Ето какво същност е сексът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ето какво същност е сексът
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 5531 пъти
Научих за секса от мъж, който обичах. Бях целувана, прегръщана, галена, усещах нежност и любов. За мен сексът все още е свързан с любовта.
Днешните деца едва ли ще имат този късмет. Днес те не научават за секса от човек, който ги обича, а от порно филмите. В тях любов няма, и реалност няма. Целта на порнографията е да създава фантазии в хората, които нямат нищо общо с реалните им нужди.
Спомнете си първото си влюбване, първата си целувка – дали сте си мечтали за тройка тогава? Много се съмнявам. Ако днес имате желание за тройка, това означава само, че сте изгледали доста порно филми. И онова, което в началото е било странно и неприемливо за вас, днес вече е нормално – свикнали сте.
Децата днес гледат порно и смятат, че това е нормалното сексуално общуване. Тъй като порно филмите се създават основно за мъже, те удовлетворяват мъжките фантазии. Жени без задръжки, които са активни, правят секс с първия, който срещнат, по начина, който харесва на мъжете.
Това няма нищо общо с женската природа. Жената ражда децата и тя много внимателно подбира мъжете, с които прави секс. Защото може да забременее. Затова нормалните жени правят секс само с мъже, които обичат – от които биха желали да имат деца.
Противозачатъчните средства са променили доста поведението на жените, но все пак нормалните жени правят секс с мъже, от които биха родили деца.
Какво става, когато момчетата приемат порнографията като нормален начин за сексуално общуване? Те нямат шанс да открият правилния подход към момичето, което обичат или харесват. Те ще постъпват като мъжете в порно филмите – директно, грубо, или ще чакат момичето да направи първата стъпка. За съжаление, имам такива познати и това не е теория – това е реалност. Ако се стигне до секс, мъжът ще очаква жената да му прави френска любов, анална любов, да изпробва всички пози без задръжки.
Това не е представата за романтична връзка на момичетата. Момичето иска да бъде преследвано, ухажвано, прегръщано, целувано, обожавано. Вместо това в устата му ще бъде подаден пенис. Момичетата могат и да се примирят с такава връзка, но няма да са щастливи. А момчетата дори няма да разберат какво грешат. Дори да разберат, ще им бъде много трудно да открият правилния път към жената след всички лъжи, които вече знаят за сексуалното общуване. Освен това, мъж, който не е положил достатъчно усилия, за да спечели една жена, няма да почувства емоционална връзка с нея, няма да я цени.
Какво става, когато момичетата приемат порнографията за нормално сексуално общуване? Те започват да правят това, което правят порно актрисите. Стават активни. Правят секс без да влагат емоции. Разбират силата на секса и започват да я използват. На пръв поглед това изглежда като рай за мъжете.
Но аз виждам друго. Говорила съм с много мъже и всички те са уплашени и отблъснати от такива жени. Всички се оплакват от “младото поколение”. Всички мечтаят за нежни и женствени жени, към които те могат да направят първата стъпка, с които да се почувстват мъже. Дори да се осмелят да имат сексуална връзка с активни жени, те не се обвързват с тях – те не харесват тези жени, освен евентуално за секс. Познавам много мъже, които отказват секс на такива жени – дотолкова са отблъснати.
Оказва се, че жените се насилват да правят това, което смятат, че мъжете желаят, а това отблъсква мъжете. И всички са нещастни.
Ако случайно откриете достатъчно красив и социално приемлив партньор, порнографията в главата ви ще се погрижи за това връзката ви да не се получи.
Тук мога да дам един съвет към мъжете, почитатели на порнографията.
Мили мъже, ако вие не изпитвате екстаз от това да вкусите спермата си, да я изпиете или да си пъхнете вибратор в ануса – защо ви е трудно да разберете жената до себе си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: db109de49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предлагам за подобни истории да се направи отделна категория - „Бръщолевения на моралистите“

„Затова нормалните жени правят секс само с мъже, които обичат – от които биха желали да имат деца. “

Коя си ти, за да определяш, коя жена е нормална и коя не е?
Когато си била млада може порното да е било забранено от Тодор Живков, но хората на Запад още от 68-ма са освободени сексуално, което не им пречи да са с пъти по-успели от нас, да имат много по-добър стандарт на живот, по-малко венерически болести, нежелани бременности и да не се редят пред кабинетите за аборти.

Точно младите у нас не правим аборти, предпазваме се от нежелана бременност и сме толерантни към хомосексуалните и различните хора. Кой, какво ще прави в спалнята си - това си негова работа и щом не нарушава законите и всичко е доброволно - човекът си е нормален. Законите - това са писаните норми, не бръщолевениците на разни ограничени лелк. Жените, които изживяват свободно сексуалността си не са ненормални!
Младите жени не сме по-различни от старите, и ние правим любов с партньорите си, но просто не сме толкова задръстени и можем да предложим повече удоволствие на мъжа, но и да получим повече удовоствие за себе си. Трепетите от първата целувка, от прегрътката и любовта са си същите.
Която жена не прави фелацио и е задръстена като авторката, сама си е виновна. Светът не се върти около псевдо моралистите. Псевдо, защото точно такива лелки като авторката имат по 5 аборта зад гърба си, но са прекалено морални да направят една свирка на мъжете си и да споделят някоя негова сексуална фантазия. Сексът се случва в главата.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8414d3d00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, ти трябва да идеш на психиатър.. Да не би нормите да се определят от разюзданото мнозинство? Обаче не ти определяш това. Според мен авторката говори за това как порното развращава, което си е напълно ВЯРНО.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a484cd2f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако имам сериозен приятел, с който изпитваме еднакви чувства един към друг, бих му се отдала напълно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82cf467f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Абееее, не е съвсем така. Аз съм на 24 години, може да се каже, че съм от поколението, повлияно от порно филмите. Човекът до мен също. Порното не предлага начин на мислене и живот, а просто алтернатива, разнообразие. Аз не съм увредена от него, нито пък половинката ми. Въпреки че, смея да твърдя, и двамата не е като да не сме гледали. Пречи ли ни това да не правим безразборен секс, да сме нежни един към друг и да се опознаваме с любопитство и удивление всеки път? Не, не ни пречи. Ние сме същите хора, които щяхме да бъдем, ако не бяхме гледали порно, само че с малко повече алтернативни методи за приятно прекарване в леглото. Човек не бива да потиска желанията си, сексуалността си, защото в даден момент избива в много неприятни посоки. Ако човек има достатъчно акъл в главата, ще знае, че порното не е наръчник за секс. За тази цел обаче не трябва да почва да прави секс на 13 години, преди да му е уврял мозъкът, иначе нищо чудно да стигне до ситуацията, която авторката описва. Но разумен човек не би си го причинил, а все пак, колкото и да не ви се вярва, не всички млади хора, "днешната мнладеж", са пълни дебили.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a45bddff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Романтиката е отживелица в днешно време, знаете ли сега от какво се вълнуват милите момичета? Сега интереса им е главно съсредоточен във финасово стабилните мъже, именно изброените от вас неща не ги отвращават. Не намесвайте порното в случая, точно то е най малката причина за разврата, а причината за недоволството е в хартийките измислени от финикийците. Тези филми си имат научна цел и няма как да бъде оспорено, за това да не се сърдим на порно актрисите.
Относно подадените пениси, сигурно ви идва на ум, че момичето има избор да откаже и ако не откаже, значи му харесва, защото никой не е способен да го задължи.
Ако го прави с неприязън, това значи, че не го прави даром.
Който иска се влюбва, който не иска си гони задълженията в леглото. Това е реалността в днешно време
Приятен ден!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f0a6312a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много, ама много истина има в това...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a85821c2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Всеки има правото да си живее живота както намери за добре. Коя си ти, че да съдиш и да даваш напътствия кой как да живее? Който иска да гледа порно, който иска да прави секс на първа среща. Всеки има глава на раменете си и сам си прави сметката. По твоята логика с порното, сигурно не трябва да се гледат и екшъни, и ужаси, защото биха се отразили зле на психиката на човек и току-виж той станал сериен убиец и любител на кланетата. И представи си, аз гледам порно, приятелят ми също, но това по абсолютно никакъв начин не ни пречи да правим любов, да ме прегръща и целува с нежност. Така че логиката ти здраво издиша.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db109de49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От номер 1 - подкрепям изцяло номер 3, 8.

И аз съм млада жена, но противно на глупавите разсъждения на авторката съм била само с един мъж в живота си. Благодарение и на порното, и на мастурбацията започнах полов живот доста късно, изчаках мъжа, така да се каже, бях достатачно голяма и образована, за да не допусна нежелана бременност. И двете с най-добрата ми приятелка си бяхме доста нахакани момичета, отличнички, но никоя от нас не се беше натискала дори, целувала до 19-20 г.
Не е такъв случаят обаче с моите приятелки, които са от мюсюлмански семейства. Там секът е още по-табуизиран. Омъжиха се страшно рано, имат множество аборти зад гърба си, разведени и изоставени на 25 - 30. Какво да ви кажа - сексът за мен си е нещо нормално, порното също (ако е в законовите рамки). По-образованите жени могат да се насладят на чудесен секс с избрания от тях партньор и не е необходимо да се съобразяват с псевдо моралистите.
За себе си съм избрала някакво средно положение, но дори най-разпуснатите ми жени-познати, познали десетки мъже не завършиха така зле като жените, за които темата „секс“ и до днес си е табу.

И да - нищо не си спестяваме с приятеля ми в леглото, но ми е омръзнало разни лелки да ми разтягат локуми и да изкарват нашето поколение едва ли не Содом и Гомора. Приятелките на майка ми не си знаят броя на абортите, но се късат да клюкарстват и да съдят.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d6be2cfed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мен пък ми е много чудно какво има авторката против активните и инициативни жени? Какво пречи една жена да направи първата стъпка или пък да си поиска секс? Това не е признак на курвалък, а просто свободно изразяване на желанията, което преди е било потискано от някакви псевдо норми. Курвата може да е курва и без да се натиска, нали се сещаш авторке? А да ти е минавало през ума, че на мъжете в един момент им писва непрекъснато да си просят секс и да се чувстват все едно жената се смилява над тях като им "пуска"? Да те светна, колкото и да си влюбен, в един момент сексуалната апатия на жената съсипва всичко и неминуемо тласка вниманието на мъжа към други жени, които проявяват жив интерес към него и го карат да се чувства желан.

За другото вече ти го казаха, няма нужда човек да е стоял далеч от порното, за да знае как да обича, да прегръща и да целува - тия неща идват отвътре. Да не би вас да са ви учили в училище? Не, и на вас ви е идвало от вътре - човешката природа не се променя за 20 години, нито за 200. За сметка на това от порното човек би могъл да извлече полезни неща за сексуалния си живот, без да превръща целия си живот в порнография.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 49cc0942b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мили момичета и номер 1, копнах го от един сайт защото ми хареса, не съм го писала аз исках да видя мнението ви по тази тема е разбрах.
(AVTORKATA)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 451b316ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала на този, който го е писал и мисли че е вярно!!! Не че искам да опровергая нечие мнение и да го променя, но моля несъгласните с историята да изгледат филма "Орисия". Български филм направен по разказа "Дервишово семе". Или поне намерете сцената където главните герои (момче и момиче по на 14 години) започват да водят полов живот. Забележете любовната им игра. Те не са водени от "примера за подражание-порното" и се водят от чувствата си. Боричкат се, галят се, усеща се истинското привличане. А в днешно време, когато всеки човек започне да гледа порно от 12 годишен, това става и примера му за "правилния секс". Мислим си, че дори и неопитни трябва да имаме ТЕЗИ размери, ТЕЗИ движения и ТЕЗИ действия. Жалко е за самите нас, защото не можем да се насладим ИСТИНСКИ на едно от най-прекрасните преживявания в живота си... Момиче на 17г.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82cf467f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мило момиче на 17 години, иначе казано номер 12... Аз съм номер 5. Не знам на какви си попадала, явно си имала кофти опит, за да говориш така на толкова крехка възраст. Ще дам малко лична информация. Както казах, на 24 години съм. Имала съм двама интимни партньори в живота си, и на двамата им бях първата. Никой не е имитирал порно. Никой не се е правил на нещо, което е видял в порното Всичко е било истинско, нежно, дори още по-вълнуващо за мен, отколкото във филма "Орисия". Така че, ако ти си попадала на грешните хора, не порното е виновно за това. Съжалявам, ако си имала лош опит, но при мен нещата стоят иначе и затова такива обобщения не ми харесват, не съм съгласна с тях просто защото не са верни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 376582ca79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тук според мен говорим за това, че е едва ли не в днешно време една жена е задължена да духа и да дава отзад, иначе е задръстена- това е най-голямата глупост, но за съжаление философията на повечето мъже. Правилно е писала авторката- едва ли на мъж ще му е приятно да гърта или да си тика нещо отзад. Тогава защо на жената трябва да и е приятно? И незнам какви са тези жени, които само в името на мъжкия кеф са готови на всичко? А къде е вашето достойнство, не усещате ли, че мъжете просто ви манипулират, толкова ли сте глупави? Това вашето не е любов, това са извращения, които носят удоволствие само и единствено на мъжа. И заради вашите симулации, че ви харесва да лапате, да давате отзад и какво ли още не затова мъжете си мислят, че едва ли не една жена е длъжна да го прави и че на всяка и харесва

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 82cf467f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Представяш ли си, на някои ни харесва да лапаме :D На други наистина им харесва да дават отзад, на мен не и не го правя. А на трети какви неща им харесват, не е за описване. Изненадващо е как в 21 век още има хора, които мислят, че жената не може да изпитва удоволствие от секса и го прави само за да задържи/манипулира един мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 451b316ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До номер 5/13:Ще издам малко информация за себе си, макар и да не ми се иска. До сега съм била само с едно единствено момче. И от него нямам почти никакви оплаквания в отношение със секса. Самите преживявания бяха истински. С изключение на това, че от време на време и той се водеше от порното и правеше намеци за анален секс и т. н.... Неща за които и двамата не бяхме подготвени, защото и той беше неопитен като мен. Така че номер 5/13, изобщо не мога да кажа, че имам кофти опит (от малкия който съм натрупала до сега). И не направих този коментар съдейки по собствени изживявания, а съдейки по останалите хора! Кажи ми колко истории със заглавие "малък пенис... помогнете ми! " има в този сайт... че и не само в този. И всичко заради това, защото момченцето видяло на чичкото "примера за подражание" колко е голям. Да казах момченцето, защото повечето пишещи тези истории са деца. Или момичето, което "незабавно и на всяка цена" трябва да уголеми гърдите си. Много се радвам че ти си една от щастливките, които няма такива проблеми, но много хора са повлияни и това пречи на щастието и самочувствието им. От: Номер 12

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d586635e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Изцяло подкрепям номер 5 респ. 13. Не знам номер 12 дето сега е на 17 години кога е прогледала порно, но аз за пръв път гледах на 11 години, иначе казано в пети клас, и това беше във времена, в които нямаше интернет, нямаше кабелна, CD-то беше нещо, за което само бяхме чували че съществува някъде на другия край на планетата, а да имаш двукасетъчен касетофон HITACHI беше върха на гъзарията. В тия времена порно касетите се предаваха от човек на човек и се пазеха като очите, щото резервна няма. Но всичко това не значи, че сме прогледали порно по-късно, нито че по-малко сме се интересували от тия неща. И ако не се сещаш да ти кажа, и в ония порно филми имаше свирки, лизане, анален секс, групов секс, и т. н. само дето путките бяха по-космясали от днешните. И кво, като сме ги гледали тия неща да не би да сме се проебали на 12 (макар че един от компанията наистина направи сефтето на 13 със 17-годишна), или пък да сме тръгнали да изнасилваме всяко гадже анално? Номер 14, а ти пък с тия твоите проповеди колко сте онеправдани жените направо ставаш банална вече. Разбери го най-накрая, нормалните мъже НЕ карат жените да правят каквото и да било, което те не искат, а свирките и лизането НЕ са извращения, както и всичко останало, което се прави доброволно. Толкова ли не може да проумееш, че след като ти не искаш да ги правиш тия неща, просто не ги прави, това си е твое право, но не наричай другите извратени, само защото не се вписват в твоите представи.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d586635e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А, подходящо за темата, попаднах на следната "новина" (по-скоро клюка), особено последния абзац кефи:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5027591

Не искам да правя реклама - просто според мен статията е интересна в контекста на темата.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 376582ca79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ами то от такива жени като №17 мъжете ни принизяват и не ни уважават. И аз да бях мъж и около мен да се въртяха такива, които всичко правят за моя кеф и аз щях да възприемам жените просто като едни сексуални обекти, да не използвам по-цинични думи. Кога ще видя мъж да се тюфка, че не може да лиже хубаво, а само чета тъпи жени, които питат как да задоволя мъжа орално, анално и какво ли още не. Ами мъжете не им пука, защото възприемат, че жената е длъжна да прави всичко и си гледат само собствения кеф-цяло щастие е да се родиш мъж в днешно време-само ще мислиш дали да си го завреш отпред или отзад и кога ще ти го лапнат-много труден живот

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ed4b2e8d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Някой май е доста незадоволен... Ама поне да не пречи на другите да се чувстват задоволени и щастливи от сексуалното си общуване.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 451b316ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 19, не стига че не разбрахме дали си момче или момиче ами и сексистко поведение има тук... :Д

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 253ff6a3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мислех си, че времето на ОФ агитаторите е отдавна отминало! НО НЕ БИ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f8e9503fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Изцяло подкрепям авторката. Много правилни заключения е направила. Това, че някои жени тук преоткриват себе си вътре и това не им харесва, не им дава право да отричат чуждите наблюдения. Порното развращава, в това спор няма.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 931b67665c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Същината на проблемът е много по-дълбока. Чисто физическият сексуален контак всъщност свързва душите на осъществяващите го лица, макар това да не се отразява видимо. Колкото повече сексуални партньори - толкова по-фрагментирана става душата и толкова по-лошо за човека. Има и много други последствия, но няма смисъл да обяснявам на хора, които си въобразяват, че проблемите са измислени от "задръстените моралисти", а в същото време не осъзнават, че по-задръстено твърдение от това не може и да съществува.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9a1f1104c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Номер 19, откъде го измисли, че 17 е жена, след като е мъж. Поздравления за коментара ти, 17.
Авторке, ако ти попадне "Кама сутра", разгледай я, прочети я и чак след това разправяй, че порното промивало мозъци. Това, че се гледа порно, не означава, че всичко автоматично се прилага. То и "Бързи и яростни" се гледа, ама никой не разправя, че някой мъже са видяли от там да се правят на каскадьори.
Това, че някой от нас имат по други разбирания, за секса между двама, не прави изживяването по малко красиво. И нито фелациото, нито кунилингуса, нито аналния секс сами по себе си не ни правят неморални или извратени.
По повод последното ти изречение-ами и аз нямам желание да лижа жена, как да разбера мъжете? Сравнението ти е меко казано глупаво.
Какво правят двама, трима или повече души под чаршафите на никой не остава работа.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8ac0daeed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Оф от глупави жени вече ми писва. Не стига, че мъжете ви манипулират, както си искат, ами и много знаете

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0e0d6e632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Това беше най-Прекрасното изказване което някога съм чувал и е съвсем вярно за жалост. Макар да съм само на 14 разбрах всичко!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 833c8c179a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Няма смисъл да обсъждаме кое е морално и кое не е. Жените, които не са сексуални винаги ще си мислят много неща за неморални и как мъжете използват и манипулират жените. Тези жени клонящи към фригидни или със слаба сексуалност винаги стават моралистки и за тях наистина реалността е такава, ако един мъж поиска орална за нея това е егоизъм от страна на мъжа, защото само той получавал удоволствие. Такава жена не може да предположи, нито да си представи, че докато правиш орална на партньора може да изпитваш голямо удоволствие, дори и огразъм. Само от това, че доставяш удоволствие на човека с когото си. Мога да го потвърдя от моят опит до сега. Но за това е нужно да си човек с по голяма сексуалност и фантазия. Нещо което липсва на не малко жени. Впрочем поне половината жени по света имат пролеми с либидото и според статистиката около половината жени предпочитат да се наспят добре отколкото да правят цяла нощ секс. Но за успокоение има и жени които изпитват голямо удоволствие от секса и всичките му форми и не биха го разменили със спане. Говорил съм с достатъчно такива жени в моя живот. Тези жени имат висока сексуалност и изпитват оргазми редовно, за разлика от асексуалните.
Искам само да помоля жените, които не изпитват особено удоволствие от секса /имат ниско либидо/ да не учат, какво да правят останалите жени с висока сексуалност и как да живеят. Това, че природата е лишила едни жени от удоволствие не значи, че заради тяхната съдба трябва всички жени да стават такива /а те и не могат/. Ще добавя думи на една моя приятелка, която каза в един наш разговор - " Наистина съжалявам жените, които не могат истински да се наслаждават, когато правят секс. ".
Аз бих добавил, който може и иска го прави. Който няма желание или толкова си може - не го прави или го прави рядко. Както се вижда от коментарите тук кой какъв тип човек е. Няма крив и прав. Всеки е прав за себе си, защото сме различни с различна сексуалност и различни нужди. Но това не ви дава право да налагате точно вашата си представа за живота, защото тази ваша истина е конкретно за вас и за хората подобни на вас. Не я прави общовалидна за всички. Така че, не спорете излишно. Всички са прави /за себе си/.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db109de49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Подкрепям K-Man.

Самата аз съм по-скоро от сексуалните жени и макар, че съм имала само един мъж в живота си, нищо в леглото не ми е чуждо. Имам близки приятелки обаче, които дори твърдят, че свирката им е обидна и е грях, защото с устни се били целували иконите в църквата, а самите не стъпват в църква.
Аз самата ходя почти всяка неделя на църква, предпочитам да не целувам иконите.
Не съдя и жени, били с много мъже, просто защото съм имала късмета да намеря правилния мъж веднага. Радвам се, че съм жена, защото нашата сексуалност може да бъде с пъти по-удоволетворяваща от мъжката, стига да искаш и да имаш нагласата за това.
Не смятам, че природата ми била дала нещо в повече, просто имам желанието да доставя удоволствие на себе си и на партьора си, да опозная тялото си и да се образовам сексуално, вместо да ставам жертва на бабини-девитинини и псевдоморал, които не може да ме задоволи, не може да направи щастлив и партньора ми и не може да ми докара 20 оргазма и да ме накара да крещя от кеф!
И ако това е грях, ох - нека се пържа в Ада, но да живея тук и сега в Рая, да съм щастлива и задоволена, да е щастлив и задоволен съпруга ми

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6403f7b939
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз съм момче на 14, преди гледах доста порно, но сега вече спрях, защотото ми стана скучно. И от както гледам порно никога не ми се е приисквало момиче да ми прави сфирка, а обратното аз да я целувам галя и ако иска да и напрявя така нареченото "торнадо с език"

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 83004a59a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   M48
Аз съм от поколението, за което достъпът до порно беше ако не невъзможен, поне силно затруднен. Точно по изискванията на авторката. Когато моята сексуалност се прояви, обърнах библиотеката вкъщи - "Мъжът и жената интимно" и всичко от сорта. Как би изглеждал първия секс, ако се образоваш само по "официалните канали". Лягаш до девойката - тя по бельо и нощница отгоре. ОК, събличаш я и какво има там? Сравняваш това пред теб с първата картинка от книжката (жената в разрез). Къде по дяволите тука има фалопиеви тръби и ако изобщо ги открия какво следва да правя с тях? Хм, не ги намирам, сигурно може и без тях, дай да видим как продължаваше книжката. А, за полово предаваните болести! Ей сега е момента да проведем един задушевен разговор за всички видове подобни заболявания и последствията от тях. Ще споменем, разбира се и рисковете от нежелана бременност, няма да забравим и усложненията след аборт. Какво пишеше още? Че жената трябвало да се предразположи. Оооо, аз я обичам, душата ми трепти по нея, готов съм да й дам всичкото предразположение на света, НО КАК? !? !
Интересно ми е да питам авторката, на кой етап от описания процес би избягала с писъци от стаята?

Собственото ми сексуално обучение премина за известен период след започване на половия ми живот и сега като се сещам какъв чук съм бил, срам и яд ме хваща.

Всъщност, и аз не харесвам порното като средство за полово възпитание, непонятно ми е защо партньорите трябва да изразяват омраза един към друг докато правят секс, ако вярвате на порноканалите, 90% от секса е анален (не съм му противник, но съотношението определено не е такова), френската любов поне от мъж към жена не се прави така. Да не говорим за размерите на пенисите, за силиконите и "официализираните" лесбо сцени (добре поне, че гей сцените са отделни канали).

Как реших при мен проблема - имам пораснала дъщеря. Когато дойде времето й казах "ти си достатъчно голяма, на теб ти престои да избереш момче, с което да имаш връзка. Избирай внимателно, бъди предпазлива, но когато се спреш на някого, прави нещата хубави и истински, прави ги добре, бъди жена докрай за него и изисквай той да бъде мъж докрай за теб". С това й дадох два диска с филми - в тях сексът е показан и обяснен нагледно, но с нежност, с любов, накратко истински, такъв, какъвто трябва да бъде. Сега тя е студентка, има си стабилно гадже, което аз много бих се радвал да ми стане зет и по всичко личи, че нещата вървят натам.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1bf061ea5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ааа, всичко е ОК, но последният абзац развали доброто впечатление.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 835298203f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Много е права авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0687a2e88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Поредната заблудена душа, която си мисли че само тя яде и сер*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker