Мастурбация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбация
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 15888 пъти
Здравейте! Мастурбирам от около 2-3 години, но от 6-7 месеца не изпитвам огразъм (ако това преди е било оргазъм, не мога да го обясня точно, но наистина тогава беше най-"върховният" момент от цялата работа и след като това станеше, имах чувството, че някакси се изморявам и не мога повече). Момиче съм и съм девствена. Исках да ви попитам дали е възможно да съм прекалила и затова да е станало така или? (защото аз доста честичко си го правех преди, през ден, че понякога и всеки ден). Ако някой знае защо се получава така, моля да ми помогне!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: e5faeb2dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Време е да си намериш приятел. Още по-хубаво ще става тогава

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7366d1d101
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз мастурбирам често, даже по 4-5 пъти на де ми се е случвало, но почти винаги съм свършвала. Просто трябва да си намериш нещо, което да те възбужда достатъчно. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 16e278a747
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз съм точна като теб но съм момче смисъл напоследак като мастурбирам и се празня не усещам вече такъв кеф къвто усещах преди

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 575eeee3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ж32: И аз бях като теб като тийнейджърка. Да, прекалила си, пренаситила си се и вече нямаш неврологичното усещане... Затова, време е да си намериш приятел и да усетиш освен клиторния, и вагиналния оргазъм... Удоволствието от клиторния оргазъм ще се завърне след доста дълго време, но със сигурност ще се завърне. След това, пробвай, докато си в сексуален акт с любимия, да стимулираш и клитора... Няма друго подобно удоволствие...

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: e1a798b32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Всичко е от мозъка. Гледай еротичен филм, представи си нещо по необичайно, пъхни си нещо в дупето (най-добре малко вибраторче), сложи си щипки на зърната или парченца лед на гърдите или нещо друго "по-така" и ще видиш как ще стигнеш до оргазъм много бързо :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 356d366207
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хахах и при мен е така,,, смисъл пак стигам до някво "върховно" усещане,, ама не е както преди... ;дд

*пикая клекнала *

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: 4d10938f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   По време на оргазъм, се отделя допамин, който е част от "системата за възнграждение" в човешкия мозък.
Едно интересно свойство на мозъка е това че бързо добива толеранс към стимуланти - за пример ще дам потребителите на сериозни стимуланти - амфетамини и кокаин. Те работят на много подобен механизъм като секса - отделят допамин. След честа стимулация, рецепторите, които реагират на допамин се нагаждат на постоянно завишените нива и се наблюдава т. нар. толеранс или "обезчувствяване" - стимулацията на предизвиква същия ефект на удоволствие при същото количество допамин. Това е и причината, "наркоманите" да имат нужда от постоянно увличаване на дозата с времето.
Друг пример - с друг стимулант - кафеина - ако пиете често кафе в една и съща доза - примерно чаша на ден. След извесно време - ободряващия ефект изчезва и трябва да минете на две чаши кафе на ден за да получите същия ефект на една чаша в самото начало.
Сега добрата новина - мозъка също успешно се "рестартира" и толеранса изчезва, ако има период на въздържание от стимулацията.
Ако маструбирате и свършвате (оргазъм) по 4-5 пъти на ден (което е доста всъщност) и го правите редовно, е съвсем нормално да изгубите интезитет с времето. (За това и ни омръзва да ядем едно и също нещо и престава да е удоволстие).
Най-лесния начин да рестартирате системата е период на въздържание - и не говоря за ден-два. По скоро седмица - две, или даже месец-два (за различните хора това е индивидуално). Като правило, колкото е била по-интезивна стимулацията толкова е по-дълъг този период.
Още една подробност (между другото аз съм мъж и поради липса на клитор :-) няма как да ви говоря от първа ръка) - при стимулация на клитора (който има изключителен брой неревни окончания, подобно на главата на пениса при мъжа) е възможно да се получи "обезчуствяване" поради загрубяване на кожата. (При мъжете това е доста добре изразено с разликата между "обрязаните" и не обрязаните - при обрязване се премахва кожата която покрива главата на пениса и в резултат главата е непрекъснато изложена на допир с околната среда - говоря за бельото. С времето поради непрекъснато търкане, кожата загрубява, нервните окончания се покриват с по дебел слой от епителна тъкан и изискват по-силна стимулация от тази при необрязан мъж където главата на пениса е скрита и предпазена с кожа.
Същото се отнася за клитора - при непрекъсната и силна стимулация с ръка или други предмети и при лиспа на смазване (употреба на лубриканти) се получава това загрубяване и обезчуствяване. И при този тип обечуствявне спирането на стимулацията и ползването на кремове (специално за целта) коригират до някъде проблема. Физическото "обезуствяване" на органа, придружено с мозъчното "обезчуствяване" към стимулация обикновено се допълват и резултата е подобен - удоволствието намалява или изчезва.
Има го момента че стимулацията е чисто механична - тоест иска ви се... мастурбирате като физически акт.
Опитвам се да кажа че това че е намален ефекта от мастурбиране и нивото на удоволствие не означава че непремено няма да изпитате удовлствие ако сте подложени на засилена стимулация.
Неща които може да направите по въпроса:
1. Период на въздържание - това е най-сигурното средство
2. Ползване на лубрикант и/или специалните кремове за целта
3. Психологическо допълнение - гледане на порнографски материали - снимки или филми. Мастурбиране в необичайна и възбуждаща обстановка, маструбиране докато гледате как някой на живо извъшва сексуален акт или мастурбира (например някоя много близка приятелка). Мастурбиране по време на изживяване в някаква роля - примерно определен вид облекло което ви кара да се чувствате по определн начин със секуален нюанс - има жени които се обличат като монахини (странно но факт) или като проститутки и т. н. Облеклото цели да даде малко по-физическо изражение на фантазии които се ползват по време на мастурбация. (това навлиза във водите на фетиша - нещо което е напълно нормално)
Още една възможност е да опитате вагинален оргазъм - с проникване на пръсти дълбоко или ползване на играчки. Може да се експериментира и с комбинации от стимулиране на различни зони едноврмено - играчки предназначени за анален или вагинален секс в комбинация със клиторна стимулация.

С две думи всяко нещо което ще увеличи интензитета на психологическа стимулация или различно физическо усещане от това към което сте "притъпяли".
Механично мастурбиране, като гледаш в една точка на стената или в тъмното, обикновено има кратък период на удволетвореност пък дори и да имате много развинтена фантазия и добра зрителна памет.
Мозъка си остава най-сложния секс орган и за щастие има доста отворени портали към външния свят за стимулация, плюс това което той е способен да създаде.
Друг начин - ако не сте готови за пълен сексуален контакт - орален секс или ръчна стимулация от партньор могат да се окажат алтернатива пред мастурбиране.
Абсолютно не е задължително да си търсите някой да ви "изчука" само защото искате да изпитате сексуално удоволствие - ако имате приятел с който сте готова на известна интимност и сексуални отношения може да му обясните че не сте готови все още за "пълна-програма-секс" и желаете той само да ви стимулира до оргазъм. Повечето мъже напълно щв разберат такова желание и ще го примат за нормално - ако и става дума за лизане няма да има нужда от кой знае какви убеждения (но се подгответе за възможноста да очакват "връщане на услугата")
Dr. Who

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 2bb9f0f128
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Коментара ти номер 9 ми подейства като научно-популярен филм(казвам като комплимент, да не се обидиш). Оттам нататък каквото и да кажа ще бъде само лични наблюдения. Лично при мен не се е случвало да не мога да стигна до оргазъм при мастурбация. Понякога, когато партньорът ми го няма се случва да го правя доста често по няколко пъти на ден, но винаги стигам до оргазъм по няколко пъти. Само, че при мен се получава не само от клиторна стимулация, а и от други неща(играчки). Та съвета ми, авторке, е да промениш нещо. С смисъл да не извършваш само едно и също действие. Желая ти успех.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5ffecb616f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 4, ако искаш пак да се почустваш сякаш го правиш за първи път, дай си почивка, няколко седмици или месец и после все едно си се възродил.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 60314a72f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И при мен се получава нещо такова, когато го правя често, просто ми се иска но оргазмът е слаб. Пробвала съм в такива случаи с притискане на бедрата и има ефект, оргазмът е по силен но се изморявам бързо и ми се струва доста детски този начин.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 44656d61a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Късате се от мастурбиране, после не можете да да испитате оргазъм.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e9f0116cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Напротив, колкото повече мастурбираш, толкова повече оргазма ти става по силен и толкова повече ти се иска. Ако не го правиш често, настъпва ''заспиване''и желанието и интензитетът на оргазмът изчезват.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e9f0116cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Имам проблем, колкото повече мастурбирам, толкова повече желанието да го правя се засилва, момиче на 21, мисля, че не е нормално това.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba10f217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Явно нещо не ни е наред, аз съм момче и съм същият, нормално ли е?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba10f217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (87 гласа)

18.   Ами аз съм момче и при мен е така, когато го правя често, главичката на членът ми става много нечувствителна и при мастурбация оргазмът ми е слаб, дай си малко почивка и ще се оправиш.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba10f217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Защо след като съм мастурбирала, клиторът ми става неприятен на допир и леко боли, моля ви кажете това нормално ли е?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba10f217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Искам да попитам модераторите, защо е изтрита темата "Някоя друга мастурбира ли така" и има ли възможност да бъде пусната отново?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e9f0116cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Къде изчезна темата ''Някоя друга мастурбира ли така'', въпрос към модераторът.

Модератор: Не зная! Модераторите се занимават с одобряването на коментарите и историите ви. За всякакви други въпроси можете да се свържете с Администратора на сайта. Това може да стане от меню Контакти на началната страница

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e9f0116cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами беше написано като коментар, че темата я има в друг сайт и от тогава изчезна, явно администраторът е решил да я изтрие.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e9f0116cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Към 19, това е нормално миличка при всички е така, при мъжете също.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba10f217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И при мен клиторът е неприятен за пипане след мастурбация, но въпреки това аз продължавам да го стимулирам и свършвам за втори, трети и т. н. Има ли и други като мен?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba10f217d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Много ми е чувствителен клиторът след оргазъм но въпреки това продължавам да го стимулирам и получавам втори, трети и така до 20, не знам да ли това не е извратено, как мислите вие?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aa1e919112
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

26.   23, "при всички е така, при мъжете също" за всички не зная, но поне при мъжете не е така ;-)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e9f0116cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Е да при жените, клиторът е много по чувствителен от пенисът и е нормално да е така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 59647a266e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   В последно време клиторът ми стана много безчувствен и не изпитвам силен оргазъм.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e0eca5e4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Здравейте относно мастурбацията незнам кой или коя него прави аз като мъж около мен забелязвам че като избизакат някой то никой не си е правил чикий и че не му се налага да прави чикий всичко е лъжа. Аз например преди си биех по2-3 а сега не се срамувам да кажа че достигнах до 5-6-7 Чикий. Ето днес се прибрах от кафето и си направих 1 след малко още 1 и до вечерта поне още 3-4 най малко. Лошо няма в биенето на чкикий щото по добре да си биеш чикий от колкото си изнасилвач не ги понасям тези. Например в япония има състезания по биене на чикий.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 65b316d5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   аз съм момче и го правя с ваза. Вазата трябва точно да съответства на размера на еректиралия пенис. Налива се малко вода във вазата. Страшен кеф. Опитайте!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 517be1c13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Виж не се притеснявай и не ги слушай другите, че е било време да си намериш приятел. Аз съм момче на 22 и мастурбирам от 14-15 годишен, кажи речи всеки ден. А съм чувал, че за жените мастурбирането е много по-полезно. Секса си е риск. Всичко с времето си. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c35df72fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Хора аз съм на 14г. и мастурбирам. Голям кеф Първо започнах с сифона, после с пръсти като го правя и накрая усещам едно много приятно чуство но след това ме боли и не мога да продължа. Девствена съм и дали стигам до оргазъм?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker