него съм го правила, харесва му докато ближа ануса му да масажирам с ръка пениса му. Но държа да отбележа, че хигиената в тази част на тялото трябва да е перфектна, за да направя или за да дам да ми направят подобно нещо :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 45231684d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Всяка жена има индивидуални предпочитания и зона на комфорт. Най лесния начин да разбереш е да питаш по време на сексуалната игра дали и се иска да опита нещо ново и как се чувства по въпроса. Не се очаква от теб да си и в главата, както тя не може да е винаги в твоята. Има жени които изпитват влагалищен оргазъм и лизането не е източник на кой знае какво удоволствие. Други жени харесват да ги лижат. Имал съм приятелка която можеше да свърши само с лизане. Обикновено жената трябва да е настроена за това и отпусната - както номер 3 ти каза - ако е напрегната или има притеснения за хигиената си, надали ще може да се наслади на лизане - особено ако е стеснителна. Проникването с език не цели да замени пениса и да доведе до оргазъм.... просто е част от играта. Например съпругата ми не изпитва кой знае какво удоволствие от лизане но няма против тъй като мен пък ме възбужда и усещането е приятно при проникването с език - но това са си чисто мои индивидуални предпочитания. Жените се чувстват по подобен начин когато те извършват орален секс - повечето не изпитват директно удоволствие от правенето на свирка и го правят заради партньора си, при други удовлствието идва от това че те доставят удоволствие и възбуда, а на по-малка група им е приятно да правят свирки и да смучат пенис и това ги възбужда самите тях.
Същото се отнася до риминга - и там е строго индивидуално и ситуацията е малко по-деликатна. Както каза номер 3 - хигиената е на първо място за да се установи някаква зона на комфорт. От опит знам че ако жената е малко подпийнала задръжките по лесно падат :-) но преди всичко тя трябва да се чувства добре. Моята съпруга няма абсолютно никакъв проблем с анален секс, даже често сама си иска, но пък се чувства притиснено когато искам да и направя римминг и не може да се отпусне.
Каквито и съвети да ти дадат хората тук - те са напълно индивидуални и това че някой се наслаждава на определени техники не означава че друг няма да ги намери за отблъускващи.
Най-важния и сложен секс орган се намира между ушите, така че комуникирай.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bdfbb2ed09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз обичам когато моята ме лиже ануса с език. Само мисълта, че тази "чистичка" влажна устичка с това палаво езиче се наръгва в "мръсния" ми анус (той е измит де, но нали психологическият момент е там) ме кара да експлоадирам и се треса като вулкана Везувий :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7a8597dad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Правили са ми и умирам от удоволствие да го правя на гаджето си... особено като виждам как му действа! Това има и много силен психологически момент "Истинска само наша мръсна тайна" Това е акт, който много сближава. Говоря за жена да лиже мъжко дупенце. Искам да споделя, че не познавам мъж на когото да не му харесва това усещане. Чиста физиология-анусът е снабден с много нервни окончания и при жените и при мъжете, така че... моят съвет е -ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ И ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙТЕ, ще се изненадате, колко неща може да ви възбуждат, но да не сте ги пробвали поради една или причина. Знам само, че докато не опитате няма как да знаете дали ви харесва или не. Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e9b57b7169
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, А няма ли вкус на... акита? Или мирис?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6f979197bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   до 7. Вкус на акита имат само акитата. Добре измитото и изплакнато анусче има по-приятен аромат и вкус от вагината. Като за разнообразие с жена ми си вкарваме там парченце банан. След около 15 мин се получава някакво "слюноотделяне. Така лизането на анала е приятно и за лизания и за лижещия. Има и по-приятни варианти, но те са за напреднали в риминга.

П. С. Ако не знаеш, акито има горчив вкус. За миризмата е ясно.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: df2ccfdaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мъже, лизането на клитора не евсичко, малко от вас се сещат да захапят нежно срамните устни, да ги посмучат. обожавам целуване и близане на анус - аз да го правя и на мен да го правят с леко проникване, моят мъж се опъваше да му го правя, но после видя, че естрахотно, изглеждаше приятно изненадан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1dfb895ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   човек лиже не толкова защото му харесва лизането, а защото се възбужда от партньора.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f291c3dbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   много обичам да и седна на лицето и да ми пъхне език отзад. правили сме го много пъти доэри и на публика.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f291c3dbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70 гласа)

12.   вкарах си дезодорант отзад и ме изкефи. мъж 40. а най-много ми харесва да ми заврат отзад нещо и да чукам жена. и това не е фантазия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6f979197bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ами има разлика в проникването на пенис и на език в ануса. Езика разбира се е много по-малък, но е несравнимо по-търпелив, не свършва за 2 минути.
Tranyanka

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker