Кого кефят два пениса в дупето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кого кефят два пениса в дупето?
преди: 12 години, 5 дни, прочетена 8224 пъти
Кого кефят два пениса в дупето?
Да си го кажа от началото, мъжете като житейски партньори абсолютно нищо не ми говорят. Никога не съм се целувал(а) с мъж, а на улицата се заглеждам само по мадами. Вярно е, че често ги гледам заради дрехите им, мъжете дори на пакета им не ми се спира погледа. Та женските дрехи ме привличат още от дете. На времето по нещичко съм си гепвал от просторите, но по-късно минах само на закупено бельо. Купувам го предимно от секъндханд, защото чувството, че е било някога на женско тяло страшно ме възбужда. За сега все още се обличам тайно и не излизам на улицата, но имам контакти с подобни мъже. Тук таме намирам и „нормален“ мъж, който се възбужда от транссексуали, без да му се струва това да е комично или педалско. От началото обличането ми беше достатъчно да си представям, че съм жена, но постепенно започнах да си играя с анала съпроводено с леко С/М. Вероятно си въобразявам, че не съм гей, но мерака ми да съм 100% жена постепенно ме доведе до момента, в който трябваше да изпитам и последната екстра, - жив пенис в дупето или в устата. Всъщност свирка не ме привлича, но понякога е потребно за да предизвикал или поддържам ерекцията на партньора.

Нищо романтично не съм търсил, просто на интернета се запознах с подобен, който се съгласи да играе мъжката роля. Срещахме се 2-3 пъти месечно, но понеже не можех да съм като мъж с него си играехме като две лесбийки, когато трябваше и той да е жена. Така постепенно открихме магията на фистинга. Аз бях с по-трениран анал и при мен се получи за два месеца ръката му да хлътне цялата. И понеже апетита идва с яденето, а апетита стана наистина доста голям и преди всичко широк, започнах да си мечтая за два пениса. Не беше лесно да си намеря два тъпкача. Особено интересно и възбуждащо за всички беше факта, че не се съпротивлявах да се сменят в отворите ми. Е разбира се за хигиената е ясно, абсолютно задължителна е. По-трудното беше, когато поисках да ми напълнят дупето едновременно. Всъщност единият беше доста дебеличък и само заради това не стана номера. Правихме комбинация на фист + пенис, приятно и разтърсващо изживяване, но за два пениса трябваше още дълго мреме да чакам. Та въпроса ми в заглавието е иманно за това.
Дали само при мен се случи така, че трудно намерих двама партньори навити да ме сексят наведнъж, въпреки, че успявам да се издокарам доста секси като жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker