Приятелят ми се оказа извратен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми се оказа извратен
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 39023 пъти
Сблъсках се с голям проблем и имам нужда да го споделя с някой. Преди 2 години се запознах с един прекрасен мъж, в когото се влюбих и започнах сериозна връзка с него. В началото всичко вървеше по мед и масло - секса фантастичен, подкрепял ме е, помагал ми е, споделяла съм му какво ли не, пасваме си като характери и интелектуално. Заговорихме и за съвместно съжителство (брак) и тогава той ни в клин, ни в ръкав най-спокойно ми обясни, че си падал по БДСМ.

Понеже бил хлътнал по мен, не ми бил казал в началото, за да не го взема за ненормален и да избягам от него. Е сега съм го познавала добре и съм му имала доверие, та защо да не съм пробвала нещо различно. Онемях, но все пак му обясних, че не мога да приема любимият ми да ме изтезава. Заформихме си спор по темата - не било така, говорела съм без да съм опитала, то това се практикувало по желанието на двете страни и им носело еднакво удоволствие. Казах че не искам да правя подобно нещо и да не говорим повече на тази тема.

Мислех че с това се е приключило, но в един от следващите пъти, когато правехме секс ме върза с колана на халата ми. Развиках се какво прави, но ме увери, че нямало да направи нищо повече от това. Казах си, че не е кой знае какво и нищо няма да стане, ако му направя това удоволствие. Продължихме, беше малко груб, нашляпа ме леко, но ми хареса като преживяване. Реших че с това ще се приключи, но почна да настоява и за други неща, твърдейки че ще ми харесат и те. Пак се скарахме, но го очаквам отново да повдигне темата. Вложих много в тази връзка, все още съм влюбена и просто не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 114

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8cc464f8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   BDSM е нещо, което хората практикуват. Защо обезателно да извратено? Лично аз си падам и бих пробвала с човека, който обичам от цялата си душа. Няма проблем, че не искаш... но защо с това темата да е приключена? Какво не ти харесва? БДСМ или самата идея, че приятелят ти ще се окаже такъв, че няма да покрие очакванията ти? Защото според мен е второто. Странни са ми хора като теб! Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 461049bc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не виждам защо е нужно да се правиш на чак толкова морална. Винаги може да си правите и по софт вариант след като не ти допада другия. Чак си му се развикала, о Боже! Отпусни се, няма да те нарани ако ти не искаш

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8608a0a781
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Само да добавя - връзването с колан от халат и шляпването не е BDSM!
Човекът е решил по най-мекия възможен начин да ти покаже, че неговата сексуална фантазия е важна за него и иска да я сподели с теб, но явно като ти е видял реакцията и е решил да действа меко... за да си я покрие все пак от части...

Егати... как се прекъсва сексуален акт... че да се развикаш на някой? Вие как правите секс бе хора. Спираме -говорим, викаме си, хапваме, продължаваме, после отиваме за нещо някъде, пак продължаваме, спираме, обсъждаме... така ли е? ;)

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5dad5a5848
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, успокой топката. И аз винаги много съм се гнусил от BDSM, и един ден и мойта ми изтърси, че си падала по такива неща. От което мене най-напред ме напуши на смях, защото тя изобщо не носи на болка, но това е друга тема...

Мога само да ти кажа, че това, което гледаш в порното няма нищо общо с това, което е в действителност, или поне при нас няма - кой както си го направи. Вие го направете така, както на вас ви харесва. Но във всеки случай недей да отричаш отнапред нещо, което не си пробвала никога. Ако наистина обичаш човека и му имаш пълно доверие, той няма да допусне да ти е неприятно - просто се отпусни и enjoy.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 36a78248dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом го обичаш, нищо не ти пречи да пробваш. Ако и той те обича, винаги ще спре точно там където ти кажеш. Ти как си го представяш-че ще те налага с юмруци и камшици? Че ще те връзва и изтезава? Момиче, много си далеч от това, което правят хората, когато се обичат.
Маги

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e59d8592cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Намерете границата си. Доколко ти можеш да понесеш и до колко той е съгласен да приеме. Защо не отидеш до секс шопа, не купиш белезници, превръзка за очи, нещо леко, най-меката форма на BDSM. Когато се прибере му слагаш превръзката събличаш му ризата и го закопчаваш за леглото. Ще го целуваш, ще го дразниш с перце, ще го съблечеш, сметана, шоколад, когато стигнете до същинската част му махни превръзката, ако наистина подобни изпълнения му харесват сигурно ерекцията му няма да е закъсняла. Опитай, все пак в това единия е господар, а другия е роб, ако ти си господаря, няма да прекаляваш с нищо и ще се чувстваш добре, предполага се. Както каза Маги, ако ти го обичаш ще пробваш, ако той те обича ще спира, когато му кажеш, ако не се получи, няма да се е получило, но ти няма да си виновна, защото поне си опитала.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 430cf42abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката. Плам много добре знам какво е БДСМ, не ми харесва и не горя от желание да сбъдна точно тези му сексуални фантазии. За връзването с колана мисля, че обясних. Приятелят ми иска постепенно да стигнем до БДСМ игра. Аз не само съм с нисък праг на болка, но и не понасям да ме тормозят и като цяло се притеснявам подобно нещо как ще се отрази на връзката ни. Не искам ролите в тази игра да се пренесат върху отношенията ни. Освен това, ако той може да "превключи" лесно, не знам дали и аз ще мога така. А това не е нещо, което правиш веднъж в годината и едва ли не забравяш. Да не говорим, че той няма да се задоволи с малко. Да му кажа да си търси решение на проблема навън значи да проваля връзката ни. А аз не искам. Освен това го познавам добре. Той е амбициозен и максималист и само чака да почна да му правя отстъпки. Логиката е много добра - първо ще дам да ме шляпа лекичко с ръка, после и с камшик, то все същото. С връзването същата работа. Ами то това е изкуство нали, връзването на възли и цялата композиция на въжетата. Защо да не ми направи една арт снимка така, толкова е секси. А като разреша въображението му кой знае какво ще измисли после. Ситуацията е неприятна и не знам как да изляза от нея. Аз първоначално си мислех, че иска нещо по-обикновено. Нищо против нямам хапане, драскане, шляпване стига да е леко, някоя играчка за разнообразие, различни пози, но не. И това не му е хрумнало от гледане на порно, питах го дали има опит - имал, при това голям. Демек, в сигурни ръце съм. Чудя се дали да не обърна една чашка и да го видя какво ще направи, но това може да прелее и в караница след това. Или по веднъж на седмица да се баламосваме с нещо крайно софт. Не знам просто.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 20d931645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Авторке, много си се филмирала. Спекла си яко и затова всичко ти се вижда толкова невъзможно и гадно. Има жени дето и свирки да правят им е гадно, ама то не е - просто трябва правилния подход. Най-вече не трябва да го гледаш като задължение, защото тогава наистина за теб ще е мъчение и само ще чакаш да мине и да замине - а това ще си личи, така че и на приятеля ти няма да му е приятно, защото ще вижда, че се мъчиш. Не е това смисъла на упражнението. Така и на двамата няма да ви е приятно, ще се карате, ще се обвинявате взаимно... Това неминуемо ще натовари връзката ви.

Кубрат

П. П. Чисто информативно, на колко сте години двамата?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3d312bba84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Плам много добре знам какво е БДСМ, не ми харесва и не горя от желание да сбъдна точно тези му сексуални фантазии. "

Ок, не говоря за сбъдване, но защо темата да е приключена! Искаш да си опропастиш връзката ли? Ето с такива приключени теми, теми табу се сриват взаимоотношения. Като не искаш да правиш нищо в тази насока, защо да не искаш да говориш за това, да разбереш какво точно иска, да изгледате някой филм заедно...защо да е ИЗВРАТЕН? Защо категоризираш така човек, който твърдиш, че обичаш? Защо се държиш като ощипана, а не като нормална, зряла жена, която МОЖЕ да говори свободно за своята сексуалност и то с най-близкия, с човека, който в крайна сметка има достъп до нея.

Недей да го съдиш! Недей да повеждаш войната от типа "няма да стане на твойто..." Защото ще съсипеш отношенията си така.... това се опитах да ти кажа!
99% от проблемите в една връзка са от поттиснати сексуални желания, от други сексуални проблеми и т.н. Просто всичко е навързано...знам, че ще убия много от романтичните теми, но мъжът и жената сме в същината си животни, които искат да се възпроизвеждат. За това се събираме и по двойки и се женим. Мъжът е по-сексуално активен, а жената повече иска дете. Целта на брака е да се продължи вида. Всички емоционални, психични и т.н. проблеми, съпътстващи една връзка произлизат от това основно нещо, което е заложено в самата ни природа и нищо повече. Прооблемите в секса (а под "проблем" нека разбираме всичко, което ни пречи да правим секса, който искаме) след време избива нанякъде... помисли пак.

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 430cf42abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката. Плам, това, че с темата не е приключена мисля, че е ясно. Иначе нямаше да пиша тук. В общи линии повечето ме посъветвахте да направя отстъпка. То и аз клоня към подобно решение, но наистина както казва Кубрат доста съм се филмирала. Определено съм и притеснена. А и се чудя как не съм забелязала сама интересите му. Явно не съм обърнала внимание. Миналата година за морето си бях купила един бански с връзки, такива възли беше направил, че после трябваше сам да ги развързва. Питах го как можа да го завърже така, че да го скъсам, за да го сваля, а той се смееше, че можел и така да го върже, че след минута да падне. Тогава и на мен ми стана смешно, сега обаче не ми е с мераците му да ме опакова с въже. Доста труд вложих да сме равноправни в тази връзка такъв модел отношения не желая, дори в секса. А съм сигурна, че почнем ли със софт вариантите той с малко няма да се задоволи и ще продължи да вдига летвата. А и така да се каже този "филм" вече съм го гледала с аналния секс - хайде днес един пръст, утре два, после три... Само че това не е същото. Ако споря по темата ми се напомня, че говоря за нещо от което идея си нямам и дори не искам да пробвам да разбера какво е. Не мога да изляза на глава с него. Той настоява първо да опитаме и тогава да преценя какво искам да направим пак и какво не. Не мога да отрека, че ме дразни това извиване на ръце, колкото и да е елегантно и разумно звучащо.

П. П.

Кубрат и двамата сме дипломирани и работим, аз съм на 25.

Номер 6 в моя случай той не иска да вляза в ролята на строга господарка, а на подчинена. Иначе сме го пробвали това - да ми завърже очите със шал и да отгатвам с какъв вкус е всяко шоколадче от бонбониерата Мерси. И със сметана се забавляваме от време на време.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d389a02998
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Мисля, че не можеш да вървиш срещу себе си и да правиш неща, които за теб са неприемливи. Има неща, които можеш или не можеш да направиш и изобщо не е задължително да си ги опитвал, за да стигнеш до съответния извод. А и след като в началото сексът ви е бил чудесен и за двамата и без неговите по-специфични предпочитания, значи може и без тях при положение, че е наясно, че на теб ти е противно и не се връзва с представата ти за готино преживяване. Отстоявай си позицията- не ти харесва- не го правиш! Просто опитва доколко ще поддадеш и наистина поддадеш ли - ще се олее! Плам е права, че повечето проблеми във връзка се дължат на разни истории, свързани със секс, по-скоро на комплекси в тази посока, но сексуалната връзка трябва да е удовлетворяваща и за двете страни и представата кое е нормално и кое не в секса да е задължително една и съща и за двамата.

Ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a4df14a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   БДСМ трябва да носи удоволствие и на двамата партньори, най-вече да си имат огромно доверие и да си познават езика на тялото добре. Освен това трябва да разбереш до къде иска да стигне твоя партньор, понеже в днешно време почти на всичко се вика БДСМ. Защо не поставите заседа ясни граници - на какво си склонна ти, какво иска той, защото бих те разбрала, ако си пада по по-хард неща, които клонят към хюмилиейшън. Точно за да няма после "айде днес да опитаме някой шоколадов дъжд пиле ". Просто недей го укорява, че е извратен, по-добре вземи контрола в твой ръце. Както виждам, че той предпочита ти да си събмисив, но като нищо пък някой ден може да го изненадаш в ролята на доминатрикс и да не му дадеш да гъкне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d1205072e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ти си голяма консерва този мъж не е за теб намери си някой чичко който прави секс само в една поза по 30 мин 3 пъти на месец и ще ти си доволна!!! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: aab4c91425
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Лично ако моя иска да го прави с мен бих се съгласила. Защо пък не като знам, че ме обича. Едвам ли ще ме убие :). Жена на 21

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 076237fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   За да се опитват такива неща трябва и двамата партньори да го искат и да си имат достатъчно доверие, за да опитат. При положение, че твоят приятел има голям опит, съветите тук с разни леки варианти като за начало изобщо не вървят, защото него си го интересува хард изпълнението. Да не говорим пък, че за теб разлика между лек и твърд вариант много много няма, защото съпротивата, която изпитваш идва от друго място и е свързана с други емоции, които изпитваш само като си помислиш, че някой може да те овърже и да се кефи от това. Няма да споря колко е нормално - има си специалисти за това, които са много наясно откъде идва кефа при този вид сексуални закачки. За съжаление пълно щастие няма, както казват!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 461049bc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Браво на номер 13. Авторке, не се засягай, но и аз мисля, че си голяма консерва. Как си се спекла само... Какви глупости говориш не е истина. Изводите за теб си направих и от постинга ти, в който споменаваш за аналния ви секс :))) Вие двамата просто сте с коренно различен сексуален темперамент. И ако не се промениш, как да кажа.... станеш малко по-разкрепостена и освободена е леглото, рискуваш много, ама съвсем скоро да изгубиш любимия си.
ПС- Коментар номер 3, на Плам, също доста ме разсмя.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1afde0f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мухаха доста ми весело ми стана докато четях изповедта и коментарите. Значии мацка щом пича има опит си иска баш БДСМ плей, а не тинтири-минтири. Като те пообучи може и 24/7 да поиска, хахаха. Не бе споко, ти си се побъркала от шубе. Щом има опит няма как да стане фал маце. От това, което си писала е търпеливо к*пеле и държи на тебе. Иначе нямаше да те котка толкова време. Гледам и на анален те е научил, ще те обучи и за робинка, спокс. Те Мастърите много държат на робите си, ако слушкаш ще има да те глези. Мой съвет - забравяш всичко, дето си чела, чула, гледала по въпроса. Всеки Мастър има собствен стил и го кефят различни неща. Нищо няма да ти стане като те върже и се чукате така. Ако е професионалист може чудеса да направи и не те е излъгал наистина се търси арт ефект. Но като си такава страхливка ще настояваш за някакво меко въже. Не знам какво предпочита - има алпинистки въжета и т. н. Целта на връзването не е нито да ти спре кръвообръщението, нито да ти протрие кожата, спокс. С камшиците е същата история. Стига да му е тренирана ръката лесно може да контролира силата, няма да ти разкървави кожата я. От там насетне нито фистинга е страшен и неприятен, нито нещо друго. Спазват се железни правила за безопасност, има спасителна дума. Като му кажеш зелено примерно, значи са ок нещата. кажеш ли червено веднага ще спре. Освен това Мастъра е задължен да държи ситуацията под контрол и сам да ти следи реакциите. Много психология има в цялата работа. Освен това той добре е почнал - лека полека ще ти покаже един нов свят. А и лимитите в бдсм се чупят постепенно, с изхвърляния не става. Ако си пискала първия път, като те е вързал, като свикнеш и видиш че не е толкова страшно, ще го намираш за секси и възбуждащо после. И въобще вместо да търсиш мнения по форумите си се разбери с твоя човек и му имай повече доверие. Относно заглавието - не е извратен, а разкрепостен. Не прави грешка да го изтървеш. И за финал - мацките дето нямате против да пробвате. Хайде де кажете на приятелите си, какво чакате. П. П. Не му предлагай суич, защото можеш да отнесеш някое наказание, хахахаФил

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98eb7224aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, уж ни искаш съвет, а се опъваш като магаре на мост. Защо да нямаш желание да пробваш нещо ново, нещо, което не знаеш какво е и си си изградила грешна представа за нещата? Явно не знаеш какво точно представлява БДСМ, за да говориш така. Приятелят ти винаги ще спре точно там, където се разберете да спре ако ти стане неприятно. Коментар 17 е много точен, почти няма какво да добавя. Нищо не ти пречи да опиташ.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cc596770a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Всичко е допустимо, докато не поиска да ти с*** в устата, или обратното
Баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d728c91e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Въобще не става въпрос да направиш "отстъпка". Защо го приемаш едва ли не като "жертва" в негово име, като някакъв вид компромис... не знам, за мен в секса няма подобни неща... а и въобще във връзката (знам, че влизам в спор с доста клишета)
Нещата са по-прости, отколкото ти се иска да са. Единственото, което ти пречи е, че си вдигнала гарда прекалено високо, ами свали го малко... по принцип го свали във взаимоотношенията си.
И когато пак се развикаш в средата на секс, замисли се малко за следното. Ти го целуваш, галиш го, нежна си и тръгваш да му ухапеш зърното (примерно) А той започва: Ти си извратена! Казах ти, че не искам, какво правиш? Добре ли си?

Защо пък не знам една история, в която мъж е прекъснал сексуалния акт, за да се развика на партньорката си и да й забрани нещо? Аз от моя човек съм чувала само "Всичко може А Б С О Л Ю Т Н О всичко" и сме изживявали невероятни моменти и секса е ставал с времето (бяхме заедно 3 години) все по-добър, все по-страстен. Не разбирам.. като взаимоотношенията ви се развиват... защо секса да прави изключение.

Свали гарда! Казвам го на теб, но имам предвид всички, които първо тръгват с рогата напред и казват "е няма пък да стане на неговото"

Какво ще стан с гордостта ти ако му позволиш да те научи. И това, че не иска да те види в ролята на господарка и че ще пренесе тези Мастер-роб отношения във връзката ви не е вярно. А и да е вярно, че тайничко му се иска.. пак няма как да стане. А и да стане.. какво по-хубаво от това. Значи... без да съм застъпник на патриархата, но да си имам мъж, който е МЪЖ - взема инициативата, решава, действа, поема отговорността за всичко, а аз деликатно и тайничко да си го държа за топките и да си го направлявам.. е какво по-хубаво от това? !

И подкрепям изцяло, казаното от Фил!

Плам

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d728c91e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   а и да си довърша мисълта.. за господаря!
Всеки по някакъв начин, когато учи на нещо другия, му показва в същото време и какво иска да изпита. И ти го правиш несъзнателно дори... като му казваш примерно "Обичам те! " или когато го целуваш по врата, освен, че искаш да му доставиш някаква радост го и учиш на това какво би ти харесало на теб.
В това да бъдеш роб има изкуство, но е лесната част. Голямата работа е всъщност да доминираш... и убедена съм ако седнеш и поговориш съвсем спокойно с него и го питаш да ти разкаже, ще се убедиш, че това е така!

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cc596770a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Като размислих обратното е приемливо
Баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 603d6cdb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Хахаха весела дискусия се е оформила. Плам харесва ми мисленето ти за патриархалните отношения. Няма нищо по-хубаво от жена, която без да се катери по главата на мъжа си да може с памук да му извади душата. Нашата авторка обаче е модерна мацка и доколкото четох се е борела за равноправие и сега точно за него се е уплашила. Да не вземе пича да и отнеме еманципацията. Спокоо маце щом ти направил отстъпка да сте на равна нога във връзката няма сега да тръгне да ги променя нещата, макар че съм сигурен че той е водещият. Чия беше впрочем инициативата за връзката ви? Сега за едни БДСМ е начин на живот, за други вид секс. Твоя е от вторите. А като гледам ти е казал съвсем навреме, да си знаеш какви ще са съпружеските ти задължения, хахаха. Пишеш че секса с БДСМ елемент ти е харесал в крайна сметка. Добре ще е да спреш да ги мислиш нещата, защото затъваш в разни абсурдни умозаключения. Не мозъка тялото ти трябва да видиш как ще реагира. Хубаво ти е казал, че разсъждаваш върху нещо, което не си изпитала. Никой Мастър няма да прекрачи прага на болка или лимита ти, за него удоволствието се изразява в подчинението ти. И да коригирам едно разсъждение на Плам. В БДСМ отношенията един роб/подчинен няма как да контролира Мастъра. Това би означавало, че Мастъра не е никакъв Мастър. Има доста случаи при които роб нарочно не изпълнява заповед, за да получи наказание, което харесва и така разиграва Господаря си. Мастъра, ако е на място, веднага ще го забележи това и ще вземе мерки. Иначе отношенията роб/Господар са много специални, много дълбоки и са съпроводени с много силна емоционална привързаност. Отговорността на Мастъра също е много голяма. Значи маце имаш си мъж да ти го обясни той, питай го какво е за него БДСМ, как го въприема. Или направо поискай демо плей. Тъкмо ще чуеш разясненията в цялост. Макар че моят съвет е да се довериш на неговия начин - обикновен секс с БДСМ добавки и постепенното им натрупване. Той има необходимите психологически наблюдения върху теб и е наясно как да подходи, така че хем да ти привлече вниманието, хем да ти хареса. До колкото разбирам има и необходимото търпение, няма да те хвърли директно в джаза. То и това е вид решение, но той си е преценил нещата. Айде успех и пиши какво е станало. Фил

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bb1b7410fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Фил, защо да не може? Когато БДСМ е начин на живот, както ти каза, може и Мастера да не иска да си даде позицията, там говорим вече за емоционална привързаност. Но тук случая явно не е такъв. Не всеки секс е с подобни елементи, просто иска човека да й покаже И това удоволствие. Мисля, че няма да има нищо против да е подчинен... разбира се това трябва да питаме него...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eab51d1a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ами не може просто. Мастъра си е Мастър и по плажни гащета така да се каже, хахаха. За начин на живот имах в предвид отношения от типа 24/7. Има си роби, които желаят да са на разположение на Господарите си денонощно, просто се радват да служат. Има си и Мастъри, които искат щом са насаме с робите си те задължително да са им в краката и да ги наричат Господарю. Това е рядкост обаче и тук ситуацията изобщо не е такава. Явно пича е от толерантните, няма от какво да се страхува. Иначе когато се определяш като Мастър то това е вследствие на желанието ти да доминираш - сексуално, емоционално, интелектуално и т. н., да държиш ситуацията винаги под твой контрол. Това си е характер. Не е нужно да е деспотичен един Мастър, за да респектира. Но винаги умее да се наложи. Тя мацката сама си е писала, че я подкрепя, помага и, душеприказчик и е. Щом му споделя, значи я съветва и направлява. Ако е суич е щял да й каже, че винаги може да сменят страната на камшика. Щом не и е предложил да се пробва като Домина значи си е Мастър, затова е безсмислено да се опитва да го доминира. Тя и не може реално, между тях вече са установени определени отношения и той е водещата страна. А и като гледам прави каквото реши. Това прословуто връзване с колан, дето упреквате авторката, че се е разпискала аз го виждам по друг начин. Решава да направи нещо, действа, тя протестира, той аргументира решението си и го налага, в резултат нещата стават така, както е желал. По принцип в БДСМ изненадата е важна и поддържа тръпката. Когато робът не знае кога ще започне следващия плей е в едно особено напрегнато очакване, което допълнително увеличава възбудата след това. Да вземе да се пребори с предразсъдъците мацката. Това е просто една игра с роли. И ако имат въображение могат да си прекарват невероятно. Да не говорим, че в БДСМ-а си има и специални ролеви игри с костюми. Може да се влезе в ролята на доктор и пациент, полицай и престъпник, аристократ и прислуга, абат и монахиния. Абе кой каквото го кефи.

Фил

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4466263dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Фил, има логика в изложението ти, но за съжаление тя се е разпискала и така и не разбрахме дали пича е готов да й подаде обратната страна.
Ако трябва ад съм честна малко знам за БДСМ - нали гледала съм порно и т. н., от доста време се каня да се шмугна в някой форум и да полюбопитствам.
Та сега ще те използвам теб, ако си запознат и имаш желание да ми кажеш? ;)
Чела съм една от книгите на Куелю, където тази стана проститутка и един от клиентите й беше почитател, но там помня, че имаше момент, в който автора ни запознава с неговите мисли, че няма търпение да я научи на истинската наслада от това да "наказва".. тоест имаше желание за размяна на ролята.
Та си мисля, то си е до характер и т. н. - ок, но нали и всеки мъж си мечтае понякога да бъде просто слаб, наказан и т. н. (което мисля, че си е от ученическите години и още по-рано от Едиповата любов)
Както и да е - да не се отплесвам.
Към авторката - гледай хентай! Там има много инфо ;)

Та... гледала съм един аматьорски клип, в който жената беше завързана на някаква машина, имаше доста бруталност... и в един момент явно не издържа и каза "кодовата дума", мъжът дойде, избърса сълзите й и я гушна... за утеха. Ето това така ме е развълнувало, че не знам после колко дълго все такива фантазии ми се завъртаха в главата.

Та... в БДСМ не е ли най-важен именно момента с пълното доверие (нали от страната на подчинения) Струва ми се прекрасно това да знаеш, че твоя човек ще спре точно, когато трябва да спре. Много ме е яд, че с моя приятел имахме такива желания и идеи, но после се разделихме и така и не си ги осъществихме. Смисъл, когато наистина има любов между двамата, момента с утехата, със спирането и нежния секс, който може да последва след това... ето това е според мен някакъв Висш пилотаж в секс-игрите или по-точно в Любовното изкуство!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4466263dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   А и да си довърша... моят приятел определено обичаше да доминира и ме е оставял между другото името да не мога да си спомня от наслада...но не е време за сладки спомени.
Но имаше и желание за обратната страна. Сега може с времето да е искал просто чрез позволение и аз да съм "господарка" да си ме научи "къде ми е мястото", но така и не разбрах. Тоест, за да не се изплаша, да каже, че е ок с това..но като се замисля си обичаше грубостите и от моя страна. Но аз нямах опит в подобни инициативности и не исках да му оставя белези, затова покорно си го оставях да си прави, каквото си иска. Много беше готин момента, в който се дърпах... за да му подскажа, че искам да ме принуди, той се отпускаше и следваше едно страхотно изживяване.
Но ми е споделял, подмятал по-скоро, че има желание и аз да вляза в ролята на доминанта. Оставял ме е да го връзвам...щеше да ми строши стола като го възбудих до край и после си излязох от стаята..и после дългоо ме "наказва" за проявената наглост... сладки моменти!

И сега направо ми стана любопитно какво в крайна сметка е искал? Ма вече ен мога да питам :))

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: eab51d1a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Плам, каже ли се спасителната дума всичко се прекратява на секундата и ако на подчинения му е дошло в повече се слага край и на плея. После веднага се прави смяна на обстановката, роба се гушка и успокоява. В общи линии Мастъра не трябва да позволява да се стига до там, но доста често се случва роба да се надцени и да ти казва зелено, а всъщност нещата да клонят към червено. Затова Мастъра през цялото време сам внимателно трябва да следи за реакциите му. Смяната на местата се нарича суич. Двама суич партньори могат да си сменят местата при всеки плей. При суич и роб, суичът е Мастър. Но Мастър и роб са си Мастър и роб. Иначе си права, че е висш пилотаж. Не е за всеки. Има доста хора, които нямат необходимия опит, но се впускат в какви ли не рисковани начинания, защото примерно на порно ги кефят. БДСМ порното не трябва да се ползва за модел в никакъв случай. На живо са различни нещата, някой го беше писал. А и в този случай, който коментираме, между двамата има любов и това е много съществен момент. Съвсем различно е, когато Мастъра е влюбен в подчинения и когато просто иска да си задоволи сексуалните желания и няма чувства.

Фил

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4466263dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Супер, благодаря!

Значи извода.... мацка, отпускай се, свали гарда и не му мисли... убедена съм, че ще изживееш невероятни моменти.

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9342171d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Хах, навяхте ми спомени....
Помня, когато с едно гадже, което също си падаше по БДСМ, реших да опитам. Вярно, притеснявах се и аз, като авторката, но не можех да изразя категорично мнение, за нещо, което не съм опитвала. Та, започнахме. Тук е мястото да вметна, че работата ми е супер отговорна, имам много подчинени и често, чувствам, че този товар ми е в повече. Както и да е. Единствените две условия, които поставих на приятеля си, бяха: 1. СПАСИТЕЛНА дума и 2 - доминиращият да е той.

Проведохме дълъг разговор, за да ме въведе някак си в БДСМ. След края на разговора просто ме метна на земята ( в краката си) и каза, че с теорията било до тук. Няма да навлизам в подробности, за да си спестя куп отрицателни коментари, но не мога да ви опиша удоволствието което изпитвах, когато бях наказвана за неподчинение, или окичена със щипки всякакви, като коледна елха и какво ли не още. Най-много ме успокои и отпусно именно чувството на подчиненост. На моменти изпитвах страхопочитание към Мастер и то без да се вживявам - просто изпитвах нужда да е така. Много рядко сме стигали до спасителната дума - 3, или 4 пъти, като последният път, май бях надценила издържливостта си и Мастър направо откачи от притеснение. След това цяла нощ бях гушкана и успокоявана, че чак утре ще продължим. А колко ми се искаше да е веднага...

Отплеснах се, наистина ме върнахте към моменти, много красиви за мен, предвид, че с Мастър бяхме лудо влюбени един в друг. Сега съм семейна, вече съм и майка. За съжаление, мъжът ми е далеч от БДСМ, а аз не мога да искам от него, невъзможните за него неща, нали? В крайна сметка, незадоволена не оставам, а и връзката ни не се крепи на хубавия секс. Но да си призная тайничко, лисва ми да съм робиня...

Поздрави!

Х. Г.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7186e66d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   щом не ти харесва го зарежи, не си губи времето с разни такива, това което иска от теб не е нормално, какви са тея извъръщения

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c4e66324fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Съвсем определено хората, които си падат по този вид секс си имат сериозни психологически проблеми. Не се занимавай с него. Абсолютно съм убедена, че това си проличава и в отношенията между двамата изобщо, не само в секса. Ако се замислиш със сигурност ще го установиш. Така че имаш основания да се притесняваш за това, че мераците за доминиране ще се окажат налице и в други отношения.


Ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 31831619f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Пфф, айде стига я нападахте, консерва била. Ами не иска момичето, толкова ли е сложно, не е задължително всички да са разкрепостени, нали? !

Виж сега мила, каквото и да те съветват хората тук и да ти разправят, че си консерва, не прави нищо, което не искаш. Ако толкова те обича, няма да мисли първо за собствените си сексуални фантазии, а може би ще уважи твоето решение, че НЕ искаш. Няма задължителни неща в секса! Всички ти повтарят компромис, компромис, ми хубаво, да направи той компромис. Ако му е толкова важно пък, да си намери някой, който има същите желания, но да ти "извива ръцете", както ти каза... ужас. За мен "любов" и "извиване на ръце" са две абсолютно несъвместими неща.

By the way, малко си е подличко от негова страна да ти го съобщи на такъв етап от връзката, когато вече си сериозно емоционално обвързана с него. Един вид, "ще й кажа като ме заобича, тогава ще е съгласна на всичко, за да не ме изгуби". Такива неща според мен се казват в началото, след като имате такива различия в секса, нещата да се изяснят навреме. А сега, ако искате да останете заедно, някой ще трябва да направи много сериозен компромис със себе си.


Решението си е изцяло твое, независимо какво ти пишем тук. Аз обаче не мога да си представя как ще обяснявам на някой колко много го обичам, а същевременно ще настоявам да прави нещо, което не иска (или обратния случай). Даже ми става гадно като си го помисля.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 20d931645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Номер 33, и ти малко егоистично гледаш на нещата, поставяш се в ролята на авторката (прецакана) и се имаш за единствено права. Вярно е, че в секса нищо не става насила и че не трябва никой да те принуждава. Но като гледам човека не е тръгнал да я принуждава, а изключително тактично е подходил към авторката. От това повече какво искаш? Викаш да й беше казал в началото - ами авторката, след като наистина го обича, дали щеше да е по-щастлива ако беше изгубила този човек само заради тези различия? Не мисля. А и явно и той държи на нея и би предпочел да е с нея без тези си фантазии, отколкото обратно.

Не казвам, че има лесен изход от ситуацията, и двамата ще трябва да направят някакъв компромис и да се срещнат по средата. Всичко друго би било нечестно и егоистично за единия или за другия.

Ели, тук не съм много съгласен с теб. Може би на хората с психически проблеми това им се отразява и сексуалния живот, но обратното изобщо не е задължително. Както казах по-горе, жена ми има подобни наклонности и мога да те уверя, че преди да ми каже това щеше да е последното, което можеше да ми хрумне. И също мога да кажа, че разликата между поведение в леглото и извън него е огромна. Психиката ? също си е наред. Така че недей да генерализираш. Ако трябва да съм честен и аз преди това си мислех, че садо-мазохистите са некви психари и ми се драйфаше от тия неща, но откакто го изживявам от първо лице... пфффф...

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96a0192249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   "Съвсем определено хората, които си падат по този вид секс си имат сериозни психологически проблеми. "

Моляяяяяяяяя! @:

Абе, хора, мислете преди да пишете!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0923eed3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ели, извинявай, но как стигна до извода, че "хората, които си падат по този вид секс си имат сериозни психологически проблеми'???

Аргументирай се, ако обичаш!

Х. Г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d33936c54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Хайде да припомня нещо пичове и мацки. BDSM е абревиатура, съставена от понятията Връзване-Доминиране, Доминиране-Подчинение, Садизъм-Мазохизъм и може да включва всякакви комбинации във всякакви форми от тях. Според желанията и възможностите на практикуващите. Тука в коментарите някои го изкарахте пича психопат. Ако беше такъв нямаше да бъде с нея толкова дълго и на сухо образно казано. Както пише Кубрат трябва да намерят някаква златна среда. А и какво лошо има, че не и е казал на първа среща. Явно е искал първо да го опознае, а не да му лепне веднага етикет "извратен". Тя се е филмирала горката яко. Хем и харесало онова с коланчето, хем се дърпа. Стереотипите са страшна работа. Не може да е хубаво, щом тоя и оня казва, че не нормално. То ако го караме по тази логика само в мисионерската и само за възпроизводство трябва да се прави секс. Аман от комплекси.

Фил

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 86dea7df1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   33

Кубрат, не съм съгласна с теб, че е подходил тактично. То оставаше и да тръгне да действа без съвсем да я подготви. Но щом се е стигнало до проблем заради връзването с коланчето на халата, явно не е бил достатъчно тактичен. Едно със сигурност мога да кажа - че не е подходил откровено. Да изгуби този човек само заради тези различия... само? Да не казваш, че е маловажно. Не мисля. Тези различия очевидно са сериозен проблем в момента и ако не се разберат, резултата пак ще е да го загуби. Само че, сега и двамата ще ги боли повече. Ако той предпочете да е с нея пред тези си фантазии, да уважи решението й, вече ще се съглася, че държи на нея и я обича. Точно за това говоря и аз. Да се срещнат по средата - да, това е правилното решение, за да няма после обвинения в егоизъм от която и да е страна. Може и да е прозвучало крайно изказването ми, но просто се поставих на нейното място (да се поставя на неговото ми е трудно по ред обективни причини). Ако приятелят ми, когото познавам в определена светлина и не ми е споделял за разкрепостеността си дълго време, поиска от мен нещо такова, което аз не приемам и не желая, ще се изненадам (че всъщност не го познавам) и откажа. Повтарям се вече, но - секса трябва да носи удоволствие и за двете страни, а не едната да се задоволява за сметка на другата. И... самата авторка (а тя го познава, за разлика от всички нас) казва, че той няма да се задоволи с малко и ще вдига летвата... това не е нито тактично, нито пък е компромис. Явно и с аналния секс е подходил така "тактично", защото не ми прозвуча авторката да е била много възхитена.

Извинявам се за "пфф", явно те е издразнило, просто се развълнувах нещо. По принцип не го употребявам често. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96a0192249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Хайде и аз да разкажа нещо, за да се аргументирам в това, че всъщност няма нищо по-нормално от това желание за "роли"
Ще започна от далеко!
Някой знае ли философията на Ин и Ян? Това са енергиите, от които е изграден света. Женската енергия е фина енергия, тя изпълва, придава смисъл, дава баланс. По своето същество тя не е подчинена на Мъжката енергия, просто в същината й е да бъде ефирна, да изпълва, тя е вътрешното вълнение за форми. Но тя може да е оформяща, но не и да създава форми. Това е работа на мъжката енергия - Мъжката енергия е създател, тя е която ни кара да изпъкване като Индивидуалности, тя е създател, строител, носител на новото, в нея се проектира личността като личност. Но без женската енергия тя е просто една форменост, лишена от смисъл.

Разбираемо (изключнията са малко и по-скоро потвърждават) в различните полове е заложена повече от Ин или Ян. Съответно при мъжете преобладава Мъжката енергия, а при жените женската. Сливането на двете носи хармонията на света. Изпитвала съм я тази хармония - не можете да си предствите какво е чувството, то е толкова сила, че двойката, заедно двамата слели тези си енергии с желание всеки да си знае ролята и с безусловното даване на енергия, което с случва, когато съществува Любов, размиваща Егото.
В този ред на мисли, можем да определим женската енергия като служеща на мъжката. Това е в крайна сметка великото изкуство на подобни игри - целта е да се достигне Хармония. Просто това си ни е подсъзнателна нужда, изразявана най-често в секса, защото еманципацията на Жените еба майката на тяхната същност иначе. Та... женската енергия е служеща, но не в смисъла на "слуга" без нея просто Мъжката енергия губи смисъл, както и обратното, ако Женската ен. не намери форма, която да изпълни, тя остава просто непотребно вътрешно вълнение за Хармония и смисъл.
Затова по-горе споменах за Патриархат. Единствено в тази ситема личи най-ярко този пример. Но там жената нее слугиня, аккто си я представяте вие, а е просто Жена - свободна да бъде себе си, да изпълва мъжкия свят със смисъл и да поучава съответно своите облаги от това. Мъжът от своя страна в такъв модел отношения се чувства себе си - доминиращ, решаващ, самостоятелен и може би най-важното ПОТРЕБЕН, Значим, истински и силен.
Ако това е извратено... здраве му кажи.

И коя жена в крайна сметка не иска такъв мъж до себе си, мъж, който да е отговорен, силен, да й е опора, да знае, че може да разчита на него. Всички уж търсим това, а като го срещнем бързаме да го превъзпитаваме и от мъж го правим путьо...

Е аз ако ще съм с някой, искам да е МЪЖ!!

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fe72e1112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   36, започва да ми се струва, че тук между извратеност и разкрепостеност се слага равенство. Ами няма как да е така. Отвори речника и виж какво означава извратеност. Самата авторка е използвала думата в заглавието на историята. Не мога да бъда убедена, че в секса е нормално да се изпитва удоволствие и да ти въздейства сексуално това, че някой е завързан с въже например или потупван, драскан, хапан, мръсни думички в ухото, господар, роб, осъзнато доминиране, подчинение, може би унижение и т. н. Не казвам, че мисионерската поза е единствената приемлива, но същността на БДСМ за мен си е доста сбъркана поради гореказаното. Няма как да ти въздействат такива неща, ако си в час. Което не е равносилно на шизофрения или друго тежко психическо заболяване, естествено, но определено си говори за нещо, което не е съвсем читаво пък макар и дремещо мноого на дълбоко. Питай психиатър, може и психолог и виж какво ще ти каже по въпроса. Поне ще разбереш откъде идва и защо те привлича подобен вид секс. Достатъчно ли е?


Ели

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 48bd680f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Ели, пълни глупости говориш. Ще ти кажа защо- аз лично не се възбуждам от BDSM. Говоря за пълната форма, онази, която ни е позната от порно филмите. Но изброените от теб неща "някой да е завързан с въже например или потупван, драскан, хапан, мръсни думички в ухото, господар, роб, осъзнато доминиране, подчинение" ми действат доооста възбуждащо, а и от скромния ми опит да ти кажа, че и на много други хора им харесват и са приети за напълно НОРМАЛНИ и част от НОРМАЛНИЯ полов акт. А самия факт, че ги приемаш за "може би унижение и т. н" сам по себе си говори за една доста закостеняла сексуална култура. То в тоя ред на мисли и свирка да правиш, значи си унизена, нали? ! Но всеки с разбиранията си. Просто смятам, че сексуалните отношения между авторката и приятелят й ще претърпят в бъдеще сериозен крах, просто защото имат коренно различен темперамент. Може би е и негова грешка, че не е бил по-откровен още в началото. Но като е видял, човека как реагира за единия анален секс... започвам да го разбирам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fe72e1112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Фил, моето мнение е, че точно на хората с комплекси им допада всичко това. А за да не се завързва спор и за това кое е нормално и кое не - мисля, че нормално е всичко онова, което е общоприето от обществото. Това е станало в течение на стотици години. БДСМ определено не спада към общоприетото, следователно не е нормално. Съвсем отделен е въпросът, че твоето нормално може да не съвпадне с общоприетото. Нищо лошо стига да не пречиш на някой друг. Но в случая на авторката определено й пречи. Но пък може да еволюира след някой друг експеримент... Но надали. То по вашата логика и затвори да няма, съд, лудници. Как смяташ дали хората, попаднали там са вършили според тях ненормални неща? Все пак тук всеки може да каже какво мисли според себе си и авторката да прочете различни мнения и да сме й от полза. Решението ще си бъде нейно според нейната представа за нормално. Тя е в тази ситуация не аз или ти.


Ели

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 67c8f8b205
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Номер 31, не знам откъде ти хрумна да го зарязва и че това е извращение? Авторката каза, че не е пробвала. Тогава откъде знае, че няма да и хареса? А сега да допълня малко коментара на Фил (поздравления, за който междудругото).
Авторке, както Фил и Плам ти казаха БДСМ е игра на роли-господар и роб. Задължително се спазват принципите на безопасност, разумност и доброволност. Самото наименование се състои от съкращение на следните думи-връзване, дисциплина, доминиране, подчинение, садизъм и мазохизъм. Като абсолютно винаги има спасителна дума. Каква ще бъде вие си решавате. Как ще подходите също вие си решавате. Може да бъде строгия учител, а ти непослушната ученичка. Ако те притеснява как да подходиш, би могла да му напишеш смс, с текст ти как би допуснала. Примерно нещо такова-"Знам, че съм сбъркала и очаквам да ме накажеш. Слагаш ме по корем и завързваш ръцете над главата ми. Вдигаш полата ми и ръката ти се отпечатва на задните ми части.... " и т. н. според както го чувстваш. Но недей да отричаш нещо, което не си опитала. Късмет желая и на двама ви.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d33936c54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Ели, мацка и аз не съм съгласен. Хапането, драскането, шляпването, мръсните думички си ги има и в нормалния секс и са си доказано възбуждащи. А униженията в БДСМ са страшнооо разтеглива категория. Както вече писах Мастърите се кефят на различни неща и се държат по различен начин с робите си. Всичко е строго индивидуално. Зависи изключително и от роба. Какви лимити има, какъв праг на болка, послушен ли е или непослушен и т. н. И както Маги е споменала преди мен в БДСМ има три златни правила - Доброволност, Разумност, Безопасност, и те Задължително се спазват.
Фил

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 20d931645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ели, пак ти казвам - кое е нормално всеки си определя сам, стига да не пречи на другите. Ако не пречиш на никой, обществото може да го духа и да си завре общоприетите норми някъде. Съд и затвор има за неща, с които един човек засяга интереса на голяма група други хора. Има една приказка - свободата на единия свършва там, където почва правото на другия.

Това, че теб БДСМ не те кефи е ОК, нищо лошо, но какво лошо има хората да го правят в спалните си и кво те бърка тебе това? Разбира се, че това има някаква психологическа обосновка, то и каква манджа харесваш и кое ти е любимия цвят имат някакви корени в подсъзнанието, ама това не значи, че хора които ядат боб със захар и канела и банята им е в оранжеви смърфове са заплаха за обществото.

Номер 33/38, кефи ме логиката ти "Ако се съобрази с мене и стане по мойта, значи е тактичен, иначе не" :-) Това, че е станало проблем от връзването с коланчето, е просто защото авторката много се е шашнала и гледа на нещата малко като Ели - щом харесва тва, значи е някъв извратеняк (пише го и в заглавието). Това не значи, че човека е бил нетактичен.

Дали тези различия са малки или големи? Въпрос на приоритети. Ако държиш на човека много и ако отсреща чувствата са същите, винаги ще намерите начин. Ако всеки от двамата е склонен да отстъпи в името на общата връзка, накрая и двамата ще са удовлетворени, защото всеки ще отстъпи малко и ще получи малко. Ако си като номер 31 - нещо като не ме изкефи, шута в задника, тогава може да се разделите и за това кой ква паста за зъби ползва. Разбираш ме какво искам да ти кажа...

В една друга тема бях казвал - човек като си търси партньор, не си го избира по каталог, и единия като не стане, вземаш следващия. Малко по-дълбокия смисъл на една връзка (освен секса, съжителството и децата) е да видиш до къде би стигнал в името на определени неща, а по този начин преоткриваш и част от себе си. Но хайде, че пак станах дълбок.

За пффф-то - не, изобщо не си ме издразнила, случайно съвпадение е, че съм го ползвал и аз :-) Даже трябваше да се върна да видя за какво ми говориш...

Кубрат

П. П. Муаха, спел чекъра незнайно защо не разпознава думата "издразнила" по-горе, и предлага като алтернатива "изпразнила" :-D

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b66f584dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Кубрате... оранжавите смърфове са опастност за обещството... виж Зелените са си нещо в нормата.

Сори за спама, ама то обясняваш, обясняваш и накрая не ти остава друго освен да се полигавиш малко.

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5076a490e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   То е ясно, че който си пада по тези истории няма пресечна точка с другите, които не си падат. За едните си е перверзия, за другите- не. Така че от обяснения в случая полза няма, от лигавене също. Авторката ще си прочете коментарите и според себе си в крайна сметка ще реагира. Кубрат, изобщо не ме бърка какво правят хората в спалните си. Все пак самата авторка ни покани в спалнята си, защото си има проблем там. Намесата на всички е поради тази причина и не виждам да съм се намесила повече от другите. Ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 31831619f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   33/38

Кубрат, кефи ме как интерпретираш! :D Изобщо не ми е това логиката, но не ми се навлиза в излишни полемики и словесни войни, който разбрал - разбрал. :) Казах си мнението, дадох съвет авторката ще прецени дали е полезен или не. Също така тя е човека, който ще прецени какво да прави в леглото си и с живота си (а не няколко непознати). :) Аз няма да тръгна да я убеждавам да хареса нещо, което не харесва. Нито пък теб ще убеждавам в каквото и да било. Уважавам мнението и логиката на останалите, съветвам те и ти да пробваш :) Иначе си прав, хайде да не навлизаме в дълбините, а да се придържаме към темата и контекста. В крайна сметка, важното е хората да се обичат, да правят секс (на който както му харесва) и да се кефят на живота. :)

Харесва ми спел чекъра ти, забавен е :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5076a490e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   "Че на Запад са по-разкрепостени - вярно е. Но на Запад BDSM е субкултура, която изповядва определен начин на живот, а за тук не съм сигурен дали има такава субкултура. Все пак класическата психиатрия на Запад е определила садо-мазохизма като патология. "

Това е от един друг форум, на тема " Вроден ли е садизмът", където участващите са доста по-наясно от пишещите тук.

И специално към Плам, която проявява определен интерес към източна философия, а явно и към психология - ако се занимаваш с психологията достатъчно сериозно ще откриеш отговорите тези сексуални практики отклонения ли са, как възникват или са норма, както твърдиш ти. Нещата са много по-сложни в същността си. Успех!

Ели

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5076a490e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Последно до Кубрат : Не съм казала по-горе психически, а психологически проблеми. Разлика има. Оставям на теб да я направиш. Като цяло има много неща в коментарите ти, които откровено ме кефят и винаги ги чета с удоволствие! Поздрави! Ели

 
  ...

1-50 от 114
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker