Не мога да повярвам, че я нараних - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да повярвам, че я нараних
преди: 12 години, 6 дни, прочетена 3934 пъти
На 22 съм приятелката ми няколко пъти е виждала порно на компютъра ми. Казах и че понякога се е случвало да мастурбирам и 3 пъти на седмица. Секса ни е невероятен и няма от какво да се оплаквам, но тя мисли че я лъжа и че предпочитам да си гледам порното, дори не може да ме погледне вече. Не мога да и обясня, че това си е нормална физиологична нужда на всеки един мъж.

Отчаян съм, обичам я страхотно много, не съм бил по щастлив в живота си отколкото с нея, и не мога да повярвам, че по този начин я нараних. Как да я накарам да ме разбере и да ми повярва, че това е нещо нормално...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: 7d8477d6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз не мога да повярвам как това би наранило някоя жена, ама ей на - не си първия случай. Някаква болна и необмислена ревност си е това и желание тя да командва парада. Съжалявам, ама няма да я убедиш. Егати - да не иска да те погледне, защото гледаш порно. Човече...ти сега много я обичаш, но с времето тези неща ще се натрупват и ще започнат много да те дразнят. Ще ровичка изкомпютъра ти, ще знае паролите ти на мейли, ФБ и др - ще разпитва за всяка, която е имала неблагоразумието да ти хареса някоя снимка и да ти изпрати усмика...до един момент, в който наистина ще ти писне от всичко това и ще се чудиш защо всъщност си с нея и защо причиняваш това и на двамата...

е дано не съм лош пророк

Кажи й, че няма да стане на нейното и ако иска да те изгуби заради някакви си нейни съображения по морал - да си помисли.

Плам

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 194507b1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо се е комплексирала и панирала, но то е нормално и почти при всяка жена го има това. Успокой я, имай повече търпение към нея и нещата ще се случат! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 7d8477d6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Абе..не е по темата много конкретно, ама чудя се: Защо веднъж не съм чула някой мъж да каже: наранен съм, защото приятелката ми мастурбира и гледа порно?

Какво става дами? Съвсем уплетохме нещата май с тази еманципация и съвсем се самозабравихме в измислената си власт над мъжете?

Просто съм сигурна как някой ще коментира "ами ако държиш на нея, няма да гледаш порно и ще изтриеш всичко от компютъра си"
то хубаво...ама това не е любов.

Абе една жена съвсем откача като влезе във връзка.

Плам
(извинявам се за отклонението)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: cb78af3f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена и не мога да разбера какъв е проблема на приятелката ти... Все едно моят приятел да гледа порно от време на време и аз да съм му крайно обидена, че и наранена от това... Наистина не виждам смисъл. Авторе, проблема не е в теб, а в приятелката ти. Опитай се да поговориш с нея и да обясниш, че това, че гледаш порно не значи, че нещо ти липсва в секса с нея. Кажи и също, че няма причина да ти се ядосва и ако и тогава не те разбере - не знам. Номер 1 правилно ти е казал, че сега я обичаш и си мислиш, че си я наранил и не знам си още какво, но в един момент ще ти писне и това ще започне да те дразни (И С ПРАВО! ).

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 72b64dc301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Оффф и аз бях така, теглех си филм и видях порното дето си го беще теглил, стана ми тъпо нищо не му казах :х. После споделих с най добрата ми приятелка и и тя ми каза "и кво и аз съм намирала порно в компа на моя приятел спокойно няма нужда да се впрягаш "... И като се се замислих по добре да гледа порно като ме няма отколкото да се... с други. Вече не ми прави впечатление в крайна сметка всеки си има нужди хах... Кажи й нещо подобно и на нея...

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 3d799a6d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еее бро не казвай, че и тя не гледа порно... Хора сме все пак! Тя трябва да е щастлива, че не задиряш някоя чужда фуста, а ръкоблудстваш :D Пък и какво толкова кажи и, че си го изтеглил да научиш някоя нова поза да я опитате заедно :РрРПък и секса си е секс, онанизма си е онанизъм::))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 6dbbd3c9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пффф, аз свалям порно също и не виждам проблем всеки да го прави. А и не използвам компа на гаджето, не е приятно. Хубаво е всеки да си има лично пространство. Ж 22г.

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 57f7735f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ако един мъж смята, че гледането на порно, захласването по мадами по улиците и други тестостеронни напъни са му природна привилегия, то с какви бонуси трябва да се ползва една жена? Ако приятелките ви се кефят на черни хард-кор филми и не крият, че се попипват във ваше отсъствие по три пъти в седмицата - нищо ли няма да трепне в свръх честолюбивите ви мъжки глави? :D :D Отдавна не ми пука дали моят човек гледа порно или мечтае за Анет Кийс :). Но това не идва от модерното ми схващане за любовта, а от натрупания с годините и опита цинизъм. Това не е добре... Гледай сега. Ако приятелката ти е свястно момиче, ако се разбирате, ако я обичаш наистина - опитай се да и спестиш истината за биологичните си нужди. Щом тя се впряга от факта, че гледаш порно, значи в нея е живо онова чисто и доверчиво зрънце, което я кара да те обича всеотдайно и да вярва, че между двама души съществува съкровен сват, който само те споделят. Бъди по-деликатен, крий се файловете, не я наранявай. Не й обяснявай колко е нормално да я обичаш, да правиш страхотен секс с нея и да се захласваш по чужди пички пред монитора. Защото, казвам ти го от висотата на немалкия си опит - НЕ е нормално. Може да е общоприето в един сбъркан, грозен и бездуховен свят, но няма място в специалното пространство между двама, които се обичат и си дават всичко. Ако продължаваш да й вменяваш правотата си или ще я загубиш в някакъв момент, или ще се сдобиеш с модерно парче, което след време ще те изненада неприятно с отворена връзка :).

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 68e05f5739
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моят мъж не гледа порно. И двамата не гледаме. По принцип ако не е надраснал може да гледа, но идва период когато порастваш и тогава не правиш тези неща

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: d98104054b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе вие добре ли сте!!! Какво му е лошото, странното, чудното или тъпото да гледа, сваля, съхранява и притежава порно???? Това значи ли че това автоматично го превръща в неверник, болен мастурбатор или нещо подобно? Вие не сте добре честно. А колкото до автора на историята - Зарязвай я на секундата. Такива моралисти не ти трябват.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 2b737742f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче съм, в началото на връзката с приятеля ми като разбрах, че и той гледа редовно порно и на мен ми стана обидно, останах погнусена... не знам защо, може би очаквах аз да съм му достатъчна.. в последствие разбрах, че си е нещо нормално, даже и аз вече си гледам.. просто имам нужда..

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 194507b1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хаха... сори момичета, но ми е много странно - Какво толкова като сте намерили порно в пц-то на приятеля ви? Та вие да не би да не гледате? ! И аз бих се подразнила в първата минута, но считам това за напълно нормално... нека човек мастурбира на воля, само да не изневерява :).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 4521ff3f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мен дори ми е любопитно, когато гледа порно приятелят ми какво е гледал последно :) говорим си свободно на тази тема

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 55af42befc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   В името на приятелката си спри за известно време с порното! Това е моето мнение, ако мислиш, че не съм права-продължавай да си го гледаш!

 
  ...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 8e5bd3df35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Че ние с моя приятел заедно сме си гледали порно... какви са тия глупости? Твоята приятелка явно е мноо ревнива и това хич ама хич не е на хубаво, номер 1 ти го каза много правилно замисли се!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 8e5bd3df35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм момиче и също ледам порно и к'во от това??? К'во лошо има в това да гледаш порно?

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 715d60f3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не си станала цинична, номер 8...

цитирам те:
Може да е общоприето в един сбъркан, грозен и бездуховен свят, но няма място в специалното пространство между двама, които се обичат и си дават всичко.

Та какво викаш за специалното пространство? В него да има лъжи и криене на файлове...и кое тогава да го направи специално? Защото няма чужди пички на монитора ли... едва ли това е мерило, за каквото и да било.
Дали е нормално да се гледа порно? И кой казва кое е нормално или не. Кой и за какво в този свят може да каже - това е нормално, това не е, когато живеем в свят на субекти и обективната преценка и една илюзия.
Има го - гледа се.
Въобще не разбирам къде е смисъла даже да се повдига на въпрос...та чак да не иска да го погледне повече.

Но твоя съвет - да започва връзка с лъжи...знаеш ли какво означава, че тази връзка ще свърши по същия начин - в лъжи, обди, криеня и т.н. Това не е начина да се изграждат взаимоотношения, това всъщност е начин да ги рушим и да живеем непълноценно, за да можем след 10 години с немалкия си опит да се правим на цинични в някой форум, а да сме си останали просто глупави.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 715d60f3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Горния коментар до номер 8 е от номер 1 и 3

Плам

(не исках да прозвучи, че те "нападам анонимно")

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 754cfb342c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тотално подкрепям номер 8!
Снимайте си домашно порно и си го гледай ..

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 87046aaea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ейй, чудо голямо станало, детски му работи. Това са нормални неща, аз също гледам, наясно съм също, че приятелят ми гледа. Като попадна случайно, ме жегва по-скоро една приятна нотка на ревност, много лека, която обикновено впрягам в своя полза и се развихрям после да го задоволявам, да не си мисли, че в порното стават по-готини неща :))

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 194507b1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Просто приятелката ти се е подразнила, защото като гледаш порно => се възбуждаш от други жени и мастурбираш. Аз също бих се издразнила и то много, но от друга страна като се замисля...не трябва, защото и аз гледам порно...всеки го правиш и мастурбира докато гледа. Приятелката ти няма да те разбере колкото и да и се обясняваш, тъй че както казаха по-горе...спри малко с порното. Смисъл такъв - като си възбуден, прави секс с нея, вместо с ръката ти...уверявам те че си я обидил именно заради това, всеки на нейно място - дори и ти би се почувствал гадно. Я си помисли, ако тя си купи вибратор и мастурбира с него 3пъти колкото правите секс, няма ли да ти стане обидно? Няма ли да се комплексираш, да започнеш да си мислиш, че оная работа ти е малка или че не я задоволяваш? Помисли си върху това. Дадох ти един добър пример, чрез който можеш да се поставиш на нейно място. Инак, гледай порно, но по нарядко. Не защото е забранено или не трябва...просто си пази силите за приятелката ти, и вместо да мастурбираш на чужди жени, черпи нови идеи и пози от секса!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 дни
hash: 5c8e0fe208
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Браво на номер 8!!! Мисля точно като него/нея. Тази тема е доста актуална.
Авторе, честно казано аз съм жена и не мога да те разбера. Казваш, че правите най-редовно ХУБАВ секс, обичаш я, получаваш всичко... И някак ми е трудно да повярвам на всичко, което казваш, след като въпреки това, 3 пъти седмично(поне) се захласваш по порно гърли.

Ами нормално е приятелката ти да се почувства наранена и обидена. Ти удряш самочувствието й на жена. Плюс това тези толкова лични неща можеш да й ги спестиш. Просто не ги споделяй с нея. И се замисли дали наистина сте толкова открити в секса, дали наистина ти е толкова хубаво и нямате притеснения да споделяте фантазиите си и да ги прилагате на практика. Защото според мен ВЪПРЕКИ това, което казваш, секса с нея не ти е напълно задоволителен.

А относно въпроса ти как да оправиш нещата между вас, ами поговори с нея, бъди откровен, прави й повече комплименти, покажи й, че харесваш НЕЯ и се възбуждаш и желаеш НЕЯ. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 718c2abb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз пък си мисля че ти прави сцени и че се прави на сърдите нарочно, да не се окаже че тя гледа редовно порно или по-лошо че се чука с друг! Жените като се правят на сърдите има защо приятел и в повечето случай за каквото те обвиняват ДА ЗНАЕШ ЧЕ СА ГО НАПРАВИ ЛИ ТЕ! В смисъл ако започне да те обвинява в изневери почти на 100 % това означава че тя вече ти е изневерила с друг! Помисля има тук дами и мисля че и те ще потвърдят това което ти казвам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker