Дали да направя тройка ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали да направя тройка ?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 11887 пъти
Здравейте.. Незнам как да започна. Илзизам с един мъж от една година и няколко месеца.. Секса е невероятен, възбуждащ и т. н. Но последният път като го правехме съвсем случайно заговорихме за тройка.. На мен също ми се иска, но се чувствам някак странно.. немога да се представя с друго момиче да правим свирки на приятелят ми или той да ч*ка друга пред мен.. После как ще имам смелоста да го погледна в очите, . как ще се развие връзката ни.. а и кое момиче ще изберем.. искам, наистина искам.. А знам, че и той много иска, но просто някак си... Моля ви споделете ако сте пробвали и как е било :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d508e8c318
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запомни едно!
"Когато едно момче иска да бъде с друга или да сподели любимата си - той не я обича! "
Замисли се...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9f47cdc875
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво бе - и защо с момиче точно? Ами втори мъж? Той би ли се съгласил от своя страна да гледа как друг те чука? На въпроса - не не съм правила, не, че не сме напълно освободени в секса с приятеля ми, не, че не си фантазираме и не си говорим, но само толкова. Точно защото страхотния секс е съчетан с чувства, което не ни позволява да направим това. Именно, защото нито аз нито той бихме приели това. Всеки обаче е свободен да решава какво да прави, така, че вие ще си решите.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 430f917883
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Това не е тройка, тройка е двама мъже и една жена. Предложи на приятеля си тоя вариант, да видиш дали ще се почувства като теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ce540f318
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Според мен не го прави. Няма да си очарована, но по скоро разстроена. Това е за много лабилни психики и широко скроени хора. Питай твоят човек има ли нещо против да пробвате и с мъж, защото имаш мерак да пробваш. Да видим тогава какво ще каже. Според мен този човек не те обича истински за да предпочете да чука друга и то пред очите ти. Хубавото е поне, че няма да е зад гърба ти. Защо не се замислите да разнообразите сексуалният си живот по друг начин. Но ако много искаш пробвай току виж си останала доволна :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 73a490efa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   Много го мислиш и се притесняваш излишно. И аз имах подобни страхове как моя ще чука друго момиче пред мен и как ще го приема аз и прочее смехорий. Истината е, че се побърках от кеф като го гледах да чука приятелката ми, а след това и ние двете да го правим пред него. Така че по-смело, няма нищо да загубите, само ще спечелите и тримата. Просто захвърлете безполезните си страхове и ще видите, че ще повторите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2861d34680
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Виж, всичко е строго индивидуално. Ако му имаш огромно доверие, той ти е показал и доказал(и продължава постоянно да ти доказва), че ти за него си единствена и те кара те да се чувстваш желана и харесвана, тогава тройката би се получила. Важно е ако решите да го направите да се разберете предварително. Без да се притесняваш да споделиш с него всичко, което мислиш. Да поставите някакви граници ако е необходимо. Все си мисля, че не е много подходящо да извикате приятелка. Най-добре е с непозната или малко позната. Ако имате възможност си платете за момиче. Има много обяви в интернет. Цените до колкото знам са около 100 лева.
Но ако имаш колебания, смяташ, че би се почувствала кофти и би те наранило да гледаш приятелят ти как го прави с друга, тогава забрави за тройката. Не е нужно да му угаждаш за всичко. В крайна сметка ако той те обича истински не би ти го причинил.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6121d2afec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правил съм и двата вида тройки, но никога на са участвали сериозни партньори. Веднъж с приятел решихме да направим рокада. Започнахме, но преди до си го мушнем ми дойде на ум: Ами я ако някой забременее или я ако се оженим?! Добре, че прекъснахме навреме експеримента, защото приятеля ми се ожени и 25 години от тогава редовно тормози жена си, че е дала да и бъркам между краката. Ако толкова ти се иска тройка, иди някъде сама на почивка и там си намери нещо. В никакъв случай не го прави с човек, с който имаш сериозни планове в живота.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6d2f3d0054
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ж на 39
Моят съвет е направи го! Аз доста се колебаех преди да го направя, но сега не мога без суинг.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6491a14671
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   ( 18)

Много от мъжете имат фантазия за това как ще гледат (и ще участват) в тройка с друг мъж, така че до горните коментиращи от сорта на "да го видим тогава" - не сте познали, няма да го уязви така, а ще му хареса всъщност адски много.

до авторката:
Ако искаш тройка - направи я. Ако искаш да се чукаш на ливадата пред блока - давай (но да знаеш, че незаконно) Ако искаш да участваш в оргии - участвай! ИЛИ прави, каквото искаш - не заради нещо си странично, заради порното, или заради желанията на друг, нито пък заради мненията на някакви непознати - направи го или не го прави заради себе си.

Как ще намерите друго момиче? Трудно. Ако е твоя приятелка от срам после как ще те погледне в очите, дори да й се иска - ще откаже. Платените са за предпочитане за такива упражнения (или непознато момиче, което повече няма да видите) та ако нещо се получи гаф после да не се налага да си пиеш кафето с нея.

Когато ще правиш (ако правиш) тройка си помисли каква роля да изпълнява всеки. Принципно, когато двойка кани друга жена в леглото си, другата е "гост звезда". Тоест двамата заедно чукате момичето...
Ако той ще е обслужвания от две момичета, тогава ти заставаш на равна позиция с нея и двете се грижите за това да оправите и да бъдете оправени от Господина.

Може само да наблюдаваш и да мастурбираш отстрани без да се налага дори да я докосваш. Или... ти да си пасивна. Между вас двете да не се случва нищо друго..освен примерно докосвания и целувки. Това го предпочитат жени, които не знаят точно какво да правят с друга жена или се чувстват неуверени.

Може също така ти да си доминираща фигура и да заповядваш на мъжа си или на другата какво да прави.
От типа на:
"Кучко, лапни го, точно така..по-дълбоко" - и да натискаш главата й."
Или пък "унижението" да е насочено към него:
"Да те видя как я лижеш" и примерно му натискаш главата, докато разтваряш с пръсти котенцето й.

защо изредих всички тези сценарии. Защото често партньорите имат различна визия в главата си за тройка и след като я направят остават разочаровани и погнусени или от себе си или от партньора си. Ако ти си представяш, че ще изчукате непознатата, а той иска и двете да ви види на колене как лапате члена му и си разменяте нежни целувки..след това ти ще се почувстваш необичана, неуважавана и едва ли не предадена, което ще се отрази на връзката ти

Та съвета ми е да се изясните с твоето момче какво точно си представяте и ако намерите консенсус и имате желание - дерзайте!

С платена е добре, защото тя там срещу пари и изпълнява онова, което вие искате, Тоест имаш власт над ситуацията и сценария. Всеки си знае ролята и после няма емоционални болежки!

Хайде успех

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2f114b8319
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да се изкефите на тройка, ако сте двойка си иска време, и узряване на отношенията помежду вас, доверие един на друг и пълна липса на ревност.

Иначе това е ужасно готин начин да си разнообразите сексуалния живот, и напълно не съм съгласен, че ще разруши връзката ви. С жена ми сме правили и правим от време на време, всички възможни комбинации на тройки, четворки и както дойде :) никога преди не сме се обичали повече, и не сме се наслаждавали един на друг, както сега !!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 98249b54e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 9. Наистина ли е незаконно на поляната... ми аз сега престъпник ли съм? От една страна планирането е добро решение, но аз предпочитам спонтанните неща, дори да има първоначална идея, желание... никога не планирам, не очаквам определено развитие на нещата. Наслаждавам се на откриването на нови усещания, които са СПОДЕЛЕНИ от всички участници (двама, трима, целия тимбилдинг плюс рецепционистките). Към авторката - помисли кое ще ти достави по-голямо удоволствие - с друга жена или с още един мъж и което те грабне го поискай от приятеля си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2933ac7f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   до 13Да.. можеш ли да си представиш? !? !? Гадовете са забранили секс да се прави на обществени места :) Не я разбирам тая страна - честно :) Спокойно... и аз съм престъпница... колко глоби всъщност трябва да платя :) Замислих се.. какво ли се случва ако все пак властите те хванат? Както и да е... Стига... не става въпрос за планиране тук, ти го каза прекрасно - идеята, желанието. Наистина ако има разминаване във вижданията за това как ще се прави, каквото и да било в секса.. ще има и разочаровани именно, защото няма да има СПОДЕЛЕНИ емоции и усещания. Не си ли съгласен? Плам (ном 9)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2a0aa9410d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Ах, леле, все едно аз съм го писала това. Точно снощи говорихме с приятеля ми за това... От почти 3 години сме заедно, той е доста по възрастен от мен, секса винаги ни е бил страхотен, но снощи незнам защо, той полудя, иска да пробваме нещо различно. Звъняхме да питаме най различни клубове за момичета, но повечето от тях отказват тройки... а и някак си не ми се иска да го правя с проститутка... с нея си мисля че всичко ще бъде като по сценарии и за определено време... Иска ми се да излезнем някъде, да пийнем, да поговорим, да се напием дори, после да се изчукаме... държа да гледам как той я чука нея, а тя стене милата, докато ме целува... и след секса да я изгоним, и тя да изчезне безследно... не може ума да ми побере случаи, да познаваме девойката... защото ще бъде много трудно да се гледаме после в очите... не искам и с проститутка... и незнам какво да правим... а имаме желание и двамата да опитаме нещо такова... много ще е трудно обаче да намерим подходящо момиче...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a6e7c36646
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   не мога да ти дам съвет, а и не искам решението си е твоено мога да ти кажа какво правят жените в живота тиСъпругата ти не знае нищо, мисли си, че всичко е наред. Свикнала е да се прибираш вечер при нея, да си гледа задълженията. Тя е добре. Лъжеш я, за да я предпазиш, защото си мисли, че това е нейно право. Тя е слабата в твоите очи. Когато тя разбере за лъжите и терзанията ти няма да ти е благодарна. Момичето ти... сега ще ти кажа какво се случва с нея. Ти се прибираш вечер и правиш секс с жена си... докато го правиш никога не забравяй, че някъде твоето момиче си ляга само и си мечтае за една нощ с теб и плаче. Тя никога няма да ти го каже. По-право тя трябва да е силната, ти я виждаш такава, ти си й дал тази роля. И това, че тя е запозната с истината я кара да се чувства длъжна да си играе ролята. Докато ти вечеряш със семейството си тя си мечтае, че ще дойде ден, в който да може да ти сготви нещо и едва преглъща залците си. Докато твоята заплата отива за сметките на твоето домакинство, никога не забравяй, че там една жена плаща сметките си сама, защото ти си я лишил от правото й да е с някой, с който да делят трудностите в живота. Докато ти си на семейна почивка, не забравяй, че някъде на една жена не й се излиза вече с приятели, защото трябва да крие връзката си и предпочита да избяга от вечните въпроси "защо си сама" и да знае, че всъщност не е сама. Докато ти придружаваш жена си на лекари, зъболекари и т. н. никога не забравяй, че жената, която наричаш ИСТИНСКА любов няма й да ти каже, когато боледува. Ходи на прегледи сама, отива сама в аптеката.. прави всичко сама. Каквото и да решиш - решавай го БЪРЗО! Никой не заслужава това, което изпитва тя в момента. Но тя го е избрала, знаела го е... не е очаквала, че толкова тежко, повярвай ми - не е! Обръщай й повече внимание, разказвай й за себе си, пиши й смс-и през нощта, има лесни начини за он-лайн подаръци - радвай я все по-често. Не се чувствай виновен пред жена си - ти нея не я нараняваш... и решавай бързо

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cde20f75f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Съвет: Вземете за тройката по-възрастен мъж, или жена. Така вероятността за разбиване на вашата двойка са минимални! В сайтовете за запознанства е пълно с желаещи.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 98249b54e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   До 14. Органите на реда не "хващат" по-скоро светят с фенерчета. Дори веднъж ни предложиха помощ, като търсихме изгубена обеца в тъмното след секс на пейката, на който те присъстваха. Явно са били доброжелателни :) Сигурно има доста хора, които планирато всеки детайл от срещата, секса, пушенето, разговорите... темите (представяш ли си). Аз съм доста по-спонтанен, направо стихиен. Ако емоцията и тръпката са споделени, сексът с всички предшестващи и последващи действия са страхотни. Планирането стига до дата, час и място на срещата, след това както го усетим.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e777a3407c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   до 18 от ПламХа.. добронамерени са били наистина. Та присвиткват ти, а.. е супер - светлинен ефект :)) Една от фантазиите ми е как някоя баба ни хваща и ни се кара ей такова.. ;))) Не знам дали се палнира чак до теми и пушене.. ужас, как ли ще протече подобен род мисли:примерно:Сега той ще дойде, аз ще застана ето така, после в тази поза, после ще му кажа еди какво си, после ще.... и ще трябва да си говорим за нещо преди това - ще му разкажа как днес еди какво си, той ще ми каже друго и после мще дам да м целуне ;)))) Господи, дано са малко подобен род мисли.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c4b142a33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   С приятелката ми сме заедно от почти две години. В сравнение, да кажем с предишната ми сериозна приятелка, е доста по-консервативна (най-общо казано, във всяко едно отношение, не само в секса). Сексът ни е супер, но няма да крия, че с предишната беше доста по-мръсен, ако мога така да се изразя. Както и да е, това не е водещо, а доказателство е че със сегашната ми приятелка съм много по-щастлив, дори искам тя да е майка на децата ни (тя също изявява това желание относно мен).

Няма да крия, че откакто се помня имам такива фантазии за 3-ка, без значение дали става дума за две жени и аз, или аз, още един мъж и жена.

Та, миналата седмица прочетох тази тема и споделих, уж, наивно с приятелката ми. Директно я питах: Някой ден, би ли искала да опитаме 3-ка? и тя, в никакъв случай с неохота, а даже напротив: "С още една жена? ", аз: "не е задължително, би било огоистично от мен, може и с друг мъж", тя, учудена, но по отношение на мен, а не на нейната представа за неща:"И би гледал как друг е в мен? " Не помня на това какво точно казах, мисля че малко се смутих от неочакваната за мен позитивна й реакция и май смотолевих "да, да, не бих" и тя каза "защото и аз така си помислих" (относно това как аз бих приел тя да е с друг пред мен) Но на следващия ден просто си казахме, че някой ден може и да се върнем на тази тема :)

Като цяло съм приятно изненадан от реакцията й, а тя не дава вид на такъв човек. На мен това към момента ми е напълно достатъчно - че тя не отрече категорично, както очаквах, а дори напротив! още повече засили очакванията ми :)

Малко след това гледахме издание на "Мъжът и жената интимно" и я попитах за нейни сексуални фантазии, тя каза че няма такива. Което пък съвпада с представата ми за нея, по отношение на освободеността, но пък горното за 3-ката... не знам, не знам, бъдещето ще покаже

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98249b54e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   До 19 от 18 :)
Спри с описанието, защото ми заприличва на пълно отчаяние. Ако трябва да чакам най-подходящия момент за първата целувка (например точно когато луната допре хоризонта или сервитьорът донесе втората бутилка вино), ще полудея... ами ако пропусна най-подходящия момент... ами ако не се появи втори най-подходящ. Затуй видя ли искрите в очите не се колебая. Друго си е среща на съученици и двама цяла вечер се докосват под масата докато разговорът се върти около този и онзи колко са побелели, този колко е надебелял, онзи колко е успял.
Гошко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker