Последици от анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Последици от анален секс
преди: 12 години, 6 часа, прочетена 16427 пъти
Здравейте с приятеля ми сме от доста години заедно. Преди няколко дни пихме и двамата малко повечко и правихме анален секс, за първи път в живота ми, то не може да се каже секс, защото само няколко пъти си вкара само главичката, мен мн ме болеше и той спря, след което правихме нормален вагинален секс, но накрая ме натисна и отново, но този път грубо си вкара само глваичката в ануса ми и свърши в мен. На следващия ден имах подутини все едно имах хемороиди от едната страна, след няколко дни спаднаха подутините, но не напълно, чувставам дискомфорт и от време на време болка. От време на време имам същите признаци както при хемороиди.

При изхождане ануса ми става като кокоше дупе от едната страна. Мн ме е срам, не мога да споделя с никого и мн се притеснявам и поради тази причина отлагам да отида на лекар, надявам се да мине. По принцип и двамата сме здрави нямаме полови болести. Но какво стана с мен.
Пиша тук, ако има някоя друга жена, която е преживяла това нещо да сподели, да ми даде съвет. Говорих само с приятеля ми, а той никакво съдействие, казва "малко ти е възпалено дупето, ще ти мине или пък ами отивай на лекар", мн ме разочарова след 7 годишна вразка, аз се притеснявам какво ми е станало, а той.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 часа
hash: 33374649a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Сега съжаляваш ли след тази случка? Таз отзад е за други приложения.

 
  ...
преди: 12 години, 4 часа
hash: ff29f9acfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че ще ти мине, ще ти мине. Не мисля, че имаш основание за сериозно притеснение. Това се случва понякога и при естествените природни процеси, ако си яла кофти храна например...

Притесителното в случая е отношнието на приятеля ти и мисля, че доста сериозно трябва да си поговориш с него по този въпрос. На първо място - като иска анален секс, първо да се образова малко по въпроса и на второ място - като ти е приятел, да вземе да си преразгледа поведението постфактум.

Щото, каквото и да си говорим, това ти го е причинил той именно поради неумеене. И е хубаво да е наясно, а не да лети в облаците и да неглижира проблема.

Това конкретно по темата.

Другия въпрос - за цялостния му начин на общуване - сексуален, емоционален, словесен и т. н., няма да го засягам, сама ще се сетиш.

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 3 часа
hash: 66746ef608
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   За съжаление, сексуалното възпитание липсва в училищата, но поне имате Интернет на разположение! Защо не се ограмотите преди да правите нещо за първи път и да разберете за възможни усложнения, техники и т. н.
Това което си получила има естествеото на хемероид - получило се от разпъване на тази част на дебелото черво, точно както се получава хемероид при напъване заради запек. Най-вероятно ще изчезне след няколко седмици. Може да опиташ да ползваш крем за хемероиди. Ако имаш проблем със запек през това време, взимай лаксативи за да ускориш процеса на заздравяане - напъването при ходене по голяма нужда само ще попречи на заздравяването му. Ако продължава повече от 3-4 седмици, потърси лекарска помощ.

Следващия път при анален секс ( в който няма нищо лошо и от който може и двамата да изпитате голямо удоволствие), запомнете няколко прости правила:
1. Лубриканти!!!! - най-добре на водна основа! Там няма естествена лубрикация и за да се намали първоначалното неприятно усещане ползвайте обилно лубриканти.
2. Не бързайте. Приятеля ти трабва да се научи да се контролира - анален секс не се прави "на бърза ръка" - поне не в началото. Трябва да става бавно и без прекалено усилие. Не трябва да се опитвате още от първия път да изкарате "пълна сесия". Ти по същия начин имаш нужда от време за да се научиш да контролираш (отпуснеш) мускулите си и да улесиниш процеса.
Идеята на аналния секс е да е приятно, а не болезнено - ако изпитваш силна болка - преустановявате и следващия път пак опитвате. Ануса не е нормално пригоден за тази работа и е нужно да се поразтегне, но това трябва да става на малки стъпки и с множество опити за хора които никога не са го правили.
И най-важното което да си набиеш в главата като жена - първо вагинален, после анален и аналния трябва да е края на секса за момента! Никога не се прави анален и после вагинален или вагинален - анален -вагинален както вие сте ги редували, без да се вземат съответните мерки!!!
В дебелото черво има един куп микро-организми (бактерии), които нямат място във твоите полови органи и ако се пренесат там могат да причиният сериозна бактериална инфекция!
За това жените след ходене по нужда трябва да се избърсват от пред назад, а не обратно - ама това родителите трябва да научат малките момиченца още като почнат сами да ползват тоалетната. Същото се отнася при смяна на пелените на бебета между другото!
Мъжа също не е застрахован от инфекция, но при жената вероятноста е по-голяма заради благоприятната среда за бактериален растеж във вагината - тъмно, топло и влажно!
Получаването на инфекция не е 100% гарантирано, но е напълно реална възможност с неприятни последствия - говорим за ненужно завишен риск в случая.
Ако непремено искате да ги редувате аналния и вагиналниа има две решения - или той ползва презарватив по време на аналния секс и го маха веднага след това (презерватива ще наложи обилна употреба на лубрикант)или след анален секс, си измива члена добре със антибактериален сапун (но кой иска такива прекъсвания по време на секс? )
Всичко горното може да е "неудобство" за мъжа но е важно секса да е безопасен!
И не се връзвай ако ти излзезне със номера - "ама в порно-филмите редуват анален и вагинален когато си поискат" - това което не виждате в порно филмите е употребата на антибактериални лубркинати, промиване на дебелото черво и ануса т. н.
На мен лично не ми е било трудно да си създадеме навика с съпругата ми - ако искам анален секс - като десерт, на края. Ако искам да се разнообразя по време на секс, "помежду другото" - търпя презарватив.
Dr. Who

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 час
hash: e2468298c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Как да решиш проблема, наистина е добре лекар да те посъветва. А ти сама си направила извода за себе си - този човек не го е грижа за теб. Активният партньор при аналния секс много добре трябва да усеща кога причинява болка и кога удоволствие, да се съобразява с отказа на пасивния.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 17d606f4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Хора, разберете повредите ли веднъж ректума и ануса, няма връщане назад! Казва ви го човек, който го е преживял!

В аноректалната област има много нервни окончания, това е ясно, иначе нямаше да има удоволствие. Но тези окончания са дадени от природата не за секс, а за друго - за изпразване на червата. Без тях не можете да се изхождате нормално!

Когато ректума ви се запълни, той изпращи нервни сигнали до мозъка. Мозъкът пък на свой ред отпуска вътрешния сфинктер и вие усещате, че е време да посетите тоалетната. Когато седнете/клекнете и изхождането започне, изпражненията преминавайки през нервните окончания на ануса ги дразнят, а те изпращат сигнал до мозъка. Той от своя страна свива ректума и го изпразва - това се нарича парасимпатичен рефлекс за дефекация. Без нервни сигнали към мозъка нито един от тези механизми не работи!

ПРИ АНАЛЕН СЕКС ТЕЗИ ФИНИ НЕРВНИ СЕНЗОРИ БАВНО СЕ ПОВРЕЖДАТ - анусът и ректумът не са предвидени да се разтягат и през тях да минават твърди и дебели неща! И познайте какво става, когато нервите се повредят - не можете вече да се изхождате нормално, не усещате позив както преди, трябва да се напъвате, защото сигнала вече е слаб, недостатъчен да активира парасимпатичния рефлекс и да стане нормално изхождане. Напъването не може напълно да изпразни червата и това може да докара с времето рак на дебелото черво. Освен това още повече уврежда ректума и ви докарва хемороиди.

Веднъж повредени, тези нервни окончания не могат да се оправят! Казвам ви го от опит! Не правете и вие тази грешка, тялото ви е безценен инструмент, не го повреждайте безразсъдно, защото друго нямате на този свят!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e1522bf222
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво му е лошото на "кокошото дупе"??? Фините му нервни сензори са съвсем на ред!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 48a76d90f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според статистически данни 90% от хомосексуалните мъже и близо 5% от сексуално активните жени са правили анален секс. Специалисти обясняват, че причината за практикуване на този вид секс се дължи на множеството нервни окончания, които правят ануса много чувствителен. Може се усети и приятно стягане около пениса на партньора, който прониква.

Въпреки че много хора намират удоволствие в аналния секс, той крие и някои рискове, поради което се налага да се вземат мерки за безопасност, преди да се премине към действие.

Всъщност аналното проникване е най-рисковата сексуална активност, а причините са няколко:

В ануса липсва естествената лубрикация, която влагалището има. Проникването може да разкъса тъкани в ануса, което да позволи на бактерии и вируси да проникнат в кръвта. Това може да доведе до разпространение на сексуално преносими инфекция като ХИВ.


Според данните на проучвания излагането на ХИВ чрез анално проникване повишава с 30 пъти риска от предаване на инфекцията, в сравнение с вагиналното проникване. Излагането на човешкия папиломен вирус чрез анален секс може да доведе до развитие на анални брадавици и рак на дебелото черво. Употребата на лубрикант може да помогне, но по този начин разкъсванията не се предотвратяват напълно.

Тъканта в ануса не е толкова добре защитена. Външната тъкан има слоеве от мъртви клетки, които играят ролята на защитна бариера срещу инфекции. Тъканта вътре в ануса няма естествена защита.


Анусът е обграден с пръстовиден мускул, наречен „сфинктер“, който се стяга след дефекация. Когато този мускул е стегнат, проникването може да бъде трудно и болезнено. Повтарящият се анален секс може да доведе до отслабване на аналния сфинктер, което затруднява задържането на изпражненията. Упражненията на Кегел могат да бъдат полезни за предотвратяване или „коригиране“ на този проблем.



Анусът е пълен с бактерии. Дори никой от партньорите да няма сексуално преносима инфекция, бактериите, които естествено се намират в ануса, могат да инфектират партньора, чийто пенис прониква в него. Практикуването на вагинален секс, веднага след анално проникване, може да доведе до вагинални инфекции и такива, засягащи пикочните пътища.
Прочети още на: Аналният секс и рисковете, които крие | Puls. bg - https://www. puls. bg/seks-i-zdrave-c-53/analniiat-seks-i-riskovete-koito-krie-n-20966

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker