Да защитя изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да защитя изневярата
преди: 12 години, 14 дни, прочетена 3843 пъти
Може да ви звучи странно, че защитавам този грях, обаче някои хора трябва да им се прощава. И това са хората, почнали да правят секс по-късно от другите. Аз като съм на 20 какво съм виновен, че изглеждам като дечко и единствения възможен начин да си намеря гадже е тя да е 7-8 клас? С какво съм виновен, че жените предпочитат мъже, които изглеждат (или са) по-възрастни от тях? Като се оженя за някоя жена, аз ще имам много по-малка бройка от моите съученици, които правят секс от 15 годишни.

Нима аз нямам право да направя същата бройка? И не, това не се отнася само за мъжете, а и за жените - всеки, който няма достатъчно стаж в секса според мен има право да изневерява. Щото то може вашите мъже/жени хич да не ви кръшкат и причината да е, че преди да се оженят са (ги) минали половин България. Нима когато изневеряваш е грях, а когато правиш секс преди да имаш 18 не е? ! Нима да си на 24 и да си чукал/спала с над 20 жени/мъже не е грях? Имате двойни стандарти! Що ли и мисля, че почти всички вие, които се възмущавате от изневярата имате доста солиден километраж!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 14 дни
hash: 27665a46e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми е тъжно да чета, че толкова млад човек е станал толкова циничен и студен, че възприема жените само като „бройки“ - парче месо, което по една или друга причина не му се е отдало да изяде до сега и ИМАЛ правото да го прави по-късно.

Мисля, че действително е време да се лишиш от девствеността си. Има и жени, които се продават, ако искаш месо - плати си. Едно ще ти кажа само - ако продължаваш с тази нагласа изпускаш истинската любов, истинския секс дори, истинските човешки взаимоотношения, семейство и т. н.
Никой не иска да бъде бройка и да се чувства като такава.

Не смятам, че имаш право да оценяваш кората според „километража“. Човекът е най-ценното на тази земя и всеки сам за себе си е Космос, не е кола да има колометраж или предмет, който можеш да употребиш и захвърлиш.

Успех

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: d28a1d38b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче, няма никакви двойни стадарти. Ако не си се наебал както трябва просто минаваш от девйка на девойка и като решиш, че ти е било достатъчно се кротваш и си намираш сериозна приятелка.
Няма норма за това с колко жени/мъже трябва да спиш! Някои курволясват, други имат 2-3 партньора през целия си живот. Въпрос на избор... и късмет :)
Аз какво съм виновна например, че моят мъж не е правил достатъчно секс навремето и сега е решил да си наваксва? Трябва ли да подходя с разбиране? По-глупава теория не бях чела :)))
Като ти се ебе си еби, никой не ти пречи. Но повярвай когато намериш правилното момияе и се влюбиш, последно нещо, за което ще мислиш е, че непременно трябва да спиш и с други жени в същото време.
Порастни и не бъди толкова повърхностен.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 1710401c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   на 20 ли си? Аз като четох мислих, че си на 13. Горкичкия, с това мислене, ще имаш време да натрупаш много бройки, защото сериозна връзка няма да видиш. Като ти се трупат бройки, защо трябва да се обвързваш не мога да разбера. Ми ходи си като пеперудка от цвят на цвят и си живей животеца. Много глупаво разсъждаваш и това, че изглеждаш като дчко, съвсем не значи, че не можеш да си намериш момиче на твоите години. Явно проблема ти е съвсем другаде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: 66c6e612a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 02aad38ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Млади момко, до 20 години сме малки и големи - след 20 вече сме млади и дърти.

Радвай се, че се развивиаш по този начин - ако това сега ти изглежда като минус, то след 10-15-20 години ще е жесток плюс, и той ще ти дойде в момент, когато вече имаш акъл и опит, и си в състояние да го използваш по възможно най-добрия начин.

Километражът ти е най-малкия проблем - наблегни на качеството, а не на количеството. Също така не забравяй, че който пришпорва километража, обилновено лошо пука гума...

 
  ...


...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 8e5e7996d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След като смяташ че изневярата не е грях - вярвам, че и няма да я практикуваш тайно?
Ще имаш ли дързост да кажеш на жена си преди сватбата: "Жено, дай това да бъде един отворен брак. Имам правото на още бройки"
А? Стиска ли ти? Защото рискуваш да останеш и без тази първата бройка с твоя начин на мислене.
А най-трагично е ако все пак изневеряваш скришо и като те пипнат последва развод. Тогава ще видиш какъв гърч е да ти вземат децата, но има и други неприятни изненади, нафърфолени на редичка... ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 13 дни
hash: 2b4cd3c1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, няма да се женя, за съжителство без брак да си чувал?

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 9cfe57f36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съгласен съм с номер 3, само че не вярвам въпросният младеж да натрупа много бройки :Д
Иначе си личи, че опитът в случая е НУЛЕВ.
Когато имаш връзка с някой и го обичаш, не е важно кой с колко е бил и ако държиш на половинката си (ама наистина), то няма да ти е в главата това, че имаш по-малко бройки и т. н.
Връзката не се свежда само до секс, макар, че той е МНОГО важен за нея.
Любовта според мен изключва понятия като "изневяра"!
Жалко, че си толкова повърхностен и явно леко озлобен от това, че не ти обръщат внимание. Но докато си такъв, няма и да ти обърнат!

Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 3d10c616ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахааааааааахахаха не, бе, не мога вече. Бройки, сметки :D Няма такива филми, като "аз имам право на изневяра"! Не е изневяра секса, а предателството. Ако някой е бил съгласен да се обвърже с теб, но не желае да бъдеш с други жени и ти си се съгласил, тогава си предател ако му изневериш. Има хора с отворени връзки. Може да си намериш такава партньорка и тогава няма да "изневеряваш", а просто ще си правиш секс с други хора и с нейното одобрение. Ти по-добре се постарай да не изглеждаш като дечко, вместо да мислиш за глупости! Няма ли за тебе фитнес???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker