Неопитна съм, не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неопитна съм, не знам какво да правя
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4604 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 години и вчера го направих за пръв път с приятеля си. Ходим вече от доста време, той беше много нежен, използваше презерватив, почти не ме боля, абе всичко перфектно. Но тук идва моя въпрос. Той е по-опитен от мен и пое инициативата, водеше ме. Аз обаче нямах никаква представа какво да правя, лежах като дърво и толкова. Имам чувството, че не му доставих никакво удоволствие. Някой може ли да ми даде съвет-какво мога да направя, как да се движа, къде да пипам... някак си не ми се иска да се науча какво да правя от порно филмите, въпреки че и това си го мислех...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 32418c6a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом е по-опитен от теб - чудесно! Той ще те напътства в секса и с времето ще се научиш какво да правиш. Знам, че искаш някакви конкретни движения, но трябва да знаеш, че за да бъде истински секса трябва да бъде естествен. Трябва да привш това, което ти идва от вътре, а не някой да ти каже няколко движения и ти да ги имитираш - така влизаш в роля като актриса и не е интересно. Спокойно, не си дърво. Първият път е така, но има много време и ще се научиш на всичко. Не бързай толкова!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 35f510a998
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повечето порно филми нямат нищо общо с реалноста.

Първо си малко малка за секс но както и да е, да приемем че не си.

Какво може да направиш ли?
Отдай се на удоволствието. Наблегнете на любовната игра. Целувки, опипване, лизане, Прави му свирка, играй си с тестисите му (не се притеснявай да ги стискаш по силно докато му правиш френска)
Поеми ти инеациативата.

Може да започнете като ти си отгоре. Така ще контролираш сама темпото. Не се срамувай да говориш или да си поискаш нешо което ти хареса или искаш да пробваш. Сменяйте посите.

Не мисли за секса, не мисли дали на него му харесва какво правиш, не мисли дали ще свършиш и всичко ще дойде от самосебе си
И малко по малко ще се наъчиш

В този сайт може да видиш много секс пози разгледай ги ако искаш
....... (изтрито)

Модератор - потърси пози в и-нет, няма да ти е трудно да намериш

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a680e04ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Спокойно, всичко ще се намести с времето! Когато правите секс се отпусни и се остави на тялото ти само да те води! Ще става бавно и постепенно, но няма за къде да бързаш! Повярвай ми - няма по-възбуждащо за един мъж от едно неопитно девойче! Рутината убива страстта!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4c4339db00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 го е казал много хубаво, като за първи път щом не те е боляло си е постижение. За другото има време, няма как да научиш всички хватки за 1 седмица, това става с години опит. Едно от нещата, които ще научиш, е че няма рецепта как се прави, с всеки човек е различно, всеки си има предпочитания, харесва едно, не харесва друго. Ти също ще имаш собствени предпочитания, но още не ги знаеш какви са, ще мине време докато си изградиш някакъв "сексуален вкус" да го наречем. Но може да си сигурна, че той ще бъде различен от другите жени, с които приятеля ти е бил, така че ТИ трябва да му кажеш какво ти харесва на теб и какво искаш той да прави. И обратно, неговите предпочитания също са различни от на другите мъже (което ти сега няма как да знаеш, защото не си била с други, но е така), затова просто го попитай него какво му харесва и как иска да го правите. Не е срамно да питаш такива неща, нито пък е срамно да си кажеш когато нещо не ти харесва или пък ти харесва особено много. Напротив, ще видиш че това много ще улесни сексуалния ви живот и ще ви помогне да се напаснете един на друг. В момента приятеля ти няма големи очаквания от теб, така че каквото и да (не) направиш няма да е фатално, но ако му покажеш, че живо се интересуваш от него, ще направиш добро впечатление, може да си убедена.

Хубаво е, че не искаш да се учиш от порното, но да питаш тук какво да правиш е почти пак толкова глупаво, защото всеки ще ти каже какво иска той, но не и какво иска приятеля ти. Впрочем порното може да е полезен източник, ако се ползва правилно - използвай го да събираш идеи и впечатления, да разбереш теб самата какво те възбужда и какво не, но НИКОГА не се опитвай да подражаваш на който и да е от филмите, нито пък да изпълняваш някакви измислени норми. Също недей да се комплексираш относно размер на гърди, на срамни устни, обезкосмяване или каквото още се сетиш - в порно филмите актьорите са подбрани, освен това има доста фотошоп, много малко от нормалните жени на улицата изглеждат по този начин в леглото.

Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d61d49c012
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще се научиш с времето. За да се развие сексуалността на една жена й трябват години. Като начало е добре, че не си изпитала болка и неприятни усещания. На първо време се концентрирай върху усещанията си - да установиш кое ти харесва повече, кое не толкова. Движенията, които се очаква да правиш, са в определени пози. Приятелят ти те е "отворил" в най-щадящата - мисионерската. Реално ти тогава няма какво да правиш, почти не можеш да мърдаш. На мен това си ми е любима поза и до ден днешен, защото мъжът е доминиращ изцяло. Когато започнете да пробвате и други пози (внимателно и постепенно) ще видиш, че и ти можеш да се движиш, заедно с него или само ти. Просто време и търпение :)Lilac

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker