Нося дамски чорапогащници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нося дамски чорапогащници
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 88202 пъти
Мъж съм на 35 години с напълно нормална сексуална ориентация - не съм обратен ни най-малко. Женен съм от години и имам деца. Нямам никакъв интерес към преобличане в дрехи на другия пол или да се изживявам като такъв.

От ученик още обичах да наблюдавам женски крака в обути в дамски чорапогащник или дълги дамски чорапи - като срещна жена, несъзнателно първото нещо което поглеждам е краката.

От известно време почнах да обувам и да нося дамски чорапогащници - обикновено много тънки и прозрачни с лъскавина. Почнах да си бръсна краката по тази причина. Намирам усещането за изключително приятно - начина по който краката се хлъзгат един в друг или под панталона. Също така усещането е доста секусално заредено (не е нужно да споменавам че получавам силна ерекция). Харесва ми и как краката ми изглеждат - гладки, с равномерен цвят и лъскавина.

Носа чорапогащници в къщи и под панталоните когато излизам навън - ходя на работа или по задачи. Понякога дори спя с чорапогащник. Съпругата ми го намирше за странно в началото но свикна и почти не обръща внимание. Казва че е напълно ме разбирала и щом ми доставя удоволствие няма проблем с това.

Проблема е че идва лято и не мога все да ходя с дълги панталони непрекъснато в жегите. Лятото съм свикнал да нося къси панталони когато излизам (и не съм на работа), а не ми се иска да огрничавам желанието си до нося чорапогащник - свикнал съм.

Искам да ви попитам много ли ще е странно ако излизам из града така - с къси панталони, фин дамски чорапогащник и маратонки. Обикновено нося много тънки с бежов цвят (рядко по-тъмно кафяви, сиви или черни) които едвам се забелязват от десетина крачки, но ако имат ликра се подчертават заради лъскавината съм сигурен че хората ще го забележат в един момемент. Съпругата ми е на мнение че трябва да се въздържам, защото ще ми е трудно да се обяснявам защо го правя ако някой ме пита и на бърза ръка ще решат че или съм изперкал нещо или съм гей? Какво мислите - прекалено ли ще е шокиращо за останалите? (знам иначе че съседите ще са първите с одумките)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 367

преди: 12 години, 1 месец
hash: 7aa4142263
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ами честно казано не е съвсем нормално това - да ти харесват гладички и то обути в чоропогащник крака, а даже и с ликра. Звучи добре, възбуждащо, чудесно е, но.... когато става дума за женски крака, а не за мъжки. Естествено, че видят ли те познати или съседи ще падне голям смях и одумки. Единственото е да си ги носиш вкъщи. И защо презлятото ще ги обуваш - те запарват. Жена съм и стане ли топло нося или чорапи с широк ластик на бедрата или ходя боса.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 02558fa2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   за мен е шокиращо, че ти се чудиш дали останалите ще се шокират :)

все едно се разхождаш с един тъпан и викаш с цяло гърло "правя свирки", така ми звучиш.

носи си ги щом те влече, не разбирам от къде ти идва тази излишна показност.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 279ab22cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   На мен ми е смешно, предполагам че и другите ще ти се присмиват - къс панталон, а под него фин чоропогащник? !? !?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 192573244e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ж30: Темат излиза за втори път със същата формулировка и текст. Защо?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f2815a29c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Виж пич, аз съм същия нося ги редовно и на открито обаче хич не ми пука. Приятелката ми даже го намира за готино. За щастие не живея в Б-я и не трябва да си имам взимане даване с некви ограничени вкаменелости с IQ от 20 дето се хилят като малоумни и сочат с пръст всичко дето е различно. Ако тва ще успокои напоследък се навъдиха много фирми които произвеждат модели специално разкроени за мъже. Много мъже ги кефи да носят ама в България не смеят да си признаят. Тука нямат проблем с това и го примат за нормално. И аз като тебе се дърва когато обуя чорапогащник и гаджето ми го отнася. Нося и дълги чорапи понякога. Ако жените могат да носят панталони и кубинки щот са еманципирани аз що да не носа каквото ме кефи. Едно време задръстаците в Б- я така се хилеха и въртеха очите кат видат мъж с обица, а пък сега жени носат вратовръзки и е ОК. Да не ти пука кво ще каже тоя или оня.
Аз най често нося с телесен цвят, сиви или черни с ден 10 -20 и поне 15% ликра.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cb5ed7dd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Аз пък ходя с прашките на жена си. Харесва ми дамското бельо. Много е леко, меко, не се усеща. С боксерите се сварявах. Веднъж за майтап ги обух. Жена ми каза, че много ми ходели, а пък на мен ми хареса и така вече 5-6 години. Хич не ми пука, какво ще кажат хората ако разберат. Готено ми е и си го правя. Но разбира се не парадирам с това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4b701e6009
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   До Автора и до номер 5 - ама Вие сериозно ли намирате това за нормално, мъжкарско?
До 5 - я кажи това в коя държава е нормално? Не се смятам за задръстеняк, обиколил съм всички континенти но такова нещо освен в Тайланд май другаде няма да го приемат за разумно поведение.
Всеки има право да се облича и държи както сметне за добре но това по скоро не е да си имаш " взимане - даване с ограничени вкаменелости с IQ от 20" а някаква извратена форма на фетиш. И мен може да ме кефи да си слагам корсет и сутиен и това няма да Ви се стори странно ли? - особено на умника от пост 5 който явно в България няма как да преуспее заради високото си IQ.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 364fc5c747
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и аз трябва да почна да нося, харесва ми а съм на 17 момче :Д

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1b54787082
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Зададох си няколко въпроса четейки темата ти. Защо е нужно да си "шеташ" на сексуалните привички денонощно? Възможно ли е да искаш целодневно да си възбуден? Нямаш ли си друга работа а постоянно мислиш за секси краката, да си целодневно в чорпогащник? Защо жените могат да носят 90% от мъжкото облекло без някой да ги обсъжда а мъжете не могат да носят женско?
По принцип няма нищо лошо да си ги носиш щом ти харесва, но женати е права, трябва да се въздържаш, защото ще ти е трудно да се обясняваш защо го правиш. А и повечето няма да ти повярват и разберат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b57bebe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Много се смях като четох поста ти, та предполагам, че хората по улицата като те видят ще има да се смеят по цял ден. Не е толкова смешно като някой нарочно се облече за майтап, а когато някой верно сериозно си мисли че е нормално, това наистина ужасно е смешно. Представям си само лъскавия чорапогащник с ликра и маратонки! Това и жена да си го сложи пак ще се смея, камо ли мъж. Като се облече някой мъж в балетна рокличка и разнася бирата и се весели е майтап не е толкаво смешно, а като го прави някой насериозно е супер смешно.

 
  ...

...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 32033467d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От Автора: Много благодаря за отговорите.
Към #1 - като става дума за гладки и секси крака и аз съм на същото мнение за женските. В случая говорех за моите крака и точно това имах в предвид - гледам на тях като МОИТЕ и ми харесва как изглеждат в дамски чорапогащник (пък и усещането). Все едно когато облечеш някоя дреха и просто се харесваш и чувстваш приятно в нея - гледаш я през твоя поглед а не непремено през погледа на определен пол. Като си избирам дънки гледам да ми седят добре и да се чувствам удобно - не подбирам такива дето ще са ми тесни в чатала и сегнати на задните части защото на жените това би им се харесало.

Същото се отнася за причината поради която нося чорапогащник. Относно "запарването" има летни луксозни модели, много леки и финни, с много малък ден, (вярно скъпи са) които ИЗОБЩО не запарват - даже напротив. На жените им е лесно със копринените пликчета и прашките - опитай се един път в горещ летен ден да носиш нормалните, памучни мъжки слипове или дори боксерки и тотално ще ти се промени стандарта за "запарване". Нося понякога дълги чорапи със силиконови ленти, но не са ми най-удобните извън спалнята. Съпругата ми за сметка на това ги предпочита и носи редовно.

Към #2 - не става дума за предумишлена "показност". Просто така се случва че в летния сезон, ако искам да се чувствам по-удобно, заради естеството на чорапогащника, става очевиден. Опитвам се да събера мнение, защото искам да се преборя за себе си относно влиянието на общественото мнение. Когато тичам по няколко километра в края на седмицата и нося шорти излизам извън града в по-обезлюдени места точно заради евентуалното обществено мнение. Хич не ми се иска съседите ми да ми определят гаредероба и да диктуват какво и как да нося - струва ми се абдурдно да се ограничавам заради непознати как да се чувствам.

За #5 - и аз съм чувал че на "запад" не обръщат внимание и го приемат за съвсем нормално - пък и западняците са възпитани да уважават личното пространство и надали сочат и се втренчват като нас при вида на нещо което им се струва "нековенционално". Видях и един форум на Delphi Forums, със 14 000 членове - все мъже които намират чорапогащника за нещо нормално и приятно за носене като част от облеклото. Разменят си съвети и информация. Виждал съм из Интернет тези модели оптимизирани за "мъжките части", за които говориш - Activskin / Comfilon и разни други, ама като чета някои коментари надали някой ще почне да ги внася в България.

Напрво завиждам че не трябва да се смущаваш от разни втренчени погледи и да се чудиш за какъв ли те мислят.
към 12 - като казах "фетиш" се опитвах да обясня основата на това влечение. Ежедневното носене не е изражение на непрекъснат сексуален изблик (поне не за мен) - просто е комбинацията от материя, външен вид и усещане което намирам за особено приятно а не факта че е женско облекло - като чета е точно като на други мъже с такава наклоност. Не знам какъв пример точно да дам. А относно това което някой каза дали го намрам за "мъжествено" - едно време мъжете в средновековието и то точно благородниците, са носели чорапогащници (вярно е че плътни но не са имали найлонови влакна) за да им почертаят формата на крака и мускулатурата и после неясно как, са станали "женско" облекло.

И аз съм си задавал този върпос - виждал съм момичета да носят Fedora шапка, която си е абсолютно мъжка или мъжки каубойски ботуши и останалите да го намират за супер нормално.

Благодаря за мнениета - май просто трябва да свикна да не обръщам внимание на втренчени погледи, подмятания или смях идващи от зле възпитани хлапета и да карам както ми е приятно. Съпругата ми май полека взе да се съгласява с мен по този въпрос, а това е най-важното

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: ec737844b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз обичам да нося дамски чорапогащи, но само през зимата и защото добре пазят от студа. Но чак пък и през лятото хич не ми и зглежда нормално, където и да е по света.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9ba407e57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   и аз нося дамски чорапогащи май повече от 20 години но само в студено време под панталона
в началото доста се притеснявах от реакциите на продавачките като си пазарувах такива артикули - няколко чифта на сезон но не усетих някоя от тях да се присмива и да гледа на това като нещо ненормално
имам приятелка която приема това като нещо естествено и понякога заедно ходим в магазина за чорапогащи
нося плътни 40-120 дена бежави или сиви
миналата година бях на профилактичен преглед лекарката леко се усмихна като се събличах но нищо не каза
все пак не бих посмял да излеза на улицата по къс панталон с чорапогащник а в жегите не бих го направил за нищо на света

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9521c5af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не за препоръчване да се показваш, защото повечето хора ги интересува колко са сбъркани останалите и колко нормални са те. Едно нещо зная от собствен опит. Почти 30 години носех тайничко дамско бельо и не допусках, че мога да съм бисексуален, защото имах секс само с жени. Сега вече не допускам, че съм гей защото съм женен, живея с жена, но като се облека в дамско бельо ме се иска да имам нещо и в ануса. Имал съм, а няколко пъти и нещо живи.о. Не искам да те плаша, но повечето кросдресери, които познавам са изминали същия път. Рано или късно ще поискаш да се чувстваш като жена не само пред огледалото, а и в леглото.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Което пък не означава автоматично, че си обратен. Обратен означава само и единствено влечение към същия пол. Нищо повече.

И малко допълнение - прашките са измислени много отдавна, някъде око 3500 години пр. н. ера, ако не се лъжа и са се носели само и изключително от мъже. Тоест, това си е било и е мъжка дреха. Сега, когато жените я носят, обратни ли са? Тъпо, нали? Защо тогава аз да съм обратен за това, че нося дреха, която изначално е мъжка? Същото важи и за чорапогащника. Да не говорим, че жартиерите също са били измислени за мъже и са ги носили и използвали първо те. Същото важи и за обувките с висок ток - носили са ги само мъже благородници, за да могат по-лесно да се качват на конете си. А полата до коляното? Мъжка дреха - справка - гърци, римляни. На някой да му се видя странно, че последния Конан е с пола? Ми не, защото е в синхрон с времето, за което е правен филма. И какво? Сега жените като носят чорапогащници, високи токове и поли до коляното, обратни ли са? И защо въобще облеклото би трябвало да се отнася до някаква сексуална ориентация? Та то тогава 99% от жените са обратни, мама му стара...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1184620a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Аман от сбъркани дето искат да се самоубедят, че не са! За кушетката на някой психоанлитик си, мой човек, това е истината, а иначе можеш да си пишеш по форумите колкото искаш и да обясняваш, че всичко ти е наред. А на № 5 кой му е казал, че всяко различно нещо е и нормално не знам...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Защо "сбъркани"? При положение, че повечето типично дамски дрехи в момента, са били изконно мъжки на времето, задаваш ли си въпроса кой е нормален и кой не? Нима жените са ненормални, че са взели абсолютно всичко от нашия гардероб? Ето ти една тема за размисъл:

http://www. hera. bg/s. php? n=185

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e9b6e617f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   И аз нося понякога дамски прашки и черопугащник за разнообразие, аи защото съпругата ми ме помоли веднъж да го направя. Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9521c5af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До №21. Вярно е, че чорапогащника някога е бил мъжка дреха, но има една разлика в превземането му от жените. Те го правят по практични съображения, не от сексуални подбуди. Казвам ти го като мъж, който носи дамско бельо. Така се обличам защото ме възбужда, като си представям, че съм жена. Не искам да плаша начеващите кросдресери и трансвестити, че рано или късно, ще се отворят отзад, но при мен това нещо претърпя развитие. Все още си мисля, че съм хетеро, но вече само обличането не ме задоволява и понякога контактувам с мъже в женска роля. Ще подчертая, че на улицата се обръщам след жени, живея с жена и правя секс с жени, но когато аз съм облечен като жена имам нуждата от пенис. Даже си имам и женско име, подчертаващо мераците ми (Аналленка)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Че какво лошо има в аналния секс? Това не те прави обратен. Една жена като практикува анален секс обратна ли е? Поне там физиологията ни е абсолютно еднаква и не виждам причина едните да могат да правят секс там, а другите не. Абсолютно еднакво е.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3cffacafcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 22 откога допускаш такива елементарни грешки? Като се подписваш така, поне пиши правилно.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5e1e569bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Направо да се учудиш какви същества пишат тук? ! 24 как смяташ - има ли разлика между жена, която прави анален секс с мъж и мъж, който прави такъв с мъж? Или в случая с автора от коментар 23 може и да го приемем, щото той, когато е с дамско бельо се чувства като жена и в този смисъл всичко е в час, когато има мераци да му го вкарат отзад?

Ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5c3b077645
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   22, смешно изглеждаш с тоя "черопугащник", поне да го беше копирал от заглавието на историята... Аз ако не друго поне пиша правилно. Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Ели, можеш да правиш анален секс и без да си обратен. Днес правих примерно с приятелката ми - аз на нея, тя на мен и какво? Обратен ли съм? Никога не съм се докосвал до мъж, няма и да го направя - отращават ме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 83ac246678
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Много откровенни разговори са се заформили тук. Мен пък ми харесват женските дрехи и най-вече роклите. Харесва ми да се обличам в такива и ми действа възбуждащо. Въпреки това обличам много рядко рокли( веднъж, два пъти годишно), понеже нямам собствени такива, и достъпа ми до такива дрехи е ограничен. Живея сам и доста често ми се приисква да си купя поне една рокля, от такава материя, която държи хладно, но същевременно тази мисъл ми се струва абсурдна. Понастоящем гледам често клипчета в интернет на мъже обличащи рокли и така донякъде задоволявам желанието си за обличане на такива от моя страна. Доста е откачено това което писах, но кой ли не е малко луд е днешно време.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 48096b32f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Ахахаха, извинявай, авторе, забавно ми е.
И как от дамски чорапогащници отидохме на анален секс... Затова го обичам този сайт, хората тръгват от || и стигат до | |.
Кой както си се харесва, така да си се носи. Трябва да сме либерални.
---Джеси---

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 76c8c5af65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Не, въобще не е откачено. Жените могат да си носят абсолютно всичко и затова нямат такива мераци. Ние сме яко дискриминирани в това отношение и не виждам нищо ненормално на мен да ми се иска да облека рокля, така както на някоя жена й се прииска да обуе панталон или прашки - две абсолютно мъжки дрехи. Но те не се считат за ненормални, нали? Прочети статия, която съм дал по-горе и ще разбереш доста неща :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9521c5af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До 31. № Ами и аз започнах с чорапогащници и дамски гащички и стигнах до аналния секс. Не зная дали са прави психолозите, които казват, че гей не се става, пък и не съм сигурен дали аз съм такъв, но при мен всичко се развива. Вече изобщо не се разделям с дамското бельо. Отдавна си слагам дамски превръзки, а понякога имам даже и тампон. А като се върна в къщи веднага се обличам от главата до петите като жена, включително, перука и маникюри. Мъжете не ме привличат и не мога да си представя, че мога да живея с мъж, но в главата ми постоянно се мотаят истински пениси. Май ще се отклоня от темата, като кажа, че съм имал дузина и в ануса си, но наистина собственика им никога не са ме привличали, достатъчно е да са били интелигентни и чисти.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Както съм споменал по-горе, аналният секс и сексуалната ориентация нямат нищо общо. Това, че ти е хубаво да те чешат по ухото прави ли те гей? А жена, която прави анален секс гейка ли е? Аз имам задник, и жената има задник. Значи тя може да го използва за кеф, а аз не? Приятно ти е, правиш го. Аз също го правя, но се отвращавам от мъже, така че...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9521c5af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   33. до 34 Не разбрах дали го правиш с вибратор или с жив пенис. Аз го правя и с двете, така че не искам да казвам дали се чувствам гей или не. Виж като се облека страшно ми се иска да съм жена, а и се чувствам като такава.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 76c8c5af65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   С истински не съм пробвал никога, поради причината, че мъжете ме отвращават. Виж, с жена ми се правим дармадан. Тя ми купува дрешки, чорапогащници, поли, обувки, харесва ме така и няма абсолютно никакъв проблем с това. Напротив :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8c6e6a9423
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Мисля, че е много по-неприятно това, да се правиш на нещо, което не си и да защитаваш яростно една загубена теза, отколкото да си признаеш чисто и просто, че си гей/би.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Какво общо има облеклото със сексуалната ориентация бе, 38? Ти прочете ли въобще малко по-нагоре какво сме писали? Да викаш на някоя жена, че е гей, само защото носи обувки на висок ток? Не, нали? А това е било мъжки атрибут. Прашките също. Гей ли са жените носещи прашки? Ей, за нищо ги нямате тия глави на раменете, освен да повтаряте нещо, подочуто отнякъде. Никаква мисъл...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8c6e6a9423
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39 - както казах - защитавате ЗАГУБЕНА теза, жена да носи женски дрехи е ок, няма как де е гей, много тъпи примери давате, честно, само и само да се оправдаете! То преди 3000 години и други неща са били нормални, не вече не е така, затова не ми приказвайте как е било преди.
Но не - както казах - оправдания ще се намерят много, за да се спести очевадната истина... Точка!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d221cd864b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Номер 40, преди известно време живях в Шотландия. Искаш ли да идеш там и да кажеш на някой мъж с пола, че е педал? Само да те предупредя, че сметката за зъболекар ще е голяма, щото скотите много лошо бият, като ги засегнеш на чест. Точка, вика посеркото му с посерко :D.
Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Фактът обаче е, че тези дрехи са МЪЖКИ и са измислени като такива, чат ли си? А и ти май не вдяваш много-много какво означава "гей", а? Гей означава да ХАРЕСВАШ мъже и нищо повече. Няма дрехи, няма нищо, едно единствено нещо. Ама някой се лакирал, значи той е гей - пълни глупости. Гей означава да харесваш индивиди от същия пол - ни повече, ни по-малко. И още нещо - жените са взели 100% от мъжкия гардероб без да са гей, а когато ние искаме да си върнем исконно мъжките дрехи, сме гей, така ли? Доста тъпа логика ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ccdd5fcc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Към питащия:
Че ще е странно, ще е странно, защото просто не се среща често, но вникакъв случай не бива да се притесняваш от кой знае какво лоши коментарии и/или подогравки.
За са те окуража ще ти кажа, че повече от година практикувам ако мога така да се изразя този дрескод и не бих казал, че съм наблюдавал кой знае какви реакции у публиката. По-скоро ако твоите мъжки крака са хубави, то по-скоро би трябвало да очакваш одобрение у женската част по подобие на одобрението у мъжката при вида на хубави женски крака в качествени чорапогащи, защото по този начин просто краката се подчертават и независимо дали са мъжки и женски всяко хубаво нещо си е хубаво и това няма никакава връзка с хомосексуалността...
Опитай и ще видиш, че ще се почустваш по-свободен и уверен в себе си, с повишено самочувствие от факта, че си преодолял един свой страх. Ако владееш чужди езици и се поразровиш из нета ще намериш много себеподобни и ще разбереш поне, че не си сам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69901b2715
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Оф, добре че се подкрепяте взаимно, че да има кой да го възприема за "нормално" това поведение (относно коментар 44) :/

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Абсолютно нормално си е. Би ли обяснил защо не е нормално?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69901b2715
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   46 - по логиката на автора, щом като нещо е било нормално преди 3000 години, значи все още е валидно! Пълни глупости! И понеже преди 3000 години прашките и чорапогащниците са измислени за мъже, то значи е нормално да се носят? Е, ЕТО КАКВО: 1) много работи са били още нормални преди 3000 години, но в момента са НЕМИСЛИМИ; 2) има разлика между дебел вълнен чорапогащник за зимата, който някои мъже носят ПОД ПАНТАЛОНА и ДАМСКИ лъскав чорапогащник, който дори да се вижда посред лято! Понеже автора даде пример за дамския гардероб и дали жените са гей, щом носят мъжки дрехи? Има си някакви стандарти на поведение и за твое съжеление мъж в рокля се възприема по-кофти от жена със сако примерно. И последно: след като панталоните са част от мъжкото облекло, то авторът и подръжниците му биха ли сметнали за нормално да се ОБЛЕКЪТ С ДАМСКИ ПАНТАЛОН само защото е панталон, ако ще и да е розов с лъскави пайетки по него (но все пак панталон нали)? Е, нормално ли е? Искам аргументиран отговор обаче!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Не, не ти пак обясни защо жените могат да си носят всичко, а мъжете не ;) Коя е тая сила, която ги решава тия работи. И не е преди 3000 години, обувките на висок ток, цветенцата, дантелките и рюшчетата са били те тук, скоро - има-няма 16-17 век. Значи тогава не са били обратни, а сега са обратни, тъй ли? И що трябва въобще да се свързва със сексуалната ориентация, това не ми е ясно... Доказано е, има изслезване, че над 96% от хората с такива наклонности са си сабсолютно нормална сексуална ориентация. А иначе - определението за "нормално" и "ненормално", особено при облеклото, е доста широко и фриволно понятие и е въпрос на предразсъдъци, навици и капка разум в главата.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 69901b2715
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   ДАМСКИТЕ чорапогащницие са предназначени да се носят от жени, обратното не е нормално. Както винаги увърташ и не можа да ми отговориш смислено на въпроса. НО носете си каквото искате, бе хора, те на вас ще се смеят и на децата ви, пък нека на вас уж да не ви пука! Айде със здраве, в коментар 47 съм се аргументирал съвсем изчерпателно и ясно, който го мързи да чете или няма 2 капки мозък да се аргументира правилно - проблема си е негов!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Пич, ама то има МЪЖКИ чорапогащници, които са досущ като дамските, но на тях пише МЪЖКИ и кво прайм? Не мога да разбера каква е тая закостенялост...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9521c5af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Мисля, че това кой какво е носил някога и каква е модата сега не е сериозен аргумент. Аз нося дамско бельо защото така се чувствам жена. Тоест нося го от сексуални подбуди. Телчетата на сутиена ми се забиват в ребрата. Еластичните гащички ми притискат топките, от перуката ми се запаря главата, но си ги нося, защото ме възбуждат. Не вярвам жените да се възбуждат от сако или панталон, докато повечето мъже, носещи дамски неща го правят само заради сексуалната възбуда. Едни се възбуждат от фетиша към бельото, а такива като мен от чувството, че са жени.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   А на трети просто им харесва, защото повечето дамски дрехи са просто красиви ;)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9521c5af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

53.   До 52. Е да де, и тия които ги носят си мечтаят да са красиви жени.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Ми, не точно. Аз не ща примерно :p Разберете, че може да е само заради красотата на дадена дреха или пък защото е адски приятно да я носиш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 17c50b8aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Здравейте, аз имам фетиш към женските чорапи, гаджето ми ходи с 3/4 чорапи и само когато правим секс и обувам нейните чорапки и така правим секс после ги събувам, само докато правим секс и обувам чорапите1

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4ec3a00586
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Аз пък ги нося постоянно - къси, 3/4 и чорапогащници. Гаджето ми ми ги купува дори и няма абсолютно нищо против. Дори й харесва. Няма нищо лошо в това.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ccdd5fcc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Към автора:
Какво стана? Лятото отмина, но ти преодоля ли притеснението от одумки, реши ли се да се покажеш облечен така, както ти харесва?

 
  ...

1-50 от 367
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker