До къде води липсата на задоволителен секс в едно семейство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До къде води липсата на задоволителен секс в едно семейство?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 6978 пъти
И може ли да стане причина за развод?

Тези въпроси ме се въртят в главата от година насам. Ще се опитам да събера мислите си и да изложа проблема си с молба за съвет.

Заедно сме от 12 години. Секс инаги е имало и винаги ми е харесвал. През последната година, обаче, осъзнавам, че лека полека започвам да съм все по-малко задоволена. Мислих много по въпроса и потърсих причините първо в себе си.

Това, което установих, е че наистина по-голямата част от "вината" е в мен. Винаги съм била по-активната. Бях по-млада, възбуждах се дори и само от неговата възбуда, не ми бяха необходими кой-знае какви ласки. Случвало се е да свърша дори и със самото проникване. Исках луд секс, обожавах (м) да муи правя френска и с две думи, фактът, че той се гърчеше от удоволствие, ми бе достатъчен, за да изпитвам много и силни оргазми.

За да не го изкарам абсолютно дърво, искам да отбележа, че той, поне до преди година, винаги е искал да ме възбуди допълнително, т.е., с пръсти, с френска и по какъвто друг начин може да ви дойде на ум. Само дето аз не винаги исках, или, по-точно - много рядко се съгласявах. По природа съм адски стеснителен човек и тихият ми ужас ( дори и до днес) винаги е бил да не го отблъсна по някакъв начин.

Независимо, че поддържам отлична хигиена, винаги, когато е искал да ми прави френска, съм изтръпвала при мисълта, че може да му замирише, или, че може да не му допадне вкуса на секрета и какво ли не още. Не че някога се е случвало, де. Ясно ми е, че тези притеснения са в сферата на фантазията ми, но не мога да ги превъзмогна.

Както и да е, тези неща нямаха особено значение, защото, както вече писах, неговата възбуда беше най-силният афродизиак и друго не ми трябваше.

Към днешна дата съм на 35. През последната година сексуалният МИ живот е меко казано отвратителен. Не знам на възрастта ли се дължи, но вече искам много повече ласки и внимание, но не ги получавам. Според ме, това се случва, защото АЗ така съм си "научила" мъжа. Опитах се неведнъж да поговоря с него, но той се цупи и ме пита на какво се дължи тази промяна. И как така, до сега ми е харесвало по този начин, а сега не и харесва. Опитвам се да му обясня, но не ме разбира, или не иска да ме разбере. Не знам. Много ми е тежко, защото обожавам мъжа си и винаги съм мислела, че сексът не е на първо място в една връзка. Аз и сега го мисля , де, но това не означава, че е и на последно.

Но вече не издържам. Тялото ми си иска своето. Ок, добро е и дилдото, но не е човек, а един студен силикон. За изневяра изобщо не мога и да помисля, не мога да лъжа и да лицемерствам, а една изневяра води точно до това. От друга страна, обаче, не мога да си представя да живея без секс - по-точно, да живея с такъв секс. Снощи беше върхът! През цялото време си мислех за разни други неща, не изпитах абсолютно нищо и се молех час по-скоро да свърши.

Не знам какво да правя, мили читатели, и моля за съвет. Знам, че няма рецепта за тези неща, но може да има и други, преживяли подобен проблем и техният опит да ми е от полза. Приемам съвети всякакви ( в рамките на разумното, разбира се), защото не искам да разваля семейството си заради секса. А само с него имам проблем.

Благодаря ви предварително!


Ермиони М.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 949978bbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си млад мъж само за секс не отказваме на симпатично какички и не държим да има обвързване или задълбочаване на отношенията. На 35 рано ти се е случило, но семействата на около 45 се сдухват и спират да правят секс. Естествено не се развеждат и се обичат, но просто си омръзват сексуално.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ca4c774ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така, както е тръгнало, още по-зле ще става, защото мъжът ти все ще си мисли, че вече не може да те задоволява и това може да му повлияе на ерекцията. Мъжете са много чувствителни, когато става дума за сексуалните им умения. Вместо да му показваш неудовлетворението си, по-добре го предразположи, а после го насочвай към нещата, които искаш да направи. Не чакай сам да се сети, защото има да си чакаш....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2ad6e2a14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Когато една жена е незадоволена сексуално изпада в много странни състояния. Ту плаче, ту се смее, раздразнителна е. Аз имах същия проблем като теб, с малки изключения, но общо взето малко секс. Решението ми бе извънбрачна връзка. Не че съм искала точно това, но така се случи. Защо не опиташ сама да си доставиш удоволствието от секса като използваш помощни средства. Без съпруга ти да знае естествено.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8e88405700
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грешката е в теб. Ти не му си се отдала изцяло. Мъжа обича и желае да си завре лицето м/у краката на жената, да помирише, ближе и опита вкуса там. Това възбужда мъжа. На мен като мъж ми липсваше това. Женами като теб е с предрасъдаци за миризма и вкус. Намерих друга на която това и харесва. И твоя е направил това. Позволимо тази волност, защото ще го загубиш завинаги, ако вече не е така.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b0498e67aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз, като мъжът ти, не мога да разбера обясненията ти. Той те клати, а ти проявяваш безразличие, като в същото време претендираш за повече секс. Опитай се да обясниш отново, какво точно искаш и какъв е сегашният секс, който не те удовлетворява.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 541109ee4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте и благходаря за коментарите.

Момер 1 - не СМЕ си омръзнали. На МЕН ми омръзна. Мъжът ми ме желае всеки ден, по няколко пъти на ден именно защото получава удовлетворение без никакви усилия от негова страна. Той просто стои, докато аз си играя с часове, дето се казва, с пениса му, минавам с езика си всеки милиметър от тялото му, сама определям позите, сама се нанизвам, а той буквално трепери от удоволствие. До скоро, това ми беше достатъчно. Но вече не е. Не се възбуждам само при вида на неговата възбуда и на силно еректиралия му пенис. Но той е свикнал вече така - нищо да не прави и само да се кефи. Проблемът е, че не знам как да го отуча.

Номер 2, и аз се притесних да не го стресирам, но, вярвай ми - проблем с ерекцията няма, а мрънкането от моя страна вече е ежедневие.

Номер 3, възможно е извънбрачната връзка да е решението и за мен, но не ми се иска да стигам до там. Дори и да създам такава връзка, това не отменя по никакъв начин сексът и с мъжа ми. Какво да правя? Да симулирам оргазъм? Никога не съм го правила, а и дори и да се опитам, мисля, че той ще разбере и ще стане още по-кофти ситуацията. Колкото до самозадоволяването, както вече писах, имам и ползвам дилдо, но то не заменя по никакъв начин мъжа.

Номер 4, прав си, в мен е вината. Осъзнала съм го и търся начин да се коригирам. Радвам се, че ти си намерила решение на проблема си, но моя мъж не търсии такова. По-скоро, няма проблем, който да решава. Задоволен е на макс и самочувствието му е до небесата, защото до скоро един негов поглед бе достатъчен, за да ме побърка. Търся начин да го направя по-активен. Да не чака само на готово.

Номер 5, прав си, така, както съм го написала, не е много разбираемо. Сексът като количество ми е предостатъчен. В качеството е проблемът. Представи си мъж, който седи в креслото си и гледа телевизия. Влиза жена му, по дълга тениска, под която е гола. Яхва го и започва да го възбужда - с ръка, с език, по всякакъв начин. На финала се нанизва сама на пениса му - кога вагинално, кога анално. Сменя позите и така, докато свършат и двамата. Участието на мъжа се свежда до това, да се намества удобно. И НИЩО ПОВЕЧЕ. Дано сега да ме разбрахте.

И пак ви благодаря!

Е. М.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 127789712e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че номер 4 ти е дал най-доброто обяснение в твоя случай, но това не изчерпва проблемите.
Иначе, накара ме да се замисля за моята си връзка. Сексуалният ни живот е подобен на вашия. Вярно, винаги има ерекция, може буквално всеки ден, дори по-често, но аз съм активната, което взема да ми омръзва.
Не се притеснявам, бих му се отдала на 100%, но не може да прави френска - нищо не чувствам практически, с ръце умее (вече), но само, когато е на кеф, има си една поза (подобна на описаната от авторката) и това е. Аз върша цялата „работа“ и с това се свършва гимнастиката.
Обичах преди да му правя свирки, но сега просто, ако зависеше от него само на тях щяхме да го караме. Кара ме да се чувствам виновна едва ли не, ако искам секс, докато неговата ежедневна свирка си е задължителна. Страшен традиционалист е и не обича да експериментира. Не знам, какво мога да променя, когато я караме така от години, а и преди мен не вярвам да е бил различен. Не искам любовник, да живее мастурбацията!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ba60d14be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От 5. Дали не е изморен и затова да предпочита тия мързеливи начини, на които си го научила? Не знам на колко години сте, но ако го изцеждаш всеки ден, това има вероятност това да пречи да натрупа повече сексуална енергия и апетит. Все едно всеки ден да ядеш скара или шоколад. Колкото и да са вкусни, на 3тия ден ще вземе да ти се повдига от тях. Давай му повече почивка и си казвай директно, че искаш и ти да си пасивна докато си гледаш сериалите. :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 541109ee4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще те послушам, номер 5. Ще го оставя поне за седмица на сухо и ше видя дали ще има някаква промяна. Благодаря ти! Е. М.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b071011f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моят мъж е консервативен и не се променя, а за секса още по- малко. Всеки път е все едно и също от 16г, но някога го обичах и не мислех колко не съм удовлетворена.

Решението- любовник. Не се издържа години без нормален оргазъм с мъж, който да иска да ти направи кефа. Затова се реших най- после и не съжалявам, веднъж се живее, а макар и късно разбрах какво е секс.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0dae172878
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Една седмица "на сухо" и пак същото! Писна ми на ******а вече! На стари години ще трябва да се уча да лъжа, след като явно, че решениетъо наистина е любовник. Е. М.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 647c706775
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Някаква промяна, авторке?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f11c2c3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   ... според мен, сама себе си искаш да убедиш, че решението на този толкова''голям проблем''е любовник... и че едва ли не мъжът ти те подтиква към него.... а всъщност просто търсиш оправдание пред себе си за това, че имаш желание да бъдеш и с друг.... достатъчно голяма си за да не даваш обяснения за това, което искаш, или не искаш да правиш... ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8743190dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей:)
До болка са ми познати тези неща за които говориш. Бившият ми мъж беше много активен сексуално и изпитвахме същите емоции за които говориш в началото на нашата връзка. След известно време съжителство започна да се чувства много удобно в кожата си, всичко започна да се повтаря. Прибира се, пуска телевизора, вечеря и секс в този порядък.. И положението затъпя. Нямаше ги тези емоции и напрежение което ме подлудяваше. По принцип не правех нищо по различно от преди, стараех се да му доставя удоволствие по всевъзможни начини, но емоцията си замина, когато това му се превърна в ежедневие, все едно изпиваше поредната си чаша бира-харесва му, но е просто бира, нещо което му се полага... Мъжете от време оно си имат манталитет на ловци, така си го обяснявам аз. Улови ли те-вече си даденост. Механичен секс-като храненето, просто задоволяване на физическа нужда.
При мен не се получи, на 32 години съм и подобна липса на емоция съсипа отношенията ни. Винаги има шанс, ако държите един на друг достатъчно, опитайте да отидете някъде само двамата, разкажи му за фантазиите си, позволи му неща които не е правил, може и на теб да ти хареса:)Успех!
Ели.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 885fe9f157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз съм в същото положение, само че съм мъж, и това не ми пречи много много. Предпочитам аз да съм инициатора, но ми се иска и ТЯ да проявява малки активност в началото. Не се оплаквам изобщо, след като аз започна играта, после нещата се наместват, има взаимност, но почти никога не започва ТЯ първа.
Като чета коментарите се питам това дали не е божа работа, за да има баланс.
Нека се похвалят двойки, които и двамата да са активни, защото ме съмнява да има такива в които никой от двамата не е.
М40

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker