Не го разбирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не го разбирам
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2687 пъти
Значи приятелят ми е на 22 години, аз съм на 20. Всеки път го питам дали иска да правим секс и той вика, че не сексът е важен и че иска само да ме прегръща, да ме гушка, но нищо повече. Твърди, че иска завинаги да сме заедно и никога да не се разделяме. Обаче аз разбрах, че е имал друго момиче, с което е правил секс по 2-3 пъти на ден. Още преди те да се разделят го попитах дали иска да се разделим, той каза, че за нищо на света не иска да се разделяме. Сега те скъсаха и пак не иска да правим секс. Аз досега не съм правила секс, но той не знае за това.

Наистина няам логично обяснение на поведението му. Единственото, което иска от мен е той да е шефът. Не ме разбирайте погрешно, винаги се съобразява с моите желания. Просто иска да се прави на мъж - да ми носи чантата с учебниците, да оправя компютъра ми, когато има прблем и подобни неща. Когато гледаме филм и аз искам да отида до тоалетната, го слага на пауза. Казва, че и двамата трябва да гледаме всичко.

Другото момиче е искало да става на нейното и той се чувства малко унижен от това. На мен ми вика да правим това или онова, аз никога не съм му се противопоставяла, но той винаги ме пита дали ми е удобно, добре ли ми е така и ако не ми е добре, прави всичко, за да ми е добре. Прави ми комплименти, че готвя добре. Аз знаех за нея и тя знаеше за мен. Само че до преди месец не знаех, че правят толкова секс. Айде, сега да си помисля, че се е задоволявал с нея ... добре, но те скъсаха и пак не иска да правим секс. Пак повтаря, че секса не е бил важен. Нормално ли е това? Може ли момче да обича момиче и да не иска да прави секс с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 26df5921ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той те обича.. знаеш ли колко момичета търсят именно такъв човек до себе си.. да ти прави комплименти, да те изслушва и да се старае ти да си добре... сексът не е толкоова важен и според мен! .. -untouched

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 71a39e4840
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е разбира се. Сексът не е най-важното в една връзка, не го ли разбираш? Той е мъж на място така да се каже. Но ако ти е голям проблем защо не иска да го правите - просто го попитай! Но и според мен те обича. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7d3404a7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе как така хем с теб, хем имал друга и ти го търпиш? ! Ти май не уважаваш себе си, зарвжи го тоя боклук, изневерява ти щом не иска секс!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 03f6ce31cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоя ще се окаже голям тарикат, другата я е използвал за секс, а теб за слугиня (доколкото разбрах му готвиш и прочие) и още нещо, секс без любов може, но не и любов без секс, даже има и множество статии посветени на това в нета. Не си губи времето с него, рано или късно ще се появи друга, с която да се ч*кат, а ти пак на сухо!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: babf6b4eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Все едно чета мойта история... о.О
И аз не знам какво забога се случва...
И мене иска само да си ме гушка и пр., когато аз имам нужда от нещо повече... А и след като разбрах,че веднъж ми е изневерил с бившата си в началото на връзката ни... не мога да му имам доверие, че не ми кръшка изобщо...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker