Баща и искаше да ми плати за свирка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Баща и искаше да ми плати за свирка!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 14082 пъти
Здравейте!
Моята история е...
С В. се познаваме още от малки но никога не сме били близки нито сме се събирали в една компания. Но винаги се поздравявахме и понякога се заговаряхме и т. н
Познавам родителите и добри хора или поне така предполагах.
Спряха ми интернета а с телефона мога да хващам лайфай и реших да помоля В да ми даде паролата си и така. Тя ми услужи и доста често се навъртах покрай тях сядах на пейката отпред. До като една вечер беше може би около 10 ч. Баща и не дойде при мен и ми вика.
-Какво правиш тука!
Казах му така и така за нета и го попитах проблем а той каза че няма. Аз продължих спокойно да си гледам нещата когато усетих погледа на баща и върху себе си но не му обърнах внимание. Бях решила да си тръгвам когато той застана при мен и ми каза нещо за което не бях очаквала да чуя от този човек.
-Ще ти дам 15 лв да ми направиш една свирка! Ще те чакам в червената кола ей там... - Тръгна към колата без да ма поглежда и аз направо се стъписах объркана като не можах да повярвам че този човек е такъв... Станах и си тръгнах. Но много ми се искаше да отида при майката на момичето и да и кажа какво иска онзи от мен. Помогнете ми какво да правя не мога да гледам вече В в очите избягвам да минавам от там. Не сме близки но и тя можеби трябва да знае какъв тип е баща и. Помогнете ми моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 73db1d2ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Истински се надявам тази история да е измислена и жалко, ако е истинска. Явно на човекът, не му е за пръв път да предлага подобни неща щом така хладнокръвно го е казал. Но едва ли дъщеря му го познава в такава светлина, за жена му- не е сигурно. При все... ако кажеш на В. това, което се е случило, има два вероятни развоя на нещата: 1. Ще си помисли, че си измисляш и искаш да правиш интриги (нищо че нямаш причина да го правиш), при което ще прекъсне и малкия контакт, който имате. Защото не сте най-добри приятелки и не ти има толкова доверие за да повярва. 2. Ще ти повярва, ще се разочарова от баща си и никога няма да бъде същата. Ако е на трудна възраст (до 18 г. ) въобще, ама ВЪОБЩЕ не й казвай. Такива проблеми може да създаде вкъщи, че си нямаш представа.
Аз лично мисля, че има разлика между баща и съпруг. Този човек е баща на твоята приятелка и това че изневерява (въпреки че това е по-гнусно и от изневяра) няма нищо общо с нея. Има много общо с майка й, неговата съпруга. Затова, ако много ти тежи, по-скоро кажи за това на майка й. Ти нямаш вина за това, което е станало и няма защо да се чувстваш неудобно пред В. Предполагам, че няма да се разсърдя на човек, който ми е спестил истината за това, какъв тъпанар е баща ми. Не знам какво ще решиш, но едно е сигурно- Не казвай на абсолютно никой друг за това, особено на ваши общи познати с В. Това вече, ще се нарича "лицемерие".

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b502589255
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо ли си мисля, че на тоя му се свиди интернета - може да му се забавя скоростта на порното - и е измислил хитър начин или да си си го платиш чрез свирка, или да те разкара, както и е станало.
Ако е някой простак (а той е! ) наистина не му е мигнало окото да го направи.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 35a3705d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Не сте близки, а и ползваш интернета, да бе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 32e779f542
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Мисля, че е най-добре да си замълчиш.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: caf05c9de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Подкрепям номер 1. Ако кажеш освен, че много хора ще бъдат наранени и че могат да те обвинят за интригантка, сто процента много трети лица ще се намесят - много клюки ще тръгнат, едни ще говорят против него, други против тебе и ще ти стане още по-гадно от сега. Общувай с дъщерята, но избягвай да ходиш у тях или около дома им. Кани я ти вкъщи или излизайте на неутрална територия. Просто гледай да не засичаш баща й. Ако си близка с майка си, смятам, че ще ти се отрази добре и ще се успокоиш, ако й споделиш и й поискаш съвет.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 336610e31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Според мен е искал да те разкара и затова го е казал, защото е знаел че ще се стреснеш и ще се махнеш, щом сама казваш, че те е посрещнал с "-Какво правиш тука!"

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6853fefd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди пак за нета и като го видиш му направи една свирка кво лошо има?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker