Всеки се оплаква, но аз ще търся решение! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всеки се оплаква, но аз ще търся решение!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3296 пъти
Значи аз съм поредния девственик, който си споделя историята в този сайт! На 23 съм и до сега съм нямал интимност с жена, а както се досещате все повече ми се иска и тялото ми го желае... и дъра бъра. Но аз реших да пиша тука не да се оплаквам а да потърся съвети всякакви :) от хора можеби били като мен, или не точно. И аз сам разбирам проблема си той естествено е в мен и той е че съм комплексиран от телосложението си с леко наднормено тегло съм, но не много... и това винаги е било спънка пред първата крачка от моя странна може би съм перфекционист в много неща и за това. Даже някои приятели ми казват бъди себе си една жена ще те хареса и такъв какъв то си.. да разбирам, но не мога да повярвам на тия думи :@ В днешно време е на мода да си обръснат отвсякъде да си 70 80 кг и така.. А и аз самия си признавам, че повече се вглеждам в красотата на жените, а не така да се каже тяхната вътрешна и това също е проблем! Така споделих си проблема сега от вас търся насоки съвети и всичко, което би ми помогнало да излезна от тази дупка :@ Вие сте? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2929dfe5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предлагам ти следното решение
1-во, оттърви се от девствеността си с професионалистка. Ще ти струва нещо, но тя ще знае, как да те въведе в секса. На 23 си, човече, това е начинът.
2-ро, хвани и отслабни, стегни си тялото във фитнес клуб. Там никой няма да ти се подиграва или да те гледа надменно, повечето са били като теб.
3-то, започни да обръщаш внимание на момичетата, които са горе-долу толкова атрактивни като теб. С големите красавици нямаш шанс, а в същото време има хубавки жени, които плачат за внимание. Вярвай ми - и те си имат всичко, необходимо на един мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8ac8a44f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж авторе то всеки мъж въздиша по жените от страниците на плейбой, но рядко някой има такава жена до себе си. За да имаш такава жена не са нужни само слабо тяло и красота, нужни са много други качества включително финансови. Тези жени за да изглеждат така са положили неистови усилия това на готово идва веднъж на 1000 години. Затова човек или трябва да се старае неистово много, или трябва да се задоволява с това, което е възможно да има, а не цял живот да погуби в блянове за спящата красавица. Няма да те съветвам да отслабваш, но щом си пълничък трябва да се задоволиш с пълна дама или поне дама, която харесва пълни мъже */което по трудно се намира/. Виждам, че всъщност най големият ти проблем е самочувствието, но държанието с жените не е вродено качество, то се заучава, с проби /на принципа проба-грешка/. "Методът на проба-грешка е експериментален метод за решаване на проблеми, поправка, настройване и нагласяване или придобиване на знание и опит".

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2f5524cecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз също съм девствен, но само че съм на 24 г., и съм малко по слаб от нормалното...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ea3223903e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добър ден! Мисля, че мнението ми ще ти е интересно.
И аз съм на 23 години и се намирам в същото положение като автора. Досега не съм имал близост с жени, макар че в един период бях близо до момичета. Гледах, но не можех да пипна, заигравахме се с едно от момичетата, боричкахме се и само дотук(бях на 19). Осъзнах, че момичетата ни провокират, че не дават нищо безплатно и се убеждавам всеки ден в това.
Провокативното им поведение те кара да ги искаш. Дават свобода на фантазиите, но не ги правят реалност, защото имат страх от нещо, нещо което само жените го разбират, може би гледат на това като нещо страшно, или като един вид използване, абе не знам. Ще ти дам един смешен пример, но в него може да се крие истината - Преди време видях на улицата женска котка, която беше в компанията на мъжки котарак, разбира се мъжкото коте се качваше на гърба на женското, но при всеки опит да се чифтосат се стигаше до котешка свада- ръмжене, съскане и яко дране.
Стигнах до заключение гледайки реакциите на женската котка. Мисля, че при жените е същото, може би не им се нрави някой да дойде и да проникне в тях. За тях секса е нещо много по-важно отколкото за нас. Обществото гледа на девствените като на задръстени, но това се приема за нормално от тяхна страна- разврат, пари, купони... При тези условия и жените се променят, търсят нещо повече от секс - материално спокойствие и сигурност. Ние сме аутсайдери за тях(повечето). Не се интересуват какво искаме!
Ако можем да им купуваме, да пръскаме пари като луди(имам доста примери за това сред мои приятели), няма да ни откажат секс, няма да се правят на недостъпни. Приятели ми казваха, че трябва да се държа сериозно и да направя мускули. Направих и двете, но пак съм сам, защото не ходя по дискотеки, кафенца, шумни събирания и не харча толкова много пари, но не мисля да се променям заради тях! Няма да тръгна по дискотеки за да си хвана гадже, няма и да си променя представите за живота.
Не съм търсил услугите на професионалистка, но и не ми се дават пари за това.
Не би трябвало секса да е средство за печалба, а начин да си доставим удоволствие(удоволствието е взаимно)!
И не си навивай на акъла, че наднорменото тегло е една от причините! Не е това.
Решението да отидеш при професионалистка също трябва да е твое. Как някой ще ти казва с кого да спиш? Звучи смешно. Наблюденията раждат фактите, авторе. :-)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4b74d9266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Извинявам се предварително ако коментарът ми прозвучи малко по-грубо, но не влагам лоши чувства в написаното!
Първо: това, че се определяш като комплексар ти пречи. Замисли се-кое момиче би искало да има такъв човек до себе си? Ако ти беше момиче щеше ли да обърнеш внимание на такъв човек?
За да се отървеш от комплексите трябва да премахнеш факторите т. е, казваш, че не си харесваш тялото... добре... Фитнес! Това е най-простото решение. Никак не звучи сложно нали... Няма да ти отнеме хиляди години да влезеш във форма, така че вземи се в ръце.
Второ:Имай малко повече вяра в себе си. Не бъди песимист. Има достатъчно добри, хубави и умни момичета, които не се интересуват от факта дали имаш, или нямаш пари-има хора, които ще те оценят като личност!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8ac8a44f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всяка жена е устроена така, че подсъзнателно да избира баща на децата си /мъж с който да прави секс/, несъзнателно тя преценя мъжкия индивид по физически данни /красиво изглеждащият мъж е здрав/ и по способности /умен, работлив/, така че да се продължи генът на онзи, който има най голям шанс за отселяване. В древността на интересът на жените се е радвал най-добрият ловец, той за неговото време е изглеждал здрав, умен и най-способен да изхрани поколение. В днешно време мъжете очакват жените да поемат половината изхранване на поколението, все едно в древността да искаш да донесат, толкова дивеч колкото ти си донесъл като ловец. В 21 век мерилото, дали мъжът е способен /умствено и работлив/ са парите и не бива да се сърдите на жените за това, то им е вродено.
Представете си ако жените правеха секс само с тъпи, грозни мързеливи и бедни, какво щеше да е поколението? А какъв щеше да бъде светът? Поколението щеше да е гладно поради това да не израства здраво и да прилича на родителите си, както физически и умствено така и поведенчески. А светът щеше да бъде само с тъпи, грозни мързеливи и бедни хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e242178c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за съветите 1, 2,4 и 5 ми харесаха като мнение ще се опитвам да приложа някои от съветите и ще ви кажа резултатите :) а това за фитнеса ходих известно време, но спрях защото почнах работа и нямам време.
Ще обърна внимание на 2, 4 и 5 :) а коментар 6 не знам как да го коментирам :D

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4f43b34657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте отново пише автора тъй като не искам да отварям нова тема искам да попитам само момичетата Какво мислите за мом4етата като мен какво трябва да направим че да се отворим към вас? Искам да чуя женско мнение стига ми толкоз мъжки мнения.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 53fc1bcd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще ти дам женско мнение: според моите наблюдения проблемът при повечето мъже като теб е, че нямат желание да направят първата крачка. Чакат жената да ги потърси. И си остават с чакането.
Защо вместо това ти не потърсиш момичето, което харесваш? Не е толкова сложно, пробвай директен подход, измисли си някаква стандартна реплика, която да използваш в тези случаи. Не се ограничавай само до момичетата, които познаваш, заговаряй и непознати момичета. Уверявам те, че няма да изглежда смешно отстрани и няма да се изложиш. И, имай повече самочувствие!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0b6c8d2cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   леле не мога да повярвам, че толкова години си карал само на ръчна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker