Главичката на пениса ме пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Главичката на пениса ме пари
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 8146 пъти
Здравейте. Сигурно повечето от вас са минали през това. Ако можетеда ми дадете съвет. Проблемът е следния, малко е особено положението ми всъщност. На 20 години съм, девствен както се предполага, относно мастурбацията някакси от малък съм свикнал да мастурбирам без да забелвам главичката. Същевременно аз имам по-дълга кожичка около нея и я хващам и дърпам напред вместо назад, после както съм хванал така притискам пениса си към двете си бедра и ги кръстосвам и така мастурбирам. Звучи ужасно смешно сигурно, но мога да се празня и не знам просто така съм свикнал от малък. И според мен най-важното е да изпиташ удоволствие и да се изпразниш (което правя) така че не виждам проблем в това как го постигам, важното е да се постигне нали?
Та относно този факт, че не съм забелвал, еми точно от това, че не съм, ме пари като забеля. Защото съзнавам, че това не е много нормално да мастурбирам без да забелвам и искам да се оправя вече... И така от няколко месеца вече се опитвах, повярвайте ми ужасно чувство е като го правиш за първи път, имах чувството че ще повърна и изпитвах адския дискомфорт. С мъка и много отделено време успях да забеля цялата. (преди това съм ходил и на уролог и той ми каза че нищо ми няма след като я забели).
И след като успях и аз сам, след няколко месеца опити, като я пипнах с пръст леко и веднага ме опари. Като оголена рана нещо такова. И въпроса ми е как да се справя с това. Мислил съм просто един ден като съм го забелил целия, просто да стисна зъби, и да хвана главичката с 2 ръце, да я опопам отвсякъде и всеки следващ път да ми е по-лесно и по-лесно. Докато вече не свикна. Но болката си е големичка и нещо не ми стиска още :|. Вие какво ще ме посъветвате? Питам главно мъжете, защото едва ли жена ше ми помогне тук (без да се обиждате)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d5b3c6a552
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   как така те пари като я пипнеш бе приятел
гледай да не се изгориш като го пипаш
да не си подпалил ти пожара на Витоша :)
внимавай къде го вадиш че с тая пареща главичка е опасно.

А сега сериозно
Този проблем го имат обикновенно децата след като как то казваш им зе забели нацяло главичката.
Спокойно ще ти мине. помня като малак и мен доста ме болеше. Би трябвало да ти мине до няколко дни или може би седмица, все пак това си е рана.
Поддържай добра хигиена.
И най-простото и ефикасно нещо е да си правиш всеки ден промивки със запарка от тетра (смрадлика).

Ако не мине до няколко дни ходи на лекар.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 609b9b8038
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз само не разбрах, това значи ли, че никога не си го мил "отвътре"? Защото ако спазваш някаква нормална хигиена би трябвало поне докато се къпеш да го забелваш, а това би трябвало да е достатъчно често, че да не те боли... Ако не си го забелвал от много време, не искам да знам отвътре какви миризми са излизали, отделно че е много опасно за болести, защото там се въди букет от бактерии...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7fae50d01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Най-лесния начин според мен е следния. Забелваш си оная работа влизаш под душа измиваш го добре така както е забелен, след което и най важно подсушаваш много добре. Много е важно да няма влага между главичката и кожичката. След като направиш всичко това няма да лъскаш ден два и би трябвало да си добре. Ако пробваш този метод сподели дали е имало ефект.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 540f16be5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   имах същия проблем, един ден реших да стисна зъби и просто да си оголя главичката. отначало имаше болка, но въпреки всичко я оставих оголена и си обух гащите, стоях така известно време, беше доста дискомфортно. след около няколко часа отидох до тоалетната, още ми пареше но п-малко, все пак я оставих оголена и след това на другия ден пак по същия начин не болеше толкова, след няколко опита спира да боли напълно. сега нямам никакви проблеми. надявам се че съм помогнал :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker