Как да му го кажа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да му го кажа?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 5496 пъти
Здравейте! чета редовно всички въпроси и отговори в сайта. Моята история е : С Приятеля сме заедно от 5 месеца, той ми беше първият и не съжелявам за това, когато ме отвори след тридесет минути отново го направихме. Сега почти 2 месеца след първия път той иска отново, всъщност той иска от много отдавна, но вече ми е неудобно да го отблъсквам и да му казвам, че не съм готова. Искам го ужасно много, но не мога да се отпусна и ме е срам да се съблека, а той иска даже да ме лиже.. проблема ми е, че ме е срам да не се подмокря. искам някакъв съвет, как да се отпусна и как да му позволя да ме.. , защото той иска да ми направи якото, така на него му става добре, но аз не мога да се отпусна. моля ви, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6af8b37b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми ще ти стане ли "яко" да те лиже. На мен не ми харесва и не ми е "яко" и не давам и не ме интересува дали ще се чувства зле партньора ми като му откажа да ми прави нещо, което на мен не ми харесва

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: daebb77c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момичета, готови сте за монахини!
№1, с такива разсъждения връзка не се прави - всичко друго, но не и връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 893be24675
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами защо не правите секс, когато разбере какво всъщност е това и когато сте готови. Секса не е задължение, нито е поклащане само напред назад. Има страшно много неща, които могат да доставят удоволствие. Френските ласки са неизменна част от хубавият секс. Колко време мислите, че само ще се ръчкате. Няколко месеца, докато момчето ти не си отвори очите. Трябва да има разнообразие. Трябва да се отпуснеш. Да си се кефите един на друг. Няма нищо гнусно или неудобно в секса с любимият човек. Като го разберете, тогава го практикувайте.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2b95f1f001
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ДАЖЕ да те лиже искал - ама че безсрамник. А ако види, че си мокра - не знам, не знам направо по-голям срам от това има ли... САМО два месеца след като те е отворил и иска пак секс - да чака! Две години да се доказва, че те обича и после секс:)

Мило, заблудено момиченце... осъзнай се!!!
Покани го вкъщи като си сама (собствената ти територия ще те отпусне най-добре), започни да го целуваш и прегръщаш, да го галиш, да вдишваш аромата му, именно ДОКАТО потечеш. После хвани ръката му и покажи какво е предизвикал в теб - възбуждаш се от него, какъв по-голям кеф за мъжа. Ти какво искаш - да си суха и да се протриеш? Като тръгне да те целува отдолу просто легни назад, усмихни се и се наслади на това върховно удоволствие. Остави го да си играе с теб и котенцето ти, да мушка пръсти, да те целува - мъжете обичат това! А вярвай ми и ти ще го заобичаш..
Неща, които ще ти помогнат да се отпуснеш - гореща баня преди да дойде, някаква твоя любима музика, която много те кефи, напръскай се с любимия си парфюм - все неща, които да ти дадат едно рамо на увереността!
И все пак всичко е в главата ти. Я събуди мръсницата и съблазнителката, която спи във всяка жена и гледай после дали ще отказваш да те лиже или сама ще тикаш главата му натам и ще крещиш: Не спирай!

Хайде - успех!!!

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: f1e6dab86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хората по лекари ходят, заради това, че не се подмокрят, а ти се притесняваш, че ще се случи. Отдай се изцяло, не му мисли толкова в секса нещата просто се случват. Щом иска да те лиже съгласи се поне веднъж и виж дали ще ти хареса, според мен няма друго такова удоволствие :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 26 дни
hash: eb3d25602a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо не отидете на сексолог или гинеколог?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: c365198901
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей, момиче няма по-вкусно и ароматно нещо от това което протича от котенцетоти. Затова ние мъжете се врем и ви лижем. Възбуждащо е да усещаме как свършвате в устата ни. Непропускай това удоволствие. Отпусни се и го направи. Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker