Първия ви път с мъж? - за хетеро и би мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първия ви път с мъж? - за хетеро и би мъже
преди: 12 години, 15 дни, прочетена 250177 пъти
Здравейте,

целта на тази тема да се коментират нещата от гледната точка на мъже, които са опитвали с мъж, но сексуалният им интерес са жените : ) С други думи, всички които се кефят на жени, но са пробвали с мъж, нека ни кажат какво е било за тях това преживяване.

Хетеро и би мъже, ще е супер да споделите как се е стигнало до секс с мъж, на колко сте били, на колко е другият, какво е било усещането за вас, харесало ви е, колко странно или не ви се е сторило, какво сте опитвали. Сайта е анонимен - тъй че споделяйте свободно :)

п.с. хейтъри, които обиждат всеки по различен сексуален опит като "педалски", и сами се провъзгласяват за "истински мъже", макар че нито мъж, нито жена би има пуснала, да я пропуснат тази тема :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 279

преди: 12 години, 14 дни
hash: 0c82f0b1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (112 гласа)

1.   На 23 бях и го направих с едно разлигавено гейче, бивш мой съученик от гимназията. И той беше на моята възраст, страшно секси... На мен лично много ми хареса, защото само аз бях активния и беше супер преживяване! Не съм гей, но напия ли се - само на мъжко налитам, брей! С този опитах да направя всичко каквото мога. А по-лошо беше когато веднъж опитах да съблазня бащата на бившата ми приятелка. Беше безуспешно... този човек не разбираше от намеци, а нямаше 40... Хетеросексуален съм

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: b7f17c919f
гласове:
1 2 3 4 5
  (67 гласа)

2.   До 1 - баш си си гей или бисексуален. "Не съм гей, но напия ли се - само на мъжко налитам"

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 4f4a3b63ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

3.   Момчета, мисля, че пресъздавате историята за Содом и Гомор в модерните времена. “При мъжете ходите със страст наместо при жените. ” Хи-хи, няма нищо, тя Природата си знае работата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 13 дни
hash: 6659a6bf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Пропуснах да отбележа - ако може нека гейове не публикуват истории как те са хетеро и мн обичали мъжете :) Не че аз не съм си го фантазирал и т. н., но нека тук се отчитат повече истински истории.

И давайте, мисля, че доста имат какво да разкажат, тук е анонимно, няма място за срам : )

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: f7144fb66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Ами аз съм момче на 20, което се облича като момиче. До сега само веднъж съм правил свирка и беше на непознат мъж на 39г. На него не му стана и го лапах мек. Самата мисъл, че бях на колене пред него, страшно много ме възбужда. и макар, че лапах мек кур, определено ми хареса. Лошото е, че след това не съм правил нищо друго с мъж, заради шибано притеснение и страх..

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6323d60008
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Бях на 5-6 и с един авер решихме да се скрием зад едни дървета (до кварталното училище имаше, не се виждаше от никъде) и да видим какъв вкус има хуя. Той отначало не искаше за това почнах аз. Въртях му 1-2 минути и накрая той се престраши и опита. Това е което помня за сексуалния ми живот с момчета/мъже =D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 21 дни
hash: 6318934f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

9.   Бях на 14, с едно момче от моя клас доста "се имахме". И един ден се заиграхме нещо, не помня и аз, отидохме в кенефите да си мерим пишките. Е да, обаче на мен ми хареса неговата и почнах да я барам. Влезнахме в едната кабинка и той ме пита дали искам да му я лапна. И аз му лапах, понеже ми беше интересно какво е да духаш. И това е :Д

 
  ...
преди: 10 години, 17 дни
hash: b25b4c8c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

10.   на 30 г. съм мъж. от малък пробвах с един мой дале4ен братов4ед да му лапам в 1 къща на село.. оттогава нещо ми се отвори отвътре спрямо това и след 7-8 години започнах да духам и да ми духат мъже.... хареса ми много да се поставям на мястото на жената - и да правя свирки... чукал съм и мъже а мен не засега.... повече ме кефи свирката от секса.. някак мъжкото дупе не ме възбужда а само пениса и то в устата ми.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e0ab527416
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

11.   Бях на 24г. току що завършил висше и излязъл от казарма, и зарязан от дългогодишна приятелка разбира се. Преливах от емоции и разнообразни желания. На мода беше mIRC и постоянно бях в чата. Там се и запознах с един пич на 47, които много добре беше усетил менталното ми състояние и си ме манипулираше дори от разстояние. След известно време дори се съгласих да се видим у тях. Любопитството надделя над страха.
Видяхме се навън, хубав мъж по-едър от мен, поддържан, какво пък съгласих се да остана.
Седнахме в хола му, пуснахме си музика, наля ни по питие.
Говорихме си, разказвахме си за желанията и мечтите. Предложи ми да маструбираме заедно :)
свалихме си панталоните и започнахме, кура му беше направо красив. Понечих да го погаля след малко, а той ме насърчи направо да го налапам. Бяхме седнали на дивана, наведох се над него и се спрях за момент, поколебах се, той обаче веднага ме насочи с ръце - вече му духах. Бях си представял този момент доста пъти, но реалното усещане нямаше нищо общо :) Стараех се да му доставя удоволствие и стоновете му ме насочваха, те ме кефеха повече отколкото самото лапане. Опитвах се все по-надълбоко докато в един момент той не изригна и не ми напълни устата със сперма. Задавих се, преглътнах и дори се изчервих от срам. Бях замаян вече и сляпо се подчинявах на всичко което ми кажеше. Отидохме в спалнята вече голи и аз пак му лапах. Надърви се сериозно и ми предложи да опитаме да ме чука. Казах му че съм девствен отзад и се разбрахме, поне така си мисля, че само ще се потурка в мен. Бях легнал по корем с разтворени крака, а той върху мен наистина само се търкаше. Когато ме намаза с лубрикант каза че е само за да ни е по приятно. Разбрах че вече нищо няма да е същото когато пронизващата болка от кура му в мен притъпи всички останали чувства. Понечих да се възпротивя и да го махна от мен, но без успех беше по-силен от мен и ме беше хванал здраво. Стоя няколко минути изцяло в мен без да мърда и само ми говореше нещо, което вече не помня. Мислех си само как вече не съм същия. Болката попремина, и той сякаш го усети защото започна да ме помпа полека. Осъзнах, че трябва да го изтърпя - просто не можех да се измъкна. Реших, че най-добре ще е ако му помогна да свърши по-бързо. Започнах да правя движения такива ккаквито съм гледал много пъти по порно каналите. Той го усети и започна да стене пак. мисля обаче, че думите ми "Ох да, чукай ме здраво" го накараха да изригне за втори път. В момента на еякулацията сякаш му набъбваше още повече и пулсациите му се предаваха и на мен.
Когато се успокои и легна отстрани, не посмях да си вдигна лицето и да го погледна. Сигурен бях, чев погледа му щях да прочета "Ебах те и вече си моя курва". Постояхме така известно време и той предложи да влезем в банята. Предчуствайки какво ще последва обаче и усещайки все още пулциращия си задник, реших че е по-добре да се омитам. И така с пълна уста и дупе, прекосих целия град за да се прибера вкъщи.
Чак там се осъзнах и се позамислих какво съм допуснал да се случи. Бях унизен, използван, подчинен...
Трябваше да минат още 6 години за да се реша пак на подобно нещо....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 77211050ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

12.   Аз в сексуалните си фантазии се възбуждам повече от пенисите на мъжете и свирки като цяло, не секс, но реалната осанка на жените ме влудява, реално към жените изпитвам не страс, не любов, ами нещо необяснимо, което не изпитвам в сексуалните си фантазии и за това преди да си хвана приятелка се задоволявах от сексуалните си фантазии с мъже, свирки и пениси и преди година и нещо опитах свирка с мъж, определено видях, че съм се заблуждавай и сексуалните ми фантазии нямат нищо общо с реалността, не изпитах никаква тръпка при докосването между мъж и мен, пениса му и въобще разбрах и осъзнах, че сексуалните ми фантазии са плод на голяма заблуда и някакъв комплекс, хванах си момиче и изпитах най-голямото удоволствие в секса, тъй като преди нея съм опитвал с компаньонки, но не ме предразполагаха добре, не знаех би ли съм, хетеро или хомо в секса, знаех само в какво мога да се влюбя, в момичета и осъзнах себе си и съм щастлив, отказах и секс на онзи мъж, и на много други съм отказвал в сайтовете за запознанства и прашки съм обувал, като съм обезкосмен, някак си вече нямам тръпката и влечението към тези неща, откакто имам приятелка и съм възбуден от най-малкото на 100%, но сексуални фантазии нямам с жени все още, никога няма й да имам, само трябва визуално да виждам жената на снимка, клип и прочие или реално е най-добре, тогава е моята тръпка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3b5c1a99b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мога да споделя нещо по толкова важен въпрос. Аз се мислех за 100 процента хетеро, когото ми се случи. С мой много добър приятел. Чувството е много различно, от това когато си с жена. Мога да кажа супер, нещо което ако човек не го изпита, не може да го почуства. Не че с жена е по лошо, просто няма прилика. Това е като един, си пушил хубава кубинска пура. Седнал един човек и го попитал, какво намирате толкова хубаво в нея? А той казал, не можеш да разбереш, ако не си опитал! Направете си извода, но аз си оставам заклет хетеро, но опитах и разбрах, и двете чувства са ВЪРХОВНИ!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3b5c1a99b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

15.   Интересни са ми тези истории, и ако има нови коментари, по темата, моля информирайте ме. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1c1b63c8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Мъж на 33г съм. От малък имам влечение към мъжкия орган специално, не към мъжете. В последствие започнах да изпитвам желание да се срещна с мъж за френска - да му правя. За 7-8 години вече съм се видял с 10 мъже с които основно съм си духал взаимно и чикии. Секс пробвахме 1 път да съм пасивен но ме заболя и не се получи. Като цяло имам желанието да усетя и пенис в дупето си но с оглед на болката и че не може да се отпусна- не ми стиска засега. Но ми е тръпка да правя свирки на мъж- различно е. Кеф ми е да налапам целия пенис в устата си - сега само като пиша и се надървих.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5141a1a4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Аз си мислех преди години, че съм гей, защото харесвах определен тип жени и ми се подкосяваха краката с тях, но сексуално така и не можех да се отпусна с момиче, а само се влюбвах, разлюбвах и прочие, а във фантазиите ми ме възбуждаха по-скоро повече мъжете сексуално, свирки, да мисля за пишки и прочие, общо взето това беше във виртуалното пространство и в мислите ми, снимки и т. н., но реално не бях изпитвал никаква тръпка до тогава към никой мъж, чувствах ги като приятели или като съперници. В един момент имах регистрация в сайт за запознанства, снимка по прашки - възбуждах се сам със себе си когато съм обезкосмен да се снимам така и се качвах в сайтовете, пишеха ми много стотици, за секс, за какво ли не. Във времето се навих да опитам с един свирки, опитах около 2 минути, той ме свърши с чикия, аз него никак, защото в момента в който свърших ми стана супер тъпо, а и като цяло не изпитах тръпка и преди това и казах, че не мога повече, не искам и трябва да си ходя и до ден днешен - вече са минали 2 години и половина, не съм опитвал подобни неща и нямам никакви мераци да опитвам. След това си хванах момиче, постепенно се отпуснах сексуално, задобрях, опитах с няколко и различни момичета и вече нямам никакви проблеми, дори от думи съм готов с момиче, но в интерес на истината харесвах предимно дупетата и анален секс с жени и самите жени, но не и клиторите, а сега ги харесвам и мисля за тях. Като цяло открих себе си с времето и съм щастлив за това, не исках да бъда гей, не исках да бъда и би-сексуален, но ако бях, щях да живея така както ми е отвътре, уви разкрих изцяло че съм 100% хетеросексуален, но все пак опитах с мъж и никога няма да хуля и обидя някой който му е отвътре това поведение, вкусът към мъже и прочие, никой не избира какъв да се роди. Аз просто бях комплексирано момче, харесвах да съм нежен със себе си, харесвах чуждите членове, а не моя и така..

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4e1cb13a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Аз съм момче на 25. Няма какво да споделям, защото не съм бил досега с мъж, но страшно ми се иска. Даже често сънувам как духам и ме чукат, и е страхотно :(. Ако може някой да сподели как се е престрашил и как е било първия път. Много ще съм благодарен!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 137f7d928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

20.   Аз първо пробвах страп он с жена, хареса ми много след време. Чукаше ме редовно една мацка и свикнах, аналния ме кефи много. Престраших се с мъж. Намерих точен и готин, предимно активен и много разскрепостен. Първо да ме настрои той ми духа и си гра с ануса. После ми го подаде и го налапах. Накефих се много и му направих страхотна свирка. Без да се замисля му се надупих и ме изчука на задна. Истинския е в пъти по готин от изкуствения и разбрах, че няма да е за последен път. Още като излязох от терена разбрах, че п... ал няма да стана но съм бисексуален. Харесвам жени и то много и ми върви с тях. Доста съм изчукал, но и мен ме чукат и жени със страп он и мъже. Правил съм и тройка с двама ъже, много е готино да духаш на двама или да имаш един анално и един в устата. Но да живея с мъж, да се прегръщаме и гушкаме и подобни НЕ ми харесва. Има разлика голяма от би и хомо сексуален. Аз имам жена до себи си която ме разбира и се възбужда от би мъжаги. Чукаме се редовно и качествено, правим и групов отвреме навреме и с мъже и с жени. Не се ограничавайте и ако го искате пробвайте смело. Ако те кефят жени и искаш и нещо по перверзно с мъж давай те смело. Гейове няма да станете казвам го от личен опит. Просто сте би секс и имате двойно удоволствие.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 620f62534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Аз съм хетеро, но в сайта за запознанства има повече обратно отколкото хетеро. Все ми пишеха разни мъже. И веднъж някакъв ми писа, че искал да ми духа. Аз много обичам френската любов като цяло, а и бях без приятелка в него момент затова се съгласих. Първо пийнах малко за да не съм нервен и отидох до тях. Духа ми той, но аз бях любопитен и му казах че искам и аз да пробвам. Той се съгласи. Казах му той се нави и така опитах какво е да духаш. След 7-8 мин му казах ок давай малко ти сега, а той вика дай още малко и почна да ми бие чикия докато аз му лапам. Накрая се дръпнах, двамата свършихме и беше яко. За секс ми се струва доста противно и не бих опитал, но свирките един на друг ме кефят и бих го направил отново. Вероятно съм би-сексуален не знам все пак предпочитам жената, но ако няма друго може да се навия за свирка с мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0c26a0d450
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Хетеро съм, но веднъж докато пиех водка и рових из сайт за запознанства ми писа момче с предложение да ми направи минет в колата си. Не знам дали от водката или от любопитство се навих. Лапа ми в паркираната кола в една тъмна улица. Видях, че си бие чекия и спонтанно го погалих. Не се спрях до там, обаче, ами го изправих и аз започнах да му лапам. Момчето явно беше с богат опит и ме насочваше доста добре. Стигнах до там да му вкарам език в задника. После всичко приключи със взаимна чекия. Беше страхотно изживяване, въпреки, че още се чувствам гузно като се сетя. Въпреки това със сигурност бих опитал отново.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b5ea974294
гласове:
1 2 3 4 5
  (200 гласа)

24.   Веднъж опитах свирка, като преди това цял живот си представях големи членове и направо ми потичаха лигите, като виждах снимка на гол мъж по пенис, усещах го буквално в устата си във фантазиите и много ме възбуждаше идеята да правя свирка на мъж, не харесвах и своят пенис достатъчно, което според мен има връзка с хомосексуалните ми фантазии, но не и наклонности. Опитах свирка за 3-4 минути, не ми хареса да бъда с мъж интимно, нямаше нищо общо с фантазиите ми и след това започнах да спя с жени, да си представям само жени, клитори, да опозная женското тяло и да се пренастроя, имах успех, сега ми става само от мисъл за жена и клитор, а преди от мисъл за член, не знаех че може да се променя така, дори и не знаех с каква сексуална ориентация съм, уви разбрах и съм щастлив.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3b5c1a99b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Темата ми е интересна и с удоволствие я преглеждам. Всички тези истории, освен интересни, са и поучителни! Бих ги следил и за напред.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cd6eb95a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Момче на 16 години съм, принципно харесвам момичета, но преди година изпитах странното чувство че ми се иска да опитам и с някой от моя пол. Всичко се случи когато бях отишъл на дискотека, там се раздавам винаги много, така беше и този път. След време реших да изляза навън за да изпуша една цигара на въздух, защото вътре беше мнохо задушно. Излязох и видях стар приятел, от детството си и незнайно как ме заговори, та ние от може би едно 5 години не се бяхме виждали - той е на 18 години преди в това мое детство с него винаги бяхме заедно ходихме на поляната и там си мерихме пишките, лапешка работа, та заговорихме се след 5 години ние и стигнахме точно до тези спомени и той ме попита, расте ли приятеля аз се смутих и отговорих да леко така през зъби, последва и същия отговор о от мен, той направо ми каза да тръгна с него щели сме да отидем отново на нашата поляна аз се съгласих качихме се в колата му и след 5 мин бяхме там, тази гледка ми навя спомени той само каза -Е, готов ли си? Аз направо си сабух панталоноте и след това погледнах към неговите, те направо шяха да се пръснат в момента в който му извадих хуя той направо изкочи, един голям със хубава главичка премерихме си ги естествено че моя бе по-малък и аз помислих пе това е всичко, но тайно се надявах да не е, в момента в който тръгнах да си обувам панталона той ме спря, хвана ръката ми и си я сложи на хуя, малко се уплаших, но и се възбудих започнах да го масажирам и доксто се усетя вече ближех топките му. Беше токкова хубаво след това му духах 10 мин и той се озпразни на лицето след това той ми лапаше, а аз свърших на гърдите му! Това беше моята история. Искам да подпертая, че не съм гей, просто така се случи, но с него си поддържаме връзка веднъж месечно, за сега сме само до свирките и веднъж той вкара език в дупето ми. Беше страшно възбуждащо, но контакта с мъже не е толкова приятен отколкото с нежния пол, там си е... уникално.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d0521769b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Много готина тема. Поздрави на номер 20 това все едно аз съм го писал. Аз съм бисексуален и наясно какво значи това. Не харесвам да се гушкам с мъже, да живея с мъж и т. н. Но харесвам да правя секс с мъже, предимно пасивен. Семеен съм и съпругата ми знае и харесва да правим би тройки с мъже и жени. Чукаме редовно със страп он и и харесва много това. Естествено правим много и т. нар, , нормален секс, , между нас. Почнах с една разскрепостена приятелка със страп он, след време ми хареса и реших да пробвам с истински. В сайт за запознанства намерих един пич. Активен, зрял и дискретен. Имаше терен и там се срещнахме. Влязохме в банята изкъпа ме, галеше ме по кура, гърдите, раменете. Обърна ме и ме накара леко да се наведа, намачка дупето ми, масажира ануса и излязохме след малко от банята. Избърсахме се и седнах на един диван а той гол пред мен с полунадървен немалък кур ме подкани да го лапна. Без колебание го поех с уста и го усетих как набъбва. Веднага разбрах, че няма да е за последно. Отпуснах се и му направих мераклийска свирка. Спря ме по едно време, сложи си презерватив взема един лубрикант и му се надупих тръпнещ в очакване. Вкара ми го внимателно, но аз си бях свикнал с пенис колана и изпитвах само удоволствие от истинския. Живия кур си е по готин безспорно. Но страп он -а има тръпка, че те чука жена. Чука ме доста в различни пози, даже го, , пояздих, , бях се разтворил добре. Накрая свали презерватива и ми го подаде в устата и свърши мощно. После се чуках доса с него, преди да отиде в чужбина със семейството си. Правихме и групи. С още един активен и него правих тройка. Супер е да духаш на два или един отзад и един в устата. И би тройка с жена правих с него, чукаха ме и двамата... и тогава за пръв път чуках и ме чукаха на влакче. След първия път бях убеден, че п... ал няма дя стана, но съм би и си е готино. Бачках охрана по дискотеки и съм имал доста жени. С мъжете бях по внимателен и подбирах заради дискретноста, но са ме чукали доста. Намерих готина и разскрепостена жена и сме семейство от няколко години и определено не скучаем. Правим тройки и с мъже и жени. Със семейство не сме пробвали, трудно се намира и двамата би пък и да си паснем. Така, че смело пробвайте пичове, хомо няма да станете.... ако досега сте харесвали и харесвате да чукате жени. Просто двойно удоволствие.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 67e75579bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

32.   Аз бях на 17. Имах регистрация в един сайт за запознанства, търсех си момичета, но имаше един много упорит мъж. Беше на 42-3, не си спомням вече. Канеше ме в тях, а аз се дърпах. След безброй молби си казах- айде ще отида, какво толкова. Отивам аз и ме посреща на вратата. Беше с анцунг и тениска, но очевидно нямаше боксерки, виждаше се как се мандахерца свободно. Седнахме да гледаме мач, пихме, аз си се напих де. Той ме галеше по крака и аз се бях възбудил вече. Май и той съдейки по гледката между краката му. Погледна ме и с поглед се разбрахме, че е време да го лапна. Събу се и видях един леко космат кур, сладък, но визуално по малък от моят. Налапах го, смучех го, облизвах го, адски много ми хареса. Даже му дадох да ме чука малко в устата. Свърши- е няма такова чувство, някой доста по голям от теб да си го изцеди в устата ти... Мислех си че сме свършили, но ме заведе в спалнята, съблече ме и ме сложи да легна по корем. Почна да ми лиже дупето и да ме боцка с брадата си. Пак се възбуди, намаза ме с нещо мазно и се пробва да го вкара. Е няма такава болка, нямаааа. Сълзи ми потекоха, но не исках да спира. След малко свикнах с присъствието на пениса му в дупето му и се отпуснах. Всеки следващ тласък ме отпускаше все повече и повече. Почна да ми харесва, да усещам как се мърдам под напъните му, да усещам как моят пенис се търка в леглото. Чука ме така около 10 мин и пак свърши. Много мощни тласъци, направо ме разкъса отзад, но беше сладка болка. Усещах топлината в себе си дори и като се прибирах, имах чувството че всеки момент може да се стече нещо от разширеното ми дупе.

Определено след тази случка не зарязах момичетата, случва се 2-3 пъти да правя свирка в годината, но мъж не ме е чукал от тогава. А и разбрах, че размера определено не е толкова важен, след като нещо по малко от моят ми донесе такъв кеф.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 70363999ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

33.   мъж на 50 години. Преди 10 тина години правихме няколко пъти тройка с едно семейство. Любимата ни стойка беше на 69 с жената, аз по гръб докато мъжа ѝ я чукаше на задна прашка. На няколко пъти мъжа си го вадеше от нея и ми го подаваше в устата. Много ми харесваше просто супер. Правеха ми заедно свирки и си личеше че той е по мераклията. Като свършвах той държеше да се празня в неговата уста, защото обичал вкуса на спермата. Преди 4-5 години той ми се обади и ме нави да се видим да ми прави свирка и така се стигна до първата ми среща с мъж. Духа ми доста добре и аз естествено трябваше да му върна жеста. Кура му беше доста дебел и пускаше много мъзга, чак ми стана гадно от нея, но изтърпях заради идеята. Изпразних го на чикия, а той ме свърши на свирка. Оттогава всяка година си имаме вече традиция да се виждаме един два пъти за свирки по мъжки и това напълно ми стига. Иначе много обичам страп она и почти всеки път като се видим с гаджето и давам да ме чука. Имаме си цяла колекция с различни вибратори и дидла - викаме ѝ армията. Любима поза- на четири крака, дупе срещу дупе и с двойното дълго дидло единия край в мен, а другия в нея. Много ми е кеф да ме чука, но някак си дори във фантазиите не си представям да ме чука мъж. Може би имам много предразсъдъци

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3596e51a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   Преди време си мислех, че и аз имам мераци към мъже, а то било комплекси и липса на жени. Възбуждах се и мислех само за пишки, за свирки и т. н, но реалната тръпка на вън ми бяха само момичетата, не можех да се влюбя в мъж, а и като приятели ги чувствах, но прибера ли се в нас, започна ли да мастурбирам, то първата ми мисъл бяха мъже и пениси и това стана до момента в който не опитах свирка, не ме изкефи, не можах и да се отпусна, след това опознах женското тяло, а и разбрах, че в порното мъжете са подбирани, а не всеки човек е с по-голям член от моя, добих увереност с първия секс, с първото лизане на момиче с цялостното опознаване на женското тяло и сега мога да се възбудя само от мисъл за жена, от леко докосване по ръката от жена, от лек допир от всичко, но от готина мадама, не от всякакви и разбрах, че човек не трябва да си създава сам комплекси и да се филмира. Аз нямам толкова малък член 15 и нещо см, но когато гледах порно и не бях интимен с момичета, аз си мислех, че имам най-малкия член в света, то в порното и им изглеждат грамадански и от липсата на контакти с момичета буквално се бях превърнал със себе си в хомосексуалист, всмисъл само това ме възбуждаше, но реалната тръпка не можеше да ми се промени. В този ред на мисли смятам, че сексуалността е даденост, а не може да се промени просто така. Може би би могло да се придобие и в други посоки, но за себе си лично бих споделил, че по-сексуален не съм бил и само към жени имам тръпката, без значение, че в мастурбирането от 100 пъти сигурно съм свършвал 95 с мисли за мъже.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b18a789d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   До номер 36: И аз се чувствам много често като теб. На живо ме кефят само жени, изпитвам чувства само към жени, но не спирам да си мисля за пишки и за топки. Дори когато си имам приятелка обаче пак мастурбирам, като си се представям клекнал под душа на някой надарен атлетичен пич с пениса му в устата ми. Така и не съм пробвал обаче.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3b5c1a99b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

38.   Здравейте, чета с интерес историите за първи път с мъж. Аз съм би сексуален с превес към хетеро. Защото ми харесват и мъже. В никакъв случай няма да зарежа жените, с тях е много по различно от това с мъж. И затова ми е интересно, за истории който
се публикуват тук.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5644e41c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

40.   Бях на около 8-9 години а братовчед ми беше 1 година по - голям от мен с него мастурбирахме заедно от малки после той започна да ми бие чикий аз първоначално не исках да му пипам пишката но се престраших и също започнах да му правя чикий, започнахме да си правим свирки и започнахме да се чукаме сега съм на 15 той на 16 и сега като се видим си духаме и се чукаме. Ние сме би сексуални правили сме и секс със момиче дори и тройка сме правили (аз той и една приятелка)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6b4714c2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Бях в осми клас и пътувах с пътнически влак. Влакът все още стоеше на гарата и до мене седна един младеж. По късно ми каза, че е студент. Това което забелязах е, че беше възбуден и пенисът му издуваше панталона. Не издържах и го хванах с ръка. Младежът ме заведи в тоалетната ма влака. След като заключи вратата, го извади. Целува ме и го вкара между краката ми. След минута се наведох и го налапах. Едва го беше вкарал в устата ми, извади го и се изпразни. Влакът беше тръгнал, когато се върнахме в купето. Написа ми адреса и телефона си и каза да му се обадя през лятото. Аз така и не го направих. Въпросният хуй беше в мислите за дълго.
В десети клас вече си имах приятелка, с която спях поне един път седмично. Последния срок един от учителите отсъстваше. Замести го въпросният младеж. Вече завършил инженер. Аз отклоних всякакви покани за оставане след училище да му помагам в хранилището или да ходя на гости у тях, когато родителите му били на село. След време се засякохме на една почивка. Той със семейство си и аз бях с моето. Просто се поздравихме.
Ако получавам редовно секс, не мисля за мъже. Винаги когато мастурбирам си представям, че чукам на задна нечия жена, която пък духа на мъжа си, а той ми пуска език.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 132547539d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

42.   Господа аз пък се възбуждам от мисълта за двама мъже. Голям мерак ми е да духам на единия, докато другия го чука отзад. Или да им ближа топките, докато се чукат.
Ж

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6da81fd351
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Здравейте,
На мен ми е интересно, защо се получава така? Аз съм като доста от вас-харесвам жени, навън не "хвърлям" сексуални погледи към мъже, както и когато правя секс с жена-не ми липсва нищо, НО когато съм без гадже и масторбирам, уви тази мисъл за духането ме подлудява. Преди няколко години писах тема, в този сайт ( http://spodeli. net/1/story-36363. html ), повечето хора ме посъветваха да не "храня" тези мисли и да си намеря момиче. Успях, намерих си и около 2 години си имах гадже и не ми идваха тези неща на ум дори, бях задоволен сексуално.
От една година сме разделени, спрях да правя секс, масторбирането не ми е достатъчно и отново започнах да си представям, как правя орален секс с мъж, и определено, как аз играя ролята на момичето. Обожавам прашките-фетишист съм, затова държах на това бившата ми приятелка да е винаги с прашки, във фантазиите ми-аз. Ако си намеря ново гадже, може би тези фантазии ще изчезнат, но ако не успея, в скоро време, някакви съвети за подтискане на желанието за духане?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9735c5ba8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   43. Прочетох целия коментар и си помислих, че аз съм го писал, но като видях датата не съм аз. Знаеш ли какво! При мен положението е същото, но мога да ти кажа, че всичко това се дължи на някакви дълбоки комплекси, които не са видни сред хора, но сам със самият себе си ги имам. Разликата между теб и мен е, че аз в действителност не се заглеждам по мъже, защото ги чувствам или като приятели или като врагове, но в никакъв случай като сексуален обект. Разликата между теб и мен е, че аз опитах свирка преди 2 години, но не усетих абсолютно никаква тръпка, възбудата ми беше точно 0 да правя свирка на мъж, да ме докосва мъж и да ме целува по врата, но не бях нещастен след това, а по-скоро щастлив, че се освободих и разбрах какво всъщност съм аз. След време вече имах приятелка и нейните прашки ме задоволяваха и нейният готин задник, после останах без приятелка и пак съм си се правил на идиот с прашки и като се обезкосмя да се снимам така, а като цяло ги бях изхвърлил и изгорил, но знам, че фантазиите и реалността са две коренно различни неща и не мога да харесвам и да се възбуждам от мъж, а всичко е плод на комплекси за малоценност. Например, че моят член е малко над 15 см, а тези на порно актьорите доста по-големи (или поне така изглеждат), но и това е умишлено, за да вървят хапчетата, помпите и цялата тази индустрия! Да ти минават мисли, че не можеш да задоволиш една жена, когато си много време без жена и да не си представяш, че ти си този който чука с големия боздуган, а да се самобичуваш и да си представяш как ти си духащия, защото е по-лесно, по-унизително, нали това е психологическият фактор да се възбудиш! Мисли трезво!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3b5c1a99b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Знаеш ли приятелю, това което пишеш касае в известен процент и мен. И затова моя съвет е, прави това което ти харесва в секса! Не се води по измислените табута.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3b5c1a99b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Знаеш ли приятелю, това което пишеш касае в известен процент и мен. И затова моя съвет е, прави това което ти харесва в секса! Не се води по измислените табута.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c002ae469b
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

50.   Здравейте! Аз съм на 27 и съм бисексуален, но никога не съм се престрашавал да го направя с мъж. До миналата есен, когато се запознах със страхотен пич, с когото бързо се сприятелихме. Той е на 25, висок и добре сложен. Като изключим, че е запален по балет и изобразително изкуство, по нищо друго не можеш да кажеш, че има бисексуални наклонности. :) Покани ме с компанията си да прекараме заедно Нова година във вила във Велинград и аз с радост приех, особено като разбрах, че с него ще спим в една стая. Купонът на 31 декември си течеше с пълна сила, но аз се чувствах на тръни. Вярно че имаше гей двойка сред поканените, но това по нищо не означаваше, че и той има влечение към мъже. На партито ме прегръщаше и целуваше по главата, но колкото и пъти да се озовавахме усамотени някъде, никой нищо не предприемаше. Аз му се нацупих, че не ми обръща достатъчно внимание и си легнах. Явно това е бил сигналът за него, че го харесвам, защото едва бях задремал, когато се събудих от нечия прегръдка. Той беше легнал гол по боксерки под моята завивка и ме попита как да ми се реваншира задето ме е игнорирал последните два часа. Обърнах се към него и се гледахме за кратко неловко. И двамата знаехме какво искаме, но пак не смеехме да се награбим. Накрая той се реши и почна да ме целува, а аз отвърнах. Боксерките му се издуха и пенисът му се допря в корема ми, моят също стана. Съблякохме се един-другиго и започнахме да търкаме голите си тела. Усетих, че ме доминира - той е по-опитен, по-мъжествен и с доста по-голям кур. Така след кратко боричкане видях, че няма да надделея и се оставих той да води. Той ме обърна по корем, легна върху мен и започна да го търка в дупето ми. Направо изпаднах в екстаз от кеф и възбуда, но същевременно се стреснах, че ще ме заболи като ми го вкара и му казах, че съм девствен отзад. Той легна по гръб и ме покани да му се кача отгоре за 69. За пръв път през живота си поех в устата си пенис - нещо, за което си мечтая от 14-годишен. Чувството да лапам на толкова готин пич беше невероятно. Той също налапа моя и бях толкова възбуден, че не усетих кога е вкарал пръст в ануса ми. Когато осъзнах, се изпразних моментално. Наложи се кратка пауза той да отиде да си измие лицето и като се върна ме погледна изпитателно, а аз отново заех поза по корем докато той си слагаше презерватив. Когато ме проникна, мислех, че ще припадна от болка. Но тя трая само първите няколко минути, после можех да се насладя на атлетичното му тяло да се вихри върху моето. Не след дълго и той свърши със силен оргазъм.
Сега с него не сме точно гаджета, но от тогава го правихме още няколко пъти, а когато излизаме на кафе, изобщо не говорим за това.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6b4714c2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Аз съм на 53 и съм бисексуален, но за първи и последен за сега път чуках мъж преди няколко седмици. Смених си личния лекар и нали на доктор всичко се казва; на годишния преглед му казах, че жена ми е в критическата и не получавам редовно секс. При прегледа се забави с проверката на малкия ми и топките. Аз вече бях полутвърд, когато го усетих, че ми духа. След това разбрах че той се беше подготвил за това - презерватив и добре смазана дупка... Не ми трябваше подкана когато видях, че си беше свалил гащите и се надупи на стола. Когато получавам редовно секс в къщи въобще не мисля за секс с мъже. До сега сексът с мъже беше само в главата ми, сега съм объркан... Опитвам се да се самозадоволявам всеки втори ден за да не мисля за секс.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 20 дни
hash: 7e2a7f28c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   При мен това е много сложна тема, бисексуален ли съм или не съм. Сам самичък със себе си в главата ми повече присъстват мъжете и на душевност съм по-нежен, представям си мъже, представям си как аз съм момичето, как обувам прашки, дори често си пиша с мъже и много ме възбужда мисълта за голям пенис, който да докосвам, да ме чука в устата и прочие и аз да съм нежната страна, но знаете ли кое е странното, че в реалността си не изпитвам абсолютно никаква тръпка към мъже, дори напротив, чувствам ги или като евентуално съперници или като приятели, но нямам никакви сексуални апетити към мъже, а само и единствено към жени. Един път опитах свирка на мъж и не ми хареса, може би и не можех да се отпусна, но нямаше нищо общо от реалното ми усещане и възбуда с жена или пък от онова възбуждане с мъже в мислите и фантазиите ми, когато остана сам, не разбирам защо е тази двойнственост и различия в реално усещане и фантазии и се опитвам да си го обясня дали е плод на комплекс, че не харесвам достатъчно пенисът си (15 см) и ниска увереност във възможностите ми, когато съм сам със себе си, защото реално нямам тези комплекси и мисли с момиче, а имам много голяма любов и възбуда към нежния пол. Има ли някой с подобни терзания и мисли

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3184c39753
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

58.   Мен първия път ме поошамариха малко, докато се навия на свирка. После ме заплашиха, че ще кажат какво сам правил ако не им дам и отзад. След това години наред подскачах като ме докоснеше мъж, дори и приятел. Години по-късно се породи желанието да го направя с мъж за кеф. Бях вече на 28 като го направих отново. Семеен съм.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 561dfc0654
гласове:
1 2 3 4 5
  (80 гласа)

60.   За пръв път го правих с братовчед си аз бях на 11 а той на 19, преди това само си ги лапахме и масторбирахме заедно но един уикенд до иде на гости беше лятото и спяхме в една стая и на едно легло. Каза ми да се направя на заспал и че като ме побегне ще си бием но ме съблече и ми каза лапай а после започна отзад първо се дърпат но после ми хареса и бях и аз наред. после седнах в него и се целуваме веднъж. Сега съм на 14 и всеки път когато му отида на гости се ебем

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bb9477f3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

61.   Преди година-когато бях 8 клас с един съученик постоянно се биехме. Ходех на тренировки по футбол и карате от 5 клас, а той винаги е казвал, че няма да ги тренира. Обаче втория срок дойде да тренира с мойта група. С времето се опознахме и станахме много добри приятели. Заедно отидохме в ново училище където нещата се промениха. В 11 клас си взехме заедно апартамент под наем. Един ден след като се прибрахме от тренировките на вратата докато отключвах Стефан (така се казваше) ме стисна отзад. Влезнахме и го попитах какво прави. Той ми прошепна, че е влюбен в мен от 8 клас. Тогава в мен се зародиха някакви емоции. Съблякох го после и себе си и отидохме в банята. Под душа той запона да ми бие чекии. Изкъпахме се и отидохме на двойното легло. Започнахме да се целуваме. Беше най-готиното нещо. Стефан започна да лиже главичката на хуя ми, аз се възбуих и започнах леко да го чукам. Той искаше да го направи също. Навря си хуя в дупето ми и ме чукаше. Аз не иска х да спира. Накрадвамата лежахме и се чудехме какво щеще да стане ако не се познавахме.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 935cae5380
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

62.   Мечтата на всички педали е, другите мъже да кажат, че биха пробвали.... не мога да го разбера това чуство на вина и срам!
Това пък от своя страна доказва, колко противоестествено е в действителност!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ec78dc9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

63.   Честно... Аз никога не съм пробвал с мъж въпреки, че много ми се иска и се опитвам да "съблазня" един мой приятел, но ме е страх че ще загубим приятелството си.
В момента изпитвам само и единствено влечения към мъже, считам се за би казал съм на 4 - ма мои приятели от които единия ме нарече "гей" а другите ме приеха такъв какъвто съм :)
Знам че моя коментар няма място тук, но изпитах нужда да кажа нещо и аз! (Ако коментара не е на място, моля да бъде изтрит)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ec78dc9eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

64.   Честно... Аз никога не съм пробвал с мъж въпреки, че много ми се иска и се опитвам да "съблазня" един мой приятел, но ме е страх че ще загубим приятелството си.
В момента изпитвам само и единствено влечения към мъже, считам се за би казал съм на 4 - ма мои приятели от които единия ме нарече "гей" а другите ме приеха такъв какъвто съм :)
Знам че моя коментар няма място тук, но изпитах нужда да кажа нещо и аз! (Ако коментара не е на място, моля да бъде изтрит)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ba3655ba25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

67.   Аз съм на 18 години, преди 2 години ми се случи това. Направих си регистрация в един сайт писах си с разни момичета но бяха на далеко от моя град, по едно време ми писа едно момче на 18 години, писахме си известно време и се навит да се срещнем. Срещнах ме се и отидохме към една горичка той клекна и ми разкопки дънките. С Абу ги и ми на лапа хия, почувствах страшен кеф до сега не съм го изпитвал докато момичета са ми духали. Хванах го за главата и започнах да го чукам в гърлото, започна да се дави и намали темпото след което продължи пак. След като свърших той извади хуя ми от устата си и изплю спермата. Мислех че ще си ходя но той ми каза че е мой ред първоначално се дърпах но разбрах че няма къде да ходя и го налапах беше по голям от моя и по дебел запълване ми цялата уста, започна много яростно да ме чука с устата започнах да се давя но на него не му пукаше сълзи ми протокола даже. Накрая той свърши но не си го извади а аз щях да се задавя затова преглътне всичко. От тогава не съм бил с мъж до днеска може би, разбрал съм се с един мъж да се срещнем, той е доста по възрастен от мене на 45г е. Утре ще разкажа какво се е случило с него

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 785ef7379f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

71.   Интересна тема, за някои може би е нелогично заглавието- говорещо за би и хетеро мъже. На мен ми допада, защото аз съм в категория хетеро (никога не съм докосвал интимно мъж), но когато масторбирам започвам да си представям как аз "духам" паднал на колене пред някой мъж(важен е само члена-той ме привлича). Чак лигите ми потичат буквално. През останалото време всички мъже ги гледам, като конкуренти. Не знам на какво се дължи това и не знам дали ще опитам свирка, но определено не бих заявил категорично, че никога няма да го направя...
М26

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 225efb725b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

72.   До 71!
И аз съм като теб!!!
М42

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7e2a7f28c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

73.   71 И 72 и аз съм като вас, но съм стигал и по-далеч. Според мен при мен лично зависи от някакви вътрешни комплекси, които не излизат наяве в реален контакт с жени или пък с мъже. Комплекс, за малоценност, това че не ми е толкова голям члена, колкото според порното значи за нормално, но в действителност видя ли гола мацка нямам комплекси, все пак и не е чак толкова малък, но е нормален 15 см и тънък, абе имам си комплекс там, но не и в действителен контакт с жена. Мъжете и аз ги смятам за конкуренция или ги чувствам като приятели, но никога и като мой сексуални партньори! Обаче във фантазиите ми видя ли пишка, или представя ли си я, същото.. да съм на колене и да духам! Дори, когато не съм се докосвал дълго време до жена и не съм виждал моят фетиш (дупета в прашки), аз си обувам прашки и не съм този, който ме познават всички приятели и познати! Пиша си с мъже в сайтове за запознанства, но знам, че реалността е съвсем различна от фантазията! Може би някога ще опитам пак нещо, но ме съмнява да ми хареса! Опитвал съм свирка за около 2 минути, не ме изкефи въобще, но и фактът, че онзи ми правеше много бърза чикия и свърших и ми стана много тъпо мигновено и си тръгнах, беше преди години! Има и още много за разказване, влизам в онлайн на живо чатове гол и гледам пишки докато си показвам задника, но на вън нямам проблем с жените, харесвам ги, възбуждат ме

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 25bffb118c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

74.   Аз съм на 22 и имам такива наклонности като номер 71 и 72. Имах фантазия как си бия взаимна чекия с друг мъж - един на друг.Преди известно време я осъществих и ми беше страхотен кеф,особено като се изпразните и двамата, по възможност едновременно. Секс не бих пробвал,поне до този момент нямам такива желания.
Н72 а на теб какво точно ти харесва ?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3c1b5859e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

75.   интересно, аз си мислех, че само аз съм така, а то колко много други имало...
на 50 съм, падам си по жени, но харесвам и пениси... не мъжете, само пенисите им - гнуся се от целувки и прегръдки, за анален да не говорим - ни активен, ни пасивен... само пениса и то когато се вдига или когато е напълно надървен... когато е мек, в нормално състояние, не ме впечатлява...
никога не съм се имал за друг освен хетеро... като бях малък си пипахме пишките с други момчета и си ги дървехме, но това май всеки го е правил... после дойдоха момичетата, гаджетата, ожених се и си карах така само със жени дълги години...
като станах на около 35 и се появи интернета и порното и ми стана любопитно да гледам празнещи се пениси... мастурбирам от 15 годишен, ама все путки и цици съм си фантазирал дотогава...
бях на 45, когато веднаж един чичка, масажист в клуба, в който ходех предложи да ми прави масаж с хепиенд... и така опитах за първи път съзнателно сексуално преживяване с мъж... чичката ми правеше чекия на края на масажа... или свирка според зависи колко се е възбудил...
стана ми интересно да пипна и аз надървен пенис и си намерих един в работата - десетина години по-млад мъж... ходим на хотел, правим си чекии и си лапаме вече 4 години... обикновено свършваме на 69... само това, нищо повече и то не много често - веднаж на 2-3 месеца... незнам би ли съм или не съм, но съм напълно доволен... и секса със жена ми като че ли се възроди оттогава, тя още не знае, но усеща и вече взе да подпитва... ще трябва да и кажа скоро някой ден ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 785ef7379f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

76.   От 71 до 73- и аз съм си писал, но преустанових с цел "спирачка", защото бях на път да се срещам с едно момче, на взаимни свирки, той говореше и за секс(то като тръгне, не знам до къде ще го докараме, защото на мен секса ми допада като идеята, но само АЗ да съм пасивният, както между впрочем и за оралния) Не знам дали имам комплекси(пениса ми никога не съм го смятал за малък-по-скоро нормален), но определено във фантазиите ми, аз съм подчиненият "аз съм жената". За бельо като заговори- уникален фетиш ми са прашките, винаги съм държал гаджетата ми да са със секси прашки, това ме възбужда много. В моите фантазии с мъже, аз съм този със секси прашки... не знам до къде ще стигна, живота е пред мен, но за момента съм си поставил ограничения и пиша тук, защото е анонимно и няма как да има обратна връзка(ако си пиша на личен чат, след време се стига до предложение за среща и най-вероятно някоя вечер няма да мога да откажа... )

 
  ...

1-50 от 279
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker