Нормално ли е да не иска секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е да не иска секс?
преди: 12 години, 14 дни, прочетена 3229 пъти
Аз съм на 24, той на 36. Запознахме се март месец. От тогава насам постоянно се виждаме. Първо беше писане в Facebook, след около месец започнахме да излизаме на кафета. В кафетата ме прегръща, обарваме по краката но до тук. В началото на юни ме покани на кръчма.

Отидох беше много хубаво, гледахме заря после кръчма, запозна ме с всичките си приятели, братовчеди с майка си. В заведението ме прегръща, целува ме. После отидохме у тях целувахме се в неговата стая, но преди да започнем да се целуваме ми извика такси и така прегръщахме се целувахме се и си ме изпрати. От тогава на сам се виждаме само по кафета, гушка ме но нищо. Като ме остави ме целува, но само по бузата или по устните не с език. Постоянно казва че някой ще ни види.
Нормално ли е да няма секс между нас, или изчаква. Той има опит, моя е много малък, той го знае. Не иска да ме претиска ли няма нужда от секс ли. Срам го е да ме заведе у тях ли, че майка му е там. Казах му че ме е срам от майка му.
Да го карам ли да гледаме филм у тях някоя вечер, твърде ли ще бъде нахално.
Няма секс а в същото време се опитва да ми говори за море с него и с още една двойка.
Нещо не мога да го разбера

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 14 дни
hash: 3463f98b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Какви същества сте вие жените аз това не мога да разбера. Не можете ли директно да задавате въпросите си, вместо намеци, вместо да подпитвате по разни сайтове? Ако някоя седне и ми зададе въпроса директно и си изкаже притесненията за мен ще бъде най-великата жена, която някога съм срещал. Тогава даже и да съм имал намерение нещо да крия или да излъжа няма да го направя. Ще бъда честен и добронамерен. Не можеш ли просто да кажеш: "Ти защо не искаш от мен нещо повече от целувки? Не те привличам или има нещо друго? "

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 8c6c05279e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ми стана ясно ти какво искаш от тази връзка? Секс, брак? А той какво иска, знаеш ли?

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: a0d1138d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами на морето ще има:):D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 13 дни
hash: 6dc0ef2cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен много се притесняваш, не го мисли толкова, спонтанно може би ще се случи. Макар че ако толкова много пък го искаш си го земи. Една жена винаги знае как да получи това, което иска.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 9485b615fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пфф, всяка втора жена овъртва нещата а не може направо да попита дирекно това което я интересува. Аз съм момиче на 16 винаги съм питала това което ме интересува и съм получавала директен отговор... Няма кво да му мислиш погледни го в очите и питаи.

 
  ...


...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 4f92acb64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен се притеснява от майка си. Говори с него и решете какво ще правите. Не сте тийнейджъри, за да карате само на целувки. Достатъчно големи и зрели хора сте, а и вече три месеца се срещате. Може да го поканиш у вас, да отидете на хотел... Важното е да сте сами! Да няма друг човек в съседната стая, повярвай, това много пречи. На морето ще има секс на 100 %, стига да не сте в някое бунгало и другата двойка да са опасно близо до вашата стая.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 12 дни
hash: d2cb6d91a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах същия проблем с моят мъж. Когато се запознахме той беше на 37 а аз на 29. Първите два месеца го карахме като вас - целувки, прегръдки.... и до там:)Нагласих нещата една вечер да останем сами в нас, но когато стигнахме до съществената част - разсабличане и възбуждащо опипване ми направи впечатление, че няма ерекция. В първия момент се учудих - с предния ми приятел стигайки до тук той пращеше от възбуда. Признавам си, че за секунда си помислих "сигурно не съм негов тип, не го възбуждам достатъчно", но да ти кажа страстните му целувки говореха друго. И така, без много да му мисля повече се спуснах на долу и започнах да обсипвам с целувки всеки милиметър от тялото му. Стигайки до "главния участник" забелязах как беше започнал да се пробужда. Едно страстно фелацио... и получих най - страстния секс в живота си :)На сутринта се притеснявах много какво ще си помисли за мен - още не сме почнали да правим секс а аз се изявявам с фелацио:( Да, ама не - той беше най - щастливия мъж на света - седнахме да пием кафе и той ми разказа как до вчера е посещавал сексолог, тъй като има проблем с ерекцията и жените не се задържат много при него. За това и се притеснявал и отлагал сексът с мен - харесвал ме много и не искал и аз да си отида така бързо:)Вече 2години живеем заедно и всичко е ок. За първи път преодолях себе си (с другите ми партньори съм правила фелацио, но след 3, 4 та даже и 5 месеца след като сме започнали да правим секс от страх да не ме вземат за курвичка) и определено си заслужаваше. Та, имай го в предвит, когато стигнете до съществената част, може и той да те иска, но просто да го е страх какво ще стане:) Успех от мен и дано съм ти полезна! Алекс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker