Въпрос за свършването. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос за свършването.
преди: 12 години, 6 дни, прочетена 6504 пъти
Момче съм. Мастурбирам си често (3-4 пъти дневно, даже и до 5-6 съм стигал). Чел съм доста по нета и никаде не се споменава, че това е вредно. Въпросът ми е друг обаче. Понякога аз като мастурбирам и не съм го надървил до край (сажалявам че ползвам такива думи, но искам да се изкажа максимално ясно :() та да речем надървил съм го някъде на 40% още е мек така да се каже. Обаче пак мога да си свършвам без проблем. Смисъл това нормално ли е? И като гледам по порно филмите всички мъже някво стенат че свършват и изглежда с леко затруднение го правят. Ми аз никога не съм стенал, или нещо подобно просто си свършвам.
Всъщност като се замисля имам доста въпроси които да ви питам ей сега ми хрумват.
Та първия е този горе далие нормално да свършвам като не ми е надървен на 40%.
Втория е.. самото свършване смисъл какво усещане е при вас. Искам само да се уверя че при мен е нормално. При мен е като мастурбирам и усещам че семенната течност се покачва и стига до някъде, но на мен още не ми се свършва ии аз съответно спирам за 2-3 секунди и мускулите в пениса ми започват да се свиват и да "изпомпват" спермата назад. Все едно чукове ми бият в пениса така да се каже. (не ме боли де само казвам). А когато пък свършвам се усеща едно като Максимално знам ли думата каква е.. "изригване" може би, и пак така започват да се свиват мусклулите в пениса и така спермата се изпомпва изтласква напред. И докато се изпомпва се усеща само (Туп туп туп в самия пенис)
Сажалявам че обяснявам малко като дечко, но от известно време се чудя дали да питам ии искам вече да знам дали при мен всичко е нормално и ако не е моля кажете кое не е наред за да взимам някви мерки ако се наложи, (о Божке дано не се :( че съм се стреснал малко.. ) Чакам отговори Благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 дни
hash: c8e94d64ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко ти е абсолютно нормално, споко. И не ги гледай порно филмите - пълни са с идиотщини.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 93bfc0558c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе момченце, пенисът не е мускул и мускули там няма. Това първо. Второ - според мен е нормално бързото свършване, защото си много млад и не можеш още да се контролираш. Обаче аз съм жена и няма как да ти дам съвет за усещането. Дано момчета отговорят. Колкото до порното - доста неща са нагласени и измислени, така, че остави го като средство за образоване. Целта на порното е друга.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 49fea66140
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Те тея в порното са актьори, не ги гледай, там няма нищо реално, поне според мен служи само колкото да те възбуди докато свършиш и това е. Ако си забелязал те и актрисите много пъшкат, даже преиграват, същото е и когато актьорите свършват. И аз не викам и не се треса, даже ми е смешно като се замисля ако почна да стена като ранен бик.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: e640cbdd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До момиченцето от номер 2- пенисът е МУСКУЛ... мускул и само мускул.. няма кости, няма нищо.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bec1e906ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да и при нас момичетета/жените е така, в момента на оргазма се получава съкращаване/свиванве на мускула на клитора съпроводено с приятно усещане.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 42ea142cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съвсем нормален си си, не се притеснявай, само не мастурбирай толкова много - по един -два пъти на ден е добре. Иначе ще се пристрастиш към самозадоволяването и в един момент, може да не ти се иска да правиш реален секс :)
М

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a8421b9c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   До разбирачът от номер 4 - пенисът НЕ Е МУСКУЛ и в него няма НИТО ЕДИН МУСКУЛ. Той е изграден от 1 гъбесто и 2 пещеристи или "кавернозни" тела, които при ерекция се изпълват с кръв. Ако все пак можеш да си движиш лекичко пениса, то мускулите, които го помръдват са в таза, а не в него.

В 8-и клас по биология кое е спал?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bec1e906ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Напротив в пенисът има мускул,когато ти се пикае и няма къде именно него стискаш за да не се изпуснеш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 51ba20e10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Точно така номер 7, пенисът не е мусул, а от клетки изпълващи се с кръв и на други места такива клетки в нашето тяло няма.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a8421b9c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №8, браво, браво!... А на жените като им се пикае и те ли се стискат с пениса си?
Това, младите, сте е@ати тотално и безвъзвратно изгубеното поколение...

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bec1e906ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мусколът се нарича ''PC" при мъжете и именно него стискаме, май и при жените се наричаше така.
от/8/

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3bb0822704
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Леле, не мога да повярвам колко сме се провалили във възпитанието и информирането на днешните си хлапета. Да твърдиш, че пениса е мускул и че си стискаш урината и придобиваш ерекция с този мускул... Нямам думи... То не стига, че е обратното на острото, че и спори... Потрес и ужас!

Още малко ще кажат, че има специлен уред във фитнеса, с който да си тренираш... "мускула". Ако беше така, любимия ви Азис нямаше да си направи операция за удължаване на атрибута, ами щеше да включи допълнително упражнение във фитнес програмата си.

Още малко ще кажете, че има и кокал и сухожилие в него. Даже два кокала свързани със става. И когато се надървиш, мускулът се съкращава, придърпва сухожилието, а то придъпрва предната кост, за да се свие ставата нагоре и така да се получи ерекция.

А виаграта сигурно укрепва мускулите, сухожилията и ставата, за да се подобри ерекцията. А ако получиш артрит и останеш перманентно в ерекция какво правим? Артростоп, разбира се, за да не пикаеш като фонтан нагоре.

Сега се сещам, че вместо виагра може да се ползва и фастум гел или бенгей, те също влияят добре на ставите и сухожилията и биха подобили ерекцията.

Не знам за вас, ама аз откакто се мажа с бенгей, вдигам 3 кила от лежанка за пениси.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f6fdf6bf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 8
Абе, младеж, стига се излага като кифладжия, ами вземи най-после, отвори учебника по биология. Мускулът, за който говориш, се казва срамно–опашен и няма нищо общо с ерекцията. Той се простира от срамната кост /пубиса/ в основата на корема зад окосмението и продължава назад, по посока на опашната кост, върху задната страна на тялото, достигайки основата на гръбнака.

Основата на пениса в частта ВЪТРЕ в тялото се преплита с този мускул. Той е отговорен за ритмичните контракции при оргазъм (освен за стискането, когато ти се пикае), но в самият пенис няма нито един мускул, а само кухини, които се пълнят с кръв при ерекция.

Вместо да спориш с нас, просто прочети, дори в нета има инфо, когато напишеш името на мускула. Ако на нас не вярваш, повярвай поне на специалистите в областта. Едва ли си по-запознат от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker