Чух ги как правят секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чух ги как правят секс!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 9417 пъти
Здравейте!
Значи случи ми се следното.
С най добрия ми приятел се познаваме още от детската градина. НЕ НЕ СЪМ ВЛЮБЕНА В НЕГО. Въпреки че имаше и такъв период.
Винаги сме били заедно. Дори сега работим заедно по морето. Тъй като спането е усигурено ние решихме да бъдем в една стая! И така. Нямаше проблеми не сме карали тъй като и преди сме били заедно под един и същ покрив че и в едно легло даже.
Но преди седмиа се случи нещо което наистина ме отврати.

Бях си легнала рано вечерта. Приятеля ми беше някъде на вънка. беше късно вече когато се събудих от тих шепот и някакви стенания.
Все още бях сънена и си помислих че вече е време за работа и че хората отвън нещо си говорят. Но когато се поразсъних. Разбрах че това не е от никакви хора а че приятеля ми прави секс на другото легло до моето. Лампата на терасата светеше и преспокойно можех да се оверя дали наистина е така но нпосмях да се обърна. Почуствах се адски мръсно не знам защо.
Не мога точно да ви опиша колко кофти се почуствах.
Не можете да си представите какъв ад беше да ги чувам как стенат и какъв звук се чуваше когато и го вкарваше.

С приятеля ми винаги сме разговаряли за секса и така нататък но никога не бих искала да го видя как го прави. е в този случай не го видях а чух но то си беше почти същото.

Че от тогава чуствата ми към него се промениха в смисъл вече сякаш нне ми е приятел а някой друг човек който не познавам. Все едно ми падна в очите. За мен това беше много гадно. Сигурно повечето ще ми се присмеят но найистина се чуствам кофти. и дори не мога да го погледна в очите.
Въпреки че той много умело замаза положението. Но не знае че съм ги чула.
Моля ви кажете ми на някой случвало ли му се е?
Или това което изпитвам в момента е само временно чуство. Незнам много кофти се чуствам ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: f3296b4948
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С риск някой от следващите коментиращи да ме нападне, ще ти кажа, че и на мен не би ми било приятно някой да прави секс в съседното легло. Не че има нещо лошо де - какво по-хубаво от любовта? Кажи на момчето, че знаеш какви ги е вършил, увери го, че всичко е наред, човещинка си е, но го помоли да прояви разбиране и дискретност. Ама не прави и някакви драми, ок? Не си струва заради глупости да се отчуждавате един от друг?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 02a8f6d7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здрасти!

Аз съм изпадала в такава ситуация, но разликата е че съм била от страната на правещите секс. Случвало ми се е тя да е там при 3 от пътите с приятеля ми и един път с едно друго момче (не съм изневерявала бяхме разделени). Попринцип не сме коментирали какво се е случвало. Но една вечер, може би като бяхме пийнали тя реагира доста остро и реших че това нещо е наистина отвратително. Каза ми че с приятеля ми е предполагала, но не е чувала нито сме я смутили, но с другото момче бяхме на легло до нея, което излизаше почти слепено и каза че това нещо адски я е ядосало. Истината е че се натиснахме на това легло и се усетих та се преместихме, но самата идея в случая като сме я събудили и че в близост до нея правим такива неща, я е накарало да откачи.

Адски ме е срам и повече никога не бих си позволила подобни неща, а и тиййнейджърството премина вече, но все пак. А и сега се сетих другата ми френдка, ми призна същата вечер че веднъж като съм и била на гости(спах на дивана до спалнята) с приятеля и са го правили. Помня че въпросната вечер не заспах бързо, а те веднага са се почнали-демек не съм и разбрала, затова и не ми стана неприятно, а забавно. Но явно идеята да чуваш/виждаш какво става, променя много нещата. Аз също като номер 2 мисля че е по-добре да поговорите. Приятелката ми, когато ми сподели говореше с голямо отвръщение, може би и тя се е чувствала като теб, много се радвам че ми го сподели макар и да се почувствах супер мизерно.

успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2f7d41307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мене подсъзнателно малко ревнуваш, колкото да сте "само приятели" когато сте мъж и жена винаги сексуалното лежи някъде на заден план в подсъзнанието, но докато отношенията ти с човека са ОК, нямаш нужда да го изкарваш на показ. Когато се случи нещо такова, ти инстинктивно се чувстваш пренебрегната и едва ли не все едно ти е изневерил. Дори да не искаш да си го признаеш и дори реално да не искаш сексуални отношения с тоя човек, реакцията ти в момента е продиктувана точно от това. Замисли се, ако беше твоя приятелка, която си беше довела мъж в квартирата, щеше ли да се чувстваш така? Едва ли. Най-много да ти се доправи секс и на тебе.

И аз те съветвам да говориш с него и да му кажеш, че си ги чула. Ще ти олекне от споделеното, а ако наистина сте толкова близки не би трябвало да имате проблем да говорите за това. Освен това така е по-вероятно следващия път да се съобрази с теб, иначе ако си трайкаш след някой друг ден пак ще слушаш порно на живо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 13ddd75a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Хора ако е нямало къде да прави секс момчето....кво пречи в стаята....? къде да отиде навън ли- да го опандизят :) хахаххахах. пък и ако са били освободени винаги може ако моми4ето на другото легло се събуди да се присъедини към тях :) И момчето ще му е яко 2 мацки да го Из****ат

И.К.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0359285568
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм съгласна с №4. Мисля, че наистина има поне капка ревност в теб, макар и наистина да нямаш любовни чувства към него. Доколкото разбирам двамата сте изключително близки още от деца и това може да е повод да го ревнуваш дори само като приятел. Ако непрекъснато сте заедно и не си свикнала да го виждаш с други жени е нормално да се чувстваш неловко след този случай. Може би, ако помислиш малко по-задълбочено върху това и се опиташ да направиш един анализ върху чувствата си към него сама ще разбереш какво е предизвикало неудобството ти от случилото се.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d73c39f29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много е кофти. Случвало ми се. Моя риятелка си позволи да прави секс в стаята където спяхме още 3 -ма човека. Аз ги чух за другите незнам. Тази случка беше преди много години, но до ден днешен си я спомням. Аз не поговорих с нея, но те съветвам ти да поговориш с приятеля си..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6e549e11ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Категорично не вярвам да е имало ревност, защо така решиха мнозина??? Аз също съм се гнусила от сексуални видения и знам какво е имала предвид авторката. Доказателството, че тя няма абсолютно никаква интимна нагласа към него, е факта, че най-силно отвращение предизвикват сексуални звуци, издадени от хора, с които сексът е немислим! Например всеки би се погнусил да слуша или вижда еротичните изпълнения на родителите си или на някой стар, болен човек, или малко дете. Въобще шокът идва, когато 100% НЕСЕКСУАЛНИ обекти проникнат в територията на нашите сексуални възприятия НЕПОКАНЕНИ.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98a5344d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наистина си е гадничко. Никога не бих правила секс с някой, ако има и други хора в стаята. УЖАС! И все пак мисля, че с времето ще забравиш случилото се.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: acfd557a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако бях на твое място, щях да отида при тях и да се включа!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 152dfbdb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласен с коментара на №4, а относно секса в стая в която има и други? Писах по друга тема тук в сайта със заглавие „секс в общежитие” но и тук ще пиша: Правил съм секс в общежитието ( доста често при това ), в стаята в която в същото време спят двамата ми съквартиранти заедно с техните си гаджета. Така и никога не разбрах дали те ни усещаха. А за моите усещанията? Ами неповторимо, тръпка, адреналин, страст, удоволствие.... и още нещо. И не виждам какво срамно има в ситуацията която описваш. И за двете страни. Това си е момент на задоволяване на човешки нужди. Повече се замисли дали няма голяма истина в казаното от №4 и ти просто да ревнуваш. Аз като студент, съм хващал „на калъп” моя съквартирант. И няма проблеми – и за мен и за него. Всичко е въпрос на дискретност и разбирателство. А това че някой сравняват описаната случка с „Например всеки би се погнусил да слуша или вижда еротичните изпълнения на родителите си или на някой стар, болен човек, или малко дете. ” изобщо не го разбирам. Каква връзка имат секса между двама млади в гореща лятна нощ изпълнена с ухание на море и страст и секса между родители, болен или малко дете? Но това си е тяхно право – да тълкуват както счита за правилно. Поговори с приятеля си – ще ти олекне задължително. Но подходи дискретно. И си живей живота на МАХ~~Студент от 90-те години на XX век~~

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e96fdd500e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Гадно е. Говори с него направо и му кажи, че ти е неприятно. Нормално е да ти е неприятно. Смятам, че ако му го кажеш няма да повтори. Ана

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0a394103a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ей мноо загубен народ има! Гадно било... кое му е гадното? ! Като чуете майка си как чишка в тоалетната при все затворената врата, да не би да ви е гадно? И няма какво да се правим, на всеки се е случвало да чуе такива звуци. Ако и тогава ви е гадно, значи нещо ви има... Номер 9, много извърташ нещата, ако чуеш сексуални звуци между хора, които не представляват сексуален интерес за теб, реакцията е че просто НЕ ТИ ПУКА. Не ти пука, защото не те бърка по никакъв начин, че правят секс, и този факт не ти пречи. Ако нещо в тебе трепва като чуеш или видиш такава сцена, значи ТИ пука и значи НЕ ТИ е все тая. А щом не ти е все тая, изводите всеки да си ги направи сам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 133e68dd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Жалко, че не си се включила и сега съжаляваш, затова пишеш!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e96fdd500e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Гадно е, защото са правили секс на съседното легло до нейното. И на мен няма да ми пука кой какво прави в съседната стая, ама на една педя от мен е ебаси лапешката история. За всяко нещо си има място и не е нужно те да се натрапват до нея - то малко им достига и направо до нея в леглото да го провят. Ана

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cdde4e31ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Така е в една стая и толкова близо е супер тъпо. Да не би нарочно да го е направил за да те накара да си мислиш колко е добър и да поискаш и ти да се... с него? , а бе този твоя приятел му хлопа дъската да знаеш:))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d6d3695242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Получава се неловко.
Като бях малка чух нашите и..
Абе кофти.
Тогава бяхме в една стая.
Но се правех, че нищо не съм чула.
Щеше да се получи кофти, ако кажа : Ей, мамо, като правите нещо с тате - по кротко, че ви скърца леглото.
Как ти звучи, да го кажа?

Е. 23 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker