Защо жените предпочитат за приятели мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо жените предпочитат за приятели мъже?
преди: 12 години, 4 дни, прочетена 4433 пъти
Е, не мога да говоря от името на всички жени, но ще кажа защо аз предпочитам, а и какво са ми споделяли други жени и мъже.

Първо защото приятелят от мъжки пол, няма да иска да спи с мъжа ми и да се мъчи да го прелъсти. Е, вероятно би могъл да има желание да прави секс с мен, но това не го прави по-малко приятел.

Второ-приятелите ми мъже, винаги ми казват истината за външния ми вид, за облеклото ми и т. н., и по тази причина, винаги питам тях какво мислят.

Трето-те не въртят курвенски номера. На мен да говори едно, а зад гърба ми друго. Каквото имат ми го казват директно.

Приятелите ми от мъжки пол не са ме зарязвали сама на майната си, чудейки как да се прибирам.
А сега да ви разкажа за една моя "приятелка". Преди години в едно заведение, тя(въпросната) пищеше и се молеше на трима пияни мъже, да я оставят на мира, че е девствена и т. н. Измъкнах я от тях дадох и пари за такси, като в замяна на това аз самата се предложих на тях. Бяг готова на всичко заради нея, дори и да преспя с тях. Може би защото не им показах страха си до там не се стигна. Оставиха ме да си тръгна без да ми направят нищо. След известно време ги срещнах пак, заговориха ме, казаха ми, че са очаровани от лоялността ми. В момента и тримата са ми много добри приятели, а нея я хванах да прави секс с гаджето ми. Не знам колко от вас биха направили такова нещо за приятелка(друг е въпроса, че вече не ми е)
Та така за приятелството.
Маги

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 дни
hash: 598fdcd607
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е, обаче защо си мислиш, че те ще предпочетат теб пред някой като тях? На мен като мъж ми е неприятено да имам приятелки жени, предпочитам да имам приятели като мен, които ме разбират. Една жена трудно може да ме разбере за някои работи. Мога да бъда приятел с жена, само ако тя е и мое гадже в същото време!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: cf5ef0bada
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако всички жени са такива, нали и ти си такава, защо мъжете или изобщо който и да е да бъде приятел с теб? Можеш ли поне това да обясниш?

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 9a0a45d49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1, не всички са като теб. Някой нямат нищо против приятелството с отсрещния пол.
Номер 2 какви са всички жени? Аз някъде да съм написала "всички жени са такива и онакива"? И да, мога да обясня защо хората искат да са ми приятели. Защото могат да разчитат на мен за всичко. Защото знаят, че могат да ми се обадят по всяко време и аз винаги ще помогна. Други въпроси?
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: b005bf224f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Еми... по същата причината, по която много мъже предпочитат приятели жени :)) То е до вид естествено споделяне, а и самочувствие, защото комуникираш с противоположия пол. Например, аз се разбирам както с жени така и с мъже. Но в женския пол откривам по-голямо разбиране, а и факта че вие сте чувствена натура и това прави за мен общуването с вас по приятно :) А какво могат да си кажат двама мъже? Мъжете обикновено са сдържани и се държат студено! Разговора им ще протича като, какво направи, как си, какво става, а ясно, аз ходих там, а аз другаде, направиш онова, а аз това :)) И общо взето такъв е разговора между мъж и мъж, все за нещата които са направили или други задачи за правене! ... Зависи колко се познават, но е някак скучен разговор! ... А в разговора жена-мъж, мъж-жена има динамика и е интересно :) Можеш да споделиш повече! Попринцип е нормално нали? Противоположностите да се чувстват по-добре и да се сближават повече! ... То е до едно вътрешно желание и потребност да познаваш другия пол :)

Срещат се и жени с много приятелки, и мъже с много приятели! ... Най сприателени са тези които са израсли заедно :)

(КОЙТО КАКВОТО ИСКА ДА СИ МИСЛИ :) На мен не ми дреме! Ако вниквате в каквото пиша, ще сте разбрали че аз съм имал приятели :) И съм се разбирал много добре с тях :) Та... ако си мислите че с жена не можете да бъдете приятели, и че жените са само за, разни нужди и секс, дълбоко се заблуждавате! :) Както всички мъже не са едни и същи, така и всички жени не са едни и същи! Имате глава на раменете, ползвайте я и не бъдете ограничени :)

~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 598fdcd607
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Winterfire това, че ти никога не си имал истински приятел не означава, че другите нямат. "Мъжете обикновено са сдържани и се държат студено" пълни глупости, просто не си попадал на истински приятел и затова говориш така!

 
  ...


...
преди: 12 години, 21 часа
hash: 627c06d689
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Гледай ти... брей.. номерррр 7 :)) И ти от къде разбра че аз никога не съм имал приятели, а? От къде? Да съм казвал, споделял такова нещо, ммм? ... Не! Личи си как си самовнушаваш, и търсиш под вола теле! ... :D Имал съм истински приятели от мъжки пол, да чудо голямо. Аман от недоразбрали, недочули, невидяли, дето говорят без да мислят! ... Тая държава е така, точно заради хора които пишат и говорят преди да са си размърдали мозъка! ... Мнението ти с нищо не ме изненадва, разбирам, едва ли не, следиш с лупа да ми намериш слабото място!!! И нали пиша в тема която е малко провокираща и от което написах си въобразяваш че съм нямал приятели, че съм имал само приятелки, смях... смях в залата! ... :-))

Хммм... не съм длъжен, да казвам всичко за себе си, казвам каквото намеря за добре :) А вие си мислете каквото си щете, не ми дреме =) И без това се проличава интелекта на един, особено когато говори за друг и без да го познава го определя, че действа по-един начин, тъй като нямал това или това. Аз давам мнение по-темата не пиша по тази тема защото съм нямаш приятели, или защото съм имал само приятелки, ама много повърхностни мисли, подбуждат недомислилите умове! ... Нищо простено да ти е ;)) Не си първия, няма и да си последния :) А ако невярваш че съм имал приятели, виж в ask-a ми споделил съм го още преди време :) И даже сега пак го написах :) Това че намирам женската компания за по-приятна си е мое лично мнение :)


(Номер 7 след като не ме познаваш, не се прави на интересен, очевидно е, търсиш си да се заядеш с някой, е аз няма да съм този някой :) И не ми изнасяй причини, ясно! ... Можеш да си фантазираш колко искаш, причината, я казах още в първото си мнение. Мъжките разговори, често са конкуриращи се и стават еднообразни! ... Първо чети, помисли, а после говори :) А ти като има само мъже приятели, значи имаш проблем в общуването с жените :) И най-вероятно си или самотник, или здраво си го закъсал.

(Злобата е голяма работа! Като искате злобейте че аз съм си казал мнението за себе си!)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: eb7bf807de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Маги, подсъзнателно искате секс с "мъжа приятел". На него може да му вярвате, не мислите, че е по-хубав от вас, не е заплаха за вас, а опора... нали ви е "най-добрата приятелка".
Чукай "приятелите" си на воля ;)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 92cc975891
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелката ми има няколко такива приятели мъже, които казва, този ми е като брат, другият пък и бил най-добрия приятел от дете, аз това като цяло приятелката ми да има приятелите мъже не го разбирам и съм се карал с нея за тези неща, не общува с тях вече, тя също ми забрани да имам приятелки в фб и в скайп, а като цяло аз пък искам да имам приятелки жени. За мен мъжете са използвачи, завистливци и не обичам мъжете (нищо че съм мъж), винаги съм се стремял в свалките с момичета да покажа, че не съм като другите, по-скоро съм чувствителен като момиче, и първо плача, после изневерявам, винаги мисля първо с горната си глава и сексуално се влюбвам първо горе, за това за мен мъжете са долни създания, имам приятели, но повечето са използвачи и завистливци, а жените са нежни създания, чувствителни и сладки, но в последствие се влюбвам в приятелките си жени, за това съм се отказал от задълбочени приятелства с жени, тъй като когато търсиш нещо перфектно, накрая го намираш в приятелките си, но ако мога да имам само контакти с жени, щях да общувам само с жени, обаче трябваше да имам най-яката мацка до себе си, така че да не се вглеждам в друга, сега също не бих забягнал на моята мацка, но си мисля, че тя е прекалено доверчива, наивна и глупава, тези приятелства с момчета не са нормални за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker