Той не иска секс с мен, а тайно гледа други жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не иска секс с мен, а тайно гледа други жени
преди: 12 години, 6 дни, прочетена 7665 пъти
Мили приятели, имам нужда от помощ! Сърцето ми ще изскочи, едва пиша това. Моля ви, дайте ми съвет! Срещнах мъжа на живота си. Той ми предложи да се оженим. Аз приех. Сватбата ни ще бъде след две седмици.
Малко предистория. Когато се запознахме попаднах на колекция от снимки на голи жени на компютъра му. Изтрихме ги заедно и той каза, че от както е с мен не гледа такива снимки. Бях спокойна. После се усъмних, че в историята на компютъра случайно попаднах на сайт с голи жени, в който е влизал малко след като сме тръгнали, което той отрече. Добре, затворих си очите. Мина доста време от тогава. И днес просто си рових в компютъра, за да гледам нашите общи снимки и попаднах на една папка наречена 'recent downloads', и както да видя... на 17 Май, което е било преди един месец, типично за него, свален цял архив със снимки на някаква си Мишел Шефър. Когато отврих архива беше пълно с няколко папки и във всяка с по 50 снимки на голата жена. Веднага си спомних за началото, когато видях в хронологията му, че знае имената на всяка снимаща се гола жена и в търсачката пишеше тях.
Напоследък правим секс по - рядко, дори малко ме отбягва, а сега виждам това... и ми се плаче много... не зная какво да направя... Много е мил, грижи се за мен, но защото ми отказва секс и ласки, а гледа нея? С какво е по - хубава от мен? Имам хубаво тяло, грижа се за себе си и изглеждам много добре, защо гледа нея?

Моля ви, дайте ми съвет, не мога да спра да плача... моля ви приятели....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: 07e8a9bf05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с него! Сватбата ви е след 2 седмици!!! Кажи му, че не ти е приятно да гледа чужди женски тела и да те отбягва. Кажи му, че ако продължавате така, и ако продължава да избягва интимните ви моменти - няма смисъл да сте заедно. Кажи му също, че ако той не е готов да бъде с теб за цял живот, да се откаже докато е време!!! И говори спокойно без да повишаваш тон... ако има нещо -той ще ти каже. Говори приятелски, нека ти разкаже каква е истината. А може просто да е харесал въпросната дама.... има и жени, които харесват мъже и си слагат техни снимки в телефона и компа... Хора всякакви. И така... говори с него, защото щом те отбягва, значи има проблем.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 3e88993922
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Няма за какво да се притесняваш. Съвсем нормално е един мъж да има интерес към подобен тип снимки, все пак природата на мъжете е такава. Лично аз не смятам, че липсата на ласки от негова страна и секс се дължи на това, може би просто преминава през някакви трудности на работното място. Съветът, който бих могла да ти дам е просто да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 250448fb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   според мен си Параноичка, ти си люда да ревнуваш от момичета на компютъра, които никога няма да има, същото е с порното, няма нищо лошо човек да гледа подобни работи, почти всеки го прави. А колкото до това, колко често правите секс, зависи единствено и само от теб. Хората му казват разнообразие на нещата. На човека може би му трябва повече разнообразие с теб в секса. Ти ако само не можеш да го караш да те желае, никой не може. успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: d83f2dbb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си луда; не е обида това, а констатация. Замисли се какви глупости мислиш и правиш. Това твоето не е нормална ревност, а ненормална. И аз съм доста ревнива и се дразня, когато се заглежда по други жени, но твоето е извън всякакви граници. Поне ме успокои, че има и по-зле от мен и видях колко глупаво и налудничаво звучи отстрани. По-добре не се омъжвай, докато не се пребориш с тази своя фобия и болест, защото ще страдаш и ти и той и накрая ще се разделите. Ти ще му забраняваш да поглежда жени и ще му стане още по-интересно и ще започне да гледа още повече и да се крие, ще го провокираш и да ги желае, да не те иска теб и да гледа на теб не като жена, а като стража, която да избягва. Май се е започнало вече. Ти през цялото време ще се мъчиш, ще страдаш, ще се разболееш, накрая ще му го върнеш като му изневериш. той ще разбере, ще се скарате и ще се разведете. И защо? Защото имал снимки на компа на някаква гола моделка, която няма да види през живота си никога на живо. потърси психолог, преди да е станало по-лошо. стани по-интересна жена и не се излагай така. Нека той те ревнува (умерено) и се бори за теб, а не ти да го следиш. Жалко е.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 3ffe55c023
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Никога не ревнувай мъжа си от порно сайтове, снимки на голи жени и т. н. Той няма да спре да го прави, само ще започне повече да се крие. Всеки мъж гледа порно, разбира се и доста жени, но не трябва да го ревнуваш. Не мисли, че те пренебрегва заради голите снимки, просто явно не му се прави секс, не знам, но според мен, не трябва изобщо да се притесняваш. Остави го да си ги гледа, явно имат нужда мъжете от такова усамотяване, което ние не одобряваме много, но не можем да променим! Наслаждавай се на сватбата и само хубави моменти ви желая! Не се съмнявай, че те обича!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 дни
hash: a3ab4ef7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Нормално за всеки мъж, особено ако е обвързан или семеен, важното е че те обича и се грижи за теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: cffba26715
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Превземаш се. Приятелят ми гледа порно, аз също, и двамата се самозадоволяваме и знаем един за друг. И въпреки това правим страхотен секс. Може би си прекалено консервативна и е трудно да приемеш, че "грехът", който описваш, не е грях. Все пак не ти е изневерил. Не прави от мухата слон и ще сте щастливи заедно. Gv.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 82f5008061
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Първо за мъжете, пък и за нас хората като цяло е нормално да гледат порно и снимки на порно актриси или други непознати жени това не трябва да те притеснява, даже по -добре за теб, мисля че така получават нещо като разнообразие и процента за изневяра намалява. А до това, че не те желае сега много често, може да има хиляди причини, стрес, работа, някакъв друг негов личен проблем, умора или просто да е в такъв период и това се случва, човек да няма особено желание за секс, но е отмине ;)

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 65ae6825e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не мисля, че снимките са проблем. Не можем да обсебим половинката си от страх, че ще ни избяга. За да реагираш така остро на една папка със снимки, значи усещаш нещо нередно в отношенията ви и проблемът е далеч по-дълбок от една папка в компютъра. Моят съвет е открит разговор. Не обвинения и въпроси " защо гледаш други голи жени, по-грозна ли съм от тях? ".. това няма да помогне. За да те отбягва като интимен партньор - има друг проблем. Стигни до същността. Липсата на секс не е болестта, а симптома. Сватба - последното, което ви трябва в момента. дайте си година отсрочка. Сгодени сте - на този етап е достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: 5ed5189810
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АВТОРКА: Той се оправда по - късно, че не е гледал архива, а той автоматично се е свалил, и че просто е отворил някаква статия за тази жена, която се съблякла гола за мъже в черно... повярвах, но дали е искрен.... закле се живота си...

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 840b950d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ох, остави го моментално този болния. Иначе ще ти се разбие психиката и после ще си негодна за друга връзка. А най-страшното е, че заради такива муньовци жените се разболяват от рак на гърдата. Доказана е пряка връзка между ракът на гърдата и наличието на съпруг, ЛИШАВАЩ жена си от най-естественото.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 5542409d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Не е в час-това е! Не знам как ще преглъщаш това за в бъдеще. Вярно е, че са снимки, но той щом изпитва необходимост да ги сваля и гледа, значи си има проблем, а оттам и ти имаш такъв. Не съм психолог и не мога да дам адекватни предположения, но не вярвам да се промени-това си е част от него. Аз също бих се издразнила, колкото и да ми обясняват, че било нормално- в степента, която описваш изобщо не го намирам за нормално. Не знам, трябва да говориш с него, поне да разбереш донякъде причината за това отклонение, на за промяна не се надявай! Другият вариант е да се разделите, ама не знам как ще стане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: cf83c8daee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Поредната луда... Свалил си пича три папки със снимки - СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ!!! Осъзнай се малко - всички мъже зяпат порно, независимо дали си имат приятелки или не. bile

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 84e04629b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Е, ако всички жени по света бяха забулени, то той и да иска нямаше да може да гледа други освен теб!
Прави са братята араби...

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: a054be1a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   А бе, не мога да ви разбера с тези снимки! Че чак ги обсъждат и трият демоснстративно заедно, обещават си да не гледат повече таки работи... Ужас и безумие! Не прекалявате ли малко, а? Никога не бих изревнувала от такова нещо. Приятелят ми има доста порно на компютъра, даже гледаме заедно. И двамата маструбираме и нямаме проблем с това. Ако приятелят ти не иска секс едва ли причината е в снимките. Просто е смешно това твърдение и е още по смешно, че го правиш на проблем. Представи си на него колко му е досадна цялата тази женска истерия. Той ще продължи да гледа порно, просто ще го прави въможно най-дискретно. Ж27

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 840b950d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не е вярно, че е нормално, нито всички мъже са такива. Ако всички бяха такива светът действително щеше да е населен само от нещастници и луди. Тези, които редовно четат тук - са попадали на изповедите на доста мъже, които споделят, че от години са заедно с партньорката си и никога през ум не им е минала мисълта за друга, а сексът продължава да е върховен и става дори още по-хубав. Като цяло правилото е универсално - паянтовите отношения с времето тотално се скапват, а там, където има специална нагласа към партньора и взаимна отдаденост - връзките процъфтяват. То и във всички други аспекти е така - например ако на работа се скатаваш - си оставаш завинаги гола вода, а ако подхождаш с любов и ентусиазъм - напредваш и ставаш професионалист. Та мисълта ми беше, че когато мъж се концентрира над колекциите с голи жени и им отдава дължимото - той се усъвършенства там ;), а занемарената връзка залинява.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 4d21b0d514
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Жена ти си се побъркала според мен. Остави човека да гледа, голяма работа всички мъже гледаме голи снимки и порно!!! Аз гледам когато си искам и жена ми казва че ще си остана само с гледането и е права :) Какво толкова? А ти предразполагаш ли го за секс или само мрънкаш? М27

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: c41429ec94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ти ме уби, тръткаш се заради някаква американска порно актриса? ! Не мисля, че тя е виновна, може да е уморен човека и да предпочита да си удари една за бързо, отколкото да се поти над теб в жегата. Питай го най-добре какъв е проблема и защо те отбягва в леглото

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: bfc721e4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Погледни от положителната страна - поне не е гей. И стига драматизира. Гледал снимки, порно.... голям праз, ако това ти се струва неприемливо и не можеш да го преодолееш - не се женете, не можеш да го промениш. Най-добрият вариант е и ти да се разкрепостиш малко. 21 век сме в края на краищата. Предложи му заедно да гледате порно, питай го какво харесва, кажи му ти какво харесваш. Ако не можеш да го направиш - въобще не се омъжвай, няма да излезе на добре. Така седи въпросът, трябва да го приемеш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 840b950d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Не говори с него, той никога няма да се промени. Ако не вярваш - остани с него, но бъди готова - с времето ще престанеш да искаш да си жена, защото ще се научиш да се отвращаваш от хубавици. До това води невротичната декомпенсация, когато съжителстваш с подобен откачен. Да, той казва истината, че ги даунлоудва автоматично. При тези мъже всичко е автоматично, просто отърване няма.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: c298a13b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Миличка, сама си си виновна. Аз бях в такова състояние на ревност като теб и моят съвет е да се вземеш в ръце - не да говориш с него, а да промениш себе си. Колкото повече забраняваш, толкова по-сладко ще му става. За три години лицето ми изгуби всякаква жизненост от такива притеснения, просто защото бях неуверена в чувствата му. Събуждай се сутрин с усмивка, обичай го и му го показвай, но в никакъв случай не го ревнувай от портрети на голи мацки. Смешно е, осъзнала съм го, осъзнавам и аз колко съм била смешна. Промени се като мен и просто обръщ=ай повече внимание на себе си, а не на това коя зяпал той. Само така ще започне да те желае повече, а и да те ревнува, тъй като ще станеш обект на внимание и от други мъже. Ако искаш да не си страж, а любима до него, просто му бъди приятел и му вярвай! В случай, че се издъне, значи просто не сте един за друг. Виж колко е просто всичко :)Успех, мила! Не се разтройвай, гледай повече себе си, махни си всички тези глупости от главата! В.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: c09b590afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Порно се гледа при наличие на проблеми във връзката или личноста. Проблемът е, че причините са твърде дълбоки и остават неосъзнати. Това са резултатите от изследване върху мъже и жени, които са спрели да гледат порно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: ac436bc0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ама ти сериозно ли? И аз искам да гледам голия Брат Пит или Шемар Муур, или Антонио Бандерас да речем. И какво от това? Пак обичам мъжа си, както и той мен. Едното няма нищо общо с другото. Проблемите ви са по-сериозни. Поговори с него и виж къде е проблема. Не е в снимките, а другаде.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: a50c331a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Разбирам защо му се прави секс все по-рядко, ти го насилваш да яде само боб. Не съм за изневярата, но от порното и еротичните снимки смятам, че могат да се взаимстват идеи, които да се прилагат след това и да разнообразяват игричките Ви. На мен поне така ми действа.
М 28

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 536a323f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   "Порно се гледа при наличие на проблеми във връзката или личноста. "


Хахаххахах - ще умра от смях. Не мога да си представя, че някоя ще ми каже "не гледай такива снимки или филмчета". Все едно аз да и кажа да не яде близалки, защото после няма да ми прави фр. любов :D

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 840b950d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27, даже като яде непрекъснато близалки ще ти прави още по-хубава френска любов, защото ще остане без зъби.
А тогава засмукването е фантастично!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9aad0a49f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Разбира се че на всака жена и е неприятно от факта, че мъжа до нея обича да си сваля снимки и да си прави папки с архиви на голи жени от нета! А това какви са тези жени дето се показват там е отделен въпрос!!! И изобщо това баналното обяснение -ами нормално е мъжете са такива, такава им е природата е най- тъпото мъжко оправдание! И защо да е луда жената че се чуства обидена от този факт!!!! И не става дума за това, че мъжете гледайки голи снимки никога няма да могат да са с тези жени и затова няма от какво да се боим жените, да сме спокойни че така няма как да ни изневерят, то това са само картимки!!!! Става дума за това че мъжете имат такива мисли и желания и това едостатъчно обидно!! А после реват, че жените ги изоставят или си намират друг! Айде стига глупости, ако обичаш жената до теб, няма д аимаш нужда от тези глупости! И за информация не всички мъже имат нужда от тжа да се ровят из нета и д агледат голи кърветини, но това не ги прави по малко мъже! Не в това се изразява голямата мъжественост!!! А и жалко че виждам, че много жени пишат коментари, че било нормално, че такава била прородата на мъжете и наммало нищо ненормално и глупости от сорта!!! И тях ги дразни, нама жена която това д ане я жегне, само че защо се преструвате мили дами!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f391cfbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Номер 29, когато една жена си знае цената, тя не ревнува и не се тръшка, заради голите снимки на компютъра. Не говорим за природата на мъжа, а за правото на всеки човек да гледа голи индивиди от срещуположния пол. И аз предпочитам да гледам голи мъже, вместо голи жени, но мъжът ми не прави от това световен проблем.
Маги

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e21a22d539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   А какво да гледат? Филми с убийства ли?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7b2339bdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   О миличката :( Зарежи го. Не те заслужава. Имам чувството, че си толкова добричка и приятна, не заслужаваш да страдаш. Мъжете са такива. Могат да са с теб, но винаги ще имат очи за други. Имай достойнство и си тръгни от тази връзка навреме. Самия факт, че те лъже, е достатъчно показателен относно това що за човек е. :) Късмет и бъди щастлива!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7b2339bdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   О миличката :( Зарежи го. Не те заслужава. Имам чувството, че си толкова добричка и приятна, не заслужаваш да страдаш. Мъжете са такива. Могат да са с теб, но винаги ще имат очи за други. Имай достойнство и си тръгни от тази връзка навреме. Самия факт, че те лъже, е достатъчно показателен относно това що за човек е. :) Късмет и бъди щастлива!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: eed9dfea27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Мила, не се отчайвай бъди мръсница. Предложи му двамата да гледате порно клипчета докато го правите това много ще го възбуди и ще го накара да те желае още повече. Освободи се от задръжките. И ние с моя имахме подобен проблем, но от както правим разни нещица не може да ми се насити. Купи си еротично бельо, бъди секси в спалнята за него. Пробвайте и със сметана и други такива трикове. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dc48679c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Да не си надебеляла? Моята бивша жена качи 12 килограма и така и не ги свали. Просто ме отблъскваше физически и не исках да я докосна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker