Сексът след 40-те - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът след 40-те
преди: 12 години, 16 дни, прочетена 11679 пъти
Здравейте! Със съпругата ми сме на по 42 години. Напоследък правим секс все по-рядко - не повече от 2 пъти седмично основно петък-събота. И двамата сме в добро здраве. При мен специално желанието не е намаляло. Иска ми се да се любим по-често. Допреди около година го правихме по 3-4 пъти седмично, но напоследък не е така. Все аз съм активният. Тя не иска да пробваме нищо ново. Правим си го в традиционни пози и нищо по-особено. Поне не отказва фелацио. Не мисля, че има любовник, а по думите й едва ли не след 40 години човек остарявал... Иска ми се нещата да се променят в положителна посока. Нямам намерение да си търся любовници. Как стоят нещата със секса при други семейни двойки след 40 годишна възраст? Споделете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 16 дни
hash: e82bd36900
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А аз съм на 52.
Така стоят нещата. Затихващ интерес. Аз лично изживях ренесанс в този период. Започнах да чета по темата, да говоря, да питам. Вкарах в леглото чаши, подарявах секс играчки, купих овлажнител с вкус на череши. Нови техники опитвах, масажи, аромати и пр. И като че ли се разгоря страстта отново. Ама нарастващото ми либидо през този период не бе задоволено. Потърсих секс извън дома и след няколко неуспешни опита о чудо. Намерих я. Дето се вика сгодна женица (без обида) омъжена и отегчена съпруга. Повярвай ми това е. Чукаме се като животни. Раздаване докрай. Само удоволствие. Един два пъти седмично супер дискретно. Върховно. Естествено аз държа на съпругата си и не искам да я наранявам по никой начин и когато има желание правим скучен секс и с нея. Сега аз бях праведен и верен до 42 също, но тогава открих че сексът е КЕФ, огромен. Наистина чак тогава разбрах и колко много хора са силно неграмотни по въпроса. Имам предвид жени, зрели жени, от които се очаква, че нямат тайни. Не би. До тогава знаех че има неспособни мъже, а че има много дървени и задръстени жени не знаех. За това търсене трябва. Като цяло не е морално, но е хубаво. В крайна сметка носи удоволствие на всички. При съпругата съм мил и доволен и грижовен, при партньорката див и необуздан. Тя е задоволена. Чувства няма. Чист секс първичен, дето тук много го критикуват. И да знаеш това дето го казват "чуждо кости няма" е вярно.
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: dca173877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нищо чудно - общата ви възраст е 82 години! :)
А иначе няма проблеми, но нещата съвсем естествено си позатихват - и хормоналните нива спадат, и човек като е правил хиляди пъти едно нещо вече не го подхваща със същия ентусиазъм, както в началото.
Упражнявайте го като спорт, като гимнастика ако щете, ей-така - за кондиция. Пък ако падне нещо странично - не се въздържайте и не се ревнувайте, само внимавайте за болести. То в един момент проблем става дали изобщо има мерак и може ли някой, по какъвто и да било начин, да го събуди :)

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 671a208ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всичко е въпрос на дух и индивидуалност, а не на години... Щом по думите на съпругата ти човек след 40 остарявал, това означава че не желанието а предразсъдъците командват нещата и нищо не може да се промени. Аз съм на 42, разведен и свободен имам възможността да го правя с жени на разл възраст и наистина възрастта не е критерии за това... Бях с една на 28 год с меко тяло и леко виснали гърди (тя едва ли не беше взела и дала от живота а беше родила само 1 дете).... После имах възможността да бъда с жена на 49 (родила 2 деца) красива стройна и стегната с желание за положителни емоции.... Тя сама сподели че не се чувства на толкова, тъй че приятелю не годините а по скоро духа и начина на живот са важни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: ead51a7ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм. Да ти имам проблемите. Жена ми е на 35, аз на 38. Нямаме задръжки - секса е страхотен, без ограничения, ползваме даже и вибратор, но жена ми сме заедно се макс. 1 път седмично. (така е от раждането на 2-рото дете, ще стане скоро на 4 г. ), като правилото е следното 1-вата седмица от месеца сме заедно, по правило петък или събота, втората седмица жена ми е уморена, третата получава някакво течение, 4-тата е в цикъл за 7 дни. Миналата година се сдобих с рога и муча като елен лопатар, така че си прави сам изводите. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: b1d1ec2e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Добре, аз едно не разбирам - какво е това новото, което не иска да пробва? Ти инициатива за нова поза пое ли? И тя какво - по средата на секса каза - а, не, така не искам?? Или пък нещо ти е кофти, че тя не се досеща какво точно искаш?

Понякога мъжете сте много зле. Ами хвани я, намести я, обърни я, там какото е, играй го по-хард, по-мъжки... Няма жена, на която това да не й хареса, мисля.

 
  ...


...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 2969dc427f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако ще те накара да се чувстваш по-добре - ние не сме го правили от година и няколко месеца. Вече не ги броя, щото не ме и вълнува. Аз съм на 42, а той е на 45. Спим в отделни стаи от около 5 години и освен че не си пречим, не се и виждаме често. Като се опита да интимничи с мен го отрязвам набързо и престава да досажда веднага. Но най-интересно ми е, че не ми задава въпроси, нито пък се стреми да разбере защо е така. Както ти, примерно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: b1d1ec2e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С това отношение, номер 6, и аз няма да се стремя да разбера защо е така... Ужас.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 29eeaec16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   номер 4 ти го е казал - това е положението - изчерпва се секса, просто омръзва, ежедневието ги притиска, уморени, цикъл.... и хоп РОГА. Някой чаровен колега и изкъртил сл... та, а ти я пазиш, внимаваш леко меко да не се обиди нещо, да не се претовари... номер 4 я разкажи как се сдоби с рога ако не те притеснява. При мен се оказа че е започнала да се вижда с бившия, с който я бях сгащил в началото че си пишат по скайп, ама тогава си казах -айде голяма работа само си пишат, какво толкова... е сега пак само си "пишели" но с 2 деца малко няма какво да се прави, освен комшийката да ползвам... и то става една верижна реакция като редичка от домино... сигурно и мъжа и боцка нещо чуждо

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: f32d38b407
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм мъж на 45г. и правя секс с жени от 30 до 60г. Е когато бях на 30г. ги карах от 16 до 60 но сега вече немисе занимава с малките и неопитни. Секса с жени 40 и 50 е върховен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: d845676d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега, скъпи мои, да ви кажа за мен - жена, 40 г. Аз спрях да желая мъжа си, защото свършва много бързо и не се поддържа. Казах му за първото, но той не си взе поука. Мисля, че го интересува само неговото удоволствие, тапира му с тапир. Не ми се изневерява, честно. И не мисля, че скоро ще го направя. В момента имам други приоритети - децата. Но това, което си правя с душа, той не може да ми го направи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 6ced1a719a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм на 45, жената на 43 и секса е монотонен и скучен максимум 2-3 пъти в годината.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: c9a3e4e89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   7, а откъде знаеш, че примерно мъжът на номер 6 не е някой бързак, който си гледа само неговия кеф? И за какво да го прави жената, ако не й доставя никакво удоволствие? И аз не спя с мъжа си от доста години, точно поради тази причина! Разговаряла съм много, пришка на езика ми излезе - нищо! Естествено, че ще загубиш интерес и няма да искаш....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: f5a9b34925
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Приятел, аз съм все още далеч от твоята възраст, но едно съм разбрал. Жените-поне повечето от тях-се кефят на секса, когато всички други неща са окей. Т. е необходимо е да са спокойни и отпуснати, без да се тревожат за други неща от ежедневието. Т. е, ако твоята жена е имала да речем тежък ден в офиса или се е скарала с колега, или е изморена/отпаднала, или пък детето ви е болно и какъвто и да е проблем се сетиш от ежедневието, просто забрави за секс. Или ако се навие, ще е не защото умира от либидо, а просто да задоволи твоя нагон. Мъжете сме от различно тесто в това отношение. На теб, ако си здрав и прави, ти стига да видиш една засукана мадама с къса пола на спирката и веднага я събличаш мислено вече, че дори и позата си измислил. При жените не е така, няма я тази първичност. А ако на жената ти като цяло и липсва каквато и да е разкрепостеност по въпроса, по-добре от това няма да стане.

Не знам какво да ти кажа. По принцип два пъти в седмицата хич не е лошо като цяло, недей да очакваш всяка вечер да го правите по три пъти, както преди да се ожените. Просто се стремете, когато го правите да е максимално задоволяващо и за двама ви.

Заведи я лятото на почивка за няколко дена. Да знаеш, че е отпусната, не трябва да става за работа, не трябва да търпи досадните си колеги или клиенти и т. н, просто да е във фаза релакс и те уверявам, че ще има съществена разлика. Разбира се от теб се очаква да я предразположиш, да я накараш самата тя да го иска колкото и ти го искаш, не да се държиш като разгонен пес.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: ead51a7ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До №8, аз съм №4. Ами ще ти кажа как ми пораснаха рогата! Стандартна процедура - колкото си по-добър - толкова повече ти се качват на глава, колкото си по-лош, толкова повече те уважават! С жена ми нямахме никакви особени проблеми, от рода на пари, здраве, алкохол, бой, секс или каквото и да е било от този род. Пари - нормално, секс - превъзходен, в къщи помагам и се грижа за децата, изглеждам добре - ходя на фитнес и пр. На жената винаги съм и давал свобода и съм и имал безгранично доверие, но тя хлътна по един дето нито ми е на образованието, нито на положението, че и дебел, че и необразован, че и невъзпитан, че и гневлив, бензинджия и бракониер... обаче по приказките - е, няма равен, като иска да топне чушката, мъжа е способен на планини от геройства - то смс-то, то обаждания, то подаръци, то приказки - естествено и той не си вярва, ама жените като се влюбят стават истински патки. Мойта особено е много наивна, оказа се и безотговорна! Да не повярваш! Пък и предполагам има тръпка в изневярата с груб първичен мачо... от къде да знам! Какво да го правиш - живот! Е, естествено ще те изкарат виновен (те разбира се не са виновни) - не си им обърнал внимание, егото ти е голямо, не изплакваш вилиците добре.. въобще- не си перфектен - оправдания бол! После, ако не се хванеш почват откровени простотии - ма то било за първи път? !? , ама не било така както изгеждало.... После става кофти с доверието и уважението, абе трябва да забравиш с едно наум, че и с две! Имаше една приказка вариантите при счипената ваза - 1. Хвърляш парчетата, и купуваш нова ваза 2. Залепяш парчетата, колкото умееш по-добре, но супеното все пак личи 3. Гледаш парчетата и се вайкаш, без да правиш нищо! Аз избрах второто заради децата (макар, че лъжите нагло продължиха 5 месеца, та стигнахме и до развод), защото осъзнах, че заради един нагляр, който не му пука за семейстовото ми (бензинджията) и една увлечена влюбена патка (жена ми) не трябва да страдат децата ми, които не са виновни за нищо и не трябва да прецаквам живота им още преди да са го започнали. После мислех да пратя момчетата на нагляра за един възпитателен бой, да му посчупят нящо! Ама не си заслужава да се занимавам с простотии и да падам то тяхното ниво, но заради семейството и това бих направил - пък и в крайна сметка - боя възпитава и укрепва характера за хора дето от блага дума не разбират! Та така! Живота мамата си трака - такъв е, какъвто е! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 16109668b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   С жена ми сме на по 39 години, смело мога да заявя, че нито секса е намалял нито страстта в правенето му. Но (както винаги има едно НО) за стигнем до там много сме говорили и много експериментирали. В момента използваме малко играчки, други жени и мъже в леглото си (тройки, четворки) и разнообразието което сме постигнали може би ни кара все повече да вярваме един на друг и да се обичаме.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 703919154c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   №6 съм до 7 - №12 до някъде правилно е прозряла нещата, но в интерес на истината за 15 години свикнах с 2те минути наречени "секс". Лошото е че така и не можах да свикна с немърливото му отношение към собствената си хигиена. Това че си мислите, че ние сме някаква даденост и на тези години каквото и да ни се предложи едва ли не трябва да сме благодарни, не означава че е точно така. Както казва №12 пришки ми бяха излезли да повтарям, че водата освен за пиене става и за миене. Че да се махат космите под мишниците и да се ползва поне стик против изпотяване, не означава че върши нещо "педерастко". И така срещу 2 минути секс веднъж в месеца, замених миризмата на потни мишници и крака с миризма на прани чаршафи всяка нощ. И не съжалявам.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 0b32f897d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 16, от номер 12 реплика;))))Ти си свикнала, мила, но аз не мога, раздразвам се и ми се ще повече, моят не смърди, ама свършва за две минути и не желае да си помага по никакъв начин... отдавна му предложих вибратор да ползваме, прави се на глух. И с език не иска и не може... и тогава реших, че не ми трябва такава пародия на секс, по-добре без нея, и му го казах.... той пък се примири и кара на чекии, защото е доста стиснат да даде пари за секс, пък и не закъснява.... пък и честно казано не ме интересува, ако има жена, която да му връзва, да прави каквото иска. Аз вече не, благодаря. И аз обожавам аромата на прани чаршафи и не спя с него в едно легло.... Поздрави:))

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 700f07f737
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От номер 7 - А за секса сподели ли му също както и за миризмата? Чия е вината, че ти си свикнала с двете му минути, наречени "секс"? Така реагирах заради думите "отрязвам го набързо и престава да досажда". Като си представя колко такива съпруги има и ми е малко трудно да разбера как е възможно жена с такова отношение към мъжа си и секса да се оплаква от некачествен секс.

Сексът е нещо двустранно - когато нещо куца е най-лесно да кажеш той е виновен и да не положиш грам усилие... От срам ли се, от его ли или от чиста незаинтересованост, така и никога не съм разбирала. Е как тогава той е виновен?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: a1b5f40f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Леле хора! Как ще се отказвате от едно от най-хубавите неща в живота бе? Че те и без това не са толкова много!?!
Не ви разбирам! На 40 - 45 - 50 - 55..., какво значение имат годините за тая работа, ако имате желание? НИКАКВО! Е, ако няма желание - тогава - ясно. Но, ако има..., ами ОТДАЙТЕ МУ СЕ! Дори да не е с половинката ви го направете. Мисля, че е по-добре когато пишката окончателно увисне мъжа да има много, много спомени за реализирани сексуални възможности, отколкото такива за пропуснати. Първите топлят, вторите държат хладно. Е, късмет на всички и не забравяйте, че никой човек не може да избяга от себе си, следователно е по-добре да се харесва и пирема.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: c647376a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Интересното в коментарите, че и в темата е, че все другият е виновен. Никой не търси вината първо в себе си. А дали съпругата/съпругът е същият като в началото, нежен не заядлив, или децата са по-важни от съпруга, дали той/тя е толкова чистоплътен, дали не е вдигнал килограмите, и куп други въпроси. Вярно е, че има много мъже, които са с високо самочувствие, и само гледат да го топнат, и не ги интересува какво и е на партньорката.

Какво означава не бил чистоплътен, как сте си избрали нечистоплътен партньор, или в началото не е бил такъв. Ако последното е вярно, значи трябва именно над себе си да се замислите, защо партньорът вече не е такъв(допуснали сте да е такъв).

Имал съм случаи с "чистоплътен" партньор, който се къпе сутрин и вечер, но ако преди секс не се измие, се сещате, защо отказвам да го целуна на някои места, за които не съм против да го направя. Искате да разнообразявате секса, а в началото опитвали ли сте поне по веднъж от всичко, от целувка навсякъде, до секс във "всяка дупка"(извинявам се за израза), ако не, няма как да започнете това на 40 изведнъж, и от двата пола има хора, които се гнусят да целунат партньора си по интимните части, да не говорим за нещо повече.

Според мен всичко зависи от нас, щом ни отказват, рядко проблема е в другия. Ако 40 годишна жена няма желание за секс, оставям на вас да се замислите. Няма жена да не желае, има мъже които не знаят как да поискат. Малко са жените които искат просто секс(като, здрасти, дай да го топна и да си ходя), изключенията са рядкост. За да спечелите жена, трябва да спечелите сърцето и, на това(секса) те казват любов, а мъжете, както е писано горе, им стига да видят къса пола и са готови. Това е според мен, не целя и не желая да обидя никого, просто изказвам мнението си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 755fb2092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   №21, страхотен коментар, много ме впечатли, въпреки че май не разбрах мъж или жена си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: 29eeaec16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   N8 съм, и моята е подобна история. Сега не съм толкова добър, гледам на нея с друго око. След секс с комшийката, малко след това - орален с жената без да го мия от комшийката :)) забавно но не ми мина и след това. Ще си търся и друга някоя "комшийка". А после жените се оплакват че нямали свестни мъже. Лягат си с мазни цигани а после другите им виновни... живот, какво да се прави - пълен е с изненади

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 992664a61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   здравей аз съм мъж на 37г, няма този проблем с жената, но приятел който е млко по голям от мен ми сподели за проблема който е същият, с жена му неправили секс всеки се оплакава че уморен и тн. и двамата са мнго свестни и невярвах да имат връзки с други а и изглеждат мнго добре особенно тя нищо че е на 45г е стархотно секси. ние си споделяма с тях мнго неща и една вечер когато бях на гости в тях след като си пйнахме запонахме да ставаме откровенни и да споделяме за проблемите си. оказа се че и на двамата едообразието еоказало голямо влияние за отношенията им, посъветвах ги да опитат нещо ново да я заведе някъде, да го направят някъде където да и се покачи адреналина, да споделят тяхните фантазии какво ги възбужда, и така се стиган до там че тя си мечтаела да правят гупов да го прави с друг пред него което не ме очуди, по невероятното беше че той нямаше нищо против, дори тя да го прави с друг и после да му разказва и той да я чука, останах втрещен помислих си че от алкохола. тогава го попитах искаш да кажеш че ако сега аз започна да целувам и опипвам хубавата ти жена това ще те възбуби, а той ми каза че ако тя го направи ще го възбудии се погледнахме. след което тя ме прегърна и започна да ме целува, чуках тази страхотна жена пред него а полсе и той се включи, оказа се по техните думи че това е най хубавият секс който са правили, а за мен със сигурност беше така. след това ми споделиха че нещата сасъвсем други и те се желаят мнго повече а и от време на време ме канят на гости дори само тя ме кани и после споделя с него как е. незная но според мен може да опитате нещо такова , трябва да вкарате тръпка в връзката ви, така смятам аз това е моето мнение, а и все пак аз наистина съм мнго доволен от срещите си нея, тя е страхотна жена мнго старстна и разкрепостена не съм правил по хубав секс и смятам че жените на тая възраст са стархотни. това е от мен, ако решите да ми пишите лично на мен мейла ми е dakar9@abv. bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker