Неприятен гаф - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неприятен гаф
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3173 пъти
Преди няколко години изживях едно от най-срамните неща в живота си, иска ми се да можех да го изтрия от паметта си завинаги... Бях се разделила с първото си гадже и не бях спала с никого друг след това, но мина време и му се искаше да опитам секс за една нощ. Случайно се уговорих с приятелка на следващия купон да ми уреди момче за тази цел. В тяхната компания имаше едно момче, което беше нещо като жиголо, само че без да му плащат-на която и се прави секс знае, че той винаги е насреща. Той беше спал с толкова много момичета и всички го знаеха какъв е. С него учехме в едно училище и много пъти сме се засичали, и ми беше симпатичен.

Отидох на купона и бях много развълнувана, все едно отново бях девствена. Той дойде след мен и през цялото време не ми каза и една дума, а малко по-късно ми направи знак да го последвам навън. Започна да търси свободна стая и влезнахме в спалнята. Направо заключи и ми каза 'събличай се' (все едно бях на преглед ).

Всъщност не успя да ме възбуди въобще, само дето, уж имаше много опит. Правихме секс много дълго време, а той не можеше да свърши-поне 1 час. Накрая вече не усещах нищо, просто бях изтръпнала от цялото това лашкане. Той реши да свърши сам, а аз просто стоях до него. Но най-неудобното беше, че без да иска свърши върху таблото на спалнята. Ужас! После се облякохме и някой започна да чука на вратата, отворихме и влезнаха едно момиче и две момчета, започнаха да ни се подиграват, а едното момче ме харесваше и като ме видя ме погледна с такова отвращение. Момичето ме порицаваше защо не съм използвала презерватив, колко било опасно и въобще ми говореше все едно съм най-голямата к*ва на света. Освен това искаха да почистя таблото на спалнята, но това вече не го направих, този който го направи се изниза.

След като слязохме долу, същото това момче дори не ме погледна, а се държеше като непознат. Това още повече ме нарани, не защото съм искала да ме прегръща и целува, но поне да си говори с мен. Следващите няколко дни се чувствах толкова ужасно, наистина се чувствах като долна к*ва. Вече не исках секс за една нощ, разбрах, че сексът не е просто физическо упражнение, в което не влагаш нищо освен тялото си. Повече не съм имала желание за подобно нещо, заслужавах нещо наистина добро.

Тъпото беше, че се засичахме в училище и се изчервявах от срам, а и започнах да го харесвам. Странно ми беше, че той ме е виждал гола, че ме е целувал навсякъде, а след това е просто един непознат, на който казваш само, "Здравей" и нищо повече. Радвам се, че открих разликата между желанието за секс и желанието да си интимен с някого, много е трудно понякога да го осъзнаеш и да знаеш от какво точно имаш нужда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker