Трябва ли да ме е срам от това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трябва ли да ме е срам от това?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3732 пъти
Здравейте, аз съм момче на 21+ години... Досега не съм правил секс нито с жени, нито с мъже, но през целия си живот съм харесвал много момичета. Никога не съм изпитвал емоционална близост към момчета. Проблема е в това, че като малък ( може би 8-9 годишен ) имах един приател, с който имитирахме сексуално действие (не сме правили секс беше си през дрехите) - това продължи около месец. Знаех, че не е редно но същевременно не ми беше неприятно, даже напротив.

Тази постъпка цял живот ме тормози и не ми дава мира. Притеснявя ме и това, че не се възбуждам от жени (може би заради прекаленото гледане на порно или просто на психологическа основа надявам се), а когато си помисля за секс с мъж, изпитвам някакво забранено чувство, но никога не съм бил влюбен в мъж.

От много време мисля само за това, че съм бил близък с мъж и не се побирам в кожата си от яд, че съм правил такава глупост и постоянно се опитвам да се убедя, че съм хетеро, но не мога да се успокоя. Докато гледам порно се възбуждам когато гледам кефа на жените, а не си представям какво изпитва мъжа. Изглежа ми, че за жените чувството е по - хубаво и това също ме кара да се замисля какво е да си на тяхно място.

Все пак си мисля, че никога няма да си легна с мъж, но това че като малък правихме това с моя познат ме смазва психически, макар че сигурно повечето от вас ще кажат че не се става гей от подобно нещо, но аз чувствам огромен срам и вина, защото изобщо не искам да бъда нито хомо, нито БИ. Когато повечето хора гледат секс между мъже, казват че се отвращават и дори им се повръща, но при мен не е така. Не ми се струва гнусно, но въпреки това не гледам гей порно, може би от страх да не ми хареса, а когато мастурбирам на обикновено порно, не изпитвам никакво удоволствие...

Искам да разбера, това че съм се натискал през дрехите с момче и ми беше приатно прави ли ме гей или би? (въпреки че не съм бил влюбен в него) Това е от мен, приятели, надявам се ако има хора с подобни преживявания да ми пишат и най - вече искам да ми олекне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 04f78acca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господи- НЕ! Бил си на около 9 години, дете все още, било е през дрехите, не сте знаели какво правите, знаели сте, че физически ви задоволява. Кой тогава е знаел какво е секса за психиката? Колко хора са се самозадоволявали на същите години, защото не са знаели какво правят, не са знаели хигиенни навици, някои даже са го мислили за грях, но им е било приятно и не са искали да спрат. Години по-късно им се повдига при мисълта, понеже вече разбират действията си. Голяма част са го правили с някое приятелче- от същия пол, от другия, все едно.

Отпусни се и се приеми такъв какъвто си, вероятно не си гей, но от притеснения си объркваш психиката. Нали знаеш, че когато си повтаряш нещо то се сбъдва, когато се притесняваш за нещо и мислиш само за него- то се случва. Отпусни се, има жени, които се възбуждат само от лесбийско порно, но са си нормални . Защо да няма и мъже, които се възбуждат главно от обратни изпълнения и не им влияе нормалното порно. На мен лично не ми действа по никакъв начин, може би съм като дърво. Щом си харесвал момичета, значи не си обратен, най-много да си бисексуален, какво толкова, повече възможности- в мъж не си се влюбвал, дори не знаеш дали физически те привличат. Всичките ти проблеми са на психическа основа, на 21 си, научи се да различаваш физическо от психическо.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 006a516764
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно бе човек. Момичетата също сме правили такива работа...почти всяко дете го е правило с близък приятел...опознавали са си телата, не са осъзнавали какво правят!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 006a516764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спокойно бе човек. Момичетата също сме правили такива работа... дори на голо! Почти всяко дете го е правило с близък приятел/ка... опознавали са си телата, не са осъзнавали какво правят!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a4c796294b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За кой път я пускате тая история?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3d8ff8df57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм го правил със сестра ми

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ca07ab707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имам същите притеснения и това ме измъчва от известно време... Ако може хората който да го правили да споделят какво точно са правили и колко време е продължило това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ca07ab707
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм автора - сигурен съм, че съм хетеро, но просто съм бесен на постъпката си и затова тези педалски изпълнения ми тежат...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker