Проблеми с ерекцията следствие на мастурбация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми с ерекцията следствие на мастурбация?
преди: 12 години, 25 дни, прочетена 5083 пъти
Здравейте. Като чета тука как секса е много важен, ама МНОГО важен за една връзка, интересно ми е, ако се окаже един ден, че имам проблеми с ерекцията?

Понеже нещо се попристрастих към мастурбирането и незнам честото мастурбиране дали води до влошаване на ерекцията? Незнам, объркан съм.

Живота е много прецакано нещо, не мислите ли?

Момче и момиче да се срещнат и да се влюбят, ама много, до уши и честно казано, любовта им да е просто огромна, много истинска, като по приказките едва ли не, като по филмите.

И когато се стигне до полов живот и се окаже, че момчето има проблеми с ерекцията или с нещо друго, което пречи на добрия полов живот или на половия живот като цяло, и какво следва след това?

Половинката му, след като са преминали през толкова много неща, през големи трудности и винаги са били един до друг, неотлъчни са били едва ли не, винаги са си споделяли и винаги са се подкрепяли, и кво?

Тя в един момент да го зареже, щото не може да го дига добре? Половият им живот не е толкова хубав?
Не им пречи да си направят дете, но като цяло момчето си ги има тези проблеми, все пак, на всеки може да се случи, и там човек може да си има проблеми, не ги е искал, естествено, но ги има за съжаление, и понеже ги има и зарди тоя тъп х*й единственото момиче за него, неговото слънчице, без което той неможе да живее, ще го зареже.

И така една истинска неповторима любов, зарди тъпия некачествен, или леко некачествен секс, се разпада.

И го казвам това, като пример.
Не ми пишете за хапчета, виагри и други глупости и за това че секса в една връзка е важен.
Да, важен е, ама толко ли е важен??
Да те напусне твоята сродна ДУША заради некакво плътско удоволствие, което на нея не й харесва достатъчно или не го е получавала достатъчно, точно заради тези проблеми?

Знам че много хора няма да разберат същността на това което съм написал, но мисля че тези момчета, които имат проблеми с ерекцията, ще ме разберат.

Жалко че заради тъпия секс, и алчността за него, може да се провали една такава истинска неповторима любов.

Заради една тъпа материалност.

Едно Момче-20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 25 дни
hash: 254eaa8b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   За връзка, близка до животинската - сексът наистина е много, ама МНОГО важен.
За интелектуално и духовно по-напреднали хора - не чак толкова.

Престани да се притесняваш толкова много за ерекцията си, понеже мислите се материализират.

Освен това, ти си на 20, и да се случи нещо такова, то ще е чак след 20, 30 и повече години, а дотогава хем ще си си направил децата, хем ще си разбрал, че в това да се занимаваш с жени - хляб няма...

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 7896b4c954
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нямаш си представа колко добре те разбирам. Най-важното нещо според мен, е двамата партньори непрекъснато да си доказват и показват, че се обичат! Щом правят това, значи връзката им е пълноценна... Сексуалните възможности на всеки мъж са различни, затова жените не би трябвало да очакват чудеса от половинките си. Те трябва да са доволни на това, което получават, стига то да е подплатено с известна доза желание и страст от мъжете им...
За разлика от секса, любовта е уникално и съкровено чувство, което можеш да изпиташ само с един определен мъж. Моето мнение е, че истинската любов трябва да се пази и отстоява, защото може и да не се случи втори път!
Една жена винаги може да си намери човек само за секс, но не така стоят нещата с любовта. Вибраторът също може да бъде алтернатива, в случай че сексът не върви и прочие, и прочие...

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 2c6990f417
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Супер комплексарския коментар под номер 2... Толкова интелектуално и духовно напреднал човек... мани мани. За да се развива нормално един човек и да достигне до интелектуалните си и духовни потребности, първо трябва задоволи тези от по-долната степен... То и хлябът е материално нещо, ама без него за каква духовност можем да говорим?

На автора ще кажа, че ако това един ден му се случи, то в днешния свят медицината е достатъчно напреднала. Друг е въпросът, че някои хора дори и заради сродната си ДУША не могат да направят крачката към това да се лекуват. Ето там е истинският проблем, а не в това, че някой не може да го вдига.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 24 дни
hash: 20d11b1e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ха... живота не чак толкова прецакан! :) А и защо се да се самонавиваш какво би могло да се случи? Ти бил ли си на мястото на това момче? Или просто се притеснваш че един ден, когато имаш приятелка, може да ти се случи.. това! Хаха, преди да си помислиш нещо, бързам да кажа, че аз нямам проблем с ерекцията :)) Знаеш ли, в някой връзки са протичали както описа, при проблем в секса, се е стигало и до раздяла. Ами питаш ли се защо? Защото толкова тези двама са се обичали! ... Не е чак голяма еврика :D Голям процент от връзките са нетрайни, и се основават предимно на секса - на удоволствието и насладата :) Та... в тях, секса е силно застъпен и е нещо като езика на тяхното обуване! ... :)) Разбира се, хора различни. И в по-трайните връзки, когато възаимността не се основава само на интимността и а и на една духовна свързаност, на една съкровена чувственост и близост, такова нещо не би се случило :) Кое момиче което обича приятеля си, ще се раздели с него само защото не можел да го вдигне? :D Ииии има ли такива? ! ... Огледай темите, имало е теми точно от този вид, той не му ни става ни сяда :D a тя пише цяла тема за да попита какво да прави, защото се притеснва дали заради нея не се случва така. Демек какво излиза, че тя не е тръгнала да го изоставя, а иска да поправи нещата за да бъдат близки и в другото отношение! ;) Е, .. явно зависи какво момиче си срещнал :)

Мммм... ако се чудиш каква е разликата между повърхностните връзки и задълбочените с усещане за сродност =) Еее, че в първите секса е някак егоистичен, и двамата го правят не с желание да задоволят партньора си и да му доставят удоволствие, а по-скоро да задоволят себе си, и да си доставят на себе си максимално удоволствие! ... Така е нагласата. А в при задълбоченост, когато и двамата се познават и са преживели много, секса за тях не е просто досег на плътта им, а е една духовна свързаност, слятост в която и двамата мислят един за друг, като се сремят да си доставят взаймно удоволствие и се грижат това да се случи :) Мисля е ясно, че ако се правиш на голям мачо :)) И още от началото си парадирал със свойто сексуално либидо, и какъв креватен бог си бил :D Ще е голяма излагация да не можеш да го дигнеш!!! Но пък нали се сещаш? Ммм? ... Че ако първончалната ти нагласа е била с цел секс, ще привлечеш и момиче като за това, но едва ли и за повече! ... Истинската любов, не се отмерва в секса, а в чувствата в онези усещания, които изпитваме когато сме до това същество което кара сърцето ни да бие по-силно =) Разбираш ли? ... По-логиката която си представил, то има хора които не могат да имат деца, например, защото единия от от двамата е лишен от тази възможност! Е, защо тогава такива двойки продължават да бъдат заедно? Подобно е! Защото любовта е по-силна от някакви неразположения! Що за любов ще е другия да те зареже, само защото не си го дигнал. Глупаво е! ... :))

Хмм... ако имаш такъв проблем, ами поспри с тая мастурбация де :D Ти си се пристрастил! Намали честите освобождания на напрежението и лесно ще се възбуждаш :)) Обаче дали ще можеш да се контролираш, не те знам, зависи колко е здрава психиката ти :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 6699f57dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Напълно е възможно да имаш проблем с ерекцията в бъдеще. Затова си пази силите за жената.

 
  ...


...
преди: 12 години, 24 дни
hash: 56fadb3b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Мерси за полезните коментари, а до това с ерекцията.... Еми като гледам цела седмица само п**ки, нормално е да ми е омръзнало и да не го дигам толко или да не го дигам веднага. Омръзнало ми е. Ама ако една седмица не се пипам, и не гледам глупости, после ше го дигам и на бабички :D А и мисля че, водиш ли здравословен начин на живот, всичко ще си ти върви нормално, не само за ерекция. Ако хапвам храни спомагащи за добра ерекция (банани, риба, кисело мляко и т. н. ) и да правя упражнения (йога) това помага на цялото тяло да се чувства добре, подобрява кръвообръщението, а то е от изключителна важност за ерекцията, все пак е това-пълнене с кръв, знаете си. И така. Това ми е мнението.
Ония в порноиндустрията правят по 100-200 филма на година, пък аз се притеснявам тука...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 24 дни
hash: 254eaa8b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пак ти казвам - прекалено си се концентрирал върху ерекцията си! Престани!
Ти нямаш ли с какво друго да се занимаваш - учене, работа, хобита, че само порно и чекии бичиш?

Както и сам казваш - постоянната мастурбация води до !ВРЕМЕННИ! проблеми с ерекцията. Ако спреш мастурбацията, само за седмица-две ще се нормализира и ерекцията, и никакви специални риби, банани и кисели млека не ти трябват!

Пък за хапчета и т.н. ще му мислиш чак след 30 години, ако въобще ти е в приоритетите дотогава. Защото, нали знаеш - колкото по-усилено практикуваш едно нещо, толкова по-бързо ще ти писне от него и ще ти стане безинтересно. То храненето омръзва на стари години, какво остава за второстепенна функция като секса...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker