Забелязах че ме влече дамското бельо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Забелязах че ме влече дамското бельо
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 9308 пъти
За да ви помоля за съвет трябва накратко да разкажа моята история. Като млад бях мъж с нормални сексуални наклонности. Но след време забелязах че ме влече дамското бельо.
Или по точно носенето и обличането на дамско бельо на мен ми носеше огромно удоволствие.
По нататък се ожених като мислех че това влечение ще отшуми. Да така стана но временно
И след време пак започнах с това поотшумяло удоволствие. Не след дълго съпругата ми разбра
За тези мои наклонности. Имах големи проблеми с нея. Тя не можеше да ме приеме така. Развода ни се размина след като аз обещах вече това да не го върша. След това пак се повтаряше същото. Тя загуби интерес да правим секс. И от 10 години не сме го правили. През този период аз полека лека се ориентирах към другия пол, мъжете. Носенето на дамско бльо все повече ми доставяше доволствие. Започнах да използвам искуствен пенис. И така достигнах момента в който реших че трябва да го направя с мъж. Реших да го направя само веднъж и да спра с тези неща.
Моля ако някой който се е сблъсквал с тези неща да ми даде съвет. Трябвали да продължа да го правя
С мъже или да спра дотук. Защото имам някакво предчувствие че не трябва да го правя с мъже.
Много моля за помощ защото в мене се борят две мнения. Едното е да продължа, а другото е да спра до тук. И акотрябва да спра какви са начините за да не го правя вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 2bf01dc6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   имаш това предчувствие, защото те е страх от непознатото, но замисли се колко щастлив си сега и колко когато си това, което отричаш, бъди себе си и не се страхувай, ако решиш да си хетеро ти гарантирам, че няма да стане, вече си твърде далеч, за да изтриеш всичко

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: cda4ceed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Не би ли ти харесал повече един страп-он секс? В крайна сметка ще е със жена поне. Съпругата ти е трябвало от време на време да позволява да си спретнете секс игра с разменени роли - да си смените дрехите и тя да води нещата. Тогава нямаше така да се задълбочиш във фетиша си. Внимавай какво правиш в случай, че имаш дете, за да не го травмираш за цял живот. Тате е гей не е нещо с което да се похвали. Имай го в предвид. Или пробвай някак да разтопиш ледовете с жена ти или си намери някоя разкрепостена мадама - това ми е съвета. Ако много те влече да си с мъж обаче и си сигурен че го искаш тялото си твое, действай. В общи линии ти си знаеш най-добре какво чувстваш и какво искаш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 6577c57657
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей,
С колкото и мъже травестити(тайни или явни) да съм говорил почти всичките имат подобно развитие на „болестта“ както го описваш и ти. Така е и с мен. След много години на усамотени забави, с помощта на интернета започнах да се срещам с мъже, първо с подобни на мен, а по-късно само с активни. Секса с жив пенис е абсолютно различен от тоя с изкуствения. Мисля, че рано или късно и ти ще започнеш, защото колкото и да се браниш тия мераци винаги се връщат. Рано или късно ще започнеш да откриваш и нови неща, като фистинг или проникване на два пениса наведнъж. Не зная на колко години си, но аз лично започнах да се срещам с мъже когато станах на 50. Има и спирачки за тия забави, но те трябва да са достатъчно разтърсващи. При мен се случи така, че дъщеря ми преди половин година ми набара снимки и видео по време на секс. С двама мъже, така както съм си облечен като сексица. Въпреки, че беше шокирана не каза нищо на майка и, но тогава реших да спра и изхвърлих всичките си неща. Отказвал съм си и друг път но за по няколко месеца. Не зная дали тоя път ще бъде за винаги, но поне в момента имам „почивка“.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 4a040c62b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И аз съм така, от пубертета си падам да се обличам, като момиче. Дълго и безуспешно се борих със себе си. Дори се ожених, в началото беше уж добре, но влечението ми се върна и започнах да се чувствам като в затвор. Разделихме се без скандали и сега живея собствения си живот и съм щастлив, а когато дойде приятеля ми съм... щастлива..
Избора си е твой, просто не мисли, че това е като цигарите и може да се откаже.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 6577c57657
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Специалисти, сексолози, психолози и т. н. правят разлики между фетишисти към дамско бельо, травестити и транссексуален, но според мен тенденцията и тежненията им е една и съща, да се оприличават колкото се може повече на жена. Към това разбира се принадлежи и секс с мъж. Рано или късно(ако имаш час де) това ще стане и с теб. Както казваш вече го правиш с изкуствен и явно това ти донася възбуда и удоволствие. Изключения са когато двама с подобни наклонности се забавляват като две "лесбийки" но наистина това са само изключения, защото и при двете желанието е да играят женска роля. Имах подобна приятелка, но след третата среща и тя пожела да е жена, но мен пък това не ме възбуждаше и трябваше да се разделим.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 40d27c13fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Разведете се... Горката ти жена...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e6e82f825
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И мен! Много обичам да го свалям ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6577c57657
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не казваш дали си само решил да го направиш с мъж или вече си бил "жена" и от тая гледна точка. Не зная как да я нарека новината, добра или лоша, но мисля, че нямаш избор. И на мен ми се струваше, че е дилема и ще устоя, но не би. Мъжете не ми харесват като сексуален обект, на улицата се обръщам след женско задниче, но на пенис в ануса не можах да устоя. На мен лично ми трябваше година докато го направя, но то е заради търсенето. Травестита, не е много търсен, защото който го възбуждат мъже, търси истински мъж. А ако някой иска да начука жена просто няма да ти обърне внимание.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a040c62b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   " Травестита, не е много търсен, защото който го възбуждат мъже, търси истински мъж. А ако някой иска да начука жена просто няма да ти обърне внимание. "
На теория изглежда така, но истината е, че много мъже си падат по травестити. Бисексуалните са повече от хомосексуалните, а за бисексуалния е по лесно да "прескочи границата" ако партньора прилича и се държи като жена. Говоря и от собствен опит, научих че повечето партьори не бива да ме виждат, като мъж, макар че са абсолютно наясно какво съм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d6e9cd6a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10. до 11 И аз говоря от собствен опит. Ако си транска от типа красавица от порнобранша да, но ако ако си космат мъж си е точно така както казва №9. И при мен се случва да ми се навират в леглото без да са ме виждали като мъж. Проблема е, че тогава и аз не съм ги виждал преди това и не се знае какво може да ти се случи. При мен почти винаги се получава така, че партньора ми малко или повече също обича да си облича дамско бельо. Е вярно, че който се облича като жена и в секса го влече тая роля, но не са малко и изключенията да са активни или би

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a040c62b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   до № 12 Не съм от порнобранша, не се тъпча с хормони и нямам силикон, но изглеждам добре в пола и грим, не позволявам и 1 косъмче да се появи по тялото ми. Излизала съм вечер като жена и никой не ме е заподозрял, но все пак престанах да го правя от благоразумие. Да някои от парньорите ми са били космати, нелепо изглеждащи кросдресери, но повечето са си мъжкари, много от които им е за първи път. И се имат за хетеросексуални, но разказват, че отдавна имат фантазии за секс с "момиче с пенис"

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6577c57657
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ха ха ха и при мен често такива "хетеросексуали" си избиват хомосексуализма с тая фантазия. Забавното е, че повечето от тях искат аз да ги чукам, защото ако се наведат пред истински мъж щяло да е гейско. Как да ти кажа при 80% от запознанствата ми се обръщат към мен не към жена(въпреки, че и аз съм жена не само вечер) а към пениса ми. Често си правя майтап, че ще си го отрежа само заради това.
Tranyanka

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 19e09505d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Много сме с такива желания! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2f72272702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И мен ме влечеше дамското бельо, в мислите ми ме възбуждаха мъже, след като първият ми път с жена не бе моят мечтан първи път, не беше мой тип, беше дебела и грозна, а аз си бях влюбен в друго момиче и след това мастурбирах в порно филмчета и някак си подсъзнателно си представях, че съм момичето, че правя френска на мъж, постепенно се обезкосмих изцяло, купих си прашки, харесваше ми да съм нежен със себе си, но в живота си бях само мъж и единствената реална сексуална и емоционална тръпка която изпитвах, бе към определен тип жени (слаби, с дълги коси и прочие), но когато оставах сам със себе си рядко си ги представях до такава степен и мислех за мъже. Регистрирах се в сайтове за запознанства, имах снимки по прашки, пишеха ми стотици, навиваха ме за секс, за свирки и прочие. Веднъж някакъв ме нави да опитам свирка, бях по прашки и разбрах, че съм бил в най-голямата заблуда през живота си, не усетих абсолютно никаква тръпка докато ме докосва и докато правя това нещо, дадох си 5 минути и разбрах, бях щастлив, че в крайна сметка опознах себе си, хванах си момиче след време и вече се възбуждам само от мисълта, от кожата й, от всичко, дори да я докосна по ръката и съм възбуден и готов. Адски много ми липсваше тази женска близост пред годините и я търсех в самият себе си, възбуждах се от себе си самичък, но няма нищо общо с възбудата която усещам сега при всеки допир на моята приятелка до мен, при всяка целувка. Не мога да разкрия пред никого какво съм опитал, за какви неща съм си мислил и прочие, но когато си представях член се възбуждах на 100%, а сега е същото, когато си представя клитор, вече нямам никаква тръпка към женското в мен и към мъжкото на снимки и фантазии

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ec2351d950
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Пак съм аз 17. Вчера направо разбих приятелката ми, просто вече не знам как така се възбуждам само като чуя от устата и думата (да се чукаме), как съм бил в обратната роля и се смятах за гей със себе си и как стигнах до тук, че от нищото, изморен адски много да съм възбуден с часове от думички, мисли и прочие и от секс и всичко с това момиче, а бях в обратната роля, никога не съм знаел, че съм толкова сексуален, когаго се отпуснах и двамата стигнахме до перверзии и моята доминираща роля бе на лице, тогава просто всичко се промени, вече никога не бих обул прашки, но не съжалявам за онзи период, просто ср чудя как така не се промених в тази посока и в този ред на мисли, кой както си се роди, животът не може да те промени

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4a040c62b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да, човек не може да избяга от себе си... Имам хубава добре платена работа, но вечер като се прибера, взимам душ, после слагам очна линия сенки, червило, луксозно дамско бельо, рокля, руса перука и сядам пред комютрра... Понякога само си чатя с феновете, понякога някой успява да ме уговори и го каня на гости.. Изглеждам добре и всички ми говорят в женски род съвсем спонтанно. №17 е намерил себе си, аз също- никоя жена не може да ми даде това усещане на удовлетвореност което ми дава секса с мъж

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1570fda1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Е аз пък съм № 5, отново започнах да го правя. Явно няма връщане назад.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8d82cafffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравейте
Аз също изпитвам възбуда и желание да опитам с мъж, просто се притеснявам, че съм от малко градче, и да не се разчуе. Истината е че съм имал много жени в живота си, но отдавна искам да опитам с мъж.
Постоянно си мисля за свирки, и пенис в устата ми, и на други места.
Най-вече се притеснявам ако реша да го направя с лице което се видим и запознаем ще е конфузно

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4a040c62b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз приключих с отказванията на 22-23 години и не съжалявам. Самообвиненията и самосъжаленията са такава отрова, че може да превърне човека в чудовище. Като гледам напоследък разни хомофобски изстъпления, си мисля, че повечето от тези "блюстители на морала" тайно си мечтаят някой да им го *****... Не е само мое мнение, много изследвания са го доказали. Затова се казва "хомофобия" фобия-патологичен страх, главно от собствената хомосексуалност, пороявяващ се в агресия към други хомосексуални, които по една или друга причина са имали смелостта да се приемат.
С една дума, понякога да си "мека китка" иска повече смелост, отколкото да се правиш на големия мъжкар, когато знаеш че не си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 дни
hash: 8989a6fe4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравейте! Искам и аз да споделя с вас, че обожавам да нося дамско бельо. Мераците ми са същите, като на номер 21, но и аз съм от провинцията и се страхувам от реакцията на околните. На 42 години съм, семеен и винаги, когато съм сам нося дамско бельо и се забавлявам, а ми се иска да съм с някой нежен и дискретен мъж. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9f128e26d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Може просто да имаш фетиш към дамското бельо.


ж20

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 098a161f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Фетиша ми към дамското бельо се появи... бях към петнадесет годишен. Харесваше ми да обувам бикините на майка ми и да се толя докато съм с тях. Понякога дори излизах с тях. Майка ми разбра естествено - все пак беше забелязала, че нещата й са пипани, пък и понякога оставях спермата си по тях. Последва разговор, който беше доста притеснителен за мен, но тя се оказа широко скроена жена и прояви разбиране. Избрахме от магазина подходящо за мен дамско бельо и се разбрахме повече да не ползвам нейните. С времето подменихме част от гардероба ми с женски дрехи и у дома си ходех с тях.
А жените... е няколко гаджета ме оставиха като разбраха за тези мои наклонности. Накрая попаднах на едно което реши да продължи да е с мен, въпреки бельото. Направи го по-скоро от любопитство, но се оказа, че то не й пречи и вече сме семейство.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 17e9365bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Здравейте аз съм мъж на 25 години и също имам фетиш към дамското бельо и към дрехите. Когато бях на 15 години живеех с кака ми и тя една сутрин отиде на работа и аз реших да си сложа едни нейни тънки червени прашки и един черен чорапогащник и доста ми хареса стоях с тях цял ден. След това реших да пробвам сутиени, клинове, рокли и др. Една вечер реших да излезна облечен като момиче беше ме страх, но го направих. Сложих си розови прашки, един бежов тънък чорапогащник, сутиен (в него сложих кърпи) една къса по тялото секси черна рокля, едни високи 12 см токчета и една перука кестенява дълго коса и тръгнах. Разхождайки се всичко беше нормално и реших да се прибирам и срещнах кака съвсем случайно и тя беше с нейни приятелки и аз направо замръзнах и реших да изчезна на някъде. Някъде 2 часа по късно се прибрах и тя ме чакаше и искаше обяснение и аз и разказах всичко и тя ме разбра. Пък нейните приятелки само се закачаха

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker