Женски дрехи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Женски дрехи
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 30249 пъти
Здравейте! Проблема ми е следния: харесват женските дрехи и най-вече роклите. Харесва ми да обличам в такива и ми действа възбуждащо. Въпреки това обличам много рядко рокли( веднъж, два пъти годишно), понеже нямам собствени такива, и достъпа ми до такива дрехи е ограничен. Живея сам и доста често ми се приисква да си купя поне една рокля, от такава материя, която държи хладно, но същевременно тази мисъл ми се струва абсурдна. Понастоящем гледам често клипчета в интернет на мъже обличащи рокли и така донякъде задоволявам желанието си за обличане на такива от моя страна. Доста е откачено това което писах, въпреки че на запад има хора но кой ли не е малко луд е днешно време. На запад има хора, наречени кросдресъри, които са доста напреднали в преобличането като жени, а и го практикуват много често, въпреки че много от тях са женени и имат деца. Моля да коментират хора с подобни проблеми итакива, упражняващи конструктивна критика.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 11 години, 10 месеца
hash: d54d532ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Ами аз започнах с дрехите на майка ми. След това нещичко си пооткрадвах от просторите, а сега си купувам или чрез интернет или в секънд ханд. Също като теб от началото се обличах два три пъти в годината, после позачестих. Сега почти всеки ден съм комплет облечен като жена, а под дрехите винаги имам дамско бельо. Разбира се, че с яденето идва и апетита, такаче много бързо започнах да си играя с ануса. От начало изполсвах какво ли не, от заленчук до разни салами и свещи. Имал съм поне 15 вибратора и анални тапи, но да ти кажа съжалявам, че така дълго отлагах да пусна жив пенис в себе си. Не зная дали ща стигнеш де там, но посоката си я поел. Поразмисли и или спри или не се мотай, няма нищо по-хубаво от живо месце.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 432d07f334
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

3.   Сбъркана работа!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2aa6955227
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   До 2 - Де да знам- все пак съм минал 25-те и ми се ще да вярвам, че няма да стигна чак до твоя случай, като се има в предвид, че нямам никакво влечение към женско бельо, а само към роклите(не знам защо). Може би съм привлечен по някакъв начин от тяхната форма, цветовете и материите им. Аз по скоро го приемам като някаква форма на фетиш и се чудя как да се отърва от нея. Наясно съм, че в нашата държава обществото е супер консервативно и само някой да разбере за това ми влечение директно ще тръгнат подигравките и намеците, че съм обратен. На запад доколкото може да се съди от интернет- не е така. Там, както писах има мъже, които се водят хетеросексуални кросдресъри, а същевременно голяма част от времето си прекарват като облечени като жени, включително с пълно гримиране от глава до пети, перуки и т. н. Странното е, че тези хора по някакъв начин успяват да задържат жените до себе си и да живеят нормално.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6afc93f3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Номер 2, хубав базик!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2aa6955227
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много добре - значи никой не го вълнува ни най малко от това, което съм писал. Май е крайно време да престана и аз да се занимавам с тези глупости(гледането на на такива клипове), че само си губя времето с глупости, вместо да се занимавам с неща, които може да ми са полезни. който е решил да се базика- да се базика, ама само виртуално, че реално думата "базикам" има доста гейско значение, ако не е употребена от мъж към жена. Биваше някой да напише нещо по-сериозно, ама явно няма такива в този сайт.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a66b46cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ми нали ти писах каква е ситуацията с мен. Само не ти казах, че съм женен, но откакто пробвах с мъж не ми става с жената. Иначе си ми става, но с чужда жена не съм пробвал и не мога да ти кажа дали все още съм и по жени. Мисля, че термина бисексуал не е много много реален.
Добре правиш, че си решил да се откажеш, но това не е много лесно. Аз съм преставал 10-тина пъти, като съм изхвърлял целия си гардероб в контейнера и съм се заричал, да престана завинаги. Само че след известно време съм започвах отново. Дори се е случвало и 10 години да не си облека нищо женско.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1f1e59e032
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз съм така от дете и за разлика от повечето травестити- фетишисти започнах също като теб с роклите. Логично започнах да се пипам отзад и по зърната и си мечтаех как някой ме изчуква, а в същото време се заглеждах и по момичета. Това на 14-15 години. Трупах опит с преобразяването и фантазиите и на 20 излизах няколко пъти като момиче по центаралните улици и никой не се усъмни. Нямам и никога не съм имал проблем в секса с жена, стга да ми харесва, но започнах и с мъже и този вид секс наистина ме подлудява. Очевидно съм от "несъществуващия" бисексуален вид. Колкото до хетеросексуалните кросдресъри - да има ги и има жени които харесват такива. Наскоро една такава ми подари за рожденния ден еротично дамско бельо. Така че, ако не искаш да "обръщаш резбата" си потърси такава жена. Отказването и изхвърлянето на дрехите в контейнера е кауза пердута. Ще ги изхвърлиш и после ще си купиш пак, гарантирам.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2aa6955227
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   За какви дрехи, дето изхвърлям в контейнера ми говорите - вие прочели ли сте какво съм написал въобще. Аз нямам собствени женски дрехи и влечението ми, тъй да се каже, е основно към роклите и по малко към полите. Освен тези два вида дрехи от женския гардероб нищо друго не съм обличал. То стана доста време вече откакто не съм обличал и такива дрехи, но тъпото е, че влечението не изчезва. Губене на време в гледане на подобни клипчета, каквито съм писал също е тъпо нещо, ама пък е леснодостъпно, не е свързано с харчене на пари, докато копуването на рокли е харчлък, и това е една от причините да наблягам на гледането на клипчета. Доста време губя в това гледане, че понякога се замислям колко полезни неща мога да свърша за това време докато гледам подобни клипчета, но пък да престана въобще да мисля(да си спомням) за т. нар. кросдресинг се оказва доста сложно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0a66b46cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Аз съм №2 Ами ето, че сам, без да искаш си обясняваш някои неща. Залъгваш се, че те привличат само полите и роклите, но в същото време не можеш да се откъснеш от порно с кросдресери и трански(вероятно). аз се опитах да ти обясня, че тия тежнения се развиват, започва се от една чест от женското облекло и накрая се свършва с комплект дамска визаж. Поне при мен е така, трябваха ви поне 15 г докато преодолея и последното си желание да легна с мъж.
П. С. И не се сърди, нали искаше да коментираме написаното от теб. Ако искаш нещо по-конкретно, уточни какво да е!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ef06279ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Аз съм на 35 г и също обожавам да нося женски дрехи. най-обичам дантелени прашки бодита и минижупи. Веднъж така облечен се разхождах по една квартална улица от един строеж започнаха да ми свиркат. Аз ги попитах дали имат нещо против да чукат мъж бях пробвал само с вибратор. строителите бяха турци казаха няма проблем. Заведоха ме в една стая винаги си нося презервативи дадох им а някои имаха. 5мъже ме чукаха чуствах се като проститутка в тези женски дрехи. Откакто усетих пениса в задника си разбрах че няма-по хубаво нещо вкарат ли ми го свършвам за минута без да си пипам пениса който всъшност ми е 8см в ерекция. Обичам да бъда жена а за секс с жени одавна нямам желание облечена жена ми харесва но гола искрено ви казвам и най-голямата секс бомба не ме привлича.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2aa6955227
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Да, ако е вярно това, което сте писали, което силно ме съмнява, то вие сте доста напред в материала. №2, клипчетата, които гледам не съдържат порно, а просто мъже обличат женски дрехи, доста често подтикнати и подпомагани от жени, което пък още повече ми се харесва. Не мога да кажа, че не съм гледал никога нестандартно порно, но пък и порното мъж с жена, тройка с две жени също си ми харесва и ме дърви тъй да се каже. Ходил съм по обществени бани където има голи мъже и единственото за което съм се замислял е да сравнявам моя атрибут с техния. Та заради всичко това си мисля, че моето влечение по-скоро се отъждествява с кросдресърски фетишизъм, отколкото да има нешо гейско в мен. Все пак както споменах на запад има много кросдресъри, които прекарват маса време облечени като жени от глава до пети, включително грим, перуки, а някой си пускат и дълга коса, и въпреки това са женени, имат деца. Та те наричат себе си хетеросексуални кросдресъри. Моят случай не може да се отъждестви и с техния, понеже аз към женското бельо нямам грам влечение, нито пък искам да изглеждам 100% като жена. Сега към 11 номер: женски- това с турците направо ме отвръщава. Дано да не е вярно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ef6337b50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

13.   обожавам да нося дамско бельо, дори жена ми ми купува. много ми е готино и приятно когато го нося. М35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 935449c288
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   И аз съм така както е описал автора, чак с мъж не съм имал зимане даване, правя си секс с жената особено ако е облечена с черни секси чорапи жартиери и т. н. Харесвам красивите секси дрехи дори и ако са на мен. Към мъже нямам никво привличане, и аз съм ходил в обществена баня на времето като спираха топлата вода и определено разголен мъж ми действа антипатично а гол по патка направо ужаст особено ако е близо до мен. Инъче кросдресинга ме привлича от много години.
Но преди време се натъкнах на проблем или по скоро на източника на това ми поведение. В мъжа има и женски и мъжки хормони, откриха ми хормонален дисбаланс причинен от метаболизтъма, а това е причинено от диабет тип 2, а то пък е причина за инсолинова резистентност и високо продуциране на инсулин, прилошаване от време на време 1-2 пъти в месеца. С години живеех с това но с годините започна да се задълбочава, даже ако изядех шоколадче Марс направо така се ошаматвах и ми ставаше зле. Стреса го провокира и др. фактори. Така едното води до другото и така цялата верига се навързва. Сега пия метформин който стабилизира метаболизма и от там хормоните в мен, загубих апетит към кросдресинга, или поне в минимални граници, с удоволствие праскам жената. Тя знае за тези ми наклоности, не ги харесва но ги приема знае даже преди да ми открият проблема с метаболизма. Аз не ги харесвам и не ги искам да са част от моя живот, камо ли да влизам в гейски свят. Сега се радвам че съм доста по добре и апетита ми към кросдресинга понамаля значително.
В мъжа има чувствителна зона която е вътре в ануса, това е стената на простатата и при простатна стимулация мъжа може да получи ерекция и почти да свърши. Това е което носи удоволствие на гейовете, с разликата че те харесват мъже. Простатната стимулация се е практикувала още в древен китай когато мъжа има проблем с свъшването жената стимулира простатата вътре за да свърши мъжа. Аз лично няма "да пусна жив пенис в себе си"
Това че не харесваш мъже доказва че не си гей и кросдресинга не доказва че си гей нито те прави
Ако си с слабо телеосложение, имаш ниска поносимост към глад, имаш бърз метаболизъм, и кросдресинг апетит бих те посъветвал да отидеш на лекар, провери си метаболизма, хормоните, провери си инсолина. Не казвай на лекарите за кросдресинга, може да е следствие от метаболичен дисбаланс. Ако имаш такъв те ще го хванат. При мене метаболичния дисбаланс причини с годините инсолинова резистентност. Инсолиновата резистентност накрая я хванаха с изследване сутрин на гладно се пие глюкоза и се зима кръв няколко пъти, тежко е това изследване. Кросдресинга ми беше най малкия проблем. Ако се бях усетил преди много години сега нямаше да пия тия хапчета и щях да съм забравил за кросдресинга

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b66a7c2572
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз си падам по носенето на женски дрехи, но определени видове - гащеризони, бодита, клинове, цял бански. Не съм пробвал до момента мъжко, бил съм само при проститутка за страп он. Отдай се на влечението, не го оставяй да те мъчи. Това е моят съвет.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a51ae84111
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   на мен ми харесваше да обувам прашки и дълги женски чорапи, да се снимам така и да се докосвам (когато съм обезскомен) по този начин, изпитвах възбуда сякаш е друг човек, но си хванах приятелка и сега се възбуждам в пъти повече от нея, да я докосвам и галя, фактът че я докосвам облечена така ме докарва до лудост, възбуждам се максимално, а моите прашки и чорапки си ги изхвърлих в кофата, защото просто се изрвръщавах, не харесвах мъже, не можех да бъда така пред жена, но сам със себе си бях в такива ситуации, че влизах в роли, мъжка и женска и бях влюбен и привързан към себе си, като се докосвах изпитвах наистина голяма възбуда (по-скоро да докосвам усещах повече с ръцете си, отколкото с тялото си, не обичам да ме пипат други хора, обичам аз да докосвам, та така и с приятелката ми, вече нямам нужда от това :) Може би и ти няма да имаш нужда, ако си имаш приятелка, моята си е точно по мой идеал и съм щастлив вече, изтрих си и всичките снимки на задникът ми в прашки, точно като женски беше, но вече нямам тръпка към своя задник :) бях извратен и аз

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 994be19c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Здравейте, М35 всичко започна на майтап, имах на разположение много женски дрехи. Първия път беше нещо невероятно прекрасно когато облякох дамско бельо след това някоя друга рокля. И си представях че съм истинска жена. Понякога когато имах възможност излизах нощно време и се разхождах и това ме подлудяваше, че поне малко съм открит със външния свят и сега го правя и през деня. И след преобличането в женски дрехи ми се искаше да се чуствам и сексуално като жена. Започнах с неща които се намират лесно. Сега си имам всичко което има нужда една жена когато няма маж да се задоволи сексуално. Искам и аз да го направя с мъж но все още не мога да се престраша.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dafdb768c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Здравейте, аз съм жена и макар че не мога да дам много полезно мнение тук искам да разкажа за една моя мечта... Не знам защо но и на мен много ми харесва мисълта за мъж в женски дрехи особено аз да му ги избирам и даже да го гримирам и някакви такива... И понеже доста от вас казаха, че е възможно да сте кросдресър и хетеро в същото време, се надявам да попадна някой ден на такъв.. Ама повечето мъже са точно наобратното и най-малкия намек да им направиш направо ще те зарежат, а пък не знам как да намеря мъж който не е гей сексуално но му харесва да се облича като жена. Междувпрочем на мен пък много ми харесва да нося мъжки дрехи примерно костюми и ризи и се чудя какво бихте казали за това? Би ли ви харесало да си разменяте ролите с жената - тя да се облича с мъжки дрехи а вие с женски? А на автора му пожелавам да се забавлява а да не мисли толкова какво е "общоприетото", какво е "на запад" и какво е "тук"... истината е, че навсякъде го има това, не само на запад, но там хората не са толкова ограничени и не ги е толкова срам да си го признаят! Все пак няма нищо лошо, всеки може да си се облича както иска защото това не вреди на никого...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1f1e59e032
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

19.   до №18 Повечето кросдресери са хетеросексуални, за разлика от общоприетото мнение, че мъже които си падат по женски дрехи са гейове. За повечето гейове всичко женско е противно. Така че успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2b34fde8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До номер 18. Аз съм хетеро и обичам да се обличам понякога в женски дрехи. Но... жена ми не харесва подобни неща и ги смяна за хипер извратени. Затова и ще трябва да си пазя цял живот моята тайна. На теб ти пожелавам да намериш половинката си, пред която ще можеш да се откриеш напълно вкл. и сексуално.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ec0c861921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До номер 18
Здравей, аз съм хетеросексуален и обичам много да нося женски дрехи. Ако желаеш, остави мейл, аз доста желая да съм с жена, с която да си сменяме ролите в облеклото. По принцип в ежедневието си нося мъжки костюми, така, че имам доста и ще можеш да ги носиш :))) На мен са ми голяма слабост пък дамските костюми :)))) Дай си мейла, ако желаеш :)))

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e6eb7dbaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз пък си мислех, че съм уникален с това, че обичам да нося поли. От дете. Женен съм с дете-момче. Понякога в неделя след обед излизам в съседния квартал и том си слагам пола. Разхождам се дълго, пазарувам в магазини, пия кафе в улични кафета. Сигурно хората вече са свикнали защото никой не ми обръща внимание. Забелязах, че когато вляза в магазин с хола, продавачката севъзбужда. Още по-възбуждащо е за продавачките в магазините за бельо. Някой веднага започват да ме гледат така, че направо се разгорял. И като кажа, че нося дамско бельо, ме отрупват с внимание.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e6eb7dbaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Да, и аз съм забелязал, че когато пробвам поли в някой магазин, понякога продавачката дава признаци, че не е равнодушна. И започва да ми говори на ти, да ми носи нови и нови поли. Една дори прекрои вкъщи една карирана пола, която ми бе тясна в ханша, и то без да ми иска пари - просто защото й хареса.
Мисля, че е въпрос на време мъжете да започнат да носят поли. Но не женски, защото в тях изглеждат нелепо. Трябва дизайнерите да създадат поли с мъжка кройка - широки в ханша, с много джобове. Така, както има панталони за жени.
Мисля, че когато това стане реалност, терминът "трансвестит" ще изчезне. Защото ще изгуби смисъл.
Ако съдя по броя на коментарите към този постинг, повечето съдържащи изповеди на мъже, които мечтаят да носят поли и рокли открито в обществото, но са подтискани от табуто, става въпрос на цяла субкултура, която витае в умовете на много мъже, но не смее да излезе наяве и да придобие открита гражданственост.
Защо една жена да може да излезе гола на улицата, и никой да не се възмути и да не я нарече поне "курва", а на мъж, който излезе с пола, да се гледа със суеверен фанатизъм като на нещо неестествено, порочно, ненормално, извратено?
Затова аз често през лятото в неделя след обяд се разхождам в съседния квартал с пола. Често пъти ходя на Витоша с пола. Досега не ми се е случило нищо. Хората ме гледат с любопитство, и толкоз. А аз си се кефя на това, как полата гали краката ми и закачливият вятър подухва и ме разхлажда отдолу. Усещания, на които монополно право имат само жените. А мъжете са задължени в най-голямата горещина да се навличат с панталони.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 880db8fd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аэ сьщо сьм така обичам да нося рокли много не вэбуждат

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2ba21a04ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Просто роклята е удобна и хигиенична дреха, особено през лятото. Да се възприема като сексуален признак е фетишизъм.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dac08e331f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Нека живеем лесно и просто! Мъжете изкарват пари, гледат мачове, пият, псуват и носят МЪЖКИ дрехи. Жените раждат, гледат децата, готвят, перът, чистят и харчат парите на мъжете си за рокли, облечени в рокли. Всичко друго е извращение!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0074429ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Аз съм момиче и имам доста женски дрешки които продавам. Ако някой се интересува да пише на емаил desito842@abv.bg

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 78467afeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   И аз имам същия проблем но не си падам по мъже, обужавам да носа прашки сутиени, жартиери бодита, кожени клинове.. Търся си момиче с което да живея и да ме разбира да си сменяме ролите но няма..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a9d49d4554
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   №33, ако ти вдигна роклята и ти го резна отзад, няма да си гей, нали? Просто ще си задоволен истински мъж с удобна рокля?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 923a3d91dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Аз също като теб обичам да нося поли. И то не само шотландски килтове, а всякакви - според сезона. През лятото например обличам една къса черна пола минижуп. Позволявам си дори по сред бял ден да излизам и да се разхождам с нея из съседния квартал - Лагера в София. Много хора са ме виждали и никой не е реагирал отрицателно, нито някой ми се е смял. Когато в този вид срещна сама жена, тя обикновено дава вид, че не ме вижда, но твърде често се заглежда след мен и в очите й се появява блясък. Същата реакция, като моята, когато срещна хубава жена с минижуп.

Често сядам в някое кафене и пия кафе така - както съм с минижуп. Отдолу нося дантелени прашки, но често съм без нищо - за да ми е прохладно.

Веднъж реших да вляза в един магазин за дамско бельо и да си купя прашки. Влязох облечен в същия минижуп, но без гащи. Продавачката бе едно младо момиче, което през цялото време бе любезно с мен и ми се усмихваше. Купих си разкошни розови дантелени прозрачни прашки и си ги обух пред момичето.

След това отидох в отсрещното кафене и седнах да изпия едно кафе. Продавачката забеляза, че нося пола, и очите й светнаха - възбуди се. Както си седях с крака покрити от покривката на масата, тя дойде, ужким "да помете" около моята маса. Дотолкова се съсредоточи в метенето, че вдигна покривката на масата и влезе под нея почти цялата, за да "мете" - или по-скоро да ми види гащите.

След този случай ми стана ясно, че сексуалната привлекателност на жените се дължи колкото на фигурите им, толкова и на предизвикателните им дрехи. Точно на същия принцип и ние, мъжете, сме сексуално привлекателни за жените, когато носим къси поли.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5dce03d6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   Пич аз имам фетиш към чорапогащниците/чорапите изобщо към кросдресинга. Приятелката ми обича да ме командва в спалнята и няколко пъти ме е преобличала като жена и ми харесва.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 557d3c24cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   И аз обичам кросдресинга, но го правя сам със себе си, не мога да го покажа на жената до мен, ще изгубя контрола във връзката, а от там и и много други неща, така че нямам право :) Пък и при мен тези неща се появяват като нужда, когато имам по-дълга сексуална суша с нея

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6ec6e3cca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   М 42. И аз започнах като малък да се обличам с женски дрехи. Отначало с тези на майка ми, а по-късно и с тези на жена ми. За моето увлечение досега никой не знае. В момента гардероба ми е доста богат, и се обличам когато имам възможност, а в повечето дни съм с бикини и бюстие под щирока тениска, така не се забелязват. Тъй че, не виждам от какво се притесняваш. С мъж още не съм опитвал, но... човек трябва да опита от всички благини на живота ;)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 36f969aea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Ще трябва да престанеш да смяташ, че това е проблем. И какво значи това "нямам достъп до женски дрехи"? !? Просто влез в някой магазин и си купи, нищо страшно няма в това. И аз не смеех да го направя докато едно гадже не предложи да нося дамско бельо /ей така на шега, без да знае за това ми харесвам да нося/ и после започнах сам да си купувам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 693eceeb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Абсолютно вярно е това, че не трябва да се притеснявате да си купувате женско бельо и дрехи. Много хора го правят, и аз също.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e24577de91
гласове:
1 2 3 4 5
  (71 гласа)

46.   40, ще те разочаровам, но по-скоро е било любопитство. Живея в Западна Европа - виждала съм мъже с женски токчета, с рокли... Е - повярвай ми, не ги зяпам, защото тук ги има и няма как поне мен един такъв "мъж" да ме възбуди. Тук има араби, черни и т. н. с техните традиционни дрехи. Не знам името. И да - мъже като тях носят "рокли", но категорично не и женски модели. Сами разбирате, че това говори за сексуалната ви ориентация. ✌
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6e8fb22d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Н 40, нaистинa се посмях от сърце. Вярно си вярвaш, че "блясъкa" в женските очи е от възбудa, a не рaзвеселеност, подтиснaт смях :).
И aз кaто н 46 живея нa зaпaд и виждaм мъже с поли, но тези модерните мъжки поли. С минижупи сaмо трaвестити съм виждaлa и то проститутки.
Не симпaтяго, не си секси, a зaбaвен, смешен, зaтовa е блясъкa в очите... хaхaххaх aмa си веселяк де.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 44c3f7ecc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   46 и 47, тъй като сте жени, разбирам защо са ви неприятни мъжете, които носят поли. Но сега в България температурата е 39 градуса на сянка. Средата на лятото. Ходя из града и навсякъде виждам жени с къси рокли и поли. А аз като мъж съм принуден да се обличам в панталони. Поне през 60-те години мъжките къси панталони наистина бяха къси - като днешните дамски. Сега са само бермуди до коленете. А тестисите на мъжа са изнесени навън от тялото, за да се охлаждат.
Не е ли, меко казано, нездравословно и несправедливо?

Впрочем, знаете ли, че жените са започнали да носят панталони след 1-та световна война. И са били посрещнати така, както вие посрещате мъжете в поли. С насмешки, подигравки, наричали са ги "Суфражетки". Днес подиграва ли им се някой? Днес жена може да облече мъжки костюм и никой няма да й обърне внимание. Но мъж, да облече пола - леле мале! Веднага ще го нарекат педераст, обратен, а някои по-наперени простаци може да го скъсат от бой. Първосигнална простотия и дивотия.

Мъжете започнаха да носят дълги коси през 60-те години. Тази мода тръгна от групата The Beatles. После премина в движението Hippy. Тогава също това се считаше за някакъв вид трансвестизъм. Дори във филма "Hair" на Милош Форма, в който се разказва историята на една група хипита, има една сцена, в която главният герой, който е с дълга под раменете коса, бива разпитван от една лекарка, дали заради това, че носи дълга коса, е обратен.

Горното ви разказах, за да ви покажа, че всичко е въпрос на приемане от обществото.

А иначе аз нося минижуп, който много прилича на бермуди. Не сте ли забелязали, че някои мъже носят широки, развлечени бермуди, които отдалеч приличат на пола? Това ми предлага пазарът в България. Мечтата ми е и аз като мъжете на Запад да мога да нося мъжка пола, с мъжка кройка, но уви. В нашето общество със закостеняли разбирания, датиращи от турско време, това няма да се случи никога.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 44c3f7ecc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   46 и 47, колкото до това, на какво се дължи блясъка в очите на жените, имам усет за тези неща. Когато в магазин изляза от пробната с пола, реакцията на продавачката обикновено е в един от следните 3 варианта:

1. Става й неприятно и мълчи сериозно.
2. Започва да се киска едва прикрито, но скоро й минава. После ми помага при избора.
3. Възбужда се и започва да ми помага много активно в избора. Докато съм в пробната, непрекъснато търси и ми намира нови поли за пробване.

А колкото до разказаната в постинг 40 случка, кафеджийката едва ли щеше да се наведе и да влезе почти цялата под масата, на която бях седнал да пия кафе, за да мете, ако не бях облечен в минижуп. Защото там нямаше нищо за метене. Но имаше нещо, което тя държеше да види. Нещо, което аз бях скрил с покривката. По същия начин аз заглеждам жените с минижупи. Само че тук веднага ми направи впечатление разликата в реакциите на жена, когато се възбуди при вида на мъж с минижуп, и на мъж, когато види жена с минижуп. Мъжът се старае да не дава вид, че заглежда жената, за да не я смути. А продавачката бе като лъвица.

Разбирам желанието ви като жени да запазите целомъдрие, но съм сигурен, че вътрешно сте убедени, че понякога мъж, облечен в пола, е възбуждаща жената гледка. Разбира се, когато полата е подбрана правилно. Както казах по-горе, моята отдалеч прилича на широки бермуди и само при внимателно вглеждане става ясно, че има само 1 крачол.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dd93e5d71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   Ами не пазим целомъдрие, но е добре за теб да си вярваш. Такъв мъж за твое съжаление не само, че не ме възбужда, ами и чисто сексуално (не като човек) ме отвращава. Повдига ми се! Но то не е важно какво мисля аз, а как се чувстваш ти, пък и вероятно има жени, които биха се възбудили. А и мъже. Както се казва - за всеки влак си има пътници. Късмет във всичко! :)

Номер 46

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dd93e5d71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

51.   И това, че е ентусиазирана и ти помага, не значи задължително, че е възбудена сексуално. Превъзбудена не означава възбудена за секс. На мен например превъзбуждащо ми действа ездата и след езда се държа точно така, че и по-"зле" - казвали са ми, че съм дрогирана. :D По твоята логика излиза, че едва ли не искам секс с конете. :D Но няма как да те убедя, така че нека и двамата да си живеем в собствения си филм. ;)

Номер 46

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 44c3f7ecc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Номер 51: Аз съм напълно хетеросексуален, близостта на мъж ме отвращава. Но обичам да нося поли, защото полата за мен носи известна част от нежността и сексуалната привлекателност на жената. Така че носенето на пола е мой фетиш.

Започнах да си обличам поли още като малък, на 10-ина години. Като тийнейджър носех роклите на майка ми, когато нямаше никой вкъщи. Но до 22-23 годишна възраст не посмях да призная на никой за това мое увлечение.

А то ме обземаше все повече и повече и търсеше отдушник. Най-после, на 23-годишна възраст, се запознах с едно момиче и още на първата среща й разказах, че обичам да нося поли. Очаквах присмех, плесник, отритване и всичко друго, но не и това, което се случи: тя просто каза: "Ти искаш да носиш поли? Аз имам поли, ще ти дам".

Останах изумен, но веднага поведохме разговор за това, че мъжете би трябвало да носят карирани поли шотландски тип. Това момиче беше от Русе, а ние се срещахме в София.

Когато й отидох на гости в Русе, тя ми даде да си облека една нейна карирана пола. Така си прекарахме много забавно и весело цяла вечер. После правихме страхотен секс. Оказа се, че когато обличах полата, и тя се възбуждаше. Освен това сексът бе по-лесен, защото просто вдигах моята и нейната пола, и го правехме. Установих, че облека ли пола, сексът е невероятно бурен.

Веднъж, както обядвахме, аз бях с панталон. В един момент ми хрумна, защо пък да не си облека полата. Станах и го направих. Когато свършихме с хапването и пийването, аз станах от масата, седнах на едно легло и казах: "Ела при мен". С една дума, влязох в пасивната роля.

Момичето стана, мина зад мен, и изведнъж се появи отпред и пъхна красивата си ръка под полата ми. Хвана ме за х.... през гащите. Последва най-бурния секс, който можеш да си представиш.

С това момиче, за съжаление, се разделихме и цял живот съжалявам за това. Сега жена ми знае, че нося поли и че имам няколко вкъщи, но не обича да ме вижда с тях. Затова ги нося само когато съм сам. Иначе мъжки гащи не съм носил от не знам колко години. Нося само дамско бельо и тя знае, и даже ми купува от време на време. И ме харесва с дамско бельо. Дори правим секс така.

Както виждаш, един според мен безобидем мъжки фетиш, като носенето на пола и дамско бельо, може да разнообрази секса и на двамата. Най-вече мъжкия. Защото природата е надарила жената с по-голяма чувственост от мъжа и поради това тя изпитва секса много по-емоционално от мъжа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3085fe124b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   От автора,
Тази тема е от 4 години, но виждам, че още е актуална, така че да напиша как се развиха нещата при мен!
След дълго мислене дали да си купя най-накрая поне една рокля или не, веднъж минах покрай един магазин, където бяха сложени на манекените доста красиви и нескъпи рокли. Така без да му мисля много- влязох в магазина и започнах да разглеждам роклите. Момичето, което продаваше, се приближи и ме потита за какъв човек търся рокля! Казах, че момичето за което я копувам има по-едра фигура, на око прецених коя горе-долу ще ми стане, като обръщах внимание и на десена, избрах си една с флорални мотиви и казах на момичето-ще взема тази! След като се прибрах, я облякох, но имайки предвид, че не е прана, бързо я съблякох и я метнах при другите дрехи за пране! След като я изпрах и изсуших, я облякох още няколко пъти, но тъй като все още беше хладно, не съм стоял много с нея! По време на обличането й изпивах не много силна възбуда и вълнение! След това я прибрах в едно чекмедже и за няколко месеца почти бях забравил за нея. Като дойде лятото, в един горещ следобед се оказа, че повечето къси панталони бяха за пране и се налагаше да облека ансунг. Тогава бързо си спомних за роклята, извадих я от чекмеджето и без да ми мисля много, я облякох! Първоначално се възбудих малко пак, но постепенно възбудата попремина и така както си я бях облякъл, изкарах с нея до вечерта, и без това към момента нямаше друга лятна дреха, която да облека! Съблякох е малко преди да си легна, само че от вълнението ли или не знам от какво- през нощта почти и не заспах! Усъмних се дали това е свързано с носенето на роклята из вкъщи, и затова на следващия ден като се прибрах от работа- пак я облякох(да си призная- държи приятно хладно)! Така до вечерта, след което легнах да спя и отново почти не заспах цяла нощ! На сутринта като станах- реших, че тази рокля скоро повече няма да я обличам(нося)! Все пак съня е по-важен! След това я прибрах е едно чекмедже и се опитах да забравя за нея! Е не можах да забравя, но пък като се сетих за двете почти безсънни нощи и си казах- нека си стои там!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1bfe168296
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

54.   Аз проблем със купуването на женски дрехи нямам понеже живея във държава във която няма дискреминация, да сочиш със пръст някои се счита за не прилично! Имам всякакви дрехи обличам си ги симоче вече от 7-8 години това мое увлечение нарастна и вече спя и със мъже...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8d3df9f4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Аз си нося женски дрехи и нямам проблем с психиката.
Разтоварват ме такива неща - нещо като спорт, е не точно, но горе-долу.
Правя и секс с мъже - всъщност.
Не мисля да е нещо лошо.
Няма по-хубаво от женската дреха, а самите поли са уникални.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fd80a04ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   мъж 43г. , женен, аз обожава да си купувам обувки с висок ток. Започнах с обувките на жена ми, след време започнах да купувам с моят размер, вече имам над 25 чифта.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: de4c53ad38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Общо взето всичко това все едно, че съм го писал аз. При мен е същото. Няма отърваване, а и не знам дали искам да се отърва. Но не вярвам, че има такива жени като №18. Винаги съм мечтал с жена да пазарувам бельо и дрехи и да ми дава съвети, да избира за мен..

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 98f1f5cf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Кажете какво мислете за мен:
Външно и в живота съвсем нормален мъж.
Отдавна ми харесва да се преобразявам като жена.
Отначало обличах това което намерех.

Постепенно се сдобих със всичко необходимо за да изглеждам като истинска.

Всичко ми харесва в женския гардероб.
Особено тънките като паяжина чорапи с ръб, високите тънки токчета, прозрачните роклички и полички.

Нощем се гримирам, обличам дантелен сутиен, колан с жартиери, тънки чорапи, сандали(обувки) на поне 10 см тънко токче. Разбира се копринена рокля, или феерична поличка и прозрачна блузка.

Харесва ми да се разхождам навън лятото и то когато духа силен вятър. Тогава обличам лека феерична пола или рокля, за да може вятъра да я вдига.
Тръпката е страхотна когато срещна мъж(пък и жена). Не мога да опиша това чувство, но ми е много гот.
Дори два пъти ходих на кино преобразен.

Разбира се страхувах се да се разкрия че съм мъж.
Една нощ както траках с високите токчета, усетих ръка между краката си. Беше як мъжага. Скъса гащичките ми, напипа атрибута ми и се разкрещя:

Псуваше и ме обиждаше, не знам защо но на мен ми харесваше. И се случи това което се очакваше. На него му хареса и след това го правихме още няколко пъти.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 74ffe61d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

66.   До 64. Ами какво да си мислим? Това с вечерната разходка и ръката между краката изглежда, че е във фантазиите ти. Но не се притеснявай, рано или късно ще закопнееш да имаш наистина мъж между краката си. Тогава чувството ти, че си жена ще е почти пълно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 2c43fac4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

68.   До 60 от автора,
Явно само ти разбираш, че това нещо (желанието да обличаш дамски дрехи) за мъжете е голям проблем! Не говорим, че ако някой познат случайно разбере за това ти влечение, ще ти лепне етикет- травестит, гей и т. н. Имаш ли по-сериозна връзка с някоя жена пък и тя разбере за това ти влечение, след това може да те манипулира както си иска! Да не говорим, че с това тъпо влечение рискуваш и да загубиш работата си!
Като се имат в предвид всички горепосочени доводи, аз реших да проявя колкото се може по-силна воля, че ако не да приключа тотално с това, то поне да го огранича максимално! Е, веднъж-два пъти в годината може и да си позволя лукса да се "наконтя" с някоя рокля, но трябва да бъда абсолютно сигурен, че никой няма да разбере за това!
Само едно ме спира да изхвърля в тази рокля, която си купих и това е, че след половин-една година ще ми се прииска пак да имам такава и ще трябва пак да купувам и да харча излишни пари, които мога и да си спестя, ако не изхвърля тази!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2592a1a912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

75.   Аз съм кросдресър. На 28г съм и от около 2г. се обличам с дамски дрехи. Не го практикувам често, но когато съм сам вкъщи и съм възбуден ми харесва да го правя. Създава ми тръпка и сваля напрежението в мен. Жена ми е наясно с това, което правя, защото нямаме тайни и всичко си споделяме. Като цяло не я кефи особено и гледам да не и го натрапвам, но ме подкрепя във всичко. Споменавала ми е, че няма проблем с бисекс игрите например, но като съм с дамски дрехи и се губи мъжкото в мен. Затова го правя само и единствено когато съм сам. Това ми е силен фетиш и понякога съм се питал защо ме кефи, но фетишите са такова нещо, което не може да опишеш защо те възбуждат.

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker