Не си падам много по жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не си падам много по жените
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5305 пъти
Първо ще започна с това, че НЕ съм гей или нещо подобно, напротив тези изчадия не ги понасям, особено когато досаждат на хетеро мъже и се оплакват сетне в полицията че изгубили няколко зъба и получили няколко бушона. Второ-не съм някакво хлапе, мъж на 23 съм, с нормални размери на долуподписания и изглеждам като фотомодел, работил съм стрийптизьор в Германия и винаги съм бил изключително търсен, защото определено швабките си падат по мургави мъже. Значи проблема ми е в това, че изпитвам отвращение към жените, за мен това са лицемерни тъпи създания и лъжливи, алчни, ужасни... съжалявам, но са адски нечистоплътни, с целулит, с увиснали меса навсякъде, и не само в Германия а и в Бг са същите чудовища.

Когато ме докосват и ми опипват тялото винаги ме е било гнус, нищо че не съм го показвал, защото иначе ми оставят тлъсти бакшиши. Дори майка ми като ме прегръща и не ми е приятно и съм й казвал да се отдръпне. Да, правил съм много секс, но повече с мои колежки, с клиентки го правя рядко, едно че са много перверзни и съм попадал на такива, които са ме връзвали, били и други отвратителни неща, така че съм станал предпазлив. Не мога да ги търпя тези крави, всички жени за мен са ужасни и отвратителни, нямам представа как бих могъл да живея с нещо подобно и да е постоянно с мен, сигурно ще полудея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 88e0a32080
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Според мен си неосъзнат гей.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6baf00df71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не си падаш нито по жени, нито по мъже си асексуален. Никога не слагай всички жени под общ знаменател. От всяко правило си има изключение.
~*Отхвърлената*~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7cd1754def
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Хаха и казваш, че не си гей? Я си помисли пак! :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 368de5a788
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Ама като сучеше от майка си не те беше гнус от нея. Или сигурно нея я е било гнус, като те е родила целия черен и мазен. Извинявай, но да мразиш всички жени е едно, това те прави неосъзнат гей. А да мразиш майка си те прави едно недорасло леке, без абсолютно никаква ценностна система, без грам морал и уважение към родителите си. И в крайна сметка не ти разбрах проблема. Ти просто се похвали, че си голям красавец, който работи като мъжка проститутка. И ако не бях прочела изречението, че мразиш майка ти да те прегръща... може би нямаше да съм толкова отвратена.
на 23

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a286e559a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям автора, гледал съм по интернет жени присъстващи на мъжки стриптийз,
ми то гадна работа, долна и гнусна, лапат и дърпат пишки, трият ги в муцуните си, в телата си, като невиждали,
дай им малко свобода и гледай сеир. Това не може да се случи при мъже на женски стриптийз.
С право се е отвратило момчето от иначе така "недостъпни" лицемерни жени.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 134a4f6d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ок, не си падаш по жените. А по какво си падаш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0f6063f374
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен си се отвратил толкова от жените заради работата си. Все пак в такъв вид клуб хората показват най-ниските си страсти. Нали не очакваш да гледат на теб като на счетоводител зад бюрото? С работата си ти сам провокираш мръснишко държание у жените. Те са там за да те гледат, плащат си затова и следователно ти трябва да задоволяваш техните скрити желания. Макар и само да те гледат си фантазират за теб. Жените са си съвсем нормални сигурно повечето са с хубави професии, но просто мястото и голите мъже предполагат пошлост. Моя съвет е смени си работата и ще се почувстваш по-добре и надявам се няма да си толкова отвратен от нас! ЕДНА ИСТИНСКА ЖЕНА

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3cc86b6c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Преситена работа излиза това. Нагледал си се на какво ли не. ОК. Сигурно жени с твоя опит мислят същото за мъжете. Щом не ти допадат не общувай с тях. Пробвай тогава да бъдеш с жена(със спортно, стегнато тяло, която се поддържа, знае коя е, държи на себе си и гледа на теб не като на обект за секс) без плътски наслади или опитай да не правиш любов за известено време. Правете всичко друго не и любов. Без никакви плътски мисли, докато осъзнаеш, че си човек от плът и кръв и че и жените и мъжете са двете страни на едно и също нещо и са си нужни, защо сам на тази земя не се оцелява, живурка се. Явно твърде рано още преди да си изпитал истинския омайващ вкус на споделения секс с жена, която те цени истински си решил да станеш стриптизьор. Това си работил, а всички знаем, че работата си е работа, независимо дали ни харесва или не. Не много редно, на нейна база да поставяш всички жени под общ знаменател. 23 години не са малко, но не са достатъчни за трезва оценка на много неща от живота, защото се учим докато сме живи

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4c223690aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Ами като те е гнус си смени професията, а за сексуалната ориентация, все някога ще ти избие хормона и ще разбереш кой от двата пола повече ти е на.... халката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cfc692870e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Момчето, ако беше хетеро, както твърди, щеше да се отврати от жените, които описва (неподдържаните). Нали бил правил секс с негови колежки, тогава защо слага всички жени под общ знаменател. Колежките му излиза, че не са жени хахаха. Освен това някои жени може да не са перфектни, да, да имат целулит и прочие, но поне не се продават и не се преструват, за да им се плаща... Като си си дал гъза под наем, ще мълчиш и ще си траеш. Като не ти изнася, няма да се продаваш. Кво толкова има да го чудиш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: cfc692870e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пич, не харесваш мъже, не харесваш жени, и твоята не е лесна.
Впрочем имай предвид че желанието то да изтъкнеш готовност за агресия спрямо хомосексуалните мъже говори за подсъзнателната ти несигурнист в това отношение.
А колкото до "всички" са такива и онакива - без коментар - слагането на дадена група под общ знаменател е лош признак. На какво - сети се сам:).
От коментара ти изглежда, че харесваш единствено себе си ( нищо че си правил секс с колежките си), а това не води до нищо хубаво.

Амбър

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9bfa868a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ами ти като си стриптизьор, какво очакваше, да идват яки мацки при тебе ли? Много ясно, че ще идват разгонени дебелани (макар че и те са хора). А я си представи какво им е на жените стриптизьорки. Дебели и космати чичковци с увиснали тумбаци им зяпат задниците и им врът банкноти в гащите, ИУУУУУУУУУЛ!!!! А относно СЛАБИТЕ И НЕЦЕЛУЛИТНИ жени, с които си ходил, пак се оплакваш, щот били лицемерни и не знам си кви. Ами при положение, че си толкова повърхностен, какви жени искаш да ти се лепят, висшистки ли?

Angie

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e726a960f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хехе, рискове на професията. Не може и вълкът сит и агнето цяло.
А пък щом си такъв естет, започни някаква друга работа. Където ще виждаш жените в по-приятна светлина. Ми за това са стриптийз-клубовете.
За да отключват най-ниските страсти у човека и да печелят от това. Тези жени на работното си място са доста по-благочестиви, повярвай ми.
Ама ти хем искаш да им вкараш дявола в главата, хем да дават пари, пък хем да не си пускат пипалата.
Държиш се като ощипана мома, дето хем дразни ергена, хем като я хванат за задника вика- Ама ти за каква ме мислиш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d8aff6f08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Здравейте, автора съм, не съм искал да обиждам никoй, но определено не съм гей нито осъзнат, нито неосъзнат, имал съм много предложения за секс и от мъже и то за доста пари, но съм отказвал всичките, имам прекалено секси тяло че да се оставя да ме чука мъж или няколко мъже каквито оферти са ми правили... не, благодаря, карал съм се и с шефа ми за това даже. И да проявявал съм агресия към подобни типове, но когато вече не ме оставят на мира и ми досаждат прекалено много.

Исках да говоря за друго, бачкам като стрийптизьор от 19 годишен и съм мислил, че само ще танцувам, защото от малък съм танцьор на брейк, хип хоп, латино танци и исках да използвам това, бях подписал договор, нямах право да напускам... както и да е. Не се правя на ощипан, нямам нищо против да ме опипват жените, колкото и да са ми противни тези тлъсти потни лелки, знам за какво съм там, това, че ми обарвали оная работа и ми пляскали задника свикнал съм много отдавна, даже не ми прави впечатление... но не е само това! Имате ли представа какво представляват стадо разгонени пияни жени на средна възраст и колко са долнопробни?

Обяснявам, защото всеки може да е гледал стриптийз по телевизията, но в клуба когато си почти всяка нощ е съвсем друго, ако бъда съвсем искрен правили са ме в лиги целия, драли са ме с нокти, стискал съм зъби когато са ме сграбчвали за топките сякаш ще ми ги скъсат, когато са ми бъркали с пръсти отзад, когато са ми драскали кура със зъби, когато са ме карали да лазя като роб на земята и да им лижа миризливите крака, когато са ме удряли като бесни, щипали и са се опитвали да ми завират вибратори и бутилки в задника... да отвратен съм от тях, а имах и честа да преспя с няколко, защото бяха доста влиятелни госпожи и шефа ме принуди. Там да не казвам какво беше, връзвали са ме и са ми правили всякакви извращения, заради такива като тях съм намразил жените защото ви видях мили дами какви сте наистина, долни и садистични кучки, всичките като имате власт и пари сте такива.. вие правите ли разлика между танцьор на стриптийз и мъжка курва изобщо, не искам да се женя за някоя от вас, айде познайте защо!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 13479d66a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Подкрепям автора с мен аз съм в същото положение може би причината е работата не че сме с друга сексуална ориентация. Аз работя компанион от 15 години в много елитна компания. Никога не съм спал с мъже или жени за пари а съм имал предложения за 2000 евро на час за секс и съм отказвал. Наемали са ме дори много красиви жени за по едно питие или вечеря но не изпитвам никакво сексуално желание към тях. Пренаситен съм от женско ухажване и никоя жена не иска да ме разбере че си искам спокойния живот с кучето.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba07e5c428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Моят съвет към автора и към номер 18 е да си смените професията. След като не ви харесва всичко това защо продължавате да го правите. Има достатъчно достойна работа за мъже. Или това е начина да оправдаете омразата си към жените.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e2e94f9018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами пробвай мъже да ти опипват тялото. Сигурно няма да те е гнус като те слушам.
П. П. На 23 години си точно хлапе :D Може да не ми вярваш, но след 10 години ще го проумееш сам.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 516855296a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А я недей слуша всички. Прави това което ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 13479d66a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Към номер 19 номер от номер 18 да си сменим професията. На мен ми харесва това което работя и никога не съм го криел. Всички ние искаме да се развиваме да успеем в живота в името на самите нас и семействата ни. Работата ми е достатачно сериозна и отговорна свързана с много контакти пътувания и събиране на информация и учене на чужди езици. Омразата към жените се е натрупала от действията им и от това че не знаят какво е граница в едни взаимотношения. Омразата към жените е от това че ние заедно с автора знаем че ако нямаме хубави лица и тела, ако не се обличаме в последна мода костюми, ако не разполагаме с пари и ако не ходя с часовник за 1000 евро и не говоря 4 езика надали някоя ще ми обърне внимание. Нарочно съм ходил на разходка с мръсни работни дрехи и в неугледен външен вид вие жените добър ден няма да кажете, но ако се разхождам по плажа ако има как на място ще ми предложите да правим секс без значение дали сте грозна или красива. Мразя ви защото не можете да обичате истински, меркантилноста, интересите, показноста, егоизма са завладяли жените. Ние мъжете имаме нужда от толкова малко да ни обичате истински.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 42074ef0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   ПРоблема че работата тотално ти е сринала мнението за жените. Там не знаеш на какви жени може да попаднеш и като си в такава среда ти обърква изобщо представата за това какви жени може да срещнеш и какви са жените по принцип. Естествено е да не ти е приятно да те опипват стари лелки. Не бъди стриптизьор и край на проблема. Лесно е да се досетиш. Ще срещнеш някое привлекателно момиче, ще се влюбиш и ще видиш, че не е така, както си го мислел.
А пък и файда като си с вид на фотомодел щом имаш такова неуважително отношение към жените. Това теб също те прави толкова непривлекателен, колкото ти смяташ че са те. Нищо лично. Успех

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 73eb6a193d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   При теб проблемът е психиатричен и е резултат от практикуването на подобна "отвратителна" професия - мъжки стриптизьор, сиреч мъжка проститутка! То и една проститутка ако питаш - ще мрази мъжете и ще ги нарича отвратителни!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 13479d66a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 18:Нека не говорим коя профрсия е отвратителна и коя не. Нека не съдим нито мъжете нито жените за избора им. Аз гледам единстфено фактите и действията на даден човек. Моля правете разлика между професиите не може да сравнявате елитен компанион и елитен стрийптизьор с някой които се продава за 10 лева в някой сайт за обяви. Както и не можете да сравнявате елитна компанионка и стрийптизьорка с някоя обикновенна проститутка за 50 лева. Ние не продаваме секс ние продаваме компания това са различни неща. Единственото което желаем е да не ни приемат за предмети които си мислят че могат да купят и да се държат по начин който не приляга на жена. Относно отношението ни към жените то е на ниво.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba07e5c428
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До номер 18
Прочети си последният пост и виж как си противоречиш. Дали някой се продава за 10 лв. или е компаньон 200 лв., ами той е все продукт за продаване. А след като се продаваш без значение дали само за компания или и за секс не можеш да очакваш друго отношение.
Смени местата на който ходиш, смени хората с който се срещаш и ще видиш колко стойностни момичета и жени има. По голямата част от жените ценят човека, а не парите, дрехите и красивия външен вид. А иначе по твоята логика всички трябваше да ходят самотни защото не са красиви или богати
Е не можеш да отидеш в бърлогата на лъва и да очакваш да намериш там зайци
Номер 19 съм

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7a7a1d9f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Ами смени си професията, на никой не му е приятно да бъде докосван от непознати хора, камо ли от хора които намира за неатрактивни. Просто харесваш жени с красива визия и това е. Стриптизьор си, хората те имат за забавление просто. Не че не си падаш по жени според мен, просто не си падаш по жените, сред които си на повикване.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 97a7d5d191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Повече би трябвало да се отвращаваш от това, че практикуващ такава професия, нищо лично, но стрипийзьор не е професия за сериозни хора с ценностна система. Нарцисист си, прочети за тях и си направи изводите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6e69fb9f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Рано си се запознал с пошлостта на разюзданата сексуалност. 1.Това което правиш е работа.2. Лишен от любов,истинска, не плътска.Така става с всички ни в определен момент,когато трябва да преживяваме в материя.Откъсваме се от източника,от истинската любов.Говорил ли скоро с някой чист човек,девствено момиче, недокоснато от пороци и грозотии,с цели и амбиции различни от плът. Не отблъсквай майка си,тя също те обича истински

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 918a646e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Абе тая работа ти е изкривила тотално психиката. Мислуш за секса като за някво заделжение и имаш лош опит с гадни жени, които са те гледали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker