Противозачатъчни без рецепта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Противозачатъчни без рецепта?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 24868 пъти
Искам да започна да пия противозачатъчно, за да може гаджето ми да свършва в мене без да забременея, но не искам да ми правят гинекологичен преглед ( имам си свойте основателни причини ). На една приятелка и изписаха без преглед, само я питали някакви въпроси. Как да кажа на гинеколога, че искам само да ми даде рецептна за ОК и не желая преглед.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 12c9c1e8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма никакви проблеми :) Аз също пия противозачатъчни, които бяха предписани на моя приятелка, така че няма особено значение дали гинеколога ти ги е предписал... според мен

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1ca3f02236
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мацке, я се стегни малко! Опъни се на твоя муньо и му кажи да си трае и да ползва презерватива, че като те чета ми е ясна сексуалната ти култура... Противозачатъчните не са 100 процентова гаранция а има ИМА основателна причина, че трябва да се предпишат от гинеколог!!! Защото както при едни се предписват при поликистозни яйчници, така и може да си докараш някоя беля, само защото гаджето ти е михлюз и не иска да носи кондом. Не разбирам, ако толкова много искате да премахнете предпазните средства при секса, защо ПОНЕ не се прегледате и тествате преди да водите небезопасен полов живот??? Или го удряте на божии молитви и клетви 'а аз съм чист/а" ОфффП. С Горната... сега нямаш проблеми естествено, а знаеш ли какво може да последва от спирането им? Като нищо може да придобиеш обаянието на Гручо Маркс.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cacce40162
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз искам да ги изпишат на мен, да са с рецепта, просто админите са ми променили заглавието на въпроса. Тоест като ида при даденият гинеколог да ми напише рецепта за ОК без да ми прави каквито и да било прегледи, изследвания и тн.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c7eda89d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е само с консултация, зависи. Ама ми е много чудно какви ще са тия основателни причини да не те преглеждат. Ако са чак толкова основателни, явно са и достатъчно основателни да НЕ правиш секс (сексът върви с прегледи два пъти в годината, освен ако нямаш против да ти се развият гъби, бактерии, раничка/рак на шийката на матката и още множество приятни неща, които е добре да се хванат на време с гинекологичен преглед и изследване).

Я кажи пак, достатъчно основателни ли са ти причините да не ходиш на преглед? Понеже ако са, по-добре се връщай към непорочния живот, другото е хлапешка безотговорност към собственото здраве и към здравето на партньора.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cacce40162
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От авторката: Номер 2, сексуалната ми култура си е на ниво и не гаджето ме натиска да ги пия, аз сама го поисках, за да ни е по-хубаво и на двамата. Ние и сега си го правим без презерватив, но той свършва отвънка.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1ca3f02236
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, авторке на високо ниво ще да е, щом си готова да жертваш своето здраве и това на партньора в името на това да замениш свършването на пъпа, че да му е кеф и на Ждрольо. Не знам какви са тези "основателни " причини, но сексуалната култура и хигиена е свързана с поне годишни прегледи, изследвания и тн, понеже ние жените сме доста чувствителни там долу и дори да нямаме симптоми, като нищо може да се развие някоя анаеробна инфекция и двамата да пострадате! Просто нямам думи, това си е... Оффф

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cacce40162
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Ако нямате какво да казвате по темата, си запазете мнението за себе си! Лекциите ми ги четат на едно друго по академично място наречено университет.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 52fafcaba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Не разбирам, ти наясно ли си, че като жена, и то като жена, която води полов живот ТРЯБВА РЕДОВНО ДА ХОДИШ НА ПРЕГЛЕДИ! Какви са основателните ти причини - срам? ! Я стига! Прегледите са задължителни и не търпят оправдаване с някакви лигавщини. Независимо дали искаш противозачатъчни или нещо друго, на 6 месеца трябва да ходиш да те преглеждат, това си е част от личната хигиена и сексуална култура.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1ca3f02236
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ох, за бога... ами изпуснала си половото възпитание в 7ми клас, миличка... какъв ти университет, та ти разсъждаваш като 14 годишно момиченце... и спри да се надуваш като паун и си вземи поука. 100 процента съм сигурен, че "основателната причина" е "срам мъ'я", ама като не те е срам гаджето да те пълни като пуйка, вземи си стегни и отиди на преглед. Еййй, аман от подобни, нечистоплътни жени! Най-добре почни да се подмиваш с тамян и го удари на божии молитви да не си лепнеш нещо. Пфу!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cacce40162
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Не е срамът причината, и както казах тези причини ( защото са повече от една ) нямам намерение да споменавам! Колко е важно да ходиш да те разпарят и разтягат като буркан и до кръв го разправяйте на някой, който не се е напатил. Или казвайте по темата или изобщо не си правете труда да пишете.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db9c344816
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Колко е важно да ходиш да те разпарят и разтягат като буркан и до кръв го разправяйте на някой, който не се е напатил.

Боже, момиче, не говори така, че и без това ще наплашиш другите девойки... Не знам къде си ходила или изобщо ходила ли си на преглед. Изумявам се колко ниска полова и сексуална култура имат тийнейджърите, гинекологът е враг Божи... Секс могат да правят, ама елементарно уважение към тялото си нямат.

Конкретно по темата ти - като кажеш на лекаря ти, че не искаш преглед, естествено, че ще уважи желанието ти, никой насила няма да ти направи нищо. Въпросът е, че според мен изписване без преглед е малко странно, защото примерно именно прегледа установява ПКЯ, които предполагат определен вид противозачатъчни и т.н. Ама пак има разум в теб, щом не си отишла директно да си ги купиш от аптеката и без да говориш изобщо с лекар :)))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c1cc2d7fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, аз съм на мнение, че не е хубаво да рискуваш да ги пиеш на своя глава. Не случайно гинеколога на твоята приятелка й е задавал някои въпроси. Защото всяко тяло е индивидуално. А и не се доверявай сляпо на приятелка. Възможно е тя самата скоро преди това да си е правила основен преглед и заради това да е нямало нужа от повторен такъв. А и доколкото разбирам все още си млада и нерждала, а тези хапчета не са чак толкова безопасни и безобидни, колкото се опитват да ги изкарат. Недей да поемаш такъв риск, за който след време може да съжаляваш горчиво. Все пак са хормони, които променят доста ритъма на организма ти.

Намери си добър гинеколог, няма от какво да се страхуваш. Не всички са касапи. Аз поне до сега винаги съм попадала на много добри. По-скоро твоя кофти опит е изключение. Хапчетата започват да се пият първия ден от менструацията ти, заради това си направи преглед и изследвания веднага след като ти свърши за да можеш да ги започнеш от следващия месец.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 124451d895
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Скъпа авторке, ходя на гинеколог от 16 годишна и досега не ми се е случвало да ме "разпарят", 'разтягат", да почувствам болка и най-малко пък да кървя!?! Ти на гинеколог ли ходи или на касапин?

Обиждаш се, но и мен ме възмущава факта, че не се преглеждаш. Нямаш си и на идея какво може да се случва там и един ден когато откриеш ще твърде късно. Грижи се за себе си, защото никй друг няма да го направи вместо теб.

По въпроса - противозачатъчни може да си купиш без рецепта. Препоръчвам Ясмин, тъй като са слаби и възможни странични ефекти са малко вероятни. Разбира се, може и гинеколога да ти ги изпише без да те преглежда, преглед не е необходим за това. Правят се хормонални изследвания, но повечето не си правят труда, затова направо изписват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker