Обичам го, но не го желая! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичам го, но не го желая!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 6073 пъти
Здравейте. Жена на 38 г. съм. Имам добър сексуален опит. Поддържана съм и атрактивно и секси изглеждаща.
Но това не е от значение в конкретния случай.
Омъжих се преди седмица. Макар и късно срещнах мъжа, с когото искам да споделя живота си.
Но имам проблем: Той ме обича, обожава и желае лудо(красив и интересен мъж е). А аз го обичам, но що се отнася до сексуалното ми желание към него-то е слабо.
По принцип имам гореща сексуалност. Не там е проблема. А в това, че чувствам разминаване в сексуалността си с партнъора ми. Той е твърде нежен, муден и лишен от страсни изяви(а го привличам страшно и непрекъснато ме желае).
Аз обаче се възбуждам от страстен подход, от доминиращи мъже. Харесвам дори лека перверзност. Самата аз съм такъв тип жена.
ВСИЧКО ТОВА ГО НЯМАМ СЪС СЪПРУГА МИ :(
А го обичам истински и дълбоко.
Сега знам, че ще попитате: Ами защо тогава си се омъжила за него"
Отговора е прост: Той кара сърцето ми да пее. Да се чувствам добре и щастлива. Във всичко друго, но не и в леглото...
Не знам как да подходя, за да не го нараня...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лоша работа... Мъж съм и те съветвам да си поговориш с мъжа си и да му споделиш какво ти допада в сексуално отношение. Направи го деликатно за да не засегнеш мъжкото му самочувствие. За секс трябва да се говори между партнъорите!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   МЪЖ СЪМ. Трябва да си поговориш с него и да му кажеш какво ти харесва в секса. Той сам няма да се досети. Казвай му. Показвай му. Не си хлапе. Звучиш като опитна, интелигентна жена. Уххх и да ти кажа ти си сбъдната мъжка мечта-имаш гореща сексуалност, страстна си и харесваш лека перверзност. А доколкото разбирам си и добре изглеждаща. Да му завиди човек на мъжа ти!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b37a459f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А защо просто не му кажеш, какво искаш и какво ти харесва в секса? Преди сексуалното напрежение да доведе до сериозен семеен разрив, разбира се. Може пък и той да е перверзен и доминантен, но да се сдържа, защото си мисли, че искаш нежност. Изобщо най-добрата политика и тук е честността. Не оставяй нещата да се оправят и "да изчакаме малко". Ако се боиш да не го засегнеш, му измъркай в ухото, че ако иска може да те върже. Или му предложи да играете някаква ролева игра. Подскажи му, че може да е малко по-груб. Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9d0e57a655
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами за жена на 38 години не успя ли да се сетиш да седнете да поговорите и да обсъдите проблема, а пишеш тук. Толкова е просто. Просто поговорете по темата. Ако ти е неудобно пусни порно филм, подбран с нещо харесвано от теб, "изпусни" се, че също би ти харесало... Ако и това не е вариант за теб, кажи, че си прочела някаква по-пикантна статия, иска ти се да пробваш и т. н.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 01e47b695b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не разбрахте ли че като има проблем, казваш какъв е проблема на мъжа ти и гп решавате. Защо не опиташ?

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d4c23ea0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ми тя тази уста не е само за свирки, понякога се и говори с нея! Не позволявай да настъпи комуникативен срив във връзката ти, защото малко по малко това ще разбие сърцето ти, което сега пее така щастливо. Говори с него, подхвани темата директно, сподели някоя своя фантазия. Или бъди инициатор на малко по-страстни забавления, вържи го с шал... Имаш шанса да съчтаеш двете неща и да се получи нещо, което е супер нежно и наситено любов, на границата на насилието. Много е красиво и пълно така... и за двамата! Но ГОВОРЕТЕ за секса. Щом е луд по теб и ти го обичаш... разговорите трябва да са свободни и леки, а не да има страх, че можеш да го нараниш. Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e731916a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сливи ли имаш в устата, че не му ги казваш тия неща на него? Попаднете ли на някой грубиян, започвате да ревете, че ви липсва нежност и внимание. Сега пък твоя бил прекалено муден и лишен от страсти. Още един път се убеждавам, че се чудите каква драма да си измислите в живота и в какъв филм да се вкарате. Мъжете в крайна сметка не са врачки и не четат мисли. Подскажи му на твоя съпруг какво точно те възбужда и може и да получиш това, което искаш. Всеки мъж си мечтае за мръсница в леглото, а такива жени като теб са в състояние да разпалят и най-стеснителните момченца. Така че всичко е в твои ръце.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 32453f0c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Превъзпитай го! Говори му за това, какъв го искаш в леглото. Гледайте филми на такава тематика. Събуди звяра в него. От личен опит ти казва, че във всеки мъж се крие, както една нежна душа, така и първичня инстинкт на свирепия вълк. М36

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Научи го. Покажи му какво харесваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e6038bb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста кофти ситуация, от която не знам дали има полезен ход. Не виждам как нещо може да се промени, просто сте различни, а добрият секс си е важна част от всяка връзка. В някакъв момент ще ти писне и ще се изнервиш и тогава... И да поговориш с него, най-вероятно няма да разбере. Може би изобщо не е трябвало да се обвързваш сериозно. Другият вариант е любовник. Така ще бъдеш щастлива и в леглото, и извън него.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 351c7f2d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според това, което чета, явно аз съм мъж като за теб. А според моите критерии, явно ти си жена като за мен. Жалко, че няма да можем да го разберем. Има обаче голяма вероятност, той да има същите желания каквито и ти, но още да не се чувства сигурен какво и как точно желаеш. Пробвай да му подскажеш. Лекичко. Малко по малко. Защото има вероятност, ако достатъчно дълго играеш играта, а после изведнъж му покажеш какви точно са ти желанията, той да реши, че му изневеряваш, че си срещнала друг мъж, който е по-добър от него. А иначе, ако не си наложиш да му отговаряш на желанията, струва ми се, че лека полека ще започнат проблемите, кризите и може би и нещо повече. Дано не стигате до там. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 02c2e9af27
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   оххх най-накрая една такава тема да се ориентирам и аз какво да правя моето положение е същото обаче не сме женени все още и съм на 24... значи не съм само аз хаха

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   АВТОРКАТА :Всъщност не съм описала реално ситуацията. Проблемът не е в това, че не съм говорила със съпруга си за проблема(не съм плитка натура, която подценява разговорите и човешката психика). От самото начало съм водила мили, деликатни разговори с него. Казвала съм му, показвала съм му какво харесвам и ме пали. И то по възможния най-приятелски и пълен с уважение начин. Той приема добре нещата, но очевидно не му идва отвътре да бъде горещ и страстен. Той просто притежава по-спокойна и нежна сексуалност. И когато се опитва да прави нещата така както ми харесва се получава фалшиво, непохватно. И се досещате, че не ми въздейства по желания начин. В същото време аз съм сбъднатата му мечта за сексуално и всякакво друго удовлоствие(по негови думи). Но и съм готова на разговори и промени, ако нещо от мен не му достига. ТОЕСТ: проблемът не е в това, че не съм разговаряла с него. Напротив говоря, поакзвам, провокирам го сладко. И на него моята страст, перверзност и фантазия му харесват. ПРОБЛЕМА е в това, че той не умее същото. ПРОСТО НЕ МУ Е В ПРИРОДАТА... :(НЕ СЪМ КАПРИЗНА, ПОВЪРХНОСТНА И ВЗИСКАТЕЛНА ЖЕНА-както са се опитали да намекнат някой тук. За мен пред всичко е това, че обичам този мъж. Че прекрасен човек. И умея да ценя това. Той също получава от мен най-красивото, мило и грижовно поведение. Деликатния момент е, че наистина не ме пали сексуално(достатъчно) и не мога да си заповядам да е иначе. Все по-трудно ми е да правя(искам) любов с него... :(Но се държа за обичта си!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a273f3f470
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   О-о-о... ще се разделите накрая! Обичта е която поддържа уважението, искреността и приятелството, но Любовта се поддържа със страст. Алтернативата на сегашната ситуация е да се смириш и да приемеш, че с този човек ще си старееш бавно, чувствайки се добре и обичайки го като брат, лишавайки се от перверзиите си, с надеждата, че търпението, проявено от твоя страна ще го "запали" и него в един момент. Но имате явно различна сексуалност... съжалявам, че го казвам на жена, току що наметнала раницата на брачните надежди, но щом за теб е все по-голям проблем секса...рано или късно ще има раздяла. Може да няма развод, може да продължавате да се обичате още по-силно, искрено и често, да се уважавате и да си помагате, може това в някакъв бъден момент да ти бъде достатъчно от този човек.

Виж...заформя се проблем, който имаш силата все още да решиш. Твоето постепенно нежелание да лягаш с него ще проличи, ще започнеш по-рядко да му пускаш, което ще се отрази и на отношенията ви иначе, защото реалния проблем ще бъде това "че не се напасвате", но никой няма да има смелостта да го признае, защото в превод подобно изявление ще означава желание за раздяла (дори да не означава това в действителност) Ти ще станеш нервна, защото секса, който сама ще отказваш, ще ти липсва..но просто няма да имаш желание за секс с него... следва изневяра, следват лъжи, гузна съвест, чувства, емоции и накрая разпад!

Не зная, мила! Или ще направиш компромис със себе си сега и той ще се отрази в бъдеще и то пагубно на собственото ти щастие и на щастието на мъжа ти. Или ще впрегнеш цялата си женска хитрост, изобретателност, нежност и сила и ще се изправиш смело пред проблема, готова на всичко да го разрешиш. Но това е начина - говорене, обсъждане...ако искаш зарежи деликатното намекване - говори открито, действай открито. Ако трябва замини някъде за няколко седмици сама и правете телефонен секс, споделяйки си фантазиите си...остави го далеч от теб, да не може да те пипа, но не да се правиш на недостъпна и надута тинейджърка..пали го повече от всякога по време на раздялата ви. Обади му се в средата на третата нощ, в която сте разделени и директно кажи, че си възбудена и че ти липсва..провокирай го да ти разказва какво би направил с възбуденото ти тяло..кажи му, че искаш да слушаш, питай го, насочвай го... На следващата нощ пак, през деня му изпрати мръсен смс. След две седмици, в които си го държала надървен, далеч от теб...господи би трябвало да изригне, колкото и нежна да е душата му.

Това, че е непохватен, когато се държи по начин, непривичен за него е преодолимо...само трябва да събудиш мръсника в него.

НО...може и просто да имате изконно, коренно разминаване за това кое е перверзно, кое е свобода в секса и въобще как се прави секс. Може просто да не си пасвате, а връзката и обичта ви да са силни, защото не е трябвало да се влюбвате, а да се сприятелите. но такова приятелство, в което е замесен някакъв сексуален проблем..рано или късно се превръща в просто познанство, в отчуждаване, разочарование и рани.

----
При мен примерно нещата протекоха в една друга посока..не е изключено и при теб да се случи. С моя любим първо се сприятелихме, обикнахме се като братче и сестриче, дори не е имало опити за флирт и свалки, споделяхме си, сближихме се. Тогава малко по малко аз свикнах да се изразявам свободно пред него и съответно той пред мен. Доверихме си най-интимните си кътчета. И когато се възцари хармония, обич, искреност, топлина и нежна грижа, свобода и доверие страстта пламна като искра в купа сено. Бяхме ненаситни един на друг, нямаше нищо, което да ни притеснява, да ни се струва неподходящо. Но той прояви голямо търпение спрямо мен, защото аз бях девствена (следователно най-вероятно съм била и доста тромава) В главата ми всичко изглеждаше прекрасно, но няма да забравя как първия път, в който се опитах да му направя свирка явно нещо го надрасках със зъбите..или не знам точно какво съм направила и той ме бутна. Сега ми казва, че няма жена, която да прави по-хубави свирки. и малко по малко, колкото повече се познавахме и колкото повече напредваше времето, на пук на всичко клишета секса се развиваше, ставаше по-див, по-пълен, по-засищаш. Той също се отпусна покрай мен малко по малко, защото аз проявих такт и търпение. В началото той не смееше да каже, че има желанието да изпробваме някой фетиш...и малко по малко му дадох да разбере, че точно с мен може да си иска всичко - че няма да го осъдя, да му се присмея или да се погнуся. И аз понякога съм нямала желание за него, защото го гледах, че е доста непохватен в това да осъществи фантазията ми по начина, по който аз я искам, докато не разбрах, че трябва да седна и да му я опиша в най-малките детайли. И като знаеше тези детайли се чувстваше вече уверен и не беше непохватен, а ме е оставял в полусвят едва спомняща си как се казвам. Няма деликатност - забрави я! Директно! Искам да си малко по-груб...и обясняваш - да ме дръпнеш за косата, да ме шляпнеш по дупето, да се изплюеш върху зърната ми и да ги смачкаш докато не ме заболи. Обясняваш! Не очаквай, че той ще прочете мислите ти... а мъжете не разсъждават като нас - те приемат нещата, които чуват директно и буквално. При тях загатванията и милите намеци не вършат същата работа като при нас. Искаш грубо чукане - ами искай си точно това:
"Миличък, след вечеря искам да ме изчукаш с мощни груби тласъци ей тук на същата тази маса"

Успех...дано съм дала поне някаква насока на мисълта ти

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0d2230151d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А пробвали ли сте с алкохол? В не чак толкова умерени дози, но все пак без прекаляване. Понякога отключва неподозирани заложби. Може обаче и нищо да не стане или даже да доведе до обратен ефект. Кой знае. Но не пречи да опитате.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 28f890ca63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Още на 19 години съм, но връзката ти с този мъж ми се струва като загубена кауза. И аз съм като теб в сексуално отношение, но попаднах на мъжа за мен. Дано имаш късмет и се заредиш с много търпение. Защото аз немога да си представя да съм с мъж който не ме превлича по някакъв начин. Любовта и секса вървят ръка за ръка и ако едното не е както трябва връзката рано или късно се разваля. Дано любовта ти бъде по-силна от желанието за див секс.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   АВТОРКАТА:
Благодаря на всички за съветите и съпричастността. Нека добрината ви се връща стократно!
На този етап толкова обичам съпруга си, че не мога и да помисля за раздяла. Намирам за безчовечно да зарежеш любимия човек единствено заради секс.
Но незадоволителния секс във времето сам разделя... :(
За сега говоря със съпруга ми, показвам му сексуалността си, провокирам го... Виждам, че всичко това го пали неистово. Но външния израз е муден и нежен. И все пак се опитва да вложи повече "жега" в интимните моменти... Дано успеем да се напаснем, защото не мога да си представя живота си без този мъж! Толкова силно го обичам!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b62972d1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Доста мъже имат подобен проблем, само като прочетох за проблема разбрах че този мъже те обича страшно много! Обича те и не иска да те нарани по никакъв начин пък било то и в секса. Пробвай със алкохол, порно, кажи му точно какво искаш да направи! Примерно сега се сетиш защо не поканите още един мъж с вас в леглото! Той ще направи компромис сигурен съм и може това да му помогне да види какво точно обичаш и какво искаш и след време ще ти го дава. Сама казваш че те желае постоянно просто не знае какво да те прави! Успех ви желая и си поканете още един човек с вас временно! Другия вариант на мъж който ще те задоволява само сексуално е по-лош за всяка жена! Пък и ти няма да го заобичаш на 100 % съм сигурен, понеже те усещам че обичаш сегашния си мъж

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0fe7200c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей авторке,
Ще опитам да бъда полезна на теб и на всички в твоето положение. Не знаеш как да подходиш, за да не го нараниш? Ами опитай да му пратиш смс, и да му опишеш какво и как искаш.
"Завързваш ме. Не виждам какво правиш, само усещам. Вкарваш го рязко и грубо, без прелюдия. Полудявам от това. "и т. н. в момента импровизирам. Еротичен смс би трябвало да разпали всеки. Желая ти успех, дано да се получи.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, гореща и сексуална жена не бива да се събира със "заспал" мъж!
Но както е писала една дама по-горе може твоя мъж да те обича толкова силно, че да се страхува да не те нарани с по-груб и горещ секс.
А доколкото разбирам ти не искаш груб секс, А СТРАСТЕН СЕКС. Има разлика... Не спирай да го провокираш!
МЪЖ

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cac0418133
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   МЪЖ
Това е жестока дилема.
Да обичаш, но да не си пасваш сексуално с партнъора.
АВТОРКЕ, прави ти чест, че не си от типа повърхностни жени, които биха зарязали мъж заради сексуални разминавания. А се държиш за чувствата и любовта си. Браво!
Твоя мъж е щастливец!
Не спирай да му показваш какво харесваш и да изразяваш себе си. Ще дойде момента, когато ще се усетите и напаснете!
Та вие сте семейство от скоро...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9223018fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз също съм семейна от близо година, но имам доста връзки зад гърба си - просто не съм парва младост. Съпругът ми по същия начин ме обича, обожава, аз него също, иначе не бих се омъжила, щеше просто да си ходиме. Та и аз все си мислех, че е малко скучен и дървен в леглото. Да, старае се, даже престарава. И наистина не отговаряше с нищо на сексуалните ми представи за страст - една такава нежна, боготворяща любов... чак те натоварва.

После обаче си дадох сметка за следното: ами моите фантазии са неизчерпаеми, никой мъж на света не може да ми ги предвиди и реализира; каквото и да направи за мен - аз ще искам още и още неща - нови и различни. И си казах: В НИЧИИ ДРУГИ РЪЦЕ НЯМА ДА СЕ ОТПУСНА С ТАКОВА ДОВЕРИЕ, то начина е пред мен, а аз търся очила да го видя! Дадох си сметка, че всеки има такива нереализирани фантазии и срамнички желания, включително и той! Я да взема нещата в своите ръце!

Първо започнах да се обличам по-секси, да се държа по-предизвикателно, малко по-курвенски, да гледам дяволито - не играех, наистина му кроях разни неща. И започнахме малко по малко с неговите фантазии, трябва да стигнеш до тях, сигурна съм че ги има! Превръщаш ги в нещо, приятно и интересно и за двамата. И когато неговия гипс се счупи, разкажи му за твоите секс-измишльотини: "Искаш ли да опитаме така; страхотно ми е, искам пак така да го правим; хайде пак по твоя начин; хайде да измислим нещо различно - дето не сме правили до сега; покажи ми как ти е най-хубаво без да се притесняваш, после аз ще ти покажа какво ме пъбърква мен..!

Мръсник и перверзник дреме във всеки един от нас, и в него го има, повярвай ми, само го изкарай от гипса! Накарай го да ти повярва, като и ти му се довериш.
Искам да ти кажа, че от както с мъжа ми постигнахме тази близост - за най-срамните и съкровенни неща - всичка се преобърна, просто не можем да се наситим един на друг. Преди си мислех, че го обичам много, сега знам, че го обичам безумно, точно него, вече нито извън секса, нито в секса ми се прави нещо без него, просто се срастнахме! А когато човек е в хармония с тялото си - влиза в хармония и с останалия свят; живота ти и извън семейството ще спокоен, обмислен, съзнателен; тогава и най-трудното го виждаш преодолимо, защото не си сам и до теб има още една цяла половина от един общ организъм - страхотна енергия!
Ако наистина го обичаш - опитай и ти, ще видиш огромната разлика. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3243e3b7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   без да се обиждаш мъжа ти е някъв педро ми зарежи го то такива не могат да привличат мн жените и не го обичаш има ли любов има и желание за секс


Фюрер

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 928b918858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Фюрер, много си краен. Може да съществува любов, но да няма сексуално пасване. Това, че един мъж е нежен не го прави "педро".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d3d12b84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   24, не може да съществува Любов в романтичния смисъл на думата без физическо привличане.
Да, има обич, привързаност, все хубави чувства, но Любовта е обич страст нещо повече. Това е най-силната връзка мъж-жена, която може да съществува след връзката между майката и детето ?.
И двете връзки са много интимни, предполагат физическата връзка. Това е и причината много осиновени деца никога да не се чувстват добре при родителите си и да чувстват просто, че нещо не е наред.
Това чувстват и двойките, в които Любовта си е отишла. Просто сякаш си чуждо тяло до някого, колкото и иначе да имаш добри чувства към него.
ж28

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0cf4603e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Фюрер, Фюрер... да се беше подписал направо с Хитлер.
Авторке, не си писала отдавна може би всичко вече е наред. Иначе ми напомняш много за един приятел, който обича да казва, че за да има пълно пасване в леглото, двамата трябва да са на една вълна или липса на такава. Дано при теб нещата са се наредили иначе е кофти. Виждам го по мои приятели. Страстни, сексуални мъже, които са с жени, които не са така сексуални. Споделяли са ми, че за тях е мъчение.
Искрено се надявам при теб да се е получило.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e9ee6480e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   С мъж с който не ти харесва в леглото и в живота няма да си щастлива... а пък и любов без секс няма, затова помисли си добре дали го обичаш наистина? Или това е фикс-идея?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8ac8ae790b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз съм момиче на 24 години и имам същия проблем като авторката! Заедно сме от близо пет години. Разликата е в това, че при мен човека, който обичам толкова много е жена, но се чувствам по абсолютно същия начин и то с подробностите...
Това което мога да пиша е, че за тези пет години преживяхме две раздели, но отново сме заедно - осъзнах, че сексът е важна част от една връзка, но не е определящ за нея до такава степен, че от него да зависи дали тя ще съществува или не.
И аз се чувствам объркана понякога и се питам дали някога тя ще може да ме задоволи по начина от който имам нужда и ми харесва, и дали това ще премине и ще се синхронизираме с времето или ще си остареем така, но със сигурност знам едно - искам да остарея с този човек! Нима има нещо по-силно от това? Когато обичаш истински някой и той те обича така, дори за него да си богиня, но той за теб да не е, за мен това не е повод за раздяла.
Затова аз мога да пиша като мнение(надявам се да помогне) - вярно е, че любовта и обичта са две различни неща, но страстите се менят във времето а с тях и любовта, докато обичта се засилва и заздравява и тя е тази, която държи здрава връзката между двама души! Затова не мисли за това като за проблем(макар да използвах тази дума и за себе си в началото), ами приеми двама ви и връзката ви с различията в нея помежду ви и остави на времето да си свърши работата - с търпение, спокойствие и обич няма невъзможни неща! :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d18aabbc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   ми що не го осиновиш? така нема да се налага да го желаеш

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 506acb8de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ако наистина го обичаш като мъж, няма как да не го желаеш. Ако го обичаш като приятел е възможно. Но човек обикновено не се омъжва за приятелите си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker