На 20 години съм и съм девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 20 години съм и съм девствена
преди: 12 години, 12 дни, прочетена 5331 пъти
На 20 години съм, красиво и привлекателно момиче, но все още не съм правила секс. Чувствам, че трябва да имам доверие на човека, с който ще го направя, не мога просто да изляза и да се изчукам с някой непознат.
Замисляла съм се и над възможността да се отворя сама, но ме е страх от болката. Казвали са ми, че колкото по-голяма си когато правиш секс за пръв път, толкова повече боляло. Истина ли е?

Какво да направя? Да си ли остана девствена докато срещна правилния?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: 2e9a6876e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Скоро и аз правя 20 и съм девствен, но не ми пука!!! Мисля, че трябва да изчакаш правилния, както ти си се изразила. Остави ги другите и не се притеснявай. Просто няма за какво!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 8730259cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не ги разбирам много тия въпроси, но според мен е по - добре сама да се отвориш от колкото някой смотаняк да те изреже и после да те остави ;) Спомена няма да ти е добър. Познавам едно момиче, което си стана гадже с една утрепка и той я отвори и няколко дена след това я заряза. Тя самата до ден днешен проклина тоя ден ;) Ако искаш да се отвориш използвай нещо тънко за да не те боли толкова, намажи го с вазелин или там квот имаш и действай.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 1be8839e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Според мен няма такава закономерност болка - възраст. Абсолютно е индивидуално колко ще те боли при първият път. Ако за теб е важен първият път изчакай да срещнеш правилното момче, а ако не ти е толкова важен първият път не го мисли толкова :) Но от личен опит бих те посъветвала да е с човек на който имаш доверие и имаш чувства :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: a7cef5ef41
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Мацка, я не се плаши! Аз пък започнах половият си живот на 19 и то с правилният човек. Идва си времето за всичко. А и я виж това: http://woman.hotnews.bg/n/ranniyat-seks-razrushava-nervnata-sistema-na-zhenite.12769.html и това: http://woman.hotnews.bg/n/ranniyat-seks-uvelichava-razvodite.16422.html . Очевидно си сред щастливките. А щом плюс това си и красива, със сигурност няма да си умреш сама... и девствена :D Просто си живей живота и току-виж ще се появи правилният човек за теб. :)))

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 416323968a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Аз също съм на 20 (и 4 месеца), все още девствен, но вече съм го решил твърдо да ходя на проститутка (вероятно от интернет) и най-после да се приключи с тази гадна комплексираност пред другите... Иначе на авторката въобще не и препоръчвам да прави подобно като мен, все пак при момичетата е съвсем различно и нека чака правилният човек!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 9c907ffc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Евалата на номер 6! Наистина, ти си момиче и при теб е по-друго. На 20 не си престаряла. Какви са тези глупости с отварянето сама? Ти да не си вафла или кифла, че ще се отваряш сама? Секса да не е някакво механично действие? Изчакай, ще се появи накои мъж, с когото ще ти е приятно да си заедно, с когото ще се целувате, прегръщате, и ще дойде времето и на секса.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 6dac14b059
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Номер 3, не съм съгласна с теб. Първо, с нещо тънко, не можеш да се отвориш. Най-много да си причиниш само болка или по-лошо - да си докараш инфекция. Второ, въпреки широко разпространените шеги и закачки на тема вазелин, той НЕ СТАВА за лубрикант. Дори напротив - затруднява половия акт и потиска нормалната секреция на влагалището.
Иначе, според мен чакането на "ПРАВИЛНИЯТ", "СПЕЦИАЛНИЯТ" и така нататък може да ти изиграе лоша шега и да си останеш девствена доста дълго време. За мен ПЪРВИЯТ ПЪТ не е нещо кой знае колко специално и запомнящо се. Един път се живее бе хора, отпуснете се, наслаждавайте се на живота.
Авторе, не казвам да си легнеш с първият срещнат на улицата, но и няма смисъл да отлагаш и да се пазиш за "Принца на белия кон". Ако има момче, с което си допадате и сте се опознали - действай, отдай се на момента. Успех
xperia

p.p. Извинете, но просто не мога да се сдържа - линковете дето номер 5 ги е пуснала и двата съдържат пълни глупости. Ама пълни глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker