Стане ли дума за секс и ми прилошава!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Стане ли дума за секс и ми прилошава!?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3860 пъти
Здравейте!

Става въпрос за психика, не за физика да не съжалят някои че са прочели историята ми. :)
Аз съм 23 годишно момиче, с 7 годишен сексуален опит. Още от 7 клас или когато там се започваше с Биология на хора и животни, най-вече хора аз не можех да уча. Просто винаги ми е страшен ужас да чета какво има в човешкото тяло, особено когато се отнася до секс, раждане, анала и всякакви такива от половата ти система влизания и излизания. Проблемът ми не е до това, че ми е гадно да чета самите неща, а че зачета ли нещо, някой заговори ли или в някои случаи се опре до нещо такова, страшно много ми прилошава. Кръвното ми пада, причернява ми, повръща ми се, знаете- живите мъртви, не знаеш какво се случва. И това е всеки път. Винаги.

Първият ми път беше с човека който обичам, ходехме от 6 месеца исках да му се отдам много отдавна, но нямах смелост. Опити не липсваха, но знаете малко те заболи, трудно ще влезе, отказвах се. Затова 6 месеца и само на свирки го карахме, сигурно е бил в рая :D Когато се реших да го направя, последвах съвета на една приятелка, не да се напия за да се отпусна, ами да поема контрол в мои ръце, решиш ли качваш се и сядаш и това е. Започнахме да се натискаме нали, голи сме ок. Изплаших се пак и отидох до банята. Вярвайте ми не беше далеч от стаята, но на връщане при самата идея какво следва припаднех 3 пъти, буквално падах веднъж в банята, веднъж в коридора, веднъж пред самата стая.

Приятеля ми не е идвал да ме търси, явно бързо съм се съвзела не знам. След това на няколко пъти не знам защо по време на самият акт като се сетя какво става съм прекратявала. На гинеколог се престраших да отида преди 3 години за първи път, припаднах 10минути лежах после не мога да стана. Наскоро се престраших пак, и пак същата работа.

Приятели, познати навсякъде раждат, почне ли някой да разказва, да задава въпроси или нещо свързано с раждането пак ми причернява. Преди малко реших че искам да правя анален секс с приятеля си вече, зачетох една статия как става какво се прави... и отново черното петно в главата и очите ми се появи, ускорено дишане, тотален блокаж. Досега съм се престрашавала, да пробвам да правя анален секс 3-4 пъти, един от тях само е било по сполучливо, но първият път... припаднах ПАК.

Просто адски ми писна от тази глупост и вече не издържах, затова Ви питам, има ли някой друг като мен с такива реакция, възприятия или каквото там ми се случва, какви съвети може да ми дадете да променя реакцията си. По отношение на докато правиш секс не мисли за това имам 97-98% успеваемост, но за другите ситуации 0%. Ще се радвам на всякакви съвети и предложения!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: a46e9da23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това прилича на фобия. Когнитивна терапия трябва да работи при тебе, но ще стане със специалист. Или търси в интернет "когнитивна терапия" и пробвай сама. Ако толкова те стресира секса, защо се натискаш за анален?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0eb49f60d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, ти какво искаш - да вземеш да четеш мнения и препоръки и да изпаднеш в кома ли? Аз все пак разбрах какъв ти е проблема - имаш страх към лекарски интервенции, само че незнайно защо асоциираш човешките лигавици с отворени рани и ти идва малко множко тази представа. Видя ли сега какво става като пропускаш часовете по биология. Как до тази възраст не си разбрала, че устройството на устата и женските полови органи е сходно - изградени са от лигавици. И щом ти прилошава от полов акт - значи трябва да припадаш и умираш най-вече от свирки или когато се храниш, също :) Как ти минава яденето през хранопровода, а?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e1b5e08126
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се натискам, а искам да имам такъв опит с приятеля си просто. Не съм пропускала часовете по биология, просто се опитвах да не слушам. Знам как функционира тялото, самите интервенции хирургически, ходенията в болница, кръв и т. н. когато съм гледала, не ми е ставало зле. А специално за половите органи и тези неща които влизат и излизат. Обожавам секса, но когато се зачета или заслушам кое как става си го представям и ми призлява. Ще потърся това за когнитивната терапия. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c26ff3bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не те плаша, ама страдаш от сексуална фобия. Имаш спешна нужда от психоаналитик. Само той може да ти помогне да го преодолееш и да станеш напълно нормална. Късмет.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0f3d9b576c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   хахахааххааах!!!!
Не се бях смяла толкова време така... определено не ти завиждам, съжалявам за теб, но искам да ти задам един въпрос?
Как по дяволите пусна тази тема тогава? Нали пак говориш за секс, раждане, анален, свирки и т. н? ХХАХАХАХАХА!!!! Не препадна ли 20 пъти? хахахаха измислици, колкото щеш. И простотия много. Не си пожелавам да съм жива ако припадам при мисъл за секс. Най болезненото нещо ще бъде това, най голямото ощетяване от удоволствие... ужас...

Keity.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1d8e71966b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това е защото от малки ви пълнят главите колко е опасно това и как трябва да се пазим. Ок трябва да се пазим, но не да говорим за секса като за нещо страшно и гадно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2ca295619e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм израснала в свръх консервативно семейство. Майка ни не ни даваше да ядем бели сосове и майонеза, че приличали на сперма. По същата причина не сме яли кренвирши, кебапчета... Наистина не ми се разказва. На 23 съм и съм девствена. Майка ми като ме види само, че говоря с мъж и припада. Съответно гледам да не говоря, а и вече свикнах. И на мен ми се повръща като чуя за секс, целувки, галене дори, да не говорим за по нестандартни неща, които са нормални за всички освен мен и семейството ми. Също ми става лошо като чуя бременност имам чувството, че нещо ми шава в корема и се чувствам ужасно. Немога да си представя да си правя клизма, да си вра маркучи отзад, за да ме ебат после там. Не бих лапнала мъжки полов член никога. Сестра ми е на 26 и също е девствена. Майка ни възпита да мразим мъжете и то доста успешно. Целувала съм се няколко пъти, все насилствено. Никога не ми е харесвало да се целувам. Ужасно е усти, езици, слюнки. Първата ми целувка беше, когато бях на 12, бях с едно момче на 25 и той ме целуваше с език, а аз щях да повърна, наняколко пъти се задавих. А той пак си вреше езика в устата ми и не ме остави цял ден.
Въобще това е страшна гнусотия всичкото сокове, бактерии, секрети, слюнки, болести, сперматозоиди, яйцеклетки... Мога да пиша до утре. Исках само да знаеш, че не си единствена.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a3075fb39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До №2- по-тъпо сравнение не бях чела. Ти да не би като ядеш да си държиш вилицата и лъжицата постоянно в устата или може би правиш и тласъци с нея-ама, че смешно. И не мисля, че е толкова ненормално като си представяш какво точно се случва да не ти е добре. Просто повечето хора не се замислят, че секса, особено за жената наистина си е кофти работа теоретично. Вкарват ти чуждо тяло в организма и започват да те помпат, отваря ти се оная работа, може да те заболи, усещаш триене и си тази страна, която я таковат, а не която тя такова, както при мъжете, което дори като мисъл е гадно. Не случайно мъжете повече се натискат за секс

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 589400296d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   7, отиди на психолог, майка ти не е била консервативна, а болна жена и за съжаление те е повредила и теб.
Трябва да се бориш с неестествената си фобия, ако искаш един ден да станеш майка, да познаеш любовта.
В консервативните семейства, между другото, се ядат и Майонеза, и кренвирши, твоята майка е била болна жена, ти също си, но имаш още шанс, ако се обърнеш до психолог.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e1b5e08126
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 5: Кейти, съжалявам че темата ми ти се струва простотия и нереална. Опитала съм се да се обърна за помощ, не за подигравка. Защо за първи път го споделям, като от толкова години го имам този проблем? Може би и за мен не е нормално, странно и т. н. А как съм писала темата, ами не ми става лошо от думата секс, както едва ли и на хора които при вида и мисълта на кръв. Именно мисълта е проблема, а не думата. Към номер 4: Не мисля че става въпрос за фобия, защото все пак не ме е страх от секса и свързаното с него като цяло, а специално от описания на кое какво му се случва и какво се получава като нещо си. Но за психоаналитик може би е добра идея, поне да разбере откъде идва и как да се преодолее. Номер 7: Съгласна съм с номер 9, тук не става въпрос за консервативност в твоя случай, това е нещо доста по така. Майка Ви стабилно е объркала мисленето и реалната представа за нещата на сестра Ви и Вас самата. Със сигурност във всяко едно мислене, по различно от приетото за нормално се търси нещо като "къде е грешката", в Вашият случай това е майка Ви. Затова и се чувствате така по отношение на секса, дори докосвания и целувки. Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c20798f925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм така като си помисля за работа.
Киро Кирката

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d680be9506
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   №9- освен, че ще познае любовта да стане майка ще познае и мъките при раждане, шевовете чак до дупето, от което ноистина може да ти прилошее, а и какво значи следродилна депресия. Много са ми смешни жени, които описват паждането като нещо красиво- че то си е една касапница!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f85bec5da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Хайде пак женомразката, дето я е яд, че не се е родила мъж, се включи в действие...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c26ff3bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ! 3, я вземи, че питай майка си, дали още помни колко я е боляло при раждане? Щото аз вече съм забравила. И да, касапница е, но си струва, жалко ако не можеш да го проумееш.
8, я вземи да си мислиш какво се случва когато ходиш по голяма нужда, ама тва не те е отвратило от ходене до тоалетната.
Авторке, симптомите, които описваш съвпадат със сексуална фобия, затова така ти казах. За по сигурно посети психоаналитик, само ще ти е от полза. Успех.
Маги

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ddd8a7ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Кой може да каже дали си струва или не- никой не те пита, щом си се пръкнала жена ще теглиш и тва е! Мисля, че раждането е много по-отвратително от ходенето до тоалетна по простата причина, че не не шият след това и можеш да си седнеш на задника, а не да умираш от болка и по време на раждане и след това

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 897d54a3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, ти някога раждала ли си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker