Най- накрая КРАЙ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Най- накрая КРАЙ
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2670 пъти
Здравейте!

Моята история е следната... Преди 2 години бях за пръв път с момче, бях на 22 и просто исках да намеря истинска тръпка. Е, намерих я и тогава не мислех за нищо, само затова че ми е хубаво с този човек. Наскоро сложих край на това безумие, защото в крайна сметка се оказах въвлечена в това да правим само секс. Първия път като го направихме, той ми каза "Като нищо ще се влюбя в теб", но беше вече след секса, затова не мисля че го каза с цел някаква. След няколко дни ми каза, че няма нищо към мен и всъщност още в началото знае дали има тръпка. Каза ми, че приключваме... Обаче някак и аз не знам как 2 години бяхме така, виждахме се само за секс. Нещо в мен не искаше да остави този човек да си тръгне. Никога не пожела да ме опознае, никога. Как може да сложиш човека в рамката, която си му начертал и да го видиш в друга светлина, освен в тази която ти го осветяваш?

Питал ме е няколко пъти дали съм била с друг и че трябва да го направя и с друг. В същото време друг път ми казва "Добре!!!" че не съм, а на въпроса защо пита, отговаря "просто питам". Трудно ми е да повярвам, че не съм оставила някаква следа в този човек. Исках само нормално отношение. А сега искам някак да спра да мисля и да си задавам глупави въпроси. Как да се освободя от това? Това възможно ли е да е страх да обичаш?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 445615d27c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш просто да изискваш нещо от някого, трябва да го отстояваш и да знаеш кога да си тръгнеш, щом видиш, че не го получаваш и няма изгледи да го получиш. Поставила си се сама в много лоша ситуация и продължаваш да се поставяш като се опитваш да "забележиш" някакви евентуални чувства в другия, които явно просто ги няма. Едва ли проблемът е, че го е страх да се влюби, че не иска да си признае, че си го докоснала дълбоко и не иска да те пусне, но се страхува да ти признае... звучи романтично, но не. Ето как изглежда отстрани всичко - ти си му се вързала, той вижда, че си влюбена, четка си самолюбието с теб, знае, че винаги си има някого под ръка за секс. Ще му се да си намериш някого, да не си толкова закопчана за него, защото вероятно на моменти си му досадна, но от време на време му харесва да се чувства мъжкар и се радва, че си хлътнала до такава степен, че не искаш да погледнеш друг. Ласкателно е, не мислиш ли? Ще си те пази винаги в колекцията като "онова девойче, на което му разбих сърцето, а то умираше за мен и изтърпя какво ли не". Ето така изглежда отстрани всичко. Дали е така - никой не може да знае. Но така изглежда и по-добре се замисли това ли искаш за себе си. Ако си беше отговорила на този въпрос, щеше вече да си спряла да се унижаваш. Винаги можеш да се откъснеш от някого, колкото и да си влюбена. Ти си човек с воля и като чуя някой да ми казва как "не можел", направо ми кипва. Въпросът не е до можене, а до искане. Казвам го от личен опит.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3c7473d0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами така е, миличка - човек се учи докато е жив. Ти сега преминаваш през труден период/урок. Хора всякакви, включително и такива, които никога не можеш да си представиш че съществуват. Хубаво е, че си задаваш въпроси и мислиш! Това особено ми хареса: "Как може да сложиш човека в рамката, която си му начертал и да го видиш в друга светлина, освен в тази която ти го осветяваш?" - само заради това изречение, моите най-искрени почитания!

Не го взимай навътре - ще го преодолееш и ще ти остане безценен опит, който малцина притежават. Човек обикновено търси да се огледа в другия - да види в очите му колко е "велик" или там каквото друго е решил да види... рядко се интересува истински от другия, от проблемите и особеностите му. Такъв е бил и твоят приятел.

Търси си човек, който мисли за другия. За който най-добрите решения са взаимно-изгодните решения. За който да дава е по-важно и по-приятно, отколкото да получава. За който да зарадва другия е щастие. За когото да реши проблем - негов, твой или общ е предизвикателство и въпрос на чест... Бъди и ти такава.

И помни - хората са различни. Много, много различни. И всеки си живее в неговия си филм. Всеки може да разглежда, тълкува и оценява постъпките на другите само пречупени през собствената му призма - затова и понякога се получават такива големи недоразумения и разминавания.

Стискам ти палци и ти пожелавам всичко най-:
Ray

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker