Мъже, когато сте били с друга 5 или 6 пъти, после как е със съпругата, как я възприемате сексуално ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, когато сте били с друга 5 или 6 пъти, после как е със съпругата, как я възприемате сексуално ?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 6164 пъти
Искам да попитам всички мъже, които са изневерявали "веднъж" - били са с друга няколко пъти, но това е приключило и след това са отново със съпругите си? Тези от вас, които твърдят, че обичат жена си, но просто са се изкушили - след секса с другата, желаете ли жена си като преди? По-малко ли я желаете, усещате ли разлика в отрицателен смисъл в сексуално отношение? Въпросът ми касае единствено сексуалното усещане -в случай, че съпругата НЕ ЗНАЕ за изневярата и видимо при вас нещата са наред, не е имало раздели и ли други такива.

Сравнявате ли секса с жена си с този, който сте имали с другата? След като сте спрели отношения с другата - продължавате ли да я желаете още малко? Колко често мислите за другата? Моля, споделете!

Уточнявам - не говорим за дълга връзка или нещо такова, а за забежка, от която сте получили неколкократно секс с друга жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 67a09cfbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В момента Хоцкам.... имам жена но от 2 години се виждам когато мога с други жени и правя секс....искам да кажа 4е с другите жени не ми е било по хубаво просто е по разли4но,...има тръпка на новото на разли4ното....и все като свърша накрая т.е. еякулирам си викам: Повече няма при жена ми ми е най хубаво..но уви ...мине малко време и пак ме влече да съм, с чужда...с жена ми е най як секса- най ми е хубаво и най добре ме задоволява...но може би семейния живот...едно и същото непрекъснато ме тегли към чуждо...затова и правя и секс навън....когато мога.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: df32fb8768
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В един момент човек осъзнава, че не това е, което е търсил. Да, телата са малко по-различни, маниерите и привичките - също, но общо-взето е все едно с коя си, ако не намериш изворчето на щастието и стабилността у себе си. Доставяш ли си го отвън, чрез жени - вечно си в дефицит.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d056f6c382
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 - затънал си. Чувството за вина ще те изяде...по-добре спри да правиш секс с други жени, докато не е станало прекалено късно. Уверявам те, че това не може да се крие дълго и един ден жена ти ще разбере по една или друга причинна. АКО Я ОБИЧАШ - СПРИ. Само че ме съмнява да я обичаш...не разбирам как може човек, който е обвързан и обича, да лъже и ходи с други? Съжалявам, но не ми го побира в ума...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 150d19e109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 - аз пък мога абсолютно да потвърдя казаното от номер 1. Секса вкъщи с жената е най-як, но тръпката от новото си я има винаги - факт. И наистина почти винаги си казваш "Ебахти как се минах, тва беше някво много бегло подобие на секс", но следващия път пак те влече. Не знам къде видя чувство за вина и какво общо има то с това, което номер 1 и аз казваме.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d14b4d75e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм жена и ще се намеся, само защото съм в същата ситуация. Спах с друг мъж, бяхме заедно около 2 месеца(сега вече не сме). Но... при мен проблема е, че изобщо нямам желание към съпруга си, ама никакво. Чак идеята да си легна с него ми е противна, чудя се какво да измисля, за да се оправдавам, но от време на време трябва да отбивам номера, няма начин.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0e01035ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един нормален човек не би приел обратно някого който му изневерява... а един мъж който изневерява обикновено си остава при любовницата..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0e01035ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Като чета такива теми и ми става жал за повечето хора, които правят така. Жал ми е, че не са способни да изпитват качествени чувства. КАто изневеряват правят мръсно на себе си, не на друг. Тъжно ми е :( Да чукам на дърво...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2cadec6cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 1, надявам се да си толкова разбиращ и опрощаващ не само към собствените си нужди, но и към нуждите на жена си, ако някой ден разбереш, че тя също се разнообразява с други размери. Номер 2, браво за коментара! Човек, който се обича и е уравновесен, обича и по друг начин. Много по-истински. Говоря от собствен опит. Сара

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 693eece256
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7 и №8, вие навярно сте някакви еталони в областта? 7 с дефиницията си за "нормален човек" - би ли ни светал и нас какво е това? И 8 с разбиранията си за "качествени чувства"... Също? Ти си чукай на дърво, но гледай дървото да не те чукне, защото и аз разсъждавах като тебе преди 2 години... Сега за кого да ми е жал - за мен ли, за другите ли? ! Май обаче винаги трябва да ни е жал за НЕопиталите от нещо, било то и наречено "изневяра", или "некачествени чувства" там както го казваш. Няма познание без проби и грешки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5e1817bced
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Хора, бъдете истински, не лъжете мъжете и жените си, ако ви се иска да сте с други, тръгнете си от човека до вас, но едва ли ви стиска. Сексът с човека, който обичаш е най-задоволяващ, но явно обичащи хора няма. В какво да вярва човек вече не знам, мн обичате, но изневерявате, така предавате човека и показвате неуважение, не рабирате ли?? Щом сте с някой, бъдете с него, дори и да няма бъдеще връзката ви, щом сте с този човек, бъдете достойни, ако не искате -кажете го! Мисля, че тези, които все изневеряват в един момет ще се почувстват мн сами, аз лично не вярвам във втория шанс и не смятам изневярата за част от норманлните отношения, зашото изневярата е предатество, а хората трябва да се уважават, а не обратното.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 598429c771
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10 прав(а) си, че няма познание без проби и грешки. Но има познание от чужди проби и грешки, което е основа на всички образователни системи и на всеки разумен човек. Ако започнеш да изпробваш всичко на свой гръб, едно че няма да ти стигне живота, друго че след многото ненужни грешки ще станеш като употребен парцал.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9483e4f3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13 (от 10), от чужди грешки - не е същото. Има неща в живота, като например любовта, или да се научиш да ходиш, на които човек сам се учи - там никой не е станал специалист от чужд опит...
Не се жали толкова, че ще станеш като употребен парцал, той живота е за това - да употребиш ресурсите си научавайки нещо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13, това е класическия аргумент, който винаги се изтъква в такива спорове - учи се от чуждите грешки. И най-интересното е, че аргументът е привидно необорим - винаги е по-добре да видиш, че друг прави грешка, и да не я правиш ти, отколкото да се преебеш сам. Да, ама не. Има неща, които са универсални истини, например че не е здравословно да скачаш от 10-тия етаж, без значение дали ще оцелееш или не. Има неща, които са въпрос на вкус, характер, лични предпочитания, житейска философия и каквото още се сетиш. Там няма правила - всеки си решава според своя опит и виждания. В моето обкръжение има премного хора, които живеят по начин, по който аз не бих могъл и според мене правят кардинална грешка. Но на тях така им харесва, правят го не "без да искат" или защото не се осъзнават, а съвсем целенасочено са избрали този начин на живот и са доволни от него. След като са, кой съм аз да им давам акъл? Бъдете малко по-толерантни към другомислещите, само защото не разбирате нещо или някой, не значи, че той е тъп и видиш ли не е прозрял някаква дълбока истина, до която само вие сте стигнали... Това дето мъжа "обикновено" си оставал при любовницата няма да го коментирам, не знам откъде извади тая статистика, но по мои наблюдения е точно обратно, Бтв, номер 10, номер 7 и 8 е един и същи човек.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e1bfbee3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15, ЛЪЖАТА и ИЗМАМАТА няма как да е "въпрос на вкус, характер, лични предпочитания, житейска философия".
Ти си длъжен да уведомиш партньора - било то интимен, било то бизнес партньор за своята "философия и лични предпочитания".
Щом дори по форумите навираш и отстояваш аргументи, - защо не ги изтъпанчиш пред тези, които ги касае, а?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b6d89d0174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Докато го можете, правете го! Отнася се и за мъжете и за жените. Сексът е най великото удоволствие и не е вярно, че е най добър в семейството. Семейството е иономическа единица и много рядко -емоционална (в повечето от тези редки случаи -отрицателно, или най-малкото -безразлично емоционална). Също така, некоментиран факт е, че сексът при хората не е предназначен за размножаване. Популацията се контролира съзнателно. В такъв случай сексът е основно източник на удоволствие. Какво общо има в такъв случай със семейството? Да не иска някой да каже, че семейството е средище на удоволствията? Е, удоволствията по принцип се заплащат. Имат цена. Понякога тя е и вашето, читателско отношение към моето мнение. И след като сте анонимни, мога и ще бъда благодарен на всички "осанна" и "разпни го", тъй като аь пък не съм Христос..

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 884bdcbcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №15, (Кубрат? ) благодаря за подкрепата :)
От №10/14, сеш' се... ;)
Само дето не съм №7 и №8...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 16, " ЛЪЖАТА и ИЗМАМАТА няма как да е "въпрос на вкус, характер, лични предпочитания, житейска философия"" -- Точно те са въпрос на характер, има хора, които лъжат повече и такива, които лъжат по-малко. Или и това ще оспориш? Но по една случайност тук сме на едно мнение, и аз ненавиждам лъжата и не мога и не искам да живея в такава. Има хора, които го могат, аз не.

"Щом дори по форумите навираш и отстояваш аргументи, - защо не ги изтъпанчиш пред тези, които ги касае, а? " -- А кой ти каза, че не съм, а? Като се изказваш толкова агресивно, поне бъди подготвен/а, а недей ти да ми навираш неща, дето не ги пише никъде в коментара ми.

Номер 17, с теб също не мога да се съглася, разбира се, че семейството е ПРЕДИ ВСИЧКО емоционална единица, и между другото икономическа и правна. Това, че при доста хора тези емоции са негативни, е жалко, но е техен проблем и вина, и по никакъв начин не значи, че това е нормалното...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d38a2cee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 15, прав си за това, че трябва да сме толерантни с чуждите принципи и философия за живота. Окей, дотук добре. Но някак си не мога да гледам на изневярата с безразличие. За съжаление, явно не съм чааак толкова широкоскроен човек като теб. Все пак, бракът предполага някои отговорности. Като не можете да сте моногамни, защо се жените/омъжвате? Дори да няма брак, изневярата несъмнено е грозно действие. На първо време трябва твърде малко да уважавам себе си, за да изневеря, а пък за партньора ми да не говорим. Тотална липса на уважение, пък вие ми говорите за любов... Смях! Преди време бях чела тема за това как една жена искала да опита тръпката на изневярата. Е, кажете ми, колко лишен от чувства трябва да си, за да ти роди мозъка подобно нещо? ! Не знам, аз лично съм потресена...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 10/14/18, бинго :-) Знам, че не си 7 и 8, казвам ти, че 7 и 8 са един и същи човек, понеже в 10 им говориш в множествено число.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 20, хех, е то всеки може да е толерантен с неща, които сам е съгласен :-) Малко е безсмислена такава толерантност, не смяташ ли? Изкуството е да приемеш, че другите живеят по начин, който е против твоите фундаментални виждания за живота, или иначе казано "ти бърка някъде". Не искам да задълбаваме, защото много може да се говори по темата, но ето конкретен пример: Аз приемам, че за тебе брак = моногамия и изневяра = лъжа, и че за тебе тия понятия не са съвместими, макар че за мен това е толкова плитко мислене, че няма накъде. За мен бракът е един съвсем друг тип вярност, на много по-високо ниво от сексуалната моногамия. Бракът е да се обречеш, че този човек е част от живота ти, от ВЪТРЕШНИЯ ти свят, и че винаги ще желаеш най-доброто за него, защото когато той е щастлив, и ти си щастлив, дори от това да произтичат негативи за тебе. И също да се обречеш, че всичко това ще бъде така без значение какво се случва. Едно от нещата, които могат да се случат, е ти или другия да правите секс с други хора, така че е просто смешно да кажеш "Аз ще съм винаги с тебе, в добро и лошо, ама ако се изчукаш с друг/а, няма да съм с тебе". Смях в залата. Това е някаква пародия на брак. Все едно да кажеш на детето си "Аз ще съм ти майка, ама само ако не правиш бели". Надявам се да разбираш какво искам да ти кажа, ако не - живи и здрави :-)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d38a2cee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 22, звучи прекалено хубаво, за да е истина. Аз лично не познавам човек, чиято лична философия да е "ч**кай се където поискаш, аз те обичам и ще съм с теб завинаги". Най-малкото е глупаво, да не говорим, че е нелогично и най-важното - не е присъщо на човек. Хората са егоисти и това, за което ти говориш ми прилича по-скоро на сценарий на пошъл филм.
Пък ако ти си такъв, поздравления. Успял си да
унищожиш всичко присъщо на човека в себе си.. :)


20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 20/23, хайде сега от едно клише на друго... досега определяхме какво е редно в един брак и какво не е, сега пък кое е присъщо на човек и кое не. Явно не можеш да надскочиш собствените си виждания и да приемеш, че има и други - ОК, хубаво, за щастие въпреки това всеки си живее, както прецени за добре.

Права си, че човек е егоист, и точно затова когато има привличане към някой "трети" човек, естественото му желание е да си изживее преживяването с този човек, нали така? Според твоята (общоприетата) представа в този момент ти трябва да се ограничиш и да вървиш против егоистичните си влечения, под маската на "отговорност", "вярност" и тем подобни. Е къде е егоизма тука? Твоя егоизъм се състои в това да забраниш на партньора си той да бъде егоист, с цената на това ти самия да не бъдеш... леко извратено ми се види.

Ако си разбрала описанието ми в 22 като сладникав сценарий, значи грешно си разбрала - не става дума за някаква саможертва, от която единия вечно страда, за да е щастлив другия. Много по-просто е - разменяш свобода за свобода, вместо ограничение за ограничение.

И между другото, не съм унищожавал нищо в себе си, такъв съм бил винаги.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7d38a2cee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Към 24: Под егоизъм имах предвид желанието на повечето хора да не споделят партньора си с друг човек. Ти си вложил съвсем друг смисъл, който леко измества въпроса. Не става дума за това кой какво забранява - не би трябвало да има забрани. А ако ги има, това не е връзка, а пародия на връзка. Но и обратното не е на добре. Има разлика между свобода и свободия.
Длъжна се чувствам обаче да поясня нещо... Ти очевидно говориш за т. нар. "отворена" връзка. Поправи ме ако греша. Но ако съдя по написаното от автора, жена му не знае за това, че той прави секс с друга жена. Ей за това говоря. Ако има предварителна договорка съм напълно, ама напълно съгласна с теб. Но ако става дума за прикрита история, извинявай, но е доста пошло. Не знам, разни хора, разни идеали... Извинявам се за обобщаващото си мнение под номер 23.

20

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4a23091823
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Абе, вие какво се правите на философи само. Конкретен отговор иска авторката, как е секса след 5-6...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8d290d0d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 8, кефиш ме. Кога имаш време да чукаш на дърво, да съжаляваш другите, да си тъжен/а, даже и да ги поучаваш. Сигурно е умение от качествените ти чувства. Сподели, ако не е тайна, тези качествени чувства вродени ли са или придобити. Сори, ако никой не ти е обърнал внимание досега. Сигурно около теб бъка от некачествени хора. Помисли за формулата по-малко злоба, повече щастие.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cb83503629
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не 5 или 6, а и 50 и 60 пъти съм бил с други, но после секса със съпругата ми е чудесен, защото давам за него всичко от себе си да бъде задоволена, да знае, че съм само неин, да имам добро семейство, а къде е умът ми ли.. Все още само при първта ми несподелена любов..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 25, да за отворена връзка става дума. Мислех, че е очевидно от самото начало, че за това говоря, но сега като се чета отново, наистина не става ясно. Сори за объркването.

Иначе относно "класическата", т.е. прикритата изневяра, и аз съм против нея, защото е най-малкото признак на неуважение, при това и към партньора, и към себе си. Така и аз не бих могъл да живея. НО дори тогава приемам, че има хора, за които това е ОК и животът в лъжа ги урежда. След като така са щастливи - кой съм аз да им се бъркам?

Номер 26, автора така като гледам е мъж и на него вече му отговориха. Аз не съм попадал в описаната от него ситуация "в случай, че съпругата НЕ ЗНАЕ за изневярата", но в ситуацията на отворена връзка моите отговори са:

"След секса с другата, желаете ли жена си като преди?" -- Да, дори повече. Изневярата (споделената) сплотява.

"Сравнявате ли секса с жена си с този, който сте имали с другата?" -- Да, разбира се. Ти като опиташ две различни вафли, сравняваш ли вкуса им?

"След като сте спрели отношения с другата - продължавате ли да я желаете още малко?" -- Много силно зависи от човека и от това при какви обстоятелства сме прекратили отношенията. Ако е защото ни е писнало, очевидно няма как да продължаваме да се желаем.

"Колко често мислите за другата?" -- Тука какъв отговор очакваш, по 3 пъти на ден или как? Също е силно индивидуално. Има хора, които остават следа в съзнанието ти, има и такива, които те е яд, че си си изгубил времето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7cacbb2f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Нека и аз като жена изкажа мнение :) Ако щете вярвяйте но ние с моя приятел с когото вече живеем заедно сме се разбрали така :За да не крие или да ме лъже после аз да научавам, да се разтройвам и тн когато той иска да спи с някоя др да ми каже. Да ми сподели "имам нужда от разнообразие, от нещо ново-поне да знам. Не кога и къде ще го направи а да знам и това споразумение улеснява нашата връзка. Аз го разбирам, защото ако мъжа влага в секса повече нагон, то една жена влага любов!!! Все пак той още не е ползвал тази "услуга", но за мен важното е че след всичко той пак ще се върне при мен, ако не-значи не е било любов. Колкото до мен и варианта аз да изневеря не съм и мислила понеже нямам такива мисли и нужди за момента!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1e13f12261
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Номер 30, а ти наистина ли си сигурна, че ще го понесеш добре, ако дойде и ти каже: "Така и така, имах нужна от разнообразие... "? Ако се разстройваш, когато не знаеш, каква е разликата, ако знаеш? Няма ли пак да си остане невярно к*пеле? Защото за мен разлика горе-долу няма. А за какво ти е такъв мъж и си съгласна да си с него вече е тема на съвсем друг разговор.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a97cdbc0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Еха, не очаквах жена да изкаже подобно мнение! Визирам номер 30. И при нас горе-долу така тръгнаха нещата, с "договорка", гледайки само повърхностната страна на въпроса, след това започнах да виждам по-дълбокия смисъл на всичко това...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0e01035ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Номер 30, искрено те съжалявам....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9e33b653e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Подкрепям 30! На същият принцип съм, само дето и аз ходя по мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 761062a312
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 32, самия факт че задаваш въпроси като "Ако се разстройваш, когато не знаеш, каква е разликата, ако знаеш? " говори, че няма да разбереш колкото и да ти се обяснява, но все пак ето ти отговора:

Разликата е в отношението към партньора! В единия случай имаш наистина ПАРТНьОР, с който сте в един отбор и който те подкрепя във всичко, дори когато имаш нужда от "разнообразие". В другия случай, когато не знаеш, имаш насреща някакъв субект, срещу когото ти предявяваш някакви претенции и изисквания (да не ти изневерява) и който за да си спести главоболия те лъже, че изпълнява тези твои изисквания, а всъщност естествено прави това, което той лично смята за правилно. За да се допълни картинката, в един красив момент МОЖЕ БИ и на теб ще ти се прииска разнообразие, тогава след като си изисквала от него да е верен, ще си принудена и ти да се правиш на такава, т. е. да креиеш.

И накрая кво се получава? Аз знам, ама се правя, че не знам, а пък ти знаеш, че аз знам, ама се правиш, че не знаеш...
За каква връзка става дума изобщо? Ако го искаш още по-кратко, номер 32, разликата между двата варианта се нарича ДОВЕРИЕ. А фактът, че допускаш да наречеш "невярно копеле" човека, когото ТИ си си избрала за партньор, значи че си нямаш хал хабер какво е доверие в една връзка.

Същото важи и за номер 34.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f8973e258d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   номер 36, много ''разсъждаваш''. ама утре мъжът/жената, който обичаш, като ти изневери с някого, и съответно е имал/а чувства, друга песен ще пееш. Като теб разсъждават мъже/жени с нисък морал, които не спират да си свалят гащите. коментарът е излишен.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bebc054fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Да някой хора като 35 и 36 ме разбраха прекрасно е за другите да поясня : Точно в доверието и разликата !!! Ако го направи някога искам да знам истината а не да живея в някаква заблуда или пък недай си боже да научавам от др хора и да се чувствам излъгана !!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a410737e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Подкрепям номер 30 с две ръце, а 36 знае, че по този въпрос сме на едно мнение. Та, да ви кажа и аз.
Случвало се е вече мъжът ми да изчу*а друга и сам да ми каже за това. Точните му думи бяха-"Казвам ти, не защото може да научиш от някой, а защото аз знам и не бих могъл да живея в лъжа. "Дотогава не бяхме повдигали въпроса за изневярата, но беше време да поговорим. Нужни ми бяха няколко дни, за да стигна до извода, че секса с друга НЕ променя любовта му към мен, нито ще ме обича по-малко ако аз правя секс с друг партньор. И не ми разправяйте, че двете неща са несъвместими, защото сме преминали през много по тежки изпитания и сме останали заедно.
Както казва 36, всичко е до доверието. Да знаеш, че можеш всичко да споделиш и ще срещнеш разбиране. И връзки, в които изневяра няма как да застане по между им са много по сплотени. И да уточня, това че си толерантен с половинката си не значи автоматично, че си изневерявате, а че бихте го разбрали.
37, не знам откъде ти хрумна, че 36 може и да е жена, след като е мъж. И какво е твоето определение за морал, че нещо не става ясно? И откъде го измисли, че хора които споделят всичко на партньора си, включително и изневяра, ходят със свалени гащи?
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bd30d725c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   37, вероятно няма нужда да казвам, че всичко това вече се е случвало между нас и не ти говоря хипотетично "ако утре еди си кво си", а на базата на вече минали събития.

Между другото, не говоря за изневяра с чувства, ако това се случи вече е съвсем друг филм и тогава проблемът пак не е в изневярата, а в това, че за да се стигне дотам, значи нещата между нас куцат много сериозно.

А за морала наистина няма какво да коментираме, явно за тебе морал е какво са казали хората, че е редно или не, а не ти какво смяташ за редно.

Маги, номер 37 не е казал/а че съм жена, напротив коментарът е написан и неутрално и за двата пола.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d2c6b97a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Сигурно колкото хора, толкова и различни съвета ще получиш. Аз мога само да кажа едно - първата изневяра е като първата цигара. От нея няма да се пристрастиш, но може и да ти хареса и да повториш и потретиш. Така, че ако държиш на човека до теб, не си го позволявай. Ако пък търсиш удоволствие и разнообразие - давай смело. Говоря ти от опит и то точно такъв, какъвто ти описваш. Едно към едно. Моят съвет - не споделяй в никакъв случай с него ако го направиш еднократно. Това което не знае не може да го нарани.
М 52

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 81a94c3020
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   От 41 отговора до момента, не броих дали има и 5 по темата... Сподели. нет не се развива, липсват механизми, чрез които да се спре отплесването от главната тема. Интересни теми стават жертва на общи приказки, лични спорове и нападки между коментиращите и т. н. Ще си остане сайт за дъра-бъра, макар да има потенциал за много повече :(

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: c380c10f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   То е като екскурзия, екзотично и интересно, но от в къщи по-хубаво няма.
- по темата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker