Мисля, че съм фригидна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля, че съм фригидна
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3276 пъти
Имам сериозен приятел от 5 години, а водим полов живот от около 3, 4 години... и повярвайте ми до сега не съм изпитвала никога оргазъм... и не ми казвайте, че трябва да сменяме няколко пози, всичко сме пробвали и не става просто... мисля, че няма значение, но все пак да кажа, че съм на 20... моля, ако някой е изпадал в подобна ситуация да сподели или да ми дадете съвети ще съм Ви много благодарна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: ee5350aaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама успяваш ли да стигнеш до края?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 24b749f592
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Откриеш ли сама какво ти носи удоволствие, оттам насетне е лесно да го приложиш и в присъствието и с участието на партньора си. Ако не си изпитвала оргазъм сама, трудно някой друг може да разбере как да те накара да го изпиташ. Просто изучавай тялото си, мисли за нещата, които те възбуждат. Ако си го правила и не е помогнало, не знам какво да те посъветвам. Струва ми се, че всеки си има някакви фантазии, които го възбуждат, помисли кои са твоите.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f3bca87ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А ако проблема е в партьора ти, а не в теб?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6b181a6f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към авторката: Заключението дали си фригидна или не не може да се направи на базата на една връзка. С другите ти връзки как са стояли нещата? Ако този мъж ти е първия това за фригидността звучи крайно.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 757ec22fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нещо не разбрах. Мислиш, че си фригидна, защото не изпитваш оргазъм ли? Значението на думата фригидност е друго-полова импотентност или с други думи липса на каквото и да е желание. Има жени, които никога не са изпитвали оргазъм, но пак им е хубаво и са си наред. При теб, когато го правиш сама успяваш ли да стихнеш до края?
Ако да, значи не можеш психически да се отпуснеш напълно, защоото само за това мислиш. Опитай да освободиш съзнанието си и ще се получи. Желая ти успех.
Маги

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cde121f5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спокойно, преди време и аз съм се питал различни въпроси по тези теми и когато прочетох научни факти и обяснения на психолози ми станаха ясни нещата. Факт е, че по голямата част /над 50%/ от жените никога не са изпитали оргазъм през живота си. При никакви условия и при никой от многото им партньори. Независимо от броя на мъжете и различните сексуални техники. Доказано е, че способността да се изпитва оргазъм и колко да е силен е заложено на генетично ниво. Тоест има един таван при всяка една жена и каквото и да правиш не може да го надскочиш. Разбира се при теб може да не си се опознала още достатъчно добре, какво ти харесва и къде ти харесва, и как ти харесва. Учените доказаха, че е генетично като изследваха множество злизначки, някои от които са били разделени /поради разводи или др. / и са расли в различни среди, различни семейства, възпитания и тотално различен сексуален опит. Всичките близначки са показали абсолютно еднаква сексуалност или липсата на такава независимо от многото различен живот и от различните сексуални връзки и тоталният различен сексуален опит. Това е категорично доказателство, че майката прехвърля генетично скособноста на мозъка да изпитва удоволствие от сексуалният контакт. Може ти още да не си стигнала твоят таван, времето ще покаже. Аз имам една приятелка /не ми е гадже/ от години и тя ми е споделяла, че никога не е изпитвала оргазъм през живота си. Не съм правил секс с нея, но тя си е доста освободена, не е притеснителна грам. Даже доста щури неща е правила, които и мен ме изумяват :). Но факт, тя води много активен полов живот от 16 годишна. Почти няма момент в който да е сама. Изглежда прекрасно, защото тренирка за хубава фигура. Вървежна мацка е и сега е на 31 години /изглежда на 23/. До ден днешен е правила секс с доста мъже. Имала е доста и различни връзки с всякакви видове мъже. И нито един оргазъм не е изпитала. Което доказва, че не е вярно това, че виновен е бил някой мъж. Ако е вярно то при нея да не би да са виновни всичките над 20 мъже? Ако ти е единствен и той свършва бързо може да се приеме, че той има вината, но при положене, че от много години не можеш един оргазъм да изпиташ, вината я търси в теб. Въпросната мацка обаче ми споделя, че и е хубаво и толкоз. Казва, че всеки един мъж от тези с които е била взима много присърце липсата и на оргазъм и започва усилено да работи над въпроса. До момента 15 години секс нито един не е успял. Така че, ако при теб също генетично това ти е тавана, то нищо не можеш да направиш. Ако още 4-5 годинки си все така, ще трябва да се примириш, че си от онези жени на които генетично толкова им е дадено да изпитват удоволствие от секса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 84e9db69ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не съм авторката, но номер 6, отчая ме! :(

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cde121f5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, съжалявам но казвам истината това което съм научил и проверил в живота и от книги по темата, и от първа ръка от разговори с различни жени. Забравих да напиша под коментар номер 6, че е мой. K-Man

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker