Чувсвам се омърсен, че позволих на мъж да ми духа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувсвам се омърсен, че позволих на мъж да ми духа
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 27138 пъти
По принцип никога не ми е вървяло с момичетата и съм много отчаян, а много исках да ми направят свирка. От Интернет се свързах с едно момче, което ми направи свирка. Всичко хубаво, както казват "устата пол няма" обаче сега се самообвинявам, че съм извършил ужасно нещо и се чувствам грешен и омърсен.

Донякъде мога да се оправдая - с жените не ми върви и те просто не ме харесват, до сега никога жена около моята възраст не ме е заговорила на улицата или в някое заведение, все са бабички, които искат да им помогна за багажа или да ги упътя. Освен това да ти духат е по-хубаво от колкото да лъскаш. Също така по-лесно е да си намериш гей който да ти духа, от колкото жена, която да се съгласи на това. От друга страна обаче мъжете са създадени за да правят секс с жени и обратното - жените са за да правят секс с мъже.

От приятели и от анонимни истории съм чувал, че на много хетеро мъже (дори и женени) са им духали гейове и не го смятат изобщо за гадно и за грешно, даже по нашите ширини е много разпространено, обаче в мен има едно чувство на омърсеност, на вина. Как да се справя с вината, до коато доведе отчаянието ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d265a2f6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен са ми духали няколко мъже - аз съм женен от няколко години. Има някой мъже които духат по яко от жените. Принципно ме възбуждат жените.... но свирките са яки и от мъже наистина. Просто си затварям очите и не гледам мъжа защото не ме привлича- възбуждат ме жените... Но като затворя очи наистина кефа от свирката било то и от МЪЖ е страхотен. После като свърша си казвам какво правя тук, какво прави тази мъжка уста в мен.... обвинявам се... но като мине някои ден пак ми се приисква защото се насабират хормончета и чакат да бъдат изцедени...
Не е лошо да ти прави мъж свирка... аз поне съм опитал няколко пъти и не ми е проблем. Просто наистина е доста трудно жена да накараш да ти направи а в сайтовете за запознанства за 1ч може да си намериш мъж да те свърши.... даже доку що един ве4е ми се натиска да се виждаме да ми духа.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ab77ad1ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

2.   Първо - няма за какво да се чувстваш омърсен и виновен. Не си извършил нищо нечовешко или противозаконно, тялото си е твое и просто си имал нужди.
Но казваш, че харесваш момичета. В такъв случай се ангажирай да спечелиш тях. Може и да си бисексуален. На този въпрос трябва сам да си отговриш, иначе доста мъже са имали подобни изпълнения било то в училище, в университета след някое парти или в казармата/затворите.

Не чакай млади жени да те заговорят по улиците. У нас това се смята за неприлично и просто не е прието. Ако искаш да общуваш с хора - мъже и жени - вземи и си намери хобита. Почни да ходиш на фитнес да кажем, на курсове по езици, да участваш в някакви обществени мироприятия, благотворителни прояви, в курсове, а в интернет - във форуми, фейсбук групи, в сайтове за запознанство. Особено са кът мъжете в разните курсове по танци. Търси първо контакт с жени, вербален контакт - не свирки. Жените не са толкова сексуални, а и сексуалността им е табуизирана (страх ги е да не ги сметнат за к... ви). Пиши си или се срещай първо с жени по кафетата, след определено време все някоя ще ти се навие.
Ако не си би или гей, не се насилвай да бъдеш с мъже. Така действително правиш голям грях - грях към своето тяло и душа.
Ето, сега си пробвал, нищо лошо не се е случило, от теб зависи дали ще продължаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 964f749716
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   "Не чакай млади жени да те заговорят по улиците. У нас това се смята за неприлично и просто не е прието. "

Ами освен да емигрирам на запад, където жените са по-дейни? Аз явно съм възпитан грешно, защото винаги са ми казвали, че не трябва да заговарям момиче ако тя не ме заглежда и не ме забелязва и ако няма интерес да не й досаждам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ab77ad1ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Авторе - правилно са ти казали да не заговаряш момичетата по улиците, ако не те заглеждат.
Много важни са тези невербални начини за комуникация. Те важат и на Запад, важат в почти всички общества.

Жената не заговаря просто без причина непознати мъже. Жените на Запад до някъде са по-освободени, защото от 50 г. се борят за еманципация, а това значи и за сексуална такава. Докато у нас често чуваш думите „тази е к... ва“, тази е разведена жена, тази е разпоретина и глупости, то на Запад не се приема за нещо супер лошо, ако една необвързана жена си търси сексуални партньори.

И у нас можеш да заговаряш момичета, но не в контекста на забързаното ежедневие - не в магазина, на улицата и в градския транспорт.

В баровете и дискотеките например е позволено да заговаряш момичета. Пак се чака на мъжа да направи първата крачка, но жените са по-склонни в този контекст да си търсят мъж. Просто не бива да се отказваш.

Ако си стеснителен и физически не много привлекателен, търси си твои нисши. Действително в курсовете по танци липсват мъже. Виж какви протести на социална основа се организират във фейсбук и ходи на такива - повечето ще са млади жени на тези протести. Пиши във форуми по литература например. Намери си първо момичета, с които да си пишеш. С течение на времето ще се отпуснеш, ще разбереш, какво искат жените, какво обичат да чуват и това ще ти помогне. Като цяло обаче няма нищо по-отблъскващо от несигурния, стеснителен мъж. По-добре един-два пъти да се направиш на глупак, но просто да си като цяло по-контактен, по-нахакан и освободен. Жените мразят комплексари. Ако има нещо, което те комплексира в тялото и дрехите ти - промени го.
Общо взето за всеки влак си има пътници. Огледай се. Пълно е с не толкова привлекателни млади момичета, които също са сами. Ако видиш например две приятелки - едната е Барби, другата прилича по-скоро на Мичето от съседния вход, пробвай се с Мичето, Барби 100% ще е заета. Не си хаби патроните по супер атрактивни жени, защото просто си хабиш патроните. Виж се в огледалото и се погледни от страни и си търси жена в твоята категория.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fa7a5af206
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Братле значи и аз съм бисексуален и ми го лапат мъже изобщо не се чуствай омърсен и нещастен голяма работа просто си гей и искаш мъже това е хич да не ти пука въпроса е на кура ти да му е яко и на тебе това е

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 964f749716
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Пет, изобщо не съм гей. Дори се чудя на жените какво намират в мъжете...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 841bc1bbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Чупи гипса, няма за какво да се чувстваш виновен аз също съм давал да ми го цоцкат бойците от другия бряг на реката стикс, само гледай да не ти става навик а се средоточи върху това как изглеждаш и как се държиш и си търси жена за изтрескване не чакай да те заговорят жените а действай ти! И не бъди мек БГ девойките обичат да ги опърцаляваш тоес недей да си Жентамен хахаха

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3f7416737b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Устата нямала пол! Ами то и дупето няма. Няма да ти казвам дали сам жена или мъж ама ако нещо таковата... обади се!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f3d6b453ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Аз съм женен. Отскоро желая аз да духам. Жена ми иска да ме гледа как го правя. Какво да правя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f9f020aa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не виждам от какво има да се притесняваш. Свирката си е свирка. Жените много често се дърпат, особено да те изпразнят с уста.
Аз съм би и много обичам да правя свирки. Имам доста познати, които са женени, но редовно идват да ги изпразня.
Така че ако ти харесва не виждам проблем

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 233c1bd8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз пък се чувствам омърсена, че правих анален секс. Но от друга страна съм доволна, защото от няколко години събирам смелост.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3904bb4b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ами бъди по-деен с жените. Вие мъжете сте ловци,вие "ловувате" жените. Не чакай момичетата да те заговорят,а ти ги заговори. И не на улицата, а някъде,където праеите неща заедно -танцувате,четете,учите,работите и пр.успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 12efda35ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Извращенията наистина оскверняват човека, затова се чувствате омърсени. Ако можехте да видите лицата на хора потънали в грях както могат да ги видят някои благословени светии изпълнени с Божията благодат вие щяхте да видите, че те са черни. Необходимо е покаяние и обръщане към Бога и Христа и бог може да прости греховете и да регенерира и възстанови човека от осквернението и омърсяването на душата и тялото му.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8e16271e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Нямa нищо срaмно в товa, aз също съм нaвит някой мъж дa ми духa но не съм го нaмерил още. Имaш ли възможност нaпрaви го отново

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: da0d5360ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не виждам нищо лошо в това, че някой ти е направил свирка. Аз също правя и ми правят. Наскоро духах на един много готен и доста надарен мъж. Просто много ми хареса и погълна всичко. Е вече ме и чука и е невероятно хубаво. Просто опитай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker