Бързо свършвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бързо свършвам
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3656 пъти
Здравейте, на 21 съм, физически активен младеж, не пия, не пуша, не използвам наркотици.. имам сериозна приятелка от година и половина почти, но от февруари насам секса не върви от моя страна защото свършвам бързо. Под бързо разбирайте вкарвам го, вадя го и край.. снощи стана точно така и сега съм ужасно подтиснат от това, че не мога да задоволя половинката си. Преди не беше така, никога не съм бил някакъв левент, но поне 10-15мин. до първи тек можех да се контролирам. След тека ми трябва точно 2-5 мин. и пак мога да продължа, не се уморявам, възбужда ме адски много, тя самата също е възбудена максимално, всичко друго е както трябва. И на двамата любовната игра ни доставя по-голямо удоволствие от самия акт и знам какво и харесва и всичко, но дойде ли време до същинската част просто всичко отива на майната си.. последния път когато правихме качествен секс беше преди година и тогава не знам на какво се дължеше, но го правихме около 3 часа може би и тогава беше единствения път когато тя стенеше със всички сили и не можеше да стои на крака... говоря с нея за това, тя казва, че съм луд и всичко ми е в главата и да не го мисля, ама аз не искам моята приятелка да не е сексуално задоволена.. Писна ми да я оправям с пръсти и уста, искам да и е добре, не знам на какво се дължи това нещо, но изпитвам страх когато стане време да правим секс.. Ние не го правим често държа да отбележа.. просто от университета и изпити, не живеем заедно все още, нито аз нито тя не ни допада идеята да се награбим по някакви тоалетни или в колата тъй като нито на нея нито на мен ми е удобно... Въпроса ми е какво да правя... един път настоявах да ползваме презерватив, взех си на дюрекс перформа, наистина чувстителността намаля, но тя ме познава добре и като види, че не изпитвам такова удоволствие и, че съм малко като изтръпнал не иска да ползваме презервативи.. аз искам да се пазим, защото ни е рано да станем родители, тя е на същото мнение, но просто не иска да правим секс с презерватив, на нея самата също не е приятно, така че вариянта отпада..

Мисля да пробвам някой спрей на билкова основа.. някой друг да сподели на какво може да се дължи този мой проблем.. развирам комплекс вече и се чувствам адски подтиснат..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4c4d3c649
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, първо отиди на лекар-уролог, който да изключи физиологичен проблем. Нека ти измерят и нивото на хормона тестостерон. Не пишеш, дали изобщо получаваш добра ерекция и дали имаш либидо.
Физиологичният пролбем е по-лесно лечим. В близо 80% от случаите това е проблемът.
Ако проблемът е психически - дали е само с тази жена? Пробвал ли си да имаш секс с друга жена?

Краткосрочно опитай със секс във второ действие. Първо свърши при фелацио, чак в следващото „действие“ прави секс.
Пробвай с Виагра, Лавитра и ко.
Всички гелове за задържане действат като кондомите за тази цел - чрез изтръпване. Опитай все пак. За жената няма голяма разлика в усещането, ако мъжът е с кондом. Просто приятелката ти се опитва да не те поставя под натиск. За жената е важно мъжът да има хубава ерекция и да издържа поне 5 мин. Средно актът продължава 11 мин., но всичко под 5 мин. се приема за проблем.
Пробвай с техниката си на мастурбация да увелишиш продължителността, прекъсвайки малко преди да свършиш за няколко минути.

НЕ ПРОБВАЙ БИЛКОВИ И ДРУГИ ИЛАЧИ. Няма билкова отвара за твоя проблем, а за мазилата - нито им знаеш състава, нито им знаеш действието. В най-добрия случай ще те тръшне някаква алергия, ще получиш интересен обрив. Билков не значи автоматично безвреден. Има отровни билки, токсични билки и не са малко хората, които са се натровили с подобни.
На твое място не бих мазал члена си с нищо, което не е минало 1000 проверки, а това са само лекарствата, купени от аптеката. Те са с гарантиран произход, качество и СЪСТАВ. Ако ти стане нещо поне ще знаят, какво си ползвал.

Доктор ОХ БОЛИ

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f97a331ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   КЪМ ГОРНИЯ КОМЕНТАРда, даже бих казал, че либидото ми е повишено. Никога не съм имал проблем с ерекцията, не се уморявам лесно, защото съм физически активен. След тек, получавам пак ерекция след 5-10 мин., Само фелацио съм получавал от др жени. Секс с друга не съм правил. но нямам и желание. Ще пробвам още един път с презерватив и ако не помогне поне малко, колкото да намали чувствителността на пениса, ще се консултирам с уролог.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 84e881a938
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Независимо какви са причините за това ти състояние, все пак сме в 21 век и нищо не пречи да се възползваш от постиженията на съвременната медицина. Купи си ЕРОТОН 4х100мг струва около 38 лв. Може и само едно хапче да си вземеш ( 12-13 лв.), но повече бройки излизат по-евтино. Пробвай с 1/3 хапче 30-40 мин. преди секс. Ако няма ефект, следващият път ( не същата вечер ) вземи 1/2 хапче. НЕ ВЗИМАЙ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ НА ВЕЧЕР.

Аз съм на 39 г. ( далеч от твоите 21 г. ), но бързото свършване имах ми е проблем от както започнах да имам полов живот. А от както открих чудесата на медицината, 1-2 пъти в седмицата си позволявам по 1/3 хапче. Върши чудеса с мен. А като гледам и жена ми е доволна.
След време може да спреш хапчето преди секс и да опиташ. Може всичко да е било временно и да е отшумяло. Знае ли човек.
Е, разбира се винаги можеш да отидеш на лекар. Но като знам какъв съм инженер, ме е страх на лекар да отида.

Поздрави и успех.

~~ Доволен от ЕРОТОН ~~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 96fb35d978
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, аз имам същият проблем много бързо свършвам, този проблем го има откакто съм полово зрял, а сега съм на 28г. Консултирах се с водещ в България андролог/андрология мъжката гинекология изучава мъжката полова система и мъжките полови органи/ Който ми каза, че единственият начин да се оправи този проблем е да ми препише хапчета които са на основата на антидепресанти чрез центрралната нервна система действат на мозъка и оттам потискат ерекцията, но от тях ще се чувствам като парцал, нама да мога нито да шофирам нито нищо. Затова не ми ги препоръчва! Това било единственият начин, досега нямало измислени хапчета които да действат на пениса, всички са на основата на антидепресанти действат на централната нервна система и на мозъка отговарящ са усещанията и имат странични ефекти, това ми каза андролога и сам ме посъветва да не взимам нищо!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: abed8113ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   купи си SUPER KAMAGRA 2in1 има ефект повярваи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker