Искам съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам съвет
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2788 пъти
Здравейте! Аз съм на 20 приятелят ми е на 32. Заедно сме от 4 години. В началото всичко беше супер. Заживяхме заедно и всичко се промени. Сега вече ако аз не го подсетя за секс, той никога няма да се сети. Дори когато го подсетя е супер тъпо, защото или казва, че е изморен или го прави с нежелание. Не мога да разбера какво става. Питам го има ли друг човек, кажи ми поне да знам къде е причината. Той ми казва:Не няма, ти луда ли си аз никога няма да ти изневеря, но просто го виждам, че вече не ме желае. Дори понякога се държи с мен все едно съм дете... Вероятно е защото когато се хванах с него аз бях наистина дете. С него не се чувствам истинска жена. Никога не ме предразполага. Всичко между нас, всеки един ден е един и същ. Виждам го че няма желание да се бори за тази връзка и за нашите отношения. Дори когато си говорим по телефона то ще е или за нещо много важно или :Здрасти как си добре хайде чао. Нито мило или нещо такова нито обичам те.... Няма такива неща. В къщи си казваме обичам те, но не знам защо си мисля, че той вече не иска да е с мен... Не знам как да разбера и какво да направя... Много е потаен нищо не ми казва. В последно време и много се караме, защото мен ме интересува повече да си оправим връзката, а него да изкарва само пари и това е... Дали пък няма да е по-добре да се разделим?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 50f9c58195
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре ще е! Някъде там те чака млад жребец, който чака да го обяздиш. Туй нещо/приятелят ти/ да ходи в гората да яде къпини и малини, че за друго не става.
Баба Пенка

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1cdb3614f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история е все едно аз съм я писала. Не знам точно какъв съвет да ти дам. Преминах през същото съвсем на скоро. Но все още си глобявам пъзела, защото открих с почти 100% сигурност, че ми е изневерявал. Заради това ще те посъветвам да не вярваш на него, а тихичко и мноооого хитро да си провериш нещата. Това е първо. Знам, че сега не ти се вярва, че е възможно, но бъди внимателна.
Иначе колкото и банално да звучи двата пола са РАЗЛИЧНИ. Ето сама казваш- тебе те вълнуват емоционалните проблеми, а него финансовите. Вашата връзка е навлезнала в друга фаза на малко по-улегнали отношения. Приятелят ти е на такава възраст, че иска да си осигури финансова стабилност, хубава работа, високи доходи. Това за мъжете е особено важно. Опитай се да проявиш разбиране. Интересувай се от нещата, които му се случват, как върви работата и т. н. Ако има проблеми там, а той очаква развитие, но то не се случва, той става подтиснат, а това се отразява и на връзката и най-вече на секса. Става по-очужден, по-дръпнат... Не бъди прекалено настъпателна. Виж някоя вечер, когато не е бил на работа, облечи си нещо секси, което смяташ, че ще му хареса, приготви нещо леко за хапване, пийнете, говорете си. Ти си жена и трябва да умееш с женски такт да го предразполагаш. Успех! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3b7f7054e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма смисъл да насилвате нещата, по-добре е засега да се разделите... :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 216084e783
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога не съм изпадала в ситуация да не ме желаят и не зная какво е...
варианти:
- има друга, но като повечето няма да ти признае, за да не те нарани
- има проблеми в работа, пари, приятели, родители и не му до секс
- по някаква причина си го отвратила, но не може да ти я сподели
- иска да се разделите, но не може да постави картите на масата, а очаква времето да му оправи нещата

Питай директно:
Защо ми се дърпаш, когато те искам? Желаеш ли ме? и накрая Искаш ли да се разделим?

Аз това мисля, че бих направила... е след доста опити да събудя отново сексуалността му ида разбера къде е истинския проблем

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 287c18f705
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма как да не иска да говорите. Това са сериозни неща, които трябва да се обсъдят, няма значение дали ще се разделите или ще останете заедно след това. Просто се опитай да поговориш с него и бъди по - настоятелна.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e45e82560f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко може да се обясни с една дума - насищане. С абсолютно всяка връзка се случва това, в един момент единият от двамата партньори охладнява към другия и губи желание за секс. Нещата са непоправими, защото "насила хубост не става". Няма изход, знай. Внасянето на разнообразие в секса няма да доведе до нищо, защото част от сексуалното изживяване се случва в психиката, а там разнообразие не може да се внесе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 59a386396e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абе момичч. След като не му пука, то защо си с него? Ти си млада. Чета, че на теб ти пука за връзката ви, но след като на човека му е все тая, то какво правиш още с него? Викаш му за секс той стой кът дърво. Явно наистина не го бърка. Разбирам, че си пробвала да оправиш отношенията. Като не те желае го остави. Не разбирам човек защо е с теб? Хем не те иска, хем не те е оставил. Това са българите обаче.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7578fd1755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8, а българките да не би да сте стока?! Да не мислите, че след работа на човек(мъж, жените не сте човеци) му е до любовни сапунки? Бачкайте вместо нас, докато ние по цял ден си почиваме, и вечерта 99% ще сме заредени за секс. ;) Опознайте мъжката физиология(не от порнофилми), за да не се заблуждавате, че мъжките атрибути са продуктивни като мандра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker