Невъзможното съвкупление - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Невъзможното съвкупление
преди: 12 години, 29 дни, прочетена 4931 пъти
Здравейте споделящи,
Историята: Искам да правя секс с едно момиче. Аз я харесвам. Тя мен ме харесва. На една възраст сме, на едно място следваме. Обсъдили сме това, че се харесваме взаимно. Говорили сме и за това, че не можем да сме заедно, защото тя ще заминава в чужбина след месец-два, и ако се обвържем за това време, ще ни е трудна раздялата в последствие. Намеренията и са да остава там и да не се връща в България.

Казах и, че рано или късно носталгията в нея ще се обади, обаче тя отказва да го приеме. Та иначе имаме еднакви интереси, виждаме се често (както става ясно), даже тя се свързва с мен по-често по телефона с мен, от колкото аз с нея. Въпросът ми към Вас е как да и го поднеса това мое желание. Искам поне едно интимно преживяване с нея като за първи и последен път, преди да я посрещне светът и да не и видя лицето никога повече през живота си. Опасявам се обаче, че може да и го кажа по погрешен начин и, че ще ме отблъсне. Ще се радвам на искрени съвети от ваша страна. Мерси!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 28 дни
hash: b61b735b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз нямам опита с тези неща, но предполагам, че момиче ще ти даде по добър съвет. Като ги знам как мислят по тези въпроси...
И аз исках да ме посъветвате. :-))
Живея в блок и имам една съседка, съседка наближаваща 40-те, но там е проблема. Аз съм на 23 а тя има и дете. Луд съм по нея, може би защото обичам зрели жени, или няма значение. Имам подобен проблем като на автора. Хора давайте съвети, защото ми писна да седя на прозореца и да чакам любовта на живота ми да се появи. :(

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 70bf2349f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами, ти го правиш с добри чувства, но във женските очи изглежда друго. Пише ти момиче на осемнайсет години впрочем. Ако съм на мястото на 'твоето' момиче бих си помислила, че искаш за последно да ме използваш, понеже те харесвам и "ставам лесна". Това не би ме зарадвало. Искам да кажа, как би се почувствал ти, ако някой ти изтърси "Искам с теб да правим секс, нали така и така заминаваш ии.. " и на теб ти се стори, че той/тя го прави, защото заминаваш. Така изглежда, сякаш този, който е предложил не иска нищо сериозно използва пътуването ти, като начин да си изпроси неангажиращ секс. Ако наистина искаш да прекараш незабравима вечер с нея, предлагам да устроиш домашно кино (у вас) и да я поканиш под предлог, че искаш да се сбогуваш с нея. Свещи, филм, целувка, след това секса, който няма да изглежда като изпросен.

Късмет и пиши какво е станало. :)

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: d85f648b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хора, не си мълчете, и не се въздържайте да покажете чувствата си! използвайте си шансовете, ако ги има, ако ги няма - какво губите? не се плашете от отказ - така и така сте на кота нула в момента. дори и да загубите, по-добре е да сте опитали, отколкото да седите отстрани, и да си мечтаете. за сведение - жена съм, на 37, омъжена и с деца. шанс давам на всеки :), стига да му стиска да си го поиска

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 73fe5454a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Евала No. 4!
Сигурно и мъжът ти дава шанс на всяка.

До автора:
Според мен, отговорът е в момичето. Доколкото разбирам, тя те приема като много добър приятел, щом те търси по-често, отколкото ти нея. Убеден съм, че и тя си е мислела за интимни отношения с теб. От друга страна, смятам че на-дали ще иска да изживеете нещо мимолетно преди да "изчезне" от България. Осъзнава, че това може да породи по-дълбоки чувства, които ще й попречат да мисле трезво и да се реализира, след като замине.
М 36

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 98ddaffa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз съм номер 2! към 4- това значи ли, че мога да отида при съседката и да кажа, на мъжа й, че съм влюбен в нея? Не знам как би реагирал, но знам, че мога да я направя много щастлива.

Към номер 3, много филми гледаш. :) Домашно кино, ароматни свещи, вино, домашна ракия.. кажете си просто, че не ви е кеф и го правите по задължение секса. :) Аз за това харесвам само зрели жени, които знаят какво искат.

 
  ...


...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 31d26e93bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добър ден, Авторе, нормална история, хареса ми. Започвам със забележките, спрямо теб - "Никога повече няма да я видя" - Момче, докато си жив не можеш да кажеш НИКОГА, особено пък за това дали ще срещнеш отново някой или не. Има една сентенция, че срещнал ли си се с един човек веднъж, то вие ще се срещнете и втори път! Със сигурност. Може и да не го забележиш, но ще се срещнете. :)
Следващото - Не щели връзка, щото тя щяла да заминава след 2 месеца - чакай, ти от първата секунда ли искаш сериозна връзка с някой? ! Ами, вие може да изкарате и една седмица и да се пръснете.. Това ми звучи малко.. детска приказка.
И значи така, ще пропилееш евентуалните хубави моменти, защото девойката ще заминава! :D /Как ще остареете някой ден, всичките, и ще има да се чудите що, когато сте били млади, здрави и прави сте блели и сте се страхували, но уви.. късничко ще е! / :)

Съвет към теб - действай, както ти говоря сърцето, душата или както та си го наричаш!
НИКОЙ не може да ти каже какво да направиш, защото хората са страшно индивидуални. Например аз съм от тези, които НЕ могат да бъдат свалени. Още от първия миг в който видя един мъж, знам дали ще спя или не с него. Ако е не, дори и със спартански усилия не би ме накарал.
Но пък има и едни други хора, като 4, дето не отказват на никой.. :D
Мисля си, че твоето момиче е от добрите и нежни създания, които имат нужда от мило внимание и не особено искрена реч. Подскажи й, че просто може да се забавлявате, докато е тук, да не изпускате мига и евентуалното щастие.. :)

Недейте, заради единият страх да пилеете време и мигове! Смешно е. Това го правят само скучните възрастни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 31d26e93bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   3, миличка, ти и винаги ще си останеш на 18.. :D :)

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 98ddaffa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Вижте хора, принципно не искам да пиша отделна история, защото ако има една написана, няма смисъл да пиша подобна.
Аз съм коментар номер 2:-) и аз съм влюбен, но на никой не му пука явно. :-( Никой не ми дава съвет. Ако е така ще напиша моя история, само че не искамда занимавам модераторите с подобни теми

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 98ddaffa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 2 до номер 7- Моме, за 200 лв и бутилка водка, дали няма да спиш с някое момче. Ако не пиеш алкохол ще изключим бутилката водка. :) Аз не съм Спартанец! Аз съм истински мъж на място! Войвода!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 618f1012c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Добре бе, 2, напиши историята - поредната простотия ще е, поредният "проблем" ..

какво да ти кажем?! Формула или сентенция за сваляне на жена!? А и прочети се колко инфантилно звучиш - любовта на живота ти?! Ти имал ли си, дори разговор, целувка с тази жена, та вече да ти е любов, пък и на живота?!

Изобщо по някакъв начин показал ли си й, че я желаеш?! Или чакаш, ей така, самичка от нищото да кацне до теб на прозореца и да се съвкуплите?!
Когато ти се пишка отиваш да пишкаш, като ти се папка папкаш, нали така?! Е, като ти се е*е отиваш да ебеш. Аз нищо сложно не виждам! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 618f1012c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 7 до 10 - моме-моме, все едно да кажеш на майка си моме .. :D
Пари си имам, не ме интересуват чужди. И алкохол пия, и цигари пуша, ако искам ще си купя.
Не знам само що го адресира към мен, сигурно, щото казах, че не могат да ме свалят?!

Но като ти гледам предложението .. Бе в'ерно си истински мъж! :X :D

 
  ...
преди: 12 години, 26 дни
hash: 0e0a88e712
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От номер 2 към 11. Добре, но нека не се нервираме, защото това клони към простащина и ниска култура.. и инфантилен е сложно за дете понятие. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 165a3241ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към Автора: Мисля че ще е добре да и обясниш точно това което искаш и защо го искаш, ако те харесва толкова, колкото и ти нея, ще те разбере и ще имате щастливи моменти, които са незабравими. Не си пропускай шанса и опитай. Успех!

Към сладур номер 2: Ех, какъв съвет мога да ти дам, не си казал привличането взаимно ли е, тя знае ли че я харесваш?
Ако не: можеш да разговаряш с нея, когато я срещаш на неутрални теми докато дойде момент в който можеш да и признаеш.
Ако се харесвате взаимно тогава вече решавате вие двамата до къде можете да стигнете.
Не те обвинявам в нищо, човек не е господар на чувствата си, може само да контролира действията си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c67c4d8867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Автора: Предполагам, че бихте желали да прочетете какво стана. Хммм ами оказа се, че въпросното момиче е претърпяло доста лоши неща в живота си и просто се отказах. Опознахме се доста в последно време. Няма смисъл да и говоря или да изисквам такива неща от нея в случай, че е травмирана. Тя просто иска да си почине от всичко, което я заобикаля в момента. Няма да ви описвам за какво става дума, просто на трети си оправя последните документи и на 5 вече няма да е тук. Мисля, че съм и все още влюбен в нея, но предпочитам образованието и да е качествено и да има такова, пред това да бъде с мен или когото и да било. То тази тема вече не за тази директория, но да ви споделя :). Много ви благодаря за отговорите и съветите и успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker