Психологически/сексуален проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Психологически/сексуален проблем
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4391 пъти
Здравейте, аз съм момче на 21+ години... Досега не съм правил секс нито с жени, нито с мъже, но през целия си живот съм харесвал много момичета. Никога не съм изпитвал емоционална близост към момчета. Проблема е в това, че като малък ( може би 8-9 годишен ) имах един приател, с който имитирахме сексуално действие (не сме правили секс беше си през дрехите) - това продължи около месец. Знаех, че не е редно но същевременно не ми беше неприятно, даже напротив.

Тази постъпка цял живот ме тормози и не ми дава мира. Притеснявя ме и това, че не се възбуждам от жени (може би заради прекаленото гледане на порно или просто на психологическа основа надявам се), а когато си помисля за секс с мъж, изпитвам някакво забранено чувство, но никога не съм бил влюбен в мъж.

От много време мисля само за това, че съм бил близък с мъж и не се побирам в кожата си от яд, че съм правил такава глупост и постоянно се опитвам да се убедя, че съм хетеро, но не мога да се успокоя. Докато гледам порно се възбуждам когато гледам кефа на жените, а не си представям какво изпитва мъжа. Изглежа ми, че за жените чувството е по - хубаво и това също ме кара да се замисля какво е да си на тяхно място.

Все пак си мисля, че никога няма да си легна с мъж, но това че като малък правихме това с моя познат ме смазва психически, макар че сигурно повечето от вас ще кажат че не се става гей от подобно нещо, но аз чувствам огромен срам и вина, защото изобщо не искам да бъда нито хомо, нито БИ. Когато повечето хора гледат секс между мъже, казват че се отвращават и дори им се повръща, но при мен не е така. Не ми се струва гнусно, но въпреки това не гледам гей порно, може би от страх да не ми хареса, а когато мастурбирам на обикновено порно, не изпитвам никакво удоволствие...
Искам да разбера, това че съм се натискал през дрехите с момче и ми беше приатно прави ли ме гей или би? (въпреки че не съм бил влюбен в него) Това е от мен, приятели, надявам се ако има хора с подобни преживявания да ми пишат и най - вече искам да ми олекне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 561b116e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гей си, в случай че изпитваш привличане към мъже, някаква детска работа, провокирана от интерес към кадрите от телевизията предполагам, не те прави хомосексуален

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2e99b43dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, бе пич и аз съм на 21 имах и аз такава случка като бях малък, но само 1-2 пъти. не съм се обвинявал, защото беше отдавна, бях малък и не осъзнавах така нещата. Това, обаче не ми е пречило на нищо. нито изпитвам някакво влечение към мъже, нито пък гледам гей порно( засичал съм по тв-то, но го сменям веднага- да гледам двама мъже да се целуват и т. н ме отвращава), затова си се приемам като съвсем нормално момче.

Моят съвет е да не гледеш гей порно, а и въобще порно като цяло, защото като се пренаситиш с тая голота няма да се възбуждаш от нищо. излез навън и се забавлявай, намери си едно хубаво момиче и ще забравиш всички тези глупости.
Успех!
М21

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 561b116e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   абсолютно съм съгласен с номер 2. Толкова много хора са правили такива неща като малки, а някой и като не толкова малки но това в никакъв случай не те прави гей :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 10a9bd7d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм се натискала с братовчедка ми като бяхме около 10 годишни, даже се поставих на мястото на мъжа в играта ни... Това го направихме 1-2 пъти и после го забравихме, никога не се повтори. Никога, повтарям никога не съм изпитала привличане или дори смущение към момичета и жени. Само от мъже са ми се подкосявали краката. Само в мъже съм се влюбвала, даже се е случвало да се влюбя в трима на веднъж :)Е, понякога като съм гледала порно се заглеждам по цици, но на живо никога не мога да си представя нищо сексуално към жена. И съм спокойна за себе си :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7b7cad1a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Даа, аз съм пипала циците на братовчедка ми като й растяха, защото ни беше странно :D Ама съм си Ок :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 561b116e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Виж сега, за да си гей, трябва да харесваш мъже - да усещаш емоционално привличане към тях и романтични чувства - каквито хетеросексуалните изпитват към жени. Ако тези усещания не са налице - дори и да си правил истински секс с някой от твоя пол - това не те прави гей. Още по - малко пък някаква детска игричка, през която сигурно 70% от хората са минали... Има много хора, които са правили еднополов секс от любопитство, но се определят като 100% хетеро... НИЩО НЕ Е СТАНАЛО, ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА спокойно и си намери готино момиче ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d88839bc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От къде знаеш, че не се възбуждаш от жени щом не си спал с такива? То не става така просто да я гледаш по улицата и да се възбудиш от нея. Трябват малко целувки, пипане, интимности. А това, което си правил като малък е нищо в сравнение с това което аз съм правил като малък. С две думи един приятел ми го пъхна отзад и го мръдна няколко пъти, а после ми лапна чурката. Абе педалска история, но повечето ми познати имат подобни изпълнения като малки. Сега понякога също се възбуждам като си представя някой мъж да ме изчука, но не и да ме целува например(това е отвратително). Въпреки всичко сякаш не бих пробвал. Достатъчно си ми харесва с жените :) Не се притеснявай за глупости. Имам един познат дето е чукал сестра си, а братовчед му го е чукал него като са били малки. Жена ми пък редовно е близала сестра си и тя нея докато са били малки. Това са често срещани неща между децата и ти не си изключение. Нямаш за какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 561b116e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много хора са правили такива неща като малки. Това, че тогава ти е харесвало е напълно нормално - правиш нещо непознато до момента, наблюдавал си по телевизията, че и на хората които го правят им доставя удоволствие - нормално и на теб да ти хареса. Щом сега харесваш жени - не се тревожи - ХЕТЕРО Си ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 561b116e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   автора/ Да, но четейки разказите ви - всички казвате 1-2 пъти, докато ние го правихме цяло лято и ни харесваше, макар че и тогава и сега си харесвам жени... не знам това не ми дава мира... чувствам се много унизително и всеки път, когато съм щастлив за нещо, се сещам за това и настроението ми помръква. Не знам дали ще се справя с това някога.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker