Клизма и кръв? Моля за съвети! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Клизма и кръв? Моля за съвети!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 8280 пъти
Здравейте приятели!
Чудих се къде да пусна моето запитване, дали в този раздел или раздел ЗДРАВЕ, но реших тук, защото мисля че този раздел е четен от повече хора и мога да получа повече мнения.

Та така, въпроса ми е следния.
По принцип съм голяма привърженичка на аналния секс, почти всяка вечер го правим с приятеля ми, а ако не всяка вечер, то поне през вечер. Клизмата не си я правя с иригатор, намерила съм по лесен начин, с подвижния душ, просто му отвъртам накрайника и то остава една малка тръбичка, с която се получава чудесно.

Последните два пъти обаче като си правих това, видях че имах и малко остатъци от кръв по ваната. Съвсем малко, но все пак кръв. И не точно ярка червена кръв, а все едно кръв с някаква слуз смесена. От какво мислите може да е това? Не съм в България и ми е малко трудно веднага да отида на лекар, и затова искам да чуя мнения, най вече от опитните в тази сфера или от мъжете хомосексуалисти, които си правят често клизми. Мислите ли че може да е от бурния секс, някакво разраняване, или?
Интересното е че болка не усещам, дори секса да е бурен... за да има кръв.

Никога преди не ми се е случвало това, макар че се прочиствам постоянно, поради това съм малко притеснена. Мислите ли че може да съм се раздразнила с нещо, или пък не? Моля ви за компетентни мнения. Благодаря приятели. Желая ви хубав ден!

+Keity

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1d22d9d2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам... при тези никакви симптоми.. а тази кръв и слуз.. на синът ми така откриха чревна инфекция. Намери начин и отиди на лекар

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9f8d85262
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш хемороиди. Разбирам че те кефи, но все пак Господ ти е дал путка за секс, гъза си ползвай повече за сране, каквото му е предназначението и вярвам, че няма да имаш проблеми...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 95b04feef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   И на мен ще ми е интересно да прочета мнения. Ще следя темата с интерес.
Но мисля че Не е болка за умиране, спокойна бъди. И на мен ми се е случвало. Нормално е. А и ти щом го правиш често...
А какво да кажем за тая кръв дето излиза от влагалището ти?
Дай и за нея да се притесняваш.
Аз като правя анален секс винаги си правя клизма също. Дори понякога и на мен ми се е случвало да прокървя, може и от вода да е, и от сапун ако слагаш.

Жена 28.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: db87de39d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятната причина за кръв и слуз може да е претриване при секса. Укротете малко топката и ще си проличи дали е от това. Но по принцип кървене от ануса, не трябва да се взема за дребен признак. Ако продължи повече от 3-4 дни непременно се обърни към лекар, може да е нещо много сериозно. Иначе ако практикувате аналения секс с презерватив не бива да пестите лубриката. Аз за случая използвам стара спринцовка с отрязано връхче. Напълвам я с лубрикант, вкарвам си я в ануса и я изпразвам. Може да ти го прави и партньора, доста забавно е.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 95b04feef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Авторката:
А как може да имам хемороиди, като не усещам никаква болка, дори нямам никакви симптоми за това?

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: db87de39d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Едва ли е от хемероиди, тъй като както казваш кръвта не е чиста. Най-вероятно е от секса. В задничето ти нервни окончания има само около анусчето, затова ако ти е повредена лигавицата на ректума няма да чувстваш болка. Кървене може да предизвика и прекалено честа клизма, тъй като отмива естествената охрана на дебелото черво и ректума. Не е престъпление аналният секс, но намалете го малко. Особено ако го правите с презерватив може да те повреди или да предизвика алергична реакция. Опитай да си пъхнеш свещички против вътрешни хемороиди, няма да ти навредят ако не ти помогнат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 95b04feef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами не, не използваме презервативи... Правим го без всяка вечер почти. Притеснено ми е, май ще укротя топката, ще се въздържа малко от тези ласки, за да проверя от какво може да е проблема. Ако има още мнения, бих се радвала да прочета. На изказалите се до сега - Благодаря ви, приятели. Хубав ден!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: db87de39d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Щом не го правите с презерватив почти сигурно е, че партньора ти се изпразва в анусчето. Нищо чудно и спермата му да предизвиква дразнене на ректума. Ако не можеш да му откажеш, опитай се да си направиш малка клизма след като те напълни.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 95b04feef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да, винаги свършва вътре. Може и от това да е. Мисля че си прав номер 8.
А какво имаш предвид под малка клизма?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cce7a2a9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ми може да имаш нещо.. все пак задника ти не е за секс ;д

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db87de39d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   От №8 Ами на малка клизма казвам само когато си плакнеш ректума, например с балон или обикновен иригатор напълнен до 1/3. Така ще изплакнеш само спермата, която не отива по-нагоре. Опитай да се промиеш с чай от лайкучка, хем действа противъзпалително, хем хлора е изветрял при варенето. С душа във ваната си пълниш и част от дебелото черво. Това не е подходящо да го правиш и непосредствено преди секса, защото не излиза цялата вода и може да стане фал. Също така се опитай на душа да сложиш и някакво маркуче, защото муфата, която е накрая може да ти нарани анусчето.
Ще повторя още веднъж. Няма да те плаша с карциноми, защото при тях кървенето е малко по-различно от това което казваш. Зная, че аналния секс е като дрога, но все пак направете малка пауза и ако не престане кървенето иди на лекар.
П. С. Щом го правите без презерватив спокойно използвайте природни неща са смазване, например маргарин, масло, сметана, но в никакъв случай козметично кремове и млека. Даже може и да си играете, като дадеш на партньора си парче масло на езика, а тоя да ти го пъхне в анусчето, хам еротично, хем и вкусно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 95b04feef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Благодаря ти, че така изчерпателно си ми обяснил! Изглежда имаш опит и това си личи. А колкото до моите притеснения, няколко пъти след това правихме отново много бурен секс, но нямаше и капка от кръв. Мисля си че е било просто някакво нараняване или временно възпаление. Или поне се надявам да е било така. А колкото до лубриканти, исползвам някакви на Дурех - череша. Незнам дали може от тях да е причината? Какво мислиш по въпроса? Keity

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f6c096281f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От №8 Чакай Кети и аз да си сложа имато та да ме познаваш. Аз съм Мики, ама не тоя от Дисниленд. Ароматите в DUREX са синтетични на водна основа, за да не влияят на латексовите презервативи и могат да предизвикват алергична реакция. Вече ти казах, че щом го правите без презерватив спокойно използвайте природна смазка, а към нея можете да добавяте природни аромати, като листенца от цвета на роза например. Предполагам, че анусчето ти вече се е приспособило към пениса на партньора ти, и природната влажност плюс малко плюнка би могла да ви свърши работа. Лично аз много рядко използвам лубрикати, когато го правя без презерватив. И последна препоръка, бурния сакс си го правете в путето, а само накрая го пусни в анусчето. То нали си е направено, там да отиват отпадъците. Но ако не искаш да губеш ценни белтъчини почакай да изтекат. Сперма престояла няколко минути в анусчето има много по приятен вкус, отколкото ако ти я сервира напрово в гърлото. Опитай няма да съжаляваш:-)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 95b04feef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ех, страхотно. Благодаря ти Мики. Ще пробвам абсолютно всичко, което си ми дал като препоръки!!! Благодаря отново! Хубав ден! Keity

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker