Приятелят ми ме упоява, за да прави секс с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми ме упоява, за да прави секс с мен?
преди: 12 години, 4 дни, прочетена 21926 пъти
Малко съм уплашена. Заедно сме от 3 месеца и по принцип той е малко груб в леглото - не ме целува, не докосва гърдите ми, просто ебе и предпочита аз да съм пасивна. Майтапел се е, че заспалата жена е по-секси, нещо което не разбирам, защото той не обича да съм отгоре или да му правя френска. Вече 4 пъти, когато преспивах у тях, след като пийнем нещо веднага ми се доспиваше и на сутринта не помнех какво сме правили. Той ме убеждава, че съм била уморена, но доволна и съм заспала веднага след секс (работя 10-часови смени пред компютър през деня). Но ние винаги правим секс с презервативи, а понякога сутрин се събуждам и имам усещането, че е свършил в мен!

Една сутрин докато се събуждах усетих, че си го вади от гащите и го намества в дупето ми. Започна да го търка - първо бавно, после адски бързи. Но без да ме докосва или гали - просто се търкаше все едно съм гумена кукла. Стана ми тъпо и тъкмо да се обърна, за да покажа че съм будна, а той стана и отиде към банята, откъдето се чу пъшкане и стонове на удоволствие, каквито никога не съм чувала от него преди. Вчера се поразбудих през нощта и усетих че той се търка в мен доста бързо и диша тежко. Главата ми се замая и сякаш задрямах, а след малко усетих нещо да тупка в лицето ми, влажни пръсти ми разтвориха устните, задавих се и... не помня добре, но не съм сигурна вече дали е сън от страх или наистина той ме упояваза да ме чука! Винаги държи той да ми сипва... А дали не е първа стъпка към некрофилията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 дни
hash: b8d25a604c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе момиче зарязвай го тоя и си намери някое нормално момче което ще го е грижа за теб а няма да мисли само за себе си! Пък и явно нещо му куцана сегашния за мен държанието му е НЕнормално....

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 02f12cddd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Леле.... според мен си права и правилно си усетила. Историята ти ме възмути и възбуди едновременно. Ако моя приятел ме упои за да ме чука.... не знам как бих постъпила честно казано.... Може би бих поговорила с него и бих му казала, че съм разбрала за тези негови постъпки и бих го попитала защо го прави? Говори с него мила.... днес е секс, утре Бог знае какво.... Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 25e12ea7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Напускай го, веднага по най-бързия начин. Абсолютно никакво доверие не можеш да имаш на такъв човек. Съпругът ми отказва да прави секс с мен когато съм пила по вече и твърди, че не ме иска по този начин, та какво остава умишлено да ме упоява. Този твой приятел има сериозни проблеми. Не отлагай, разделяй се с него. Успех.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 8a2c2465d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Един съвет-спри си кабелната!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: d5c0259c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Оставай го тоя грубиянин, не си длъжна да го търпиш, нито пък заслужаваш такова отношение! Ще го преживееш и ще си намериш по-добър в леглото, а и извън него! Успех и после кажи какво е станало. :)
M. P. =]

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 13c80e6315
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   миличка, остави го само това мога да те посъветвам.. , той те иска за секс и удоволствие, не те обича.. влубеният мъж обича да гледа в очите, да целува гърдите и устните на жената и да я задоволява..! а той едва ли е :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 221f303ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   много се надявам тази история да не е реална-ако все пак е, бягай далеч от този извратеняк...!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 7bbbb16f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам вече какво да мисля.. Когато за първи път ми мина през акъла, че може да се случва това с мен, си казах че сигурно си въобразявам... Но вече съм убедена, че той ми е сипвал нещо и то не един път, а поне 3-4! Разбира се не всяка вечер - понякога просто съм толкова уморена, но усещам в просъница че си действа докато аз спя... Когато се размърдам просто спира. Мисля, че когато съм свежа, след като приключа работа, той избягва секс, като че ли го отлага за по-късно. Струва ми се, че това го възбужда страшно много - да не мога да реагирам и да съм дълбоко заспала. Тръпки ме побиват. Иначе е много мил и нормален човек, обаче не мисля че мога да продължа с него...

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 6bafada823
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е лошо, че има някакъв "извратен" фетиш, лошото е, че не те е направил доброволен участник в него, а проявил форма на контрол и насилие.
Дали е предпоставка за некрофилия. По-скоро Е некрофили, но поради невъзможност да си я изживее е прибягнал до алтернативни решения.

Познавам един некрофил. Той обаче обича приятелката си и колкото и срам да го беше седна един ден и й казал всичко. Казал й, че не знае защо е така, че никога не би убил, за да оправи труп, че просто се възбужда от това партньора да е стационарен като парче месо. Тя също го обичаше явно и сега ми споделя, че всеки месец поне по веднъж тя задоволява тази негова потребност като просто лежи неподвижна. Той я обикна още по-силно за това... те намериха решението.

При теб обаче ма форма на насилие и заблуда, както и лъжа. Това не ми харесва.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: cd2a29600a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Абе то и за некрофилите си е по-добре да си имат една жива, дето се прави на умряла, отколкото да си търсят всяка вечер нов труп... недай си Божи да си произвеждат всяка вечер по един такъв...

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 дни
hash: babff1f3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   НЕ Е НЕКРОФИЛИЯ това - страстта към заспала партньорка е много разпространен фетиш.
Възбудата идва НЕ от неподвижното тяло, а от тръпката, че тя всеки момент може да се събуди и клептоманското действие - да се възползваш, да употребиш... А партньорката изглежда невинна и непокварена, което също има своето очарование.
Просто момчето много е гледало такъв тип порно и вече е зациклило. Аз не виждам проблем, стига да ти доставя удоволстве и на теб :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 7c30b40020
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Офф... смразяващо сранно! .. Хах, когато прочетох историята ти, първо се почувстваш отвратен от което прави приятелят ти! ... А след това ми става и малко смешно :)) Защо ли? Ами че знаеш какво става, но продължаваш да го търпиш, изтърпяваш ненормалното му отношение! Защо го търпиш? Айде да си имала съмнения, но се личи че всичко ти се е изяснило, нали? А и като имаше съмнение, защо пиеш от чашата която ти дава? Можеш да измислиш начин, да протакаш и да направиш да си помисли, че си изпила течността! А да не си. И да го хванеш в крачка как си злоупотребява с теб! И то в напълно будно състояние, така като го хванеш, ще му е трудно да се измъкне :) Нормалният въпрос е - обичаш ли го, обичаш ли този човек който очевидно се възползва от теб? ... Виж се, че той има проблем, има :)) Дали неговото е първа стъпка към некрофилията ли, може би :) Едно е съвсем сигурно, за да се задоволява с теб в спящо състояние, значи му нещо като "фетиш", фантазия, която май за него е най-възбуждаща!!! И го е правил и преди, смисъл преди теб, както казват старите навици не отмират лесно :D До колко го познаваш? Какво знаеш за миналото му, неговите желания и фантазии? :)

Хммм... може и да е добър човек, но действията му са извратени! Защо го прави ли? Възбужда го твоята безпомощност, че можеш да се събудиш ей сега (нищо че ти е дал някакво сънотворно) Той се гаври с теб! ... Няма как друго яче да бъде наречено! ... Прави с теб това което може би не би му позволила. Ама май и му харесва да доминира, да бъде само той активния. И какво? Ти за него си като една кукла. Та... не бъди кукла, освен ако не ти харесва :)) А бъди жена! :) И време е да отвориш книгата на истините пред него, и да му кажеш че не си глупава и знаеш какво прави :) Да ти обясни защо го прави? Обаче ми мисля каква може да е обичта на такъв човек като него към теб? Човек който обича не би постъпвал така! ... Бих ти препоръчал, да му дадеш от неговото лекарство :)) Да усети какво е! Например да размениш чаши и той да си пие от предложението си :D Тамън и ще се посмееш :)) И хич не се колебай, ако продължава все така, и се прави на интересен, ти пък можеш да си намериш друг :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: 7bbbb16f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ох, не знам дали му е фетиш - той не споделя много много какво му харесва в леглото, а се замислих, че има нещо нередно чак на 3тия път - пак казвам третият вероятен... Просто всичко си е ок, но 2 дена - адски сънлива и не помня много много, а на третия - бам и усещам странни неща посред нощ.

Случката от сутринта беше преди месец, когато просто си спях - тоест вечерта правихме нормален секс. След нея започна всичко... Даже не знам дали този се води ненормален и... секс... Иначе - не знам дали ми харесва, тоест хем изпитвам ужас от това, че е способен на такова нещо, хем той си ме привлича физически и не мога да се отвратя толкова лесно.

Още не съм се изяснила със себе си и даже не знам как да повдигна въпроса - "Бейби, да не би да ми сипваш нещо в чашата и какво правиш с мен после? " не звучи добре...

А до номер 14 - прочетох из нета току що за такъв фетиш - много е странно и за първи път чувам, но явно и други хора това ги възбужда.. Ама чак пък да упояват момичето - можеше да попита и ако се съглася да си спя или да стоя неподвижно и да се правя... знам ли

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 1fa8a7d67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   ОМГ.. А аз си мислех, че секса е удоволствие за двама! Как може да не помниш снощния секс??? какво правиш там??? аз помня всеки секс от преди години дори!!! Ебати психопатите има на тоя свят, ама и жените сме глупави да чакаме се 1 нещо ще се промени или ще ни убедят в нещо по-различно от 6естото ни чувство.. то истината е пред нея, тя още се чуди? !? !? !? !

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e83df46614
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   При всички положения, този тип заслужава урок. Щом те "кефи", прояви търпение и провери истината. Хубави съвети са ти дали. Издебвай и разменяй абсолютно всеки път чашите, както и се старай да остане с впечатление, че си изпиваш всичко, а ти по възможност въобще да не пиеш. Скоро ще разбереш какво става. Ако не, в никакъв случай с такава несигурност, "да не би да ми сипваш нещо в чашата", а уверено му кажи, че си разбрала какво става и искаш обяснение. При втория вариант, се получава малко, празно за пълно.
Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e7dbd6655a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз си мисля, че гладна кокошка просо сънува!
Така е написано, все едно, полицай те подтиква да си фантазираш на глас и после да те заключи за неприлични мисли.
Хем упоена, пък си спомня! .. и колко подробно описано? !
... та за това си мисля за кокошки...
Ако е някой манияк, повярвай ми... никога няма да разбереш!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 17edcca621
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   пази се да не те изнасилят групово упойката ще ти е най-малкия проблем

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dcc29571fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   според мен ако някоя вечер се опита да те упои се направи че пиеш това което ти сипва и му кажи че много ти се спи и виж какво прави наистина... само така ще знаеш със сигурнос ама по добре го зарежи защото това си е доста ненормално и плашешто... по добре не се обяснявай с него да не му превърти нещо в главата и за те нарани ами просто му кажи че сте дотук и че не те привлича вече или нещо такова инъче рискуваш да не те нарани или по лошо

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75d796ba57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Този човек е болен. БЯГАЙ!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a2ac51a497
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   И аз упоявам жена ми понякога. Надявам се че не е авторката:))) Преди да ме укоровята ще ви обясна защо:
Защото тя не ми дава анален секс, а за мен той е най-важния и е страшно секси когато тя въпреки че е заспала дълбоко се наслаждава на аналната любов с която я дарявам.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7d26c8e325
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   ДО: 19
"Издебвай и разменяй абсолютно всеки път чашите"
Добре де, ама като пичът заспи как ще го вдигне и
какъв секс ще правят? ;-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f0b431196a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   До 24 с какво я упояваш? Как го правиш, мисля, че не само на мен ми е любопитно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5467dd7cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   24: Така и не каза с какво ползваш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker