Не я привличам сексуално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не я привличам сексуално?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3445 пъти
здравейте, М22 от Варна:) с годеницата ми сме заедно от 5 години, имаме дъщеричка на 3 годинки:) до преди година и половина сексуално връзката ни вървеше перфекто, правихме секс в седмицата 3-4 пъти, но от година и половина насам го правим веднъж на 10на дена...
като се опитам да говоря с нея нищо не мога да изкопча... просто нямала желание ... дали не е проблем в това че винаги я задоволявам сексуално?
моля ви кажете си мненията, няма друг мъж в живота и, в това съм сигурен, слабохарактерна е и не може да го прикрие :) какво да правя? любовница ли да си търся? чаках, чаках ... но година и половина мисля че е много ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: a042dd9bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предразположи жената-с жестове, цветя, вечери, разходки, смс-и... Мъжете като почнат да приемат жената като вещ и на нея и писва! То и от секс писва-всеки ден едно и също! Промени нещо в ежедневието и, може да е уморена, отегчена, стресирана, тъжна... Любовница щял да търси! Големи гадове са мъжете! Вместо да намери решение на проблема и да успокои жена си, той проблеми ще и създава!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 781c5d040d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заведи я някъде да сте насаме, може и в спалнята, направи и някаква романтична изненада и виж дали ще скокне с теб в леглото... Ако така не стане я заклещи някъде ( имам предвид така да я накараш да говори с тебе, че да не може да ти каже, че бърза или има работа) и поговори с нея, кажи и, че за да може един брак да бъде успешен, то сексът е важен фактор за продължаването му! Успех!!! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: aa7a4c3845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   от автора :) еми пробвал съм всичко но вече ми писна... последното нещо беше когато се прибра завари леглото с надпис от рози "ОБИЧАМ ТЕ" и каза "много пари имаме да ги харчиш за глупости"... ляга при мен, прегръщам я, целувам я нежно по вратлето и следва "ако ще почваш почвай че ми се спи" хахаха :))) никога не и се излиза мързи я... винаги съм и купувал всичко, не пия, не я тормозя, готин човек съм, незнам къде е проблема :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1caf3e6182
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "ако ще почваш почвай че ми се спи"Господи, какво ли е да го чуеш от любимия човек? !? !? ! Да ти се прииска направо... Един приятел така споделяше за вече бившата си партньорка, живееха си заедно.. тя казвала "ако ще правиш нещо, прави" Все едно само си разтваря краката, та той да си прави "нещото"Ужасно е хора! Как го търпите? Жени... какво пък вие скокнахте да я защитавате? Егати - да кажеш на мъжа, който обичаш "ако ще започваш давай, че ми се спи" - ама той трябвало да се промени, той да се старае. Абе кога мъжете станаха жени... и заради кого? Той трябвало да променя нещо в ежедневието, той трябвало да й лиже задника, та госпоицата да и се намести товато и да си поиска секс. Съвсем объркахте ролите - после защо имало любовници? Авторе.. да ти кажа ли тъжната истина. Заблуждавате се, че се обичате, или по-скоро иска ти се тя да те обича, все така лудо, топло и спонтанно, но на нея вече й е минало. Има си дете, някаква сигурност, статут - за какво да се старае. След три години къде ще сте - пак сега горе долу три пъти в месеца намазваш и то с пазарлъци, а тогава ще е на три месеца веднъж и то едва ли не насила. Ти вече ще си с любовница, пресно венчан и с трети човек някъде там в сянката обаче не се гради семейство, не и такова, в което дъщеря ти да е щастлива. Вземи си кардиналните и верни решения за живота!!! Вече ти е наложително. И ти и жена ти сте още млади -имате шанс да създадете един по-полезен и щастлив живот с други хора. Как въобще поиска да се жениш за нея като виждаш накъде отиват нещата? Защо? След брака ще е още по-зле... ти вече щ си си нейн - в кърпа вързан, там под чехъла на прищявките й и въобще няма да се старае да те зарадва. Понякога само нея като си я присърби.. ще си изисква да й доставиш удоволствие и толкова. Така ли ти се живее? Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: dbe8c1a635
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е, ти наистина ме шашна. Ако сега на по 22 не и се прави секс, то какво остава след 10 години, когато сте на по 30? Аз съм на 32г. и съм омъжена от 12г. , и вярвай ми секса е така хубав, както в началото. Не мога да си обясня нейното поведение и да я оправдая. Не мисля, че начина е да си намериш любовница, но и така не се живее. Попитай я къде е проблема и защо се държи така? Кажи и, че би я разбрал ако не те обича и не те желае като мъж и няма да се сърдиш ако иска да се разделите. Това мисля, че би дало резултат и би ти казала на какво се дължи.
Или пък ще поиска да се разделите. И в двата случея ще разбереш каквото искаш. Желая ти успех.
Маги

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 64d69c4fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Браво Маги!
Шапка свалям на жени, като теб!
Желая ти вечно щастие в семейството и живота! :)
М36

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82f17bbb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да и осигуриш сигурност. Разбираш ли? ... Поне по бг стандарт... Престани с лигафщините! Ясно.. /. N. D. /

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1645ca436d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз бях така последните месеци от връзката си с бившия ми. Но всичко беше заради проблемите. Когато не се карахме, сексът си беше все така хубав. Но то това май е масово явление... за съжаление.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker