Мирише ли менструалната кръв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мирише ли менструалната кръв?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 11668 пъти
Та въпросът ми се подразбира от заглавието. Значи с приятелят ми искаме да правим секс докато съм в цикъл. Не сме го правили до сега. притесняваме това, че може менструалната ми кръв да мирише и това да не му хареса. Забелязала съм например, че когато сменям дамската си превръзка (съжалявам, че навлизам в такива подробности ) се усеща лека миризма на мърша (може би, на това го оприличавам ), но когато съм с тампон тази миризма я няма. Спазвам добра хигиена. Та кажете сега мирише ли менструалната кръв или аз съм дефектна или превръзките, които използвам :D?

Искам да добавя, че не съм много опитна в секса и има още много неща да уча и на много въпроси да си отговарям. Така, че моля ви не бъдете груби и просто изкажете мнение. Пиша само и единствено, за да се образовам. Никой не е роден научен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 463492e9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Рядко си сменяш превръзката ако я сменяш на всеки 2 часа няма да мирише на мърша. Специфичната миризма на развалено се получава след повече от 3 часа.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9ea5a2edf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Менструалната кръв миришр при лоша хигиена, случвало ми се е на работа да нямам възможност да се сменям често или вечер като легна понеже не се събуждам сутрин като стана.... на мърша е меко казано, поне на мен ми мирише. Аз използвам душа и се измивам хубаво от вътре или използвам помпа така не мирише и не само при секса, но като цяло ми е неприятно като правим секс през този период зашото то тече по чаршафите а той е целия омазани да добавя, понеже каза че нямаш много опит, не му давай да свършва в теб по време на цикъл защото също се забременява. Това че повреме на цикъл не се хваща е мит. И още нещо много важно, ако не използвате презерватив трябва като ходи до тоалетната по малка нужда да си хване кожичката на пениса преди да се изходи, то става нещо като балон пълен с урина да направи така 2-3 пъти (не ме бива в обясненията, дано си ме разбрала) иначе ще го сърби и ще се получат едни бели неща, не се сещам точната дума. Дано съм ти била полезна.Блонди

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3fa4ac048f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Самата менструална кръв мирише винаги, независимо от хигиената. Тя е мръсна кръв, не случайно всеки месец организма я изхвърля. От хигиената зависи дали ти ще миришеш. При редовна смяна на превръзката миризмата няма да се усеща по теб, но ако помиришеш самата кръв върху превръзаката ще остановиш, че винаги има лош мирис, макар и не много силен, силата на миризмата е индивидуална.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d3544ccfbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Първите двама имат право. Номер 3 - вземи и чети малко книги по анатомия, вместо да слушаш глупостите на баба си - МРЪСНА КРЪВ НЯМА.
Организмът не изхвърля кръв, а отпадачните тъкани, които по принцип трябват, за да се образува плацента и да се храни плод при забременяване. Чети малко, интересно е.

Сменяйте си редовно превръзките и се мийте и няма да мирише.
Съсирена кръв, изобщо - мъртвите тъкани миришат.
Ако например зародиш умре в тялото ви, той ще натрови кръвта ви и ще мирише... вярвайте ми. Това да не би да е също „лоша кръв“.
Стига бабини-дивитинини - четете книги, четете литература, четете в интернет.

И да - менструалната кръв и тъкани миришат, защото са мъртви, но не са миришели, докато са били част от тялото ви. В момента, в който биват отхвърлени от тялото, почват да се разлагат и да миришат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7cb99452bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Много ясно, че мирише... що за въпрос?

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 23a82c463f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Айде вампирите, къде се изгубихте? Нали сте големи мераклии...
баба Пенка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1377728957
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   По принцип не е ли лоша идея да се прави секс докато си в цикъл :-/?

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fa7d01e4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Моята мирише. Когато съм в началото на цикъла не мирише лошо, а по-скоро на желязо. Но накрая мирише точно на мърша. Тази гадна миризма се появи след като родих. Преди това мензисът ми не смърдеше така. Споделяла съм го с адски близки приятелки и те са ми казвали,че след като са родили мензисът им почнал да мирише.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c42ca40355
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моята не мирише. Има лека миризма на желязо, както е казала и жената преди мен. Към края на цикъла, когато кръвта е малко и превръзката се сменя по-рядко, тогава кожата се запарва от превръзката, температурата се вдига и като цяло започва да придобива миризма.

Аз правя секс в цикъл, досега гаджетата ми винаги са го искали, а и за мен не е било проблем. ПОстели нещо отдолу, за да не се изцапа леглото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker